ТЕС – Отзиви


Виктория Бохданова

Марти, ти си вдъхновяваща и позитивно зареждаща! Благодаря ти, че с толкова ентусиазъм направи обучението ми и сподели своя опит.Радвам се, че те познавам! Благодаря ти!

Промени виждането ми за травмата и житейските преживявания. Благодарна съм, че преминах обучението в ТЕС.

Препоръчвам го с две ръце!


Ралица Енгел

Като част от ТЕС групата в Бургас преживяването ми беше, вълнуващо и дълбоко емоционално. Като човек лаик, който обича да се рови в пластовете на психето, аз отново бях изненадана от факта, колко е важно всеки човек да притежава инструмент за самопомощ, чрез който може да се справи със собствените си емоции, а по късно фиксирани убеждения, трудно променящи се навици и вярвания и най-накрая тежки диагнози, ако съвсем е закъснял. Все някога се налага човек да работи със себе си без да дава изцяло отговорността затова другиму - ТЕС-практици, психотерапевти, психиатри, лекари. Те са тук, за да ни съпровождат, но не и да вършат работата вместо нас. Нека работим старателно с ТЕС.

Открих вярванео, че може би след известно време болниците ще са по-празни, когато приемем себи си, такива каквито сме, без всякакви но и обаче и се обичаме поне 😁толкова, колкото и Бог ни обича. И този път минава през ТЕС 🕊!

Непременно го препоръчвам, защото си заслужава да се работи с Марти. На която много благодаря за всичко, което създаде, за да се докоснем до ТЕС. Поклон!!! ♥️♥️♥️


Кристина Николова

Невероятно,вълнуващо.... Сбъдната мечта.

Намерих ново начало в професионален план.Щастие да градиш животът си такъв какъвто го искаш.

Препоръчвам го, защото всеки има право да живее свободно и щастливо :).


Диана Георгиева Брънекова

Незабравимо преживяване ! Марти е изключителен Човек и Професионалист ! Много позитивизъм, много вдъхновяващи и мотивиращи практики, които обединяват всички присъстващи ! С удоволствие при първа възможност бих посещавала следващи семинари !

Промени живота ми из основи, даде ми енергийна основа и практики за решаване на проблеми в семейството и опазване на здравето !

Горещо препоръчвам обучението ТЕС , защото искам всеки един да се докосне до жизненоважните практики !


Anka Rumenova

Izjivyah visoka vibraciq i mnogo milo izjivqvane i profesionalizum ot strana na Marti Ivanova.

Otkrih osuznatost nai veche za minali prejivqvaniq zashto sa mi se slychvali.

Bih preporuchala ,zashtoto vseki trqbva da osuznae kakvo e TES.


Мая Никифорова-Несторова

Уникално!

Промених отношението към мен самата.

Бих препоръчала обучението, защото дава много повече стойност от очакваното.


Ангелина Панайотова Станчева

Чудо! Вълшебство! Опознаване!

Живея след ТЕС.

Всеки трябва да се докосне до ТЕС и Марти. Всеки има право да живее щастливо и осъзнато.


Наталия Петкова Николаева

Обучението ме накара да осъзная някои важни неща и да интегрирам други, които досега ми се появяваха смътно. Горда съм, че успях да помогна на човек, който е силно различен от мен, да преодолее своя травма, разбира се, не без помощта на прекрасната Мартина. Благодаря!

Бих казала, че обучението ме направи по-смела и ми показа, че понякога, за да дойдат истинските отговори при нас, е необходимо време, затова е важно да сме търпеливи.

С голямо удоволствие бих препоръчала обучението както заради самата техника, която е прекрасна и е истинска находка, така и заради Мартина, която е безкрайно отдадена. Впечатлена съм от нейната емпатия и мекота, с която решава всеки случай.


