Това Слънчево затъмнение е Ново раждане за човечеството

Поемете си дълбоко дъх и притихнете за да усетите този величествен момент. Назряващото Слънчево затъмнение заедно с Новолунието в Рак, което се случва на 20-21 юни, е най-мощното за годината. Предстоят ни поне три дена в които нагнетената енергия поема намеренията ни и ги материализира с изумителна мощ.

Причините за тази огромна сила на затъмнението са няколко: На първо място, то се случва непосредствено след лятното Слънцестоене на 20-ти. Лятното слънцестоене е онзи магичен момент в който Слънцето е на върха на силата си и “застива неподвижно” дарявайки ни най-дългия ден в годината в Северното полукълбо. Древните са вярвали, че когато Слънцето застине в този специален космически момент, тогава воалът между световете изтънява. Слънцестоенето е момент на духовно вглъбяване, оживотворяване на духовете на Природата, свързване с природната ни мъдрост и интуиция. Тази притихнала духовна мощ, чакаща да оплоди намеренията и визиите ни за нова реалност, ще се разгърне през затъмнението и Новолунието.

Другата причина този момент да е толкова значим и наситен с мощна материализираща енергия е, че това Слънчево затъмнение и Новолуние се случва в 0° на Рак, върху Световната ос и Супер Галактическия център. Нулевите градуси на всеки зодиакален знак са изключително мощни, защото репрезентират полето на неограничените възможности – нулевата точка. Нула градуса в знака Рак обаче активират глобалната ос, която е изключително високоенергийна космическа точка.

Това космическо събитие говори за голямо ново начало, със силата на супер-Новолуние, наситено с огромна манифестираща сила. Това е изключителна възможност да създатете живота и обстоятелствата в него такива, каквито искате да видите. Затова не пропилявайте тази възможност, а съзнателно използвайте мощната енергия. Енергия, която се грижи, подхранва и усилва растежа на всяко семенце, което ще засеем в тези няколко дена. Енергията на Рак е състрадателна, грижовна и може да ни подтикне да се свържем със сърцата си. Възможно е да се усетим по-любящи и копнеещи да получим любов и ласка. Тази енергия е свързана още и с чувствата ни за емоционална сигурност, копнеж към род, семейство и дом.

Хората които имат планети или ъгли между 25° в подвижните знаци (Близнаци, Дева, Стрелец и Риби) или 5° в кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог), е много вероятно да почувстват силно и лично влиянието на този момент. Обхватът на силата на това затъмнение е толкова голям, че ще оказва влияние върху личния и колективния ни живот поне до края на 2020 година. Можем да станем свидетели на наистина значими събития в идните 6 месеца.

Но преди всичко, това Слънчево затъмнение и Новолуние бележат едно огромно ново начало. Една нова времева линия която се отваря пред нас, един нов свят и измерение на реалността. Това ново начало се отваря както в сърцата на всеки от нас, така и в колективното съзнание, което израства за нова реалност. Можете да проверите къде в наталната ви карта попада 0°на Рак за да се ориентирате в коя житейска област да насочите усилията си. Но дори и да не знаете, интуицията обикновено сработва чудесно и ако следвате уместните знаци и вътрешния импулс, те сами ще ви отведат към новите начала. Може да искате да започнете нов проект, да се преместите в нова къща, или дори нов град, или нещо друго.

Марс е в съвпад с Нептун в 25°/20° на Риби, окуражавайки ни да мечтаем и разгръщаме творчески. Това е чудесно време за духовно вглъбяване и духовни практики, помощ, любов, като внимаваме да не се поддадем на илюзии и объркване, също присъщи на Нептун.

