Ако искаш животът ти да се промени, ти трябва да станеш различен човек

Ако искаш животът ти да се промени, ти трябва да станеш различен човек.

Ето защо: Човекът който си – със своите убеждения, нагласи, мисловни модели, предприема едни и същи действия, по един и същи начин. Това са базови настройки, подсъзнателни инструкции за живот, които обагрят всяко твое решение, емоционална реакция, действие или бездействие. Може да си мислиш, че опитваш да правиш нови неща, да овладяваш нови умения (за говорене, за убеждаване, за комуникация, финансова грамотност, за продажба и влияние и т.н.) Но ти само обогатяваш инструментариума си, който прилагаш от позицията на все една и съща мисловна настройка. Тоест – обучаваш се да извършваш повече неща, но все така от позицията на същата мисловна нагласа.

Логично и очаквано – резултатите от това са все едни и същи. Стигат до някакъв лимит в който могат да се развият и това е. За да надскочиш този лимит, трябва да започнеш да мислиш, чувстваш, разбираш и правиш нещата по различен начин. Да промениш базовите настройки от чиято позиция правиш нещата, които правиш. Това няма как да стане, ако не промениш себе си.

Казваш, че искаш успех и пари – но няма как да надскочиш собствените си рамки, докато те задвижват сили на страх, недоверие, съмнение, скъперничество, мислене на дребно и свито, aко трепериш над парите си и поддържаш съзнание за нямане. Каквито и знания за финансова грамотност да изучаваш, ти ще ги прилагаш от позицията на модела на съзнанието ти. За да постигнеш целите си, е нужно да откриеш саботиращите те убеждения и нагласи, които те карат да предприемаш все едни и същи провалящи те действия. Да станеш друг човек.

Казваш, че искаш любов и партньорска връзка базирана на взаимност, уважение – но няма как да попаднеш на такъв парньор, докато дълбоко в теб дреме липса на увереност, ниска себестойност, желание да угодиш, да задържиш, да се престориш, да отговориш на очакванията. Имаш да откриеш и промениш саботиращите те убеждения, и модели на мислене, чувстване и поведение, които те вкарват в един и същ негативен любовен сценарий. Да станеш друг човек.

Казваш, че искаш да отслабнеш, да се храниш балансирано и да се грижиш за тялото си. Но няма да успееш в това, докато те измъчват всевъзможни житейски драми, съжаления и неудовлетворености. Докато си пристрастен към драмата, докато свързваш този тип храна и хранително поведение с неудовлетворени твои нужди, подтиснати желания и деструктивни вярвания за теб, твоята стойност и тяло. Със сигурност знаеш как да се храниш и движиш, за да постигнеш мечтаното тяло, но нещо друго, невидимо и необяснимо те кара да се саботираш, нали? Защото не става дума за това какво да ядеш. Става дума за това – какво те яде теб. Има нещо на по-дълбоко ниво в теб, което задвижва поведението ти, влияе върху изборите, които правиш, реакциите ти. И то е на ниво, недосегаемо за рационално взетото решение, за усилието на волята. Имаш да освободиш себе си от драмата, от ехото на детските травми, да балансираш емоциите си, да срещнеш открито неудобните теми от живота си, да препрограмираш мозъка си. Да станеш друг човек.

Каквито и желания за развитие и промяна по ключови теми в живота си да имаш – начинът да ги постигнеш е да станеш друг, нов човек. Най-успешните хора на планетата знаят това и точно затова работят по вътрешните си прегради, които ги държат в оковите на едно ограничено и обусловено Аз. Те предварително идентифицират и отстраняват блокажите в себе си, преди да предприемат нещо ново. Затова – действай и ти! Действай още днес. Направи нещо ново и различно в живота си. Не е нужно, нито е практично да правиш гигантски промени. Започни с нещо малко. Една мъничка крачка. Започни да мислиш за тази промяна. Да изследваш себе си. Изследвай реакцията в тялото си, когато мислиш за хубавото нещо, което искаш да постигнеш в живота си. Тялото никога не лъже – то е директна връзка със света на подсъзнанието ти. Използвай методите на енергийната психология – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Божествената Матрица, за да препрограмираш подсъзнанието си и да изградиш едно ново Аз, което вече може да постигне мечтания успех.

Направи днес нещо нетипично.
Закачи си плакат, вдъхновяваща фраза, НЕЩО, което да държи погледа и вниманието ти устремени към твоята цел. Изследвай себе си – как се чувстваш като мислиш за тази цел? Какъв отклик усещаш в тялото си? Гмурни се в това усещане, чуй какво има да ти каже. Разбери какви нагласи, вярвания и мисловни модели изграждат човека, който си. И през разбирането, приемането, постепенната работа с вярванията и нагласите си, ще се превърнеш в нов човек. Изясни за себе си – какъв трябва да е човекът, който може да постигне желаната от мен цел? А аз този човек ли съм? Какво в себе си имам да променя, за да стана този човек?
И започни да правиш мънички стъпки към трансформацията си в този човек –  всеки ден, с постоянство и страст.

И няма да усетиш как след месец, два или повече, ще си се превърнал в нов човек. С нови перспективи и отворили се възможности пред себе си. Ами след година? А пет?

<3 Действай!

PS. Тази пролет ще си подарим едно вълнуващо преживяване с което ще качим ново стъпало в личното си израстване. Любов и грижа за тялото и самочувствието, транформираща 8-седмична програма, “ОФОРМИ ТЯЛОТО СИ С ТЕС И ГО ЗАОБИЧАЙ ОТНОВО”. Ако искаш и ти да направиш тази стъпка към себе си, очаквам те тук: https://www.svoizbor.com/tqlo/

С любов,
Марти

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.