Зимно Слънцестоене – портал към новото начало

Днес е празникът Зимно Слънцестоене – най-краткият ден и най-дългата нощ, след което светлината започва да нараства, денят се увеличава постепенно. Слънцето преминава от знака Стрелец в Козирог. Това е специален момент в годината, в който се празнува прераждането на Слънцето, портал, през който към Земята се отправя мощен поток от Духовна енергия. Природата е затаила дъх в очакване на трансформацията, дори времето изглежда спряло.

Тъмнината сякаш тържествува над всичко живо, но точно по време на нейния триумф настъпва светлина и от този момент денят започва да нараства. Слънцето се ражда за нов живот, за новата година, настъпва обновление, трансформация на всички нива. На 22 декември настъпва обратът!

В този сакрален момент на зараждането на новия живот и новата светлина, ще осветим целия град с нашите вътрешни сияния. Ще оставим ненужното и старото да си отиде, и ще отворим сърцата си за новите дарове на Духа.

Любовта преминава през различните етапи от земната към ангелската и от ангелската към Божествената, което е безусловната Любов към цялото Творение. Човешката любов обръща ход, за да изчисти остатъчните сенчици и прашинки за да еволюира. Всичко това се извършва в свещения храм на сърцето в човека, там е олтарът, там е мястото и почвата, която е необходимо да се култивира. Там в сърцето е поместен Свещеният Божествен Пламък и разгръщането на този триединен/трилистен сакрален пламък бележи самата ни еволюция.

Един от най-мощните и значими енергийни портали, отбелязващ прехода към ново ниво на реалността. След зимното слънцестоене, нищо не е същото. След тази нощ слънцето се ражда отново, то излиза от мрака , за да ни дари със светлината си. Сега, в краткия момент на тъмнина, е добре да се срещнем със сянката си, да се изправим пред нея без повече да се крием от истината ѝ, и да я изцелим. Пристъпваме не само към смяна на календара скоро с 2020, но и към съвсем ново енергийно начало. Енергия, която не е присъствала на Земята от векове.

Днес се срещаме с тъмнината, опознаваме я и се оттласкваме от нея. За да се насочим към най-ярката и чиста светлина вътре в нас. Прераждане, ново начало и нов стимул за живот.

Пристъпваме към ново начало! И колкото и трудно да се чувства на моменти, в тази нова енергия, ще разцъфти нашето ново родено, пречистено, силно и наситено с любов Аз.
Да бъде!

💗 Марти

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.