Супер Пълнолуние в Скорпион – разместване в дълбокото и ново възраждане

Страстната седмица този път ще бъде повече от истинска. Енергията на Пълнолунието в Скорпион, което се случва утре рано сутринта в 6:31, вече се усеща и набира сили от няколко дена. Супер Луната в Скорпион е момент наситен с мощна енергия, от който е умно да се възползваме. Взаимоотношения, дълго стаявани недоволства и подтиснати емоции. Правила по които се случват нещата, разпределят ролите и отговорностите в семейството, в партньорството, било то от интимен или друг характер. Всичко материално – активи и всякакъв род притежания, финанси, физическо здраве, секс, власт и тайни – това са теми около които е много вероятно вече да възникват сътресения – размествания и намествания.

Супер Луната винаги размества пластовете – не само в личния ни живот, във вътрешните ни светове, но и в буквален смисъл. Тектонични движения и разместване на земните пластове са нещо, което можем да очакваме. В личен план обаче… бъдете в пълна готовност да отигравате интензивните топки, които ще хвърчат. Дори когато нещата се успокоят, очаквайте следващото подаване. Тази седмица ще е толкова интензивна, че няма да ни остави да скучаем.

Защо е Супер Луна? Луната ще бъде в своя перигей – точката в която е най-близо до Земята. Заради това, тя изглежда по-голяма, червена, наситена и внушителна отвсякога. Тази ѝ близост до земните пластове, усилва интензитета на енерията и влиянието, което Луната оказва върху всички нас – на физическо, психично и емоционално ниво.

Двете небесни светила – Луната в знака на Скорпион и Слънце в знака на Телец застанали едно срещу друго… Дълбокият мистицизъм, стаени емоции, тайни, емоционални травми и тайните на несъзнаваното от една страна, срещу плътското, материализма от друга. И двете в търсене на удовлетвореност, свобода и щастие.

Подвластни на емоционалната близост на Луната, ще бъдем хаотични в мислите и емоциите си. Ще сме склонни да виждаме и преживяваме нещата по-драматично, да ги виждаме преувеличени, да преживяваме истински дълбоки катарзиси. Настроенията могат да се менят бързо и непредвидимо. От привидна тишина и мир, да скачаме в дълбоко неудовлетворение, в мъка и чувство за неоцененост и емоционални липси. И често спусъкът, който активира тези интензивни процеси, може да бъде нещо в знаците на Скорпион и Телец – пари, постижения, реализация, зависимости, секс, прехрана и хранене – всичко това на фона на взаимоотношенията и заявяване на “моята роля и моята свобода”. С любимия. И/или със себе си.

Но не се плашете от тази драматична интензивност. Скорпион е най-дълбокият знак, този който влиза в тъмните дебри на несъзнаваното, на подтисканото, на тайните, които сме скрили дори от самите себе си. Да преминем през тези дебри може да бъде емоционално изтощително и разтърсващо, но наградата е голяма. Имаме шанс да преподредим пластове, които са били в хаос и неглижиране години наред, даже цял живот. Да пренапишем правилата по които се случват нещата във връзката. Да издирим болезнените причини за това да имаме едно или друго страдание и несгода в живота. И да изцелим, и подредим всичко това. За всички, които вече ползват техниките за емоционална свобода и другите методи на енергийната психология – подсещам – ползвайте ги при всяко дразнение и натиснат бутон. Ползвайте и безплатните видеа с ТЕС практики, налични в канала ми. Свободата е на върха на пръстите ви!

Преминаваме през пречистващите пламъци на долната Земя, само за да се възродим нато феникс над пепелта.

Плутон, управителят на Скорпион символизира точно това – изцеление, възраждане, особено в този момент, когато планетата е ретроградна. Дава ни се възможност да изцелим дълго ставан проблем, за който не сме намирали решение досега. Недовършените дела точно сега ни сръчкват болезнено, за да ги доведем до край.

В тези бурни размествания непременно ще намерим модели, които вече не работят. Токсични мисли, емоции, спомени, чувства и случки. Всичко това, за да изхвърлим боклука, да се отърсим от болката, от токсините, които са ни тровели години наред. Изхрърлете боклука от домовете си. От умовете и душите си. Разровете тези токсични емоции и се отървете от отровата, която бавно ви е убивала досега. Изчистете прашните долапи, изчистете пространството си. Предоговорете бизнес отношенията, заплащанията, договореностите, прегледайте финансите. За да излезете на чисто. Обновлението след тази страстна седмица, ще бъде заслужената награда за всички, които не са се скрили уплашено от тази динамика.

Трансформацията настъпва и настоява да сме осъзнати, активни участници в нея. Не ѝ се плашете, но и не бъдете жестоки към себе си. Имайте ясното съзнание да видите нещата, които излизат, отвореното сърце, за да намерите любовта и прошката в себе си, и когато изпитвате колебание и несигурност – свържете се с душата – тя знае накъде. Тази страстна седмица има потенциала да бъде истински квантов скок за тези, които са си свършили вътрешната работа и са последвали енергията.

С любов, 🙏💖

Марти

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.