Потенциалът за проявление на новите начала е огромен при това затъмнение, така че не го пропускайте. Каквито и да са чувствата и мислите ви в този период, много е вероятно те да се реализират в бъдещето ви. Бъдете супер внимателни и осъзнати за това. Опитайте се да държите мислите и чувствата си чисти, необременени от тревоги и негативизъм. Опитайте да поддържате в себе си възможно най-високата вибрация и състояние на любов, осъзнатост, спокойствие и центрираност. Потопете се в неутралната и безусловна любов на сърцето, практикувайте всяка духовна, енергийна и заземяваща практика, която ви действа добре.

Хубаво е да се потопите в природата, в съзерцание, в чувства на любов, радост, благодарност поне за тези три дена – 20, 21 и 22 юни. Сложете настрана всичките си тревоги, гняв, страхове, раздразнения, вътрешни конфликти за три дена и се потопете в духовната си сила, свързана с Абсолюта. Каквито семена посеем сега, това ще видим реализирано. Уменитето да живееш и създаваш реалността си отвътре-навън е решаващо сега. Истински тест за духовното майсторство.

Знам, че е трудно когато около нас бушуват властови игри, интриги, лъжи и манипулации.

За да се роди новото е нужно старото статукво да се срине. Така или иначе, цялата 2020 година предвещаваше това гигантско срутване на стария ред и то върви с пълна сила. Майсторството тук е да успеем да останем центрирани и да повикаме духовната си сила, насред окото на бурята.

Дори и да усетите бушуването на емоциите, особено по отношение на правителствените игри и контрол, можете да изберете да впрегнете тази сила за да бъдете духовен войн за мир, като част от бушуващата колективна еволюция.

Няма да видим незабавен резултат от това, което сме направили през тези три дена, но каквито и семена да посеем сега, те ще очертаят рамката на нашия нов свят. Каква реалност създаваме от позицията на емоциите, мислите, чувствата си, които формират нашето състояние на съзнанието? Такава на свобода, мир, състрадание, радост, равнопоставеност и уважение към всички живи същества? Или такава на страх, гняв и разделение? Сигурна съм, че всички тук копнеем тя да бъде мирна, животворна, любяща, състрадателна, наситена с любов и даваща основите на един нов свят.

Помнете, че ние създаваме света си, никой друг не го прави вместо нас. И в тези специални моменти, наситени с космическа мощ, е нужно да помним, че ние получаваме галактическа помощ, а не галактическо спасение. Никой друг не може да свърши нашата работа.

Преполовили сме пътя през 2020 и сме свидетели ежедневно на колапса на старата парадигма, на бурната смяна на вярванията ни и на понятията кое е истина и кое не. Поели сме едно пътешествие, което досега не ни се е случвало и дори не сме сигурни какво ни чака от другата страна. Но интуитивното усещане, че там има светлина, топла, любяща и потапяща ни в един нов свят, ни кара да се движим напред и да намерим своето ново място. Сякаш сме в един метафоричен родов канал водещ към новата реалност. И знам, че този път може да се чувства много страшен, болезнен и изпълнен с неизвестни. И също така знам, че вътрешната мъдрост която ни води напред с вяра, скоро ще ни изправи пред светлината в края на тунела (канала) и тогава ще сме повече от щастливи, че сме оставили зад нас старото. Колкото по-добре държим високата си положителна енергийна честота, толкова по-ярка и озаряваща ще бъде светлината. Това е едно истинско ново раждане за човечеството.

За психичната битка и духовната война, водеща се в други пластове на реалността, настават последните дни по отношение на контрола на съзнанието и инженерство на времевите линии. И докато Светлината вече е спечелила битката, всички ние, колективното съзнание на човечеството сме призовани да закрепим този енергиен отпечатък на новата ни реалност, предшестващ физическото ѝ изражение в света на материята. Всеки може да импринтира своята лична нова реалност и също така е призован да оживотвори отпечатъка на новата колективна реалност. Бъдете заедно, единни, изградете визията на новата ни земя в единение, любов и хармония. Новото се ражда през нас.

По материали на астролога Pam Gregory

Благодаря, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще получат полза от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.