Обратна връзка

October 30, 2011
By

Благодаря ви, че четете Свой Избор!

Тук можете да отправяте вашите въпроси, впечатления, мнения, резултати от съвместната ни работа, а творчески и бизнес предложения отправяйте директно на: marty@svoizbor.com, или чрез формата за контакт.

Ценя вашето мнение и приветствам всяка обратна връзка. Мнението ви ще е ценно и за хилядите ежедневни посетители на сайта, споделете го, възползвайте се от формата отдолу.

Благодаря ви! 🙂

Желая ви приятни и ползотворни мигове със страниците на Свой Избор!

Марти Иванова

33 Responses to Обратна връзка

 1. Eli on December 1, 2011 at 10:25

  Prekrasen website Martinche!!!

  Pishesh tolkova krasivo i interesno. Prezarejdash chitatelite si s liubov, energiq i radost 🙂

  Imash neveroqten blog – cqla Bulgariq trqbva da znae za nego 😀
  Surdechni pozdravi ot men i smelo napred! Sledvame te vuv vsqka nova istoriq za koqto ni razkajesh :)))

  Eli

 2. Дорина on December 5, 2011 at 17:19

  Много хубава инициатива да публикувате статии за хора, носещи светлината и променящи животи. Като статията за Радостина. Медиите ни затрупват с негативни новини и е така хубаво да прочетеш нещо вдъхновяващо. Това е ободрително за духа.
  Благодаря!

 3. Петя on December 16, 2011 at 13:33

  Впечатлена!Благодарна и май..пристрастена..:))) към всичко,което се пише тук!Поздравления и лекота в начинаннията!:))

 4. Ния on December 20, 2011 at 13:36

  Една истинска съвременна, адекватна за времето си СЕБЕнциклопедия, написана с много Любов и Светлина 🙂
  Благодаря!!!

 5. Мариана Дешева on February 7, 2012 at 23:18

  Здравей Мартина,
  искам да изкажа благодарността си ,за прекрасния уеб сайт ,изпълнен с
  любов и благородство,
  тук се влиза ,съвсем не случайно
  казано е -когато търсиш намираш,когато почукаш ще ти отворят
  зящото когато душата търси знание ,попада тук и намира
  напоследък се случват чудеса в живота ми,когато помоля Бог да ми помогне ,той откликва на молбата ми и идва отговорът,знаците които ми праща са оговорите
  днес отворих тези страници и намерих отговор на молбата ми
  БЛАГОДАРЯ!
  МИР ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА ПО ПЪТЯ ТИ !

 6. красен on March 2, 2012 at 17:22

  Здравейте! Поздравления и Благодарности за труда ви, истинско удоволствие е да се четат статиите ви написани с такова внимание, съзнатост, отговорност :)))) Сайтът също е един от най-добрите, които съм виждал! Сърдечни благодарности и Късмет!

 7. Емил on May 16, 2012 at 22:02

  Която и статия да отвориш тук, те обзема въодушевление! Да, хората отворени към езотерика и израстване срещат множество познати идеи, но всичко тук е синтезирано, поднесено по възприемаем начин и, освен концепти, съдържа безценният личен елемент, опитност и почерк. И не на последно място – смелост. Ти, Мартина, си част от националното богатство! Само напред и нагоре!

 8. Diana Obretenova on May 29, 2012 at 14:21

  Чудесен уеб сайт и информация поднесена разбираемо и с чувство. Продължавайте все със същия ентусиазъм. Поздравления!

 9. gergana on May 29, 2012 at 23:26

  Марти, здравей

  Ето пиша в тази секция:) Имам гореща молба – хайде да организираш водена медитация.Една като за начало. За всички нас , които четем сайта ти , интересуваме се и се вълнуваме от всичко, което се случва и искаме да се научим да медитираме. Опитвам сама, опитвам и с водена медитация през youtube, но ако ти организираш нещо такова през някой от уикендите аз ще съм първата записала се:)

 10. Нора on June 4, 2012 at 13:58

  Здравейте! Не мога да се сдържа да не изразя възторга си от семинара. За мен беше много, много полезен и БЛАГОДАРЯ! Особено съм впечатлена от Тенислав и неговото представяне. Преди семинара го намирах за много агресивен в изказванията си, но по време на семинара коренно промених мнанието си. Без неговото участие щеше да е твърде “спокойно”. Единстената ми препоръка е към участието на Диана. Тя пише прекрасно и аз с удоволствие я чета, но говоренето и то след Тенислав лично мен ме “приспа”. На мен нищо не ми пречеше нито записването с камера, нито щракането на фотоарапара. Ще очаквам с нетърпение следващи подобни събития. Радвам се, че ви има и че ви намерих!

