Нова Супер Луна във Водолей – една нова епоха

quariusnewmoon-290x290 (1)Дано вчера да сте освободили от живота, сърцето и дома си всичко старо, вехто, мръсно, прашно, трупано с години и вече ненужно. Вещи, хора, случки, спомени, енергийни връзки – всичко онова което неусетно ви е теглило надолу и ви е потискало. Ако още не сте – имате още малко време да го сторите – сега е най-подходящото време за почистване и освобождаване.

Ако в последните дни и седмици пък ви се е случило неочаквано да “загубите” работата си, пътищата ви с уж близък човек да се разделят – недейте да тъгувате. Това е най-ясната индикация, че тази работа или човек са нещо от което трябва да се освободите, да се отърсите, за да продължите напред. Помислете си хубаво – как сте се чувствали наистина с този човек, или с тази работа? Дали те не са ви натоварвали, изцеждали енергията, потискали и спирали пътя на развитието ви? Повярвайте, че всичко това идва с цел и причина в живота ви. А промените винаги са към добро – пуснете се, освободете се.

Защото е време за поредното ново начало. Чистичко, бистро, с размах и мащаб. Днес е прекрасното Новолуние във Водолей. По някакъв особено красив начин усещането е не само за нов лунен месец, но и за един пик и истинско навлизане в ерата на Водолея.

Днес, 20 януари е не само новолуние, ами суперлуние във Водолей. 15:15 е точният час в който изгрява новата Супер Луна.

И въпреки че утре любимият ни Меркурий влиза в поредната си ретроградна фаза, това Новолуние е чудесен момент да възнамерите и посеете семенцата на новото. Да, Меркурий веднага след това може да препъне и забави първите крачки към това ново начало, но пък това забавяне може да се окаже ключово, за да се подготвят и подхранят новите семенца, да съберат сили, увереност и яснота, та в първите дни след като Меркурий се върне обратно на пътя си на 11 февруари – да хукнат стремглаво към новите си ясни цели. 

Ето какво казват за днешната супер нова Луна едни от видните световни астролози:

Това е първата Супер Луна за 2015 година. Луната е разположена възможно най-близко до Земята, в директно подравняване със Слънцето и Земята, по време на Новолунието. Това ѝ дава огромно влияние и мощ.  Днешната Супер Луна във Водолей е в нула градуса. Тази енергия говори за ново начало. Винаги когато Водолей се приземи в наталната ви карта, можете да очаквате нов, свеж старт. Очаквайте неочакваното. Всичко е възможно, когато освободите ума си и последвате интуицията си. Новолунието във Водолей ви подсеща, че вие сте голямата звезда в живота ви. Погледнете навътре честно и откровено и вижте какво ви спъва, какво отнема енергията ви? Погледнете на предизвикателствата като на възможности и последвайте новата пътечка, която Новолунието ярко осветява. 

Посланието което ни оставя днешното Новолуние във Водолей е: “Днес е първият ден от новия ви живот. Миналото е история, бъдещето е мистерия. А настоящето е дар. Цялата ви сила е в изборите които правите днес.” Използвайте Новолунието, за да сътворите новия си живот. Не разчитайте на някой или нещо отвън.” Предприемете действия сами!

Все още задавате тона и краските на цялата предстояща година. Обръщайте внимание в детайлите – какво се случва в и с вас. Излезте от комфортната си зона, направете това, което ще ви изпълни със сила и устрем. Това е годината в която можете да дадете воля на тази вътрешна мощ и да я проявите навън. 

Обръщайте внимание на знаците и посланията които ще получите днес, а и до края на месец януари. В тях може да се крият ключетата към успеха ви през цялата година. Четете между редовете. Говорете по-малко и слушайте повече. Слушайте това, което не е изречено. Слушайте.

Kelly Rosano

saturn___uranusИма двама владетеля на това Новолуние – древният владетел на Водолей – Сатурн, и съвременният – Уран. Уран на северния възел представлява способността ни да се освободим рязко и радикално от миналото, но също и склонността ни към импулсивност и дори конфликтност в ситуации които изискват повече деликатност, хармоничен и фин подход. С това разположение на Уран, трябва да сме много наясно с нещата от миналото ни, преди да възнамерим новите неща които искаме в живота си. Миналото напомня за себе си и не може да бъде забравено или игнорирано.  Искаме или не, сега излизат и се разплащат дори кармични връзки, минали избори и взаимоотношения. 

Ако днес ни се дава възможността да изберем нещо ново и различно, то е заради нашето минало и осъзнаването ни къде сме направили погрешна стъпка. И благодарение на това, днес можем да виждаме по-ясно и да избираме по-мъдро. 

С Меркурий в същия знак като Новолунието, който минава през застой, за да тръгне ретроградно на 21-ви януари, отново получаваме потвържение, че трябва да преминем първо през миналото, за да продължим истински освободени и осъзнати напред. Ретроградният Меркурий е време за преоценка, преосмисляне и трансформация на нещата от миналото. Не е препоръчително да се предприемат действия и нови начинания. Първо трябва да се справим с миналото и да приключим с него, а после да продължим напред. 

Това е най-могъщият потенциал на настоящото Новолуние. Мащабно ново начало, предшествано от мащабно приключване и изчистване. Така че – мислете мъдро, действайте осъзнато и възнамерете новите си цели с размах това Новолуние!

Divine Harmony

Отново трябва да кажем – онзи подем, който започна още през декември, сега продължава с нов пик. Мащабни изчиствания, промени и тотално прекрояване в живота ни – но само за да освободи пространство за новото, което обещава да твори с размах. Помогнете на този импулс, разчистете място и оставете Вселената да нахлуе там с новите планове. Когато те узреят, съвсем скоро – ще можете да се втурнете напред с целия си устрем и да материализирате отдавна мечтаните и чакани чудеса в живота си!

Честита Нова Супер Луна. Възнамерявайте смело!

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.