Честит празник, Българи! Готови ли сте за Свободата?

644274_493688363976660_1206494807_nЧестит празник, свободни Българи! Свободни ли сте наистина? Свободата преди години бе извоювана от нашите бойци за свобода, за слово, за истина и мъдрост. Получихме това, за което бяхме готови към онзи момент. Изживяхме вековни робства от всякакво естество и живяхме в това, което си мислехме, че е свобода. Съдбовен е онзи 3-ти март през 1890-та година, от както честваме този Български празник. Ето какво говорят числата за онзи момент тогава 3-3-6. Или крайно редуцирано число = 6. Божествен импулс и закрила. И силен тласък към промяна. Същите са числата и в същинската година на края на войната и подписването на Санстефанския мирен договор1878 – пак 6. А ето ни и днес. 3.03.2013. 3-3-6. Отново. Мощен импулс към промяна, с Божествената благословия и закрила.

Това са едни мъдри думи на Петър Дънов, най-великият аватар, слизал някога в човешко тяло в наше време не само по българските земи, но в целия свят. “Българите имат девиз: „Съединението прави силата.“ Две думи липсват на този девиз. Той трябва да гласи така: „Съединението в Любовта прави силата.“ Любовта обединява. Обединение без Любов е механично. Хората искат единство, но единство без любов е невъзможно. Законът гласи: Любовта образува една обща връзка между всички същества. Има едно основно звено, което може да свърже цялото човечество – това е Любовта. Няколко търговци могат да се обединят за обща работа. Ако са ги събрали в едно само търговските интереси, тая групировка е временна и ще се разпадне. Това не е никакво свързване. Ако сте свързани един с друг чрез Божията Любов, никаква сила не е в състояние да разруши тази връзка. Ако нямате тази връзка, всичко ще се превърне на прах и пепел. Докато Любовта не дойде между хората, те ще говорят на чужди, непознати езици.”

Но Любовта дойде вече сред нас, нали! Усещате я, тя се излива от сърцата ви безпричинно, приема безгранично и безусловно това, което до вчера е смущавало умът, и сега води към истинско обединение! Любовта, която осъзнава себе си, не познава граници и условности, Любовта, която знае, че истинските промени се случват отвътре и осветляват тъмните структури на Матрицата. Любовта, която случва свободата не с борба, а с чисто осъзнаване. Времето на революциите отмина. Сега е време за осъзната еволюция. И тя тръгва от всеки един от нас.

А в днешния съдбовен ден, с нас са духовете на всички онези велики същества, населявали някога територията на свещена България, всички онези светли същества, които насочват цялата вселенска сила и светлина към пробудените ни сърца. От нас зависи да поемем осъзнато тази отговорност, да си спомним мисията, която приехме преди да дойдем тук и да се гмурнем във вълната на истинското освобождение. Сега е моментът да се освободим от всички очаквания, от всички заблуди, от чувството за вина и жертвеност, от омраза, гняв и негодувание, от всички погрешни схващания за живота, за любовта, за ученето, за израстването, за хармонията, за дълга ни към роднини, приятели, държава и институции. Сега е моментът да се отърсим от заблудите и оковите на матрицата, от илюзорните задължения, условности, политически, икономически, социални, образователни модели. Сега е моментът да се отърсим от веригите на егото, на изискванията, очакванията, раздразнението, нехаресването, противопоставянето и битките на всички нива, от илюзорните различия и повърхностни сблъсъци. Защото само обединението, истинското, пропито с чистота, святост, истина, мъдрост и всеприемаща любов ще ни освободи. Готови ли сте за нов световен мирен договор? Готови ли сте вече да случите и вкусите свободата си? Призовани сте! Сега е моментът!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

 • ...
  Отговор

  Отн.: ‘… да се обединим’
  Върху какво!? Върху възраждането на тоталитарната държава и най-мракобесните практики от времето на Соца, или може би върху идеята целият бюджет да отива за подслушване – върху това ли ще се обединяваме.
  И като бяхме обединени 50 год. по времето на Соца какво направихме – нищо и половина.
  На BG населението не му трябва обединение, а споразумение (консенсус) относно:
  – кой как и за какво да харчи парите на хората … и как ще се контролира това
  – кой, как и кога ще съживи икономиката … и ще почисти разни гниди и паразити, които възпрепятстват икономическата перспектива, като напр. профсъюзите и тяхната любима секс-играчка МРЗ
  – кога и как населението на BG ще стане най-сетне високо образовано и ще започне да си проверява информацията, подавана от популистите напр.
  – кога популистите ще спрат да лъжат народа и да му говорят това което иска да чуе, а не това което са реалностите
  – с какво се занимава МВР … и от какво бяга да се занимава, и докога ще си раздува щата по схемата 3-5-8 … 18
  – кога и как населението на BG ще стане квалифицирано и конкурентоспособно на световния пазар (като иска западен стандарт и швейцарски заплати)
  – накъде е официалната ни геополитическа ориентация – към Европа или към Азия
  – трябва ли да се трошат пари за социално безперспективни личности (като напр. за мангали, които не искат да се образоват, пенсионери и комунистически интриганти, които пречат на останалите да работят достойно)
  Да се обединяваме без да сме се споразумели – няма как да стане.
  Така работи демокрацията: набелязване на проблемите, обсъждане, предложения, решения, реализация, оценка на резултатите.
  Всички тия приказки за ‘обединение’ се говорят от разни тоталитарни личности, които са свиклани да трошат безконтролно, безотговорно и безпроблемно парите на другите.

  Отн.: ‘Дънов’
  Другаря Дънов е подводница на сталинизма и психотрониката … и грозна карикатура на духовно учение.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Анонимни другарю, искам да знаете, че допуснах коментара ви да види бял свят само за да се види контраста в нивата на съзнание. Ако загрубее още малко тона ви – няма да има място тук.
   Всичко най-добро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.