Супер Новолуние в Лъв – отворете сърцето и последвайте енергията на успеха

На 1 август 2019 в 6:11ч. (EET), имаме вълнуващо Новолуние в знака на Лъв в 8°36′. Изключително мощна, повдигаща Нова Луна с четири планети в знака на сърдечната енергия и любовта. Имаме Супер Луна – небесното светило е много близо до Земята и това усилва нейната мощна енергия.

Слънцето, Луната и Марс са в тригон към Юпитер в Стрелец, и ни дават усещането за разширяване, разгръщане, сбъдване на потенциали и мечтан успех във всяко начинание с което се захващаме сега. Припомнете си, че новолунията маркират винаги нови начала и са превъзходно време да възнамерим какво копнеем да се разгърне и материализира в живота ни, особено ако попада в дома където 8° Лъв се намира в рожденната ни карта. Така ще имате още по-точна информация в коя насока да отправите новите си намерения и в кой дом при Вас ще се проявят най-силно качествата на Новолунието в Лъв – в кариера, дом и семейство, приятелства, или друго. Изключително подходящо време за започване на нови начинания, още повече подкрепено от Меркурий, който тръгва директно.

През това Новолуние, Уран в Телец прави квадратура към Слънцето, Луната и Венера в Лъв. Това може да донесе на някой преживявания като раздели, неочаквана нова гледна точка, може да донесе внезапни неочаквани възможности, спонтанни нови гениални и изобретателни идеи във всяко начинание. Ако работим върху креативен проект, може да внесе дори повече уникалност и отличимост от обикновено.

За няколко часа по време на Новолунието, Меркурий най-сетне излиза от ретроградната си фаза, става стационарен на 1-ви и тръгва директно в 24°на Рак на 2 август. Ще бъдем много по-спонтанни и активни, отколкото през месец юли. Меркурий се придвижва от 24°на Рак към 4° Дева и щом Юпитер тръгне в директна посока от 11 август, ще забележим житейски сфери, които видимо се съживяват и движат към успех. Особено тези, свързани с пътуване, чужбина, учение, законност.

Новолуние в Лъв – сърдечна нова енергия

Енергията на Лъва, управляван от Слънцето е енергия на отвореното сърце и на любовта. А това, което подсилва дори още повече тази любовна сърдечна енергия, е Венера в Лъв, която е в съвпад със Слънцето и Луната. Марс също е в Лъв, явявайки се войн в защита на любовта. Ако искате повече любов в живота си – сега времето да я получите, като я излъчите навън от сърцето си. Вселената е енергийна и съзнателна, за нея не съществуват тълкувания и категории, всичко е енергийни честоти. Енергийната честота, която излъчваме, се връща при нас. Толкова е просто. Ако искате повече любов – излъчвайте енергията на любовта.

Имаме един продължаващ фон на Юпитер-Нептун квадратура, която ще оказва влияние до октомври и се изразява в духовни откровения, вдъхновение и смели нови визии.

Ще продължава да се усеща до първите месеци на 2020 и съвпада на Сатурн-Плутон-Южен възел в Козирог, особено частта на Сатурн и Плутон. (Плутон разрушава старите системи, ракрива истината, правилното и грешното,разбива модела на употреба на сила и власт, особено от правителства, корпорации, от богатите, известните и овластените). Споменаваме го, защото е част от конфигурацията на това Новолуние. Заедно с това групиране в Козирог, имаме астероидът на разрухата – Ерос, в квадратура със Сатурн и Плутон. Ерос е много подобен на Уран в неговия символизъм. Той говори за революционни действия, за протести, отстояване на права. Създава размирици с цел да повдигне съществуването ни в личен и колективен план на по-високо ниво. Всички виждаме какво се случва в обществено-политическите събития и колко ярко се открояват там тези принципи.

Северният възел сега и за цялата следващата година, е в знака на Рак, в съвпад с Меркурий. Северният възел е нашето бъдеще, потенциалът на цялото колективно човечество, бъдещите задачи по които да работим. Това означава, че бъдещето е под знака на любовта, мекотата, съпричастността, състраданието, майчината грижовна енергия.

Месец юли беше доста интензивен с енергията на затъмненията, която ще продължава да се чувства и в идните 6 месеца. Месец август обаче, внася и мощна нова енергия, която всички ще почувстваме по един или друг начин, особено осезаемо превключване в средата на месеца. През целия август месец, чак до 30-ти, Юпитер пробива надолу към 14° на Стрелец, и тръгва в директна посока на 11 август. Точно разположен на Великия Атрактор. И в допълнение – Меркурий излиза изцяло от сянката на ретроградието на 15 август и от този момент насетне ще можете да забележите бурно и успешно развитие в житейски теми и проекти, които до този момент са били затлачени.

И ето, преминаваме към тази нова огнена енергия. И тя е наситена с любов, сърдечна енергия, смели начинания, огромна красота, цветове и изумително творческо разгръщане. Лъвът винаги помага да активираме и позволим на вътрешната ни светлина да сияе ярко и силно, да позволим на Божествената искра в нас да се разгори така, че целият свят да я види. Дори и това да ви се струва проекция на егото – осмелете се и позволете на вътрешната си светлина да се прояви ярко. Така давате кураж и смелост, и на другите, да запалят собствените си светлини.

Бъдете внимателни все пак за прекомерна и нездравословна увереност, склонност да бъдем импулсивни, критични и да вземаме прибързани решения.

И така – насладетете се на тази толкова специална, творческа, сърдечна и любяща енергия на Новолунието в Лъв. Успешно приключване на юли и огнен устрем, сърдечен плам, с любов и съзнателност в август и целия нов период!

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще получат полза от нея!

(Благодаря за астро-тълкуванията на Пам Грегъри)

С любов,

Марти Иванова
Сертифициран ТЕС майстор и преподавател

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.