Камък за пиене

Публикуваме преснимана статия от списание Осем, с изключително задълбочено проучване и представяне на този прекрасен камък – зеолит, който се оказва с много интересни свойства за здравето ни. Както всяко работещо нещо, дарено природата и това е абсолютно достъпно за всички. А позитивите и чудотворното лечебно въздействие са абсолютно неоспорими и категорични.

* Всяка от долните страници е сканирана картинка. Ако имате затруднения с прочита на текста,кликнете на избраната картинка (страница, за да я видите в уголемен размер. След това натиснете бутона “back”, за да се върнете към останалите страници.

Натурален зеолит, с високо съдържание на клиноптилолит, добиван от Източните Родопи, изчистен, преминал термична обработка и готов за употреба, можете да намерите тук.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна , моля ви, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.