Блог

Честит празник, Българи! Готови ли сте за Свободата?

644274_493688363976660_1206494807_nЧестит празник, свободни Българи! Свободни ли сте наистина? Свободата преди години бе извоювана от нашите бойци за свобода, за слово, за истина и мъдрост. Получихме това, за което бяхме готови към онзи момент. Изживяхме вековни робства от всякакво естество и живяхме в това, което си мислехме, че е свобода. Съдбовен е онзи 3-ти март през 1890-та година, от както честваме този Български празник. Ето какво говорят числата за онзи момент тогава 3-3-6. Или крайно редуцирано число = 6. Божествен импулс и закрила. И силен тласък към промяна. Същите са числата и в същинската година на края на войната и подписването на Санстефанския мирен договор1878 – пак 6. А ето ни и днес. 3.03.2013. 3-3-6. Отново. Мощен импулс към промяна, с Божествената благословия и закрила.

Това са едни мъдри думи на Петър Дънов, най-великият аватар, слизал някога в човешко тяло в наше време не само по българските земи, но в целия свят. „Българите имат девиз: „Съединението прави силата.“ Две думи липсват на този девиз. Той трябва да гласи така: „Съединението в Любовта прави силата.“ Любовта обединява. Обединение без Любов е механично. Хората искат единство, но единство без любов е невъзможно. Законът гласи: Любовта образува една обща връзка между всички същества. Има едно основно звено, което може да свърже цялото човечество – това е Любовта. Няколко търговци могат да се обединят за обща работа. Ако са ги събрали в едно само търговските интереси, тая групировка е временна и ще се разпадне. Това не е никакво свързване. Ако сте свързани един с друг чрез Божията Любов, никаква сила не е в състояние да разруши тази връзка. Ако нямате тази връзка, всичко ще се превърне на прах и пепел. Докато Любовта не дойде между хората, те ще говорят на чужди, непознати езици.“

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА

"Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие"

Основните стъпки към емоционално свободен и душевно изпълнен живот.

Но Любовта дойде вече сред нас, нали! Усещате я, тя се излива от сърцата ви безпричинно, приема безгранично и безусловно това, което до вчера е смущавало умът, и сега води към истинско обединение! Любовта, която осъзнава себе си, не познава граници и условности, Любовта, която знае, че истинските промени се случват отвътре и осветляват тъмните структури на Матрицата. Любовта, която случва свободата не с борба, а с чисто осъзнаване. Времето на революциите отмина. Сега е време за осъзната еволюция. И тя тръгва от всеки един от нас.

А в днешния съдбовен ден, с нас са духовете на всички онези велики същества, населявали някога територията на свещена България, всички онези светли същества, които насочват цялата вселенска сила и светлина към пробудените ни сърца. От нас зависи да поемем осъзнато тази отговорност, да си спомним мисията, която приехме преди да дойдем тук и да се гмурнем във вълната на истинското освобождение. Сега е моментът да се освободим от всички очаквания, от всички заблуди, от чувството за вина и жертвеност, от омраза, гняв и негодувание, от всички погрешни схващания за живота, за любовта, за ученето, за израстването, за хармонията, за дълга ни към роднини, приятели, държава и институции. Сега е моментът да се отърсим от заблудите и оковите на матрицата, от илюзорните задължения, условности, политически, икономически, социални, образователни модели. Сега е моментът да се отърсим от веригите на егото, на изискванията, очакванията, раздразнението, нехаресването, противопоставянето и битките на всички нива, от илюзорните различия и повърхностни сблъсъци. Защото само обединението, истинското, пропито с чистота, святост, истина, мъдрост и всеприемаща любов ще ни освободи. Готови ли сте за нов световен мирен договор? Готови ли сте вече да случите и вкусите свободата си? Призовани сте! Сега е моментът!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм ТЕС майстор и преподавател. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

 • ...
  Отговор

  Отн.: ‘… да се обединим’
  Върху какво!? Върху възраждането на тоталитарната държава и най-мракобесните практики от времето на Соца, или може би върху идеята целият бюджет да отива за подслушване – върху това ли ще се обединяваме.
  И като бяхме обединени 50 год. по времето на Соца какво направихме – нищо и половина.
  На BG населението не му трябва обединение, а споразумение (консенсус) относно:
  – кой как и за какво да харчи парите на хората … и как ще се контролира това
  – кой, как и кога ще съживи икономиката … и ще почисти разни гниди и паразити, които възпрепятстват икономическата перспектива, като напр. профсъюзите и тяхната любима секс-играчка МРЗ
  – кога и как населението на BG ще стане най-сетне високо образовано и ще започне да си проверява информацията, подавана от популистите напр.
  – кога популистите ще спрат да лъжат народа и да му говорят това което иска да чуе, а не това което са реалностите
  – с какво се занимава МВР … и от какво бяга да се занимава, и докога ще си раздува щата по схемата 3-5-8 … 18
  – кога и как населението на BG ще стане квалифицирано и конкурентоспособно на световния пазар (като иска западен стандарт и швейцарски заплати)
  – накъде е официалната ни геополитическа ориентация – към Европа или към Азия
  – трябва ли да се трошат пари за социално безперспективни личности (като напр. за мангали, които не искат да се образоват, пенсионери и комунистически интриганти, които пречат на останалите да работят достойно)
  Да се обединяваме без да сме се споразумели – няма как да стане.
  Така работи демокрацията: набелязване на проблемите, обсъждане, предложения, решения, реализация, оценка на резултатите.
  Всички тия приказки за ‘обединение’ се говорят от разни тоталитарни личности, които са свиклани да трошат безконтролно, безотговорно и безпроблемно парите на другите.

  Отн.: ‘Дънов’
  Другаря Дънов е подводница на сталинизма и психотрониката … и грозна карикатура на духовно учение.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Анонимни другарю, искам да знаете, че допуснах коментара ви да види бял свят само за да се види контраста в нивата на съзнание. Ако загрубее още малко тона ви – няма да има място тук.
   Всичко най-добро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *