Заекът и страховете му, които излекуваха болното дете – сесия с ТЕС и Матрицата

Тази история е за преживяването на моя близка приятелка и клиентка в Матрицата. За символите носещи мъдрост, изцеление и знание. И за това, как едно момченце на 3 години, се излекува от тежко респираторно състояние. Това е възстановка на една терапевтична сесия с ТЕС и Пренареждане на Матрицата.

“Пренареждане на Матрицата с ТЕС” е иновативна терапевтична методика, която позволява преживяване в дълбоки медитативни състояния, включва работа с енергийната система на тялото като ТЕС, и позволява на подсъзнанието да стигне до енергийни нива, които консервативната наука още няма възможност да обясни.

Осезаемият проблем с детето е – висока температура, загуба на гласа. Майката е свикнала от многобройните сесии с мен, с динамиката на ТЕС и Матрицата, и прилага и сама, когато усети нужда. В случая, не толкова състоянието на детето е тревожно, а реакцията, която предизвиква в майката. Развиващата се симптоматика на детето, пробужда дълбоко стаени и неизказани страхове в нея. Тягостно чувство и разтреперващ страх “Как ще реагират хората, когато това се разбере; Правя нещо нередно; Ще ни изядат; Ще ни сочат с пръст”. Усамотявайки се в банята, започва  да потупва по себе си за да успокои малко натежаващото тягостно чувство и страхове. Потупва по всеки един от изскачащите страхове, и по всеки нов който се появява. (Можете да видите и ползвате  основната рецепта на ТЕС тук ) Спонтанно, започват да се появяват образи. Тя вижда заек – черен, слаб, дръглив. (А заекът носи символиката на всички страхове. Индианските истории разказват, че на заека е дадено да вика страховете си, докато те не се материализат). И търсейки път за изчистване на тези страхове, изникват други образи – на езеро, множество жаби и крокодил (Жабите пък, са символът на пречистването. Те викат дъжда, водата, изчистването). Крокодилът изяжда заека, а моята приятелка вижда себе си, хванала майка си и баба си за ръка, да влизат в езерото. Минават по дъното му, което е красиво и успокояващо, оставят част от косите си там, и продължават напред – през още две езера, редуващи се с бели зайци, които разгонват.

Тази спонтанно преживявна сесия, дори не включва един от основните принципи на Пренареждане на Матрицата – потупването което правим по наши ехо-образи от миналото. Преживяното повече наподобява случки в Божествената Матрица – медитативен метод, обединяващ и други енергийни практики, който наскоро предложих на ученците си. И въпреки че жената не е обучена и не познава тънкостите на Матрицата, сама постига грандиозен успех!

След тези пречиствания на страхливите зайци, които гравитират около сигурността и защитеността на семейството, на рода дори, моята приятелка се отправила към високо енергийно пространство на Божествената Матрица. Където визуализира искряща сфера обграждаща и защитаваща семейството (вече я бяхме създали в предишна сесия). И основното, благо чувство и визия с която завършва, импринтирайки тази картина в тялото, е тази на абсолютна сигурност и защитеност на цялото семейство, вече свободни от неизказаните страхове. (Обърнете внимание, че момчето беше загубило гласа си – отново подсказваща символика.)

Резултатите са почти мигновено видими – още същия ден, или много скоро след това, температурата на детето спада, гласът започва да се възвръща, детето танцува и се смее. Моята приятелка е спокойна и свободна от страховете. Но не това е най-смайващото в тази случка. Смайващото е, че най-големият син по това време е на пътешествие с баща си. И в същия този ден, когато се чуват с майката по телефона, детето споделя, че в природната местност, където са били, е имало езеро, и в него е видяло умрял заек! Ето колко буквални и на много нива са резултатите, когато работим с методи от енергийната психология.

Със сигурност всички останали взети мерки също са допринесли за излекуването – хомеопатия, ароматерапия, звукотерапия, рисуване на жаби. Детето само и независимо е избрало да рисува заек и жаба, попитано “Какво трябва да нарисуваме, за да оздравееш” 🙂 Съвсем вероятно е за много хора това да звучи непрактично и странно. Защо вместо да вземат Панадол и няколко антибиотика, тези хора се занимават с жаби и езера?! Навярно защото са наясно, че зад физическите болести винаги стои друга причина, във фин енергиен план. И същинската работа е там.
И затова, когато работим с ТЕС или Матрицата, винаги търсим – Как ме кара да се чувствам тази ситуация? Какво чувство и усещане предизвиква в мен? Особено когато боледуват децата, търсим причините в обкръжаващата среда, в семейната динамика, в преживяванията на родителите.

И в края на тази история – дори да се съмнявате дали това е истина, не е ли най-важното, че има резултат? Някой може би ще каже “Това е плацебо”. А как плацебо вярването се е прехвърлило към малкото дете, което не подозира какво прави мама? И какво прави този умрял заек в езерото…?
Може би слага край на страховете 🙂

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.