ВИДЕО – ТЕС практика: Как да се справим с трудните емоции

Допустими ли са емоциите в днешния забързан, сериозен свят, под напора на житейските предизвикателства и служебните изисквания?

В бизнеса, в съвременния забързан свят, сякаш изпитването, или още по-лошо – показването на емоции, е табу. Полагаме огромни усилия да останем сериозни, стабилни, да се стегнем, да се справим с всяко поредно житейско изпитание. И сякаш.. всичко преминава в някакъв момент. Изкачили сме и този връх, стиснали зъби.
Но каква е цената за това и как изобщо да се справим с тежките и трудни емоции, когато те ни връхлетят?

Тази ТЕС практика ще ви помогне да се срещнете лице в лице с емоцията и без да бягате от нея, да я валидирате, да я чуете, да я облекчите и изцелите. И да продължите напред.
Защото всички заслужаваме по-добър живот.

Дали се чувствате тревожни, обидени, уплашени, възмутени, или друго – вземете тази практика, облечете в точните за вас думи, емоциите, мислите и усещанията – и си дайте 10-тина минути. Облекчението, изводите, осъзнаванията и новите усещания ще дойдат толкова бързо, че ще ви изумят.

Твърдо вярвам, че човекът на новото време е емоционално интелигентен, духовно пораснал, с разширени гледни точки и спектър на допускания. Интелектуалният и технологичен бум имат шанс да допринесат за развитие и промени към добро, САМО АКО се съчетаят с човечност, дълбоко емоционално зачитане и разбиране, и изключително духовно повдигане. В противен случай, биха довели до разрушение. Много сме добри в разрухата – правим го от векове, цели цивилизации сме се саморазрушавали. Доскорошният човек специализираше в индивидуална саморазруха – физическа, емоционална, духовна. Само че започна и от години тече онова повдигане, което работи точно в посока емоционална и духовна свобода. И мечтата ми е все повече хора да я вкусят. Защото само едно докосване до нея е достатъчно, за да преобърнеш целия си живот в стремеж да бъдеш все повече от това.

Емоционалната свобода дава едно неподозирано качество на живота.

И за да стигнем до свободата, първата крачка е да забележим, позволим и уважим емоциите. Навсякъде, във всеки аспект на живота ни.

Аз твърдо заставам и отдадено работя за това. Емоционална грамотност и емоционална свобода. ИМА МЯСТО ЗА ЕМОЦИИТЕ ВИ, в живота, във връзките, в работата, в бизнеса, в политиката – навсякъде. Има място, защото емоциите са неделима част от “пакета” с който човешкото същество идва на тази планета. Да изолирате част от себе си, е доста странно.
Има място за емоции и винаги е имало. Време е да приемем това и да започнем да работим грамотно с емоциите си.

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.