Николай Няголов

Вълнуващо,невероятно изпълнено с положителна енергия обучение,много практика и забава

Цялата ми представа за влиянието на енергийната психология,изпитах,разбрах по себе си на практика вълшебната сила на ТЕС

Постоянно се хваля и съветвам познати и приятели да изкарат обучение за ТЕС,защото ТЕС променя живота и мирогледа,


Анелия Трампова

Благодаря от сърце, че бях част от това мое ново НАЧАЛО. Щастие беше да се запозная с теб Марти и всчики от групата. Щастие, е че имах възможност да се запиша на това обучение. Щастие, е че имам желание да се развивам и то точно в тази посока. Щастие, е че се чувствам на пътя си. Щастие ,е че ще помагам на себе си и семейството си. Щастие , е че ще помагам и много други хора. Защото Господ ми е дал финансовата свобода и едни прекрасни и здрави деца, добър съпруг, а аз искам да предам нататък и да помогна с натрупаните знания през годините и живота си. ТЕС е само първата крачка към тази моя сбъдната мечта. БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ

Обучението просто откри едни нови възможности пред мен. И само заради един въпрос, който често си задавах си стурваше всичко.

Категорично препоръчвам. Защото не се знае каква травма ще открият и ще оправят.


Нели Лечева

Неописуемо за мен преживяване! Марти е великолепен човек и преподавател. Обучението беше перфектен микс от теория и практически упражнения, които никога няма да забравя.

Имам още да работя над себе си, но след това първо ниво гледам по-позитивно на живота, защото знам, че ако "закъсам", ТЕС е насреща.

Непременно го препоръчвам! С ТЕС можем да постигнем здраве, щастие, свобода - бързо и ефективно! Какво повече му трябва на човек?! БЛАГОДАРЯ ти, Марти! Ти си невероятна!


Мариела Петрова

Невероятно! Марти е прекрасна, а ТЕС е моят метод и техника, който ще бъде неизмен спътник в моята работа!

Даде ми енергия и заряд!

Препоръчвам го, защото усещам че всеки с помощта на тази техника ще бъде полезен на другия.


Калоян Петров Вълков

Тези три дни открих много аспекти от своята личност. Усетих живота на другите. Разбрах, че хората крият скрити сили и възможности и обречеността може да бъде отхвърлена далеч. Исках да съм много по концентриран, но отчитам като своя грешка , че не се подготвях за курса седмица преди това. И затова всеки ден си припомням моментите на обучението и чета. Чуствам се много по добре и дори малко по смел.

По време на обучението лично при мен се активираха ядра от училище , взех да се държа като ученик отличник, сънищата ми се върнаха назад. Започна да ме боли главата отстрани. Правя техниката всеки ден. Резултати: 1. Веднага се нормализира кръвното налягане и честота. 2.Трептенето на лявото около и мускулни спазми от нервност изчезват веднага. 3. Когато съм сред природа и правя техниката усещам слънцето по силно през затворените очи и карата ми са по силни после.

Това трябва всеки да го владее за да се издига над страховете и стреса. Благодаря ви! Поздрави на всички! Калоян


Дафинка Чафудова

БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ! Щастлива съм, че имах възможността да бъда участник в един невероятен семинар. Да се срещна лице в лице с Марти Иванова от "Свой избор" и три дни ( олетяли неусетно, весело , забавно и ревливо) да бъда в непозната за мен среда - уникална комбинация от домашен уют и спокойствие, релаксиращ и спиращ дъха изглед към Стария град на Пловдив и прекрасни хора, които срещам за първи път, а сърцето ми знае , че познавам отдавна. Благодаря на Марти и нейния екип! На Марти за това,че ми повери ключа за вратата към огромното знание ТЕС, което работи и за вярващи в него и за скептици. Освен ключа ми даде и вярата , че мога да бъда полезна не само на себе си, близки и познати , а и на хора които ще срещна по пътя си и ще имат нужда от помощ. Благодаря на Светослав, че с майсторски усет ни осигури уютна среда, в която да преживеем емоциите на случването на ТЕС. Благодаря на всички, които бяха на точно място , в точното време! Мили хора пазете ключа и го ползвайте с много любов и вяра в доброто! Предстои ни много, много труд , но и удовлетворение от него. Ние сме просто част от канала на СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА!

