Бъдете глухи за негативните мисли за да постигнете целта си!

 

Как да постигнете целта си, когато целият свят ви казва, че това е невъзможно?

Имало едно време една групичка от малки жабчета, които си организирали надбягване. Целта била да се изкачат на върха на еднo много високо дърво. Долу, около дървото се събрала голяма тълпа да наблюдава състезанието и да аплодира участниците.

Състезанието започнало …
Никой от тълпата не вярвал от сърце, че малките слабички жабчета ще достигнат върха на дървото. Чували се изказвания, като например:

“О, пътят е толкова труден!!! Те НИКОГА няма да достигнат върха.”

Или пък: “Няма начин да достигнат върха. Дървото е толкова високо!”

Малките слабички жабчета започнали да окапват. Едно по едно.

Тълпата продължавала да крещи:

“Толкова е трудно!!! Никой няма да успее! Никога няма да постигнете целта си!”

Все повече жабчета се уморявали и се отказвали …

Но ЕДНО продължавало нагоре, и нагоре, и нагоре …

 

На самия края всички други вече се били отказали да изкачат кулата. С изключение на онова мъничко жабче което, след неимоверно усилие, единствено успяло да стигне до върха !

ТОГАВА всички други жабчета естествено поискали да разберат, как точно това жабче е успяло да го направи?

Един от участниците попитал малкото жабче, как то, което е успяло, е намерило силата, за да достигне целта?

Оказало се, че… Победителят бил ГЛУХ!!!

Поуката от тази история е:

Бъдете глухи за негативните мисли и изказвания, ако искате да постигнете целта си! Никога не слушайте негативните или песимистични изказвания на другите и ги подминавайте, защото те ви отдалечават от мечтите ви. Особено от “добронамерените” съвети на загрижени другари. А мечтите идват от шепота на Душата… от спомени за миналото и бъдещето, от вашето истинско, съкровено АЗ.

Бъдете осъзнати за силата която носят думите, защото всичко което чувате или четете повлиява на мислите, на убежденията и действията ви!

Следвайте смело сърцето си и оставайте глухи за сплетните, недоверието и страхливите спирачки, които се опитват да ви поставят “загрижените” за вас! Няма невъзможни неща, когато сърцето ви води и тласка да постигнете целта си! Следвайте най-добрия водач!

 

 

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.