 11. gergana on June 9, 2012 at 23:09

  Марти, здравей

  Имам такъв въпрос- всички очакват предстоящи сутресения и катаклизми.В по-голям или по-малък мащаб. Смяташ ли,че трябва да се подготвим някак.Познавам хора, които се запасяват с храна, място за живеене извън града, всякакви запаси необходими за оцеляването им. Когато попитах от какво всъщност ще бягат птгпвпра беше: “Какъвто и да е катаклизма,това от което ще бягам е критичната маса паникьосани и озверели хора”. Всички знаем какво би се случило в един голям град след няколко дни без ток например. Ако бях сама вероятно нямаше да предприема нищо. Но имам три малки деца. Хващам се ,че се страхувам за тях.Опитвам да държа страха настрана, по принцип не съм такъв човек, винаги очаквам най-доброто, но сега ме е страх. За децата.И си мисля -ако има 1% вероятност нещо такова да се случи как ще си простя , ако не съм предприела нищо ,за да ги защитя?

  • Martina Ivanova on September 13, 2012 at 13:50

   Здравей, Гери.

   Мисля, че няма никаква нужда да се предприемат такива действия. Катаклизмите и сътресенията са преди всичко на ниво съзнание. И в момента те текат с неумолима мощ. Излизат на повърхността стари страхове, неизгладени отношения, стари модели, голяма мътилка се вдига. И това е най-серионото ни изпитание. То вече се случва.
   Честно казано не очаквам да има сътресения от типа на пропадане на земята, вулкани, земетресения и прочее апокалиптични картинки, познати ни от тематичните филми.
   А за да няма озверели и паникьосани хора – заради това работим така отдадено с хората, правим срещи, беседи, семинари, дискутираме и тук – за да са спокойни хората, когато (ако) нещо се случи – да са наясно, че това е временен етап и дискомфорт, че нищо лошо няма да се случи, че Духът е с нас и ни помага по най-лекия и плавен начин всички да преминем през този стадий на планетарно развитие. Децата са най-подготвени за всичко това, дори на съзнателно ниво да не дават вид, че разбират каквото и да било.

   Бъди един остров на спокойствие и хармония и така ще осигуриш най-добрата защита за себе си, и за децата си. Ще дойде момент, когато много хора ще бъдат ибъркани и уплашени – тогава си спомни, че ти ЗНАЕШ какво се случва, успокой ги и заедно ще преминем към следващото ниво.

 12. Milena on June 12, 2012 at 14:42

  И аз имам същият въпрос и същите страхове… и то точно заради децата. И аз имам 3 малки деца и много се притеснявам.

 13. Иринка Янева on July 23, 2012 at 22:13

  Мартина,СЛЪНЧИЦЕ,
  Благодаря за публикувания репортаж….Огнен е…..И той знае ,че не е сам….Тук и навсякъде вече…ОГНЕНИТЕ СА МНОГО… Благодаря !!!Едно друго огънче ти се възхищава и покланя….Благодаря…

  • Martina Ivanova on September 13, 2012 at 14:24

   Огнено благодаря за този огнен коментар :-* Огньовете са равнопоставени, могат просто да горят заедно и да обединяват пламъка си. Благодаря и аз!

 14. д-р Владислав Иванов on October 4, 2012 at 01:09

  здравейте страхотни сте и смятам че това което вършите е стойностно и спомагащо за мира и осъзнаването на хората в тези невероятни времена
  ето и едно мое скромно мнение ,понеже известен смисъл сме колеги