Даде ми нов поглед на случващото се в и с нас и около нас. Увереност, че излекувайки старите травми и освобождавайки се от вкоренените грешни модели мога да бъда своята най- добра версия. Аз се обичам и се харесам такава каквато съм!

Препоръчвам на всеки, който с душата , сърцето и умът си е готов да бъде част от ТЕС! Комбинирайки го с всичко, което знаем и умеем ние ще бъдем на правилния път! Да бъде!


Гергана Велева

Чаках търпеливо цяла година, знаех, че ще науча това, към което се стремя. Но това усещане за голямо майсторство и лекота, което Марти излъчва и демострира, ме остави безмълвна. Прегръщам те, Марти!

Промени се вярването ми, че до човек се нуждае от дълго време за възстановяване от душевни и физически болки. Показа ми, че имам още много да уча, но началото беше поставено и то с изключително приятното прекарано време с пловдивската група.

Който има интерес, трябва да знае, че това е правилният учител. Благодаря ти, Марти!


Боряна Янкова Георгиева

Убедена бях, че ТЕС са много силна практика с която може да се достигне много дълбоко в причината за нашите блокажи / след изкаран онлайн курс ТЕС/ но резултатите при живото участие в курса надминаха очакванията ми. Получих много ценни насоки, които пропусках преди това, а и да се докоснеш до живата Марти, да попиеш от нейния опит в реална ситуация, да усетиш стабилността и увереността с която работи - ето това ми беше невероятно ценно! Безкрайни благодарности, Марти! Благодарна съм и за приятелствата, които се създадоха, толкова светли и прекрасни хора, благодаря! Благодарна съм и за личните сесии, които Марти проведе в процеса на обучението, това неминуемо доведе до освобождаване на доста потенциал у мен! Благодаря, благодаря, благодаря!

Даде ми увереност, научи ме как да усещам проблема, без да го преживявам чрез своите сетива, защото това би изчерпало енергията ми, научих се да изследвам проблема наблюдавайки го отстрани, благодаря! По-скоро затвърди откриващите се нови хоризонти пред мен и с нетърпение очаквам курса Пренареждане на матрицата и Божествената матрица,

Горещо го препоръчвам на всички , не само бих ,ами си го препоръчвам и на себе си!!!! Имам доста хора да уведомявам при един следващ курс :)))) А на въпроса защо - ами защото ТЕС работи, защото ТЕС работи невероятно бързо!


Larisa Savova

В ТЕС аз най-накрая открих точно това, което съм търсила толкова дълго - специфични техники за освобождаване от негативни емоции и ограничаващи вярвания. Нещо, за което досега не бях сигурна, че е възможно.

Промени цялостното ми възприятие за съзнанието и живота. Помогна ми да си спомня.

Казвам на приятелите си, че ако моето мнение означава нещо за тях, то те задължително трябва да преминат през обучението.


Емилия Иванова Тонева

Вълнуващо, преобразяващо, любопитно и много забавно преживяване. ТЕС е невероятна техника, освобождаваща те от тежките окови, които носиш и ти показва своите необятни възможности, а когато ти е представено от Марти, един изключителен професионалист, пътуването в това знание става приятно приключение.

Отвори вратата към решението на вътрешни проблеми и блокажи, остава да поема по пътя.

Определено препоръчвам обучението, дори и знанието да остане само за лична употреба.


Дарина Янчева Божикова

Невероятно, не усетих как мина времето, бях изненадана от компетентността и задълбочените знания на Марти в енергийната психология, в ТЕС, изобщо в психологията, тя ни отдаде сърцето и душата си. Преведе ни през дълбините на нашите травми, разкри ни начините да се справим със себе си и своите болки. Изумена съм от човешкото й отношение и огромното желание да помага и служи на хората. У мен се оформи решението, че ще продължа, мислех, че не мога вече да плача, но плаках, Марти, скъпа с теб съм за в бъдеще, желая ти заслужен успех! Блатодаря!

Дълбоко ме разтърси и разбрах, че мога да постигна подобрение на здравето си и благополучие. Благодаря ти, Марти!

Препоръчвам ТