Да дадем една лапа за Гарфийлд

 Здравейте, приятели!

В едно мило ли(ри)чно отклонение днес ще отправя един призив, пък който както прецени, би могъл да се включи в инициативата.

Котето Гарфийлд е един малък сладур паднал от осми етаж на жилищен блок и макар да е паднал от високо му е било писано да живее! Снимката е с доста ниско качество, правена е с телефон, но горе долу се вижда храбрата муцуна.

Малкият храбрец има нужда от операция на лапичката и от престой във ветеринарна клиника. Лапичката му е счупена на две места по информация, която сме получили от ветеринарите.
Операцията ще му струва 250 лева, а престоят му е 100. Стопаните му нямат възможност да осигурят цялата сума за спасителната акция и молят за помощ. До момента да събрани само 100 лева.

Инициативата “Да спасим котарака Гарфийлд” има за цел да събере тези 250 лева в рамките на няколко дни.

24 юни, 12:40 am. : Към днешна дата събраните пари са точно 300 лв. В първия момент се притесних, че сумата надхвърля първоначално обявената и си казах “Е сега.. какво да правим”? А стопанката каза :”То клиниката има и допълнителни такси при свалянето на шините, а не бях помислила за тези разходи”. Така че, приемам, че всичко се е случило по най-добрия начин. Гарфийлд е опериран и се възстановява. Остава собственичката да се издължи на клиниката – нещо, което всички вие приятели, направихте възможно. Шините ще бъдат новите му чизми в следващия месец. Засега е доста омърлушен, тъжен и се крие под дивана, не му е лесно, но е герой – оцеля и ЖИВОТЪТ продължава.

  БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ. Благодаря персонално на всеки един от вас, който задели сума, която намери за уместна. НЕВЕРОЯТНА СИЛА ЗМЕ ЗАЕДНО!

 

Много Любов и Светлина за всички вас, приятели!

 Моля ви, разпространете тази публикация, за да можем да помогнем на котето!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

15 Comments

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Ден след като пуснах публикацията, само един единствен човек се отзова с 5 лв. А публикацията е видяна 129 пъти.
  Благодаря ви приятели, които обмисляте дали да заделите левче. Ако тези 129 човека бяха отделили само по 2 лева, вече щяхме да сме приключили. Помислете пак? Благодаря ви!

 • Ваня
  Отговор

  МАртии…чета ми и ми става милно за котето! Какво са десет лева за едно животинче…картата ми е блокирана от месец насам и даже в магазин не мога да пазарувам 🙂
  Просто..не съм там, че да я оправя. Знам, че ще се съберат пари за котето!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ванилче, ще се справим, сигурна съм! След раздвижването тази сутрин, вече съм МНОГО обнадждена.
   Благодаря, съкровище!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  21.06.2012, 14:32. След сутрешните доброволчески акции, събраната сума е точно 113 лв. Ура, ура, има ХОРА! Остават ни горе долу още толкова… 🙂 Благодаря на всички!

 • Всичко за КОТКИТЕ
  Отговор

  Към 13-14ч. пуснахме обявата ви на нашата страница, дръжте ни в течение! Връзка към самия пост: http://www.facebook.com/zakotkite/posts/387962771264360 , където да допълните информацията, ако има промяна.

 • lina
  Отговор

  Zdraveite, a moje li da darim prez Paypal?

  Pozdravi

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Често да си кажа, нямам представа как функционира paypal. Трябва да помоля администратора на сайта да се заеме с това, но не знам кога ще стане възможно чисто технически да предоставя такава възможност.
   Оставила съм банкова сметка, дано това да е достатъчно към момента. Благодаря ви!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  21.06. 22:00. Равносметка: 426 посещения на публикацията, 125 лв. събрани. Благодаря на единиците, които направиха благороден жест и на всички онези, които помагат да разпространим информацията. Хайде обаче да направим още един тласък? Остават ни точно още толкова парички, които да съберем – 125. БЛАГОДАРЯ ВИ!

 • lina
  Отговор

  Paypal e kato epay no po-lesno i po-razprostraneno, mislq, no ako nqmate shte otneme pone nqkolko dni da svurjete karta s accounta, shte go napravq po bankov put, blagodarq vi 🙂

 • Martina Ivanova
  Отговор

  22.06, 10:30: 158 лв.

 • Всичко за КОТКИТЕ
  Отговор

  Какви са новините, дотук?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Почти събрахме 250 лв. Очаквам днес неколколцина приятели да ми дадат на ръка още малко парички и мисля, че е време да закрия данните за превод на пари. Гарфийлд е опериран и се възстановява. Остава собственичката да се издължи на клиниката.

   Зове ме участие в МИсия България и трябва да излизам, но днес вечерта ще дам пълен отчет със снимки и новини от Гарфийлд!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  24 юни, 12:40 am. : Към днешна дата събраните при са точно 300. В първия момент се притесних, че сумата надхвърля първоначално обявената и си казах “Е сега.. какво да правим”? А стопанката каза :”То клиниката има и допълнителни такси при свалянето на шините, а не бях помислила за тези разходи”. Така че, приемам, че всичко се е случило по най-добрия начин. Гарфийлд е опериран и се възстановява. Остава собственичката да се издължи на клиниката – нещо, което всички вие приятели, направихте възможно. Шините ще бъдат новите му чизми в следващия месец. Засега е доста омърлушен, тъжен и се крие под дивана, не му е лесно, но е герой – оцеля и ЖИВОТЪТ продължава.

  БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ. Благодаря персонално на всеки един от вас, който задели сума, която намери за уместна. НЕВЕРОЯТНА СИЛА СМЕ ЗАЕДНО!

 • Savina
  Отговор

  Jalko, pristignah mnogo kasno :((

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.