  Какво се случва през 2012 год
  – Всъщност отговор на Най важния въпрос за всеки – Кой всъщност съм реално Аз?
  На последък се чувства, че живеем в чудно и бързо променящо се време информацията познанието вдъхновенията новите визии постоянно и всекидневно са факт от живота ни
  Та в тази насока ми се ще да споделя и моето мнение какво прозрях научих или просто предушещам, че се случва в тез преломни времена важно е да си отговорим–
  Кои всъщност сме ние ,как и кое определя взаимоотношенията и начина ни на реакция и действие на вътрешни и външни дразнители и житейски ситуации ?
  Всъщност кое от нас реагира и колко адекватно е то на реалната ситуация?
  За да опишем себе си имаме сбор от мисли събрани в паметта осъзнати или не- всички от миналото .Така се описваме като име, пол, произход, народност с хубаво минало или не, с различни опитности от това което сме преживяли и складирали но не и изхвърлили в подсъзнанието /като един архив / ,именно стози сбор от запаметени мисли и емоциите свързани с тях ни определят светогледа а също и начина на реакция и действие – тоест всичко което правим -неправим , мислим – немислим,също и взаимиотношенията със себеси или с другите. Излиза че винаги реагираме с миналото а не с настоящето ,което е тук и сега където е новаторството- връзката с духа .
  И така,
  Предлагам ви един мисловен експеримент- за миг да се опитаме да забравим своето минало
  /както казва дон Хуан учителя на Карлос Кастанеда –жизнено важно е по пътя на знанието да нямаш Лична легенда /
  да погледнем случващото се, каквото и да е то не от позицията ни в семейство, общество пол,възраст ,професия .А така както би го гледало едно малко дете ,какво става обикновенно: ставаме любопитни ,радосттни ,вдъхновени ,смели, любящи, услужливи, добри ,нямаме негативния опит предаден ни от другите ,не сме събрали още пагубните мисли в гардероба.
  Известно е че при някой пациенти повреме на хипноза или след инцидент свързан с пълна Амнезия се променя характера на хроничните им болести примерно изчезват кръвно или диабет, късогледство, обменни заболявания, депресии, алергии и др. След катопациента незне кой е, не реагира свръхценно към неща които преди е реагирал –променя се начина на реакция и действие .Тоест за да реагираме ли да се опишем трябва да имаме минало ,което ни дава позиция .То не е наше а ни е инсталирано от околните с които сле обменяли информация и опит още от първия си миг на тази Земя . Така стария мироглед се само възпроизвежда . Всички знаем какъв е той /всичко друго но не и божествен /
  За да правим това ни е необходима памет ,за да имаме памет ние нужно магнитно поле от земято /вече от човешкия опит знаем,че Астронавтине без изкуствена гравитация бързо губят памет и стават дизориентирани /
  Имате ли информация какво става с магнитноно поле на нашата мила земя в момента ?не намалява ли и то драстично и докъде? Защо и е нужно ?какъв е смисъла ?Нищо не става Случайно !
  Какво би станало ако се създадът условия масово да забравим миналото си и илюзиите в които вярваме /че са илюзии го споменават всички религиозни течения/
  И най вече какво би останало в нашето подсъзнание и съзнание като няма опитност и памет и я няма и в околните –дали неби останало само това което е неразрушимо –нашата божествена същност –нали сме създадени по Негов образ и подобие ! .Понеже вече и околните са такива няма от кой да приемем някоя пак превратна пагубна идея и да почнем по старому.
  На принципа каквото е от вътре Такова е от вън /втори херметичен принкип /Тогава Как и Какъв и в Кое измерение ще изглежда нашия свят? И тъй като творението е винаги свързано с твореца си, при липса на съзнание за създаненото от нас /човешката решетка от съзнания на земята /то нещата които сме създали сами ще се разпаднат и изчезнат до съставните им елементи за нула време земята ще се само- почисти от илюзиите и всичко сътворено от греховното ни /болно / разделено от бога съзнание /в този период от човешката ни история и еволюция
  Е това е за сега имам още какво да кажа но всеки ден излизат нови неща и ситуацията се избистря
  Желаяви много мир и любов ,
  Владислав Иванов- холистичен лекар
  03 10 2012 г.гр.Лом

  • Martina Ivanova on October 5, 2012 at 13:34

   Мир и Любов, доктор Иванов 🙂 Шастлива съм, че се множат проглеждащите хора и истинското разбиране и грижа за Човека започват да се разгръщат. Благодаря за споделените размисли.

 15. Емилия on April 21, 2013 at 19:00

  Здравейте Мартина!
  Пиша Ви с благодарност за притчата на която попаднах търсейки опора в мъдростта
  Обиди ме човек, който не ме познава – Благодаря за публикуваната притча!
  Бог да благослови делото Ви!

 16. Nikolai on October 26, 2013 at 08:50

  Добро да е утрото Ви, Уважаема Мартина!
  Благодаря Ви, за позитивния сайт!
  Много ми хареса материала, за идеала и практичнастта!
  Идеалът- да доживея внуци, ми помогна, за да преборя болстта, но практичността ме крепи, за да съм полезен на 4-те си внучета, като им нося чисти плодове и зеленчуци от село.
  Приятен ден!
  С Уважение, дядо Кольо.

 17. Evgeniq on January 14, 2014 at 11:06

  Благодаря за прекрасните дискове и за възможността да се информирам по въпросите на новото време. Мартина е един истински светлинен работник и това, което прави е от сърце и душа!!! Поздравления !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo