Съвременна номерология и числата от новата епоха

Автор: Биляна Манц

10807107_10154867915210523_143872854_nНомерологията е древна наука, просъществувала хилядолетия. Нейният окултен характер днес я прави най-достъпната езотерика за всеки, който има или няма формирани понятия в тази област на познанието, представляващо преход между две реалности – физическата и духовната (сетивната и извънсетивната) – преход между логическото и интуитивно опознаваемото. Времената се променят и това означава нови номерологични вибрации на числата. Това което числата са символизирали преди петдесет години, сега вече се е променило. Във всеки един момент се променят вибрациите на числата, а с това се променят кармата и съдбите на хората. Новата епоха идва с нова информация и може да се каже, че номерологията не е това което беше до преди двехилядната година.

Тази нова номерология, с която предстои да ви запознаем постепенно, е проверена в практиката и произхожда от нея. Тя е различна от всичко това което се е преподавало до момента. Всеки докоснал се до тази система чрез която се тълкува рожденната номерологична карта, на практика се оказва заинтригуван от съвпадението, което съзира посредством числата – между вътрешните си нагласи, предразположения и избори, и вече случилото му се досега.

Чрез номерологично тълкувание на рождената карта се изясняват много лесно тези доста натежали въпроси напоследък и те са „Какъв е плана, който си е избрала да следва душата преди да започне този физически живот на земята?! Какви са уроците и задачите, които трябва да усвоим тук и сега?“

10805041_10154867920285523_21818138_nВсяко отделно число или комбинация от числа означава конкретни преживявания, опитности, събития, които няма как да не преминем. Те са свързани с това, което наричат „Волята Божия”, от която няма мърдане. Минимумът в който няма промяна, докато не се изпълни както трябва. Номерологията ни показва каква е кармата: причинно-следствените дългове, които имаме да плащаме – какво конкретно представляват те и как могат да бъдат разрешени. 

Всеки човек в сегашния си живот обработва конкретно четири свои предишни живота. Техните уроци и задачи са закодирани в номерологичните вибрации на рождената му дата и тя никак не е случайна.
Всеки човек има задължения, свързани с изплащането на различна карма (лична, родова, национална и т.н.). Извън тях той е свободен. Във всеки живот е държан под отговорност за определен брой неща и извън тях има свободата да експериментира и търси друго. Мисията е онова което следваме с цялото си същество и което сме посветили на цялото. Когато човек се посвети на обща кауза, неговата лична кармичност се променя. Номерологичната карта ни дава информация и за това къде са вратичките за трансформиране на кармата чрез правилно разбиране на личното предопределение или мисия.

Отношението към кармата е въпросът. Въпросът е незнаещият да бъде въведен ясно в темата. Целта е да разберем с какво ни помага и с какво ни ограничава кармата, какви са възможностите ни за развитие и защо сами си слагаме спирачки. Също – как да я трансформираме, така че да ни се случва това, което душата ни желае – да имаме любов, успехи, здраве. Какво трябва да узнаем за себе си и да променим в съзнанието си като нагласи, представи, програми, за да го имаме като резултат?

От днес нататък с вас започваме едно вълнуващо пътешествие, което ще ви отведе в приказната реалност на числата, където много от вас ще открият дълго търсени отговори .
Добре дошли на борда!

Статията е подготвена от Биляна Манц
Използвани са материали от „Номерологични кодове на съдбата”- Книга 1
Автор на книгата – Център по номерология „Ангелина Мира”
Номерологични консултации:

Велико Търново 5000, бул. “България” 72, ет.2
center@numerologbg.com
0876 344 655
http://www.numerologbg.com/

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.