Божествената Матрица. Двудневен интензивен курс – 13 и 14 юни 2020 – СОФИЯ. Представете си Матрицата като всеобхватно безгранично поле на енергия, съдържаща информацията за …

 

Божествената Матрица

Практически интензивен семинар за ускорени и категорични резултати при терапевтирането на дори “невъзможни” за изцеление травми.

Изцеление в Божествената Матрица е авторски курс за самопомощ на Мартина Иванова, интегрирал най-добрите практики от “Светлинната Матрица” на  Шарън Кинг – преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, ангелска терапия, Тета лечение, Акашови записи, квантова синхронизация и други енергийни практики.

13 и 14 юни 2020, СОФИЯ

Местата са изчерпани

Дата: 13.06 и 14.06 2020 Час: 10:00 – 17:30Място: София, Essence CenterАдрес: ул. “6-ти септември” 37, във вътрешния двор, зад кооперациятаКак да се запишете: Изпратете e-mail на info@svoizbor.com за да получите банкови данни за превод на таксата. Тел. 0889 695 444

Божествената Матрица е метод, чрез който имаме достъп до най-фините и висши енергийни нива. Често изцелението на емоционални травми  чрез преминаване през отделни случки, може да бъде тягостно и времеемко. С Божествената Матрица можем само в рамките на една сесия, да изцелим поредица от травматични събития, без да навлизаме в разстройващи детайли, нито във всяко от събитията.

Представете си Божествената матрица като всеобхватно безгранично поле на енергия, съдържаща информацията за всички минали, настоящи и бъдещи случки, във всички времена и паралелни реалности, във всички животи и нива на съществуване.Божествената Матрица е вибрационно по-висше ниво на съществуване, където пребивават най-висшите същности и вибрации. Божествената Матрица е възможно най-високото ниво на съществуване, инкорпорирало в себе си всички останали – материални, фини, извисени и най-висши енергии.

ТОЗИ КУРС е съвършеното преплитане на науката за физическите тела, психодинамика и неврологични процеси от една страна, и съвкупност от най-добрите енергийни практики, позволяващи интегрирано лечение с най-високите вибрации на фините енергийни полета. 

Техниките в курса са предимно медитативни и са възможни дори без ТЕС потупването по акупресурните точки. Въпреки това, препоръчително условие към участниците в курса е, да имат поне базови представи за ТЕС

ТЕС  са изумителни с ефективността си при различни психоемоционални конфликти, тягостни спомени, физически болки и заболявания, фобии, ирационални страхове, тревожност и депресивни състояния, поведенчески проблеми, алергии и много други. Те нежно и бързо освобождават системата тяло-емоции-ум от  от стресиращи събития и негативни възприятия, замразени с времето в нея. Също така често се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план. Те разкриват и елиминират подсъзнателни вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, които са пречка пред успеха и реализацията ни. С този майсторски курс в Божествената Матрица, ще постигнете всичко това и още повече.

Дори да сте били вече на обучения в различни духовни и медитативни практики, акашови записи, Тета лечение, ТЕС и Пренареждане на Матрицата, Универсална енергия, квантова синхронизация – този курс е нещо НОВО, което все още не сте преживявали. Усетете го и последвайте повика на вътрешния си водач.

Какво ще научите и какви ползи ще получите:

 • Да намерим търсен отговор в житейска ситуация
 • Да се справим с повтарящи се натрапчиви мисли, емоции и модели на поведение
 • Как да се свързваме с по-висшите нива на съществуване, да получаваме напътствия и информация от акашовите записи и по-висшите енергийни нива
 • Да  подобрим взаимоотношения с близки хора-разясняване на ситуации
 • Връзка с Ангели, Архангели, духовни водачи, учители и аватари в енергийния свят. Универсална енергия от Източника
 • Как да използваме тази енергия за да изчистим блокажи, травми, тягостни спомени, деструктивни модели, БЕЗ да се потапяме в конкретна история
 • Да намерим ново прозрение и висш смисъл в тягостно житейско преживяване
 • Да освободим и да се простим с непрежалимото
 • Да открием жизнената си цел и житейски урок
 • Да изцелим травми от минали животи и да освободим влиянието им върху настоящия
 • Ще се научим да работим с четирите тела – ментално, физическо, емоционално и духовно
 • Ще научим как да изчистваме полето на родовата линия. Изчистване на предците
 • Бързо изчистване на негативни събития и преживявания
 • Освобождаване от обети и договори
 • Освобождаване от низши астрални същности, от преднамерени негативни външни въздействия
 • Възстановяване на Душата, освобождаване на ехото от минали животи, свързващо ни с травмите на миналото
 • Освобождаване на остатъчни страхове от минали животи
 • Свързване с Душата
 • ДНК прекодиране и активиране на клетките на генезиса

В това пространство имаме достъп до всичко:

 • Минали животи
 • Предци и родова линия
 • Емоционални/физически/ментални/духовни тела
 • Кармични връзки
 • Негативни енергийни въздействия, нездравословни връзки – прекъсване
 • Връзка със светлинното ни семейство и светлинните ни помощници

Два дена ще се потопим в чудния свят на енергията, на невидимото, на Божествената Любов, на помощта и подкрепата на Духовния свят. Това е истинско откровение и качествено ново разбиране в живота ви – отварящо вратите към всичко онова, което досега е оставало скрито от вас!

 

ИЛИ ЗАЯВИ СВОЕТО МЯСТО НА E-MAIL: INFO@SVOIZBOR.COM, ИЛИ НА ТЕЛЕФОН 0889 695 44

 

Заявете участие Сега, като изпратите e-mail на info@svoizbor.com. Достатъчно е да капарирате 20% от стойността на таксата за участие, за да запазите своесто място. Работи се в малки групи, местата са ограничени, затова препоръчваме предварително запазване на място – с частично, или цялостно заплащане на таксата.

За кого е предназначен курсът:

 • За ТЕС и ПМ практици, желаещи да обогатят инструментариума си за самопомощ и помощ в работата с хора
 • За психолози, коучинг специалисти, терапевти и др. помагащи професии
 • За запознати с някои или повече от методите на енергийна психология
 • За хора, търсещи дълбоки методи за себепознание и самопомощ
 • За всеки, който търси отговорите на значими житейски въпроси
 • За всеки, който иска да подобри емоциналното, душевното, физическото си здраве
 • За всеки с интерес към духовни и енергийни практики
 • За всеки търсещ в полетата на личностното развитие

За водещия:

Марти Иванова е дългогодишен консултант по личностно развитие, холистичен терапевт. Един от броящите се на пръсти advanced практици в България, дипломиран майстор-практик и преподавател по енергийна психология и партньор към EFTMRAcademy (Международната Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата във Великобритания) на ТЕС-мастър Карл Доусън. Експерт практик и преподавател в различни медитативни, духовни, НЛП терапевтични практики; практик в хипнотерапия, Тета лечение.Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си.Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com, позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц.

Марти Иванова прокарва мост между научно и духовно познание, дава практични и работещи методи за израстване и трансформация на живота. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации; води курсове и семинари за самопомощ из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, и разгърнат изцяло мисията и потенциала си.

Благодаря ви, че споделяте тази информация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.