Подарявам котенце

От цялото котило, за което ви разказвах неотдавна, остана само едно женско коте. Към момента (7 септември 2012) котето е на 4 месеца.

На 1ви май тази година тези малки крехки създания бяха намерени от нас в един опърпан кашон, с някакво подобие на кашичка и дрешка за постелка. Тогава бяха съвсем малки и безпомощни мишки – може би бяха на около седмица. Поколебахме се за кратко.. и решихме, че все някой трябва да им даде шанс. И добре, че го направихме, защото още на следващия ден започна поредицата поройни дъждове! Вече почти два цели месеца се грижим денонощно за малките сладури, храним ги с биберон и се опитваме да заместим отнетата им майчица.

Поотраснаха мъниците, започнаха да изучават света наоколо. Вече пада и сериозна игра, освен дежурното спане, ядене и .. други такива неща 🙂

“Приемната” майка, котката Анджи така и не успя да събуди майчинските си инстинкти и все така наблюдава мъниците с подозрение и страх. Така че… без излишни предисловия – малките бебоци си търсят постоянен дом и хора, които да ги обичат.

Разгледайте хубаво снимките, вгледайте се в очите на госпожицата .. и ако познаете своята котешка любов, обадете се на телефон 0887126602. Намира се в София.

 

 Благодаря на всички, които ще помогнат да разпространим информацията. там някъде..има хора, които търсят своето коте. А тук имаме едно, което търси своя човек.  Помогнете им да се намерят.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.