Месец май ще ни върне болезнено към основите на Себе си, за да се изцелим и нахраним душите си с любов

Месец май ще ни върне болезнено към основите на Себе си, за да се изцелим и нахраним душите си с любов

Готови ли сте за дълбока транформация?
Навлязохме в поредния особено интензивен период, в който Вселената ще ни предизвиква и подтиква към генерална промяна, и трансформация. Няма да е безболезнена обаче.
Със слънчевото затъмнение от 30 април и ретрограден Плутон в знака на Козирог (от 4 май вече направи първите си реални стъпки “наобратно”), тази вътрешна интензивност започна да нараства и със сигурност вече се усеща от мнозина. Всеки по своя индивидуален начин, разбира се, в зависимост от личните си “настройки” зададени в наталната карта.

Моята компетентност е в психологията и вътрешния свят на човека, не в астрологията. Оглеждам се в професионалните анализи на избрани астролози обаче, защото това познание подкрепя, обяснява и ни насочва много умело в динамиката на вътрешните, и външните процеси, които планетарните аспекти провокират.

И ето какво казват добрите астролози: Месец май ще бъде интересен. Труден. Провокативен. Ще ни тласка от една крайност в друга. Ще извади стари кирливи ризи за нов прочит и проверка. Ще стимулира събития и преживявания по теми, по които сме си мислили, че сме си свършили работата преди време. Ще обърне света като огледало към нас, за да отрази най-дълбинните пластове на онези наши базови травматични теми и настройки, които все още не сме разчистили докрай. Енергията е безмилостно изораваща дълбините на стаените стари неща. Ще разклати за проверка и пренастройка фундаментите на съществуването ни.

Ще ни изпита, прекрарвайки ни през фундаментални въпроси: Кой съм аз, за какво съм тук, откъде идвам, на какво/къде изобщо принадлежа? Каква е моята стойност в света, каква е самооценката ми, къде ме проваля егото ми? Кои са най-ужасяващите мои базови страхове и травми, и какво от тях още стои на дъното, неизчистено.

Това е тази мътилка, която гледаме да не пипаме и да размътваме целенасочено. Е, сега ще се наложи. Стари теми, по които сме си мислили,че сме си свършили работата, ще изскочат с нова сила. По нов начин и от различна гледна точка. От по-високо ниво на спиралата на собственото ни израстване. И макар да е болезнено да видим дълбинните аспекти на тези наши теми, тази болка е лечебна и трансформираща. Който си свърши добре тази вътрешна работа сега, ще бере плодовете на успеха в следващия период.

Човек би казал “Ох,няма ли край това болезнено трансформиране? Няма ли най-сетне да стигнем обетованата земя на мир, радост, благост и безгрижие? Засега няма. Имаме още много работа – всеки по себе си и после – по обществото ни. Няма край, но има стихване и всеки край е последван от следващо начало на нещо друго.

Този месец на радикална промяна, е омекотен от разгръщането на радикалната любов към себе си. Толкова много не я разбирaме тази любов, особено въпроса – как да я приложим на практика? Разкриваме най-болезнените си рани, за да ги излекуваме с безусловна любов към себе си. Дава ни се възможност да излекуваме минали рани около себеотхвърлянето, себеизоставянето и чувството за недостойнство. Този период ни връща към фундаментите на Себе си, за да се видим искрено, да си простим, да изцелим раните и да нахраним душите си с любов.

 

Ако сте чакали мътилката да улегне, температурата и напреженитето да падне, да приключи някаква криза и едва тогава да инвестирате своите време, енергия, пари или други аспекти от себе си, не чакайте повече. Няма да се случи това стихване. Вместо да чакате, знайте че вие сте достатъчни, имате достатъчно и сте достатъчно заслужили за да получите благословия, да бъдете почетени и подкрепяни от една Вселена, която е доброжелателна, подкрепяща любящо, в помощ да постигнете мечтите си и да осъществите себе си по най-добрия и пълноценен начин.

Да, може да има моменти на радикални промени и внезапни ходове, но те са нужни, и в крайна сметка водят към добро. Поемете дъх и скачайте. Можете го. Всъщност, затова сме тук 🙂

С любов,
Марти

PS. Смутните времена ни подтикват към дълбок поглед – дълбоко в нас и отвъд видимото. Докосваме се до висшите нива на Съзнанието с Божествената Матрица на 14 и 15 май. Последна възможност за безплатно записване във ВИП списъка, който дава предимство, отстъпки и подаръци, оттук: https://www.svoizbor.com/vip-bojestvena/

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.