Желания по Новолуние – майсторство в проявлението!

new-moon-in-aquarius

И ето ни отново в щедрото новолуние, когато е най-подходящия момент да възнамерим новото, да се изправим срещу себе си в огледалото и да бъдем искрени, за да извадим най-чистото и искрящо намерение, най-искреното желание което се таи в сърцата ни. Ако желанията ни идват от нашата висша същност, от състоянието на безпричинна радост и благополучие, ще имаме много голяма вероятност да манифестираме бързо желаното. Но ако желанията ни идват от състоянието на нямане, на страх, гняв, несигурност, всички онези ниски вибрации, които се различават от пребиваването в Любовта, няма да стигнем до успех.

Ако се опитваме да манифестираме богатство и финансово изобилие от позицията на недоимък, ще си манифестираме още недоимък. Ако опитваме да манифестираме партньор от позицията на самотен, нещастен човек, който е уморен от пустотата и самотата в живота си, ще манифестираме още самота. Как да се уверим, че сме безгрешни не само в словата си, но и в полагането на намерение? Всичко което не резонира добре в нашите физически и емоционални тела ни отдалечава от нашата висша същност.
Написахте ли вече желанията си по новолуние? Ако не – ето малко идеи как да бъдем безгрешни в съкровеното си възнамеряване, как да бъдем по-успешни в манифестирането на тези наши желания.

1. Направете си списък с три неща които искате да манифестирате много бързо. Може да е нещо във физически план, част от заобикалящата ни среда, връзка, емоцилнална промяна – каквото и да е.
2. Преценете кое от трите желания е най-приоритетно за вас в този момент
3. Задайте си въпроса дали това желание е ваше собствено, дали идва от вас, или от нещо или някой извън вас. Проследете реакцията в тялото си – как резонира това желание в тялото?
4. Задайте си въпроса ЗАЩО вие, или тялото ви имате това желание. Погледнете честно отговора – базиран ли е на страх? Или е базиран на някаква нужда? Трансформирайте го. (Може да използвате упражнението за отработване на страха: http://www.svoizbor.com/2012/03/fear-processing-exerscise/ ).
5. Задавайте си тези въпроси, докато изчистите всичко, произхождащо от страх или необходимост. Докато стигнете до момента, в който единственият отговор е “Защото пребивавам в енергията на радост и щастие”.
6. Манифестирайте състояние на радост във вашето физическо, ментално и емоционално тяло. Ако изкажете и изпитате благодарност за нещо прекрасно което имате в живота си – това е чудесен начин да влезете във вибрацията на радостта. Можете да използвате медитацията за манифестиране на желания, базирана на техниката квантова синхронизация от дисковете “Път към светлината” http://www.svoizbor.com/path-to-the-light/
7. Веднъж щом се озовете в състояние на безпричинна радост, щом изпитате благото чувство на мир, тишина и наслада – вече сте свободни. Сега можете да погледнете отново към желанието си което искате да манифестирате и да видите дали все още “имате нужда” от него, или не.
8. След като вече нямате “нужда” от това нещо, или нямате каквито и да било негативни вибрации прикачени към желанието си, вие сте свободни да манифестирате със замах. Ако все още го искате 🙂

Ние сме творци на съдбата си, на живота си, на всичко в проявената ни реалност. Високите измерения не са нещо абстрактно, не са място, където трябва да отидем, а състояние на бъдене. Правили сме го откакто съществуваме, но неосъзнато. Правим го, уповавайки се на социални правила, нужди и илюзията за недостиг. Това, което променяме обаче, използвайки мъничкото упражнение, описано горе, е че започваме да творим света си осъзнато. Ставаме осъзнати за процеса на сътворяване и започваме да манифестираме съзнателно. Колкото по-восики са нашите вибрации, и колкото по-дълбока е връзката ни със събствените ни тела, емоции и съзнание, толкова по-бързо ние можем да проявяваме удивителна реалност, и не само за нас, но и за Цялото.
Разположението на планетите, както вече ни подшушна нашата астроложка в момента е възможно най-доброто, подкрепящо и подбутващо ни към разгръщане на въображението и чудо_творене. Ако желаете да промените живота си, сега е моментът да яхнете вълната и да обърнете радикално посоката.

Тръгваме ли? 🙂

Inspired by Inelia Benz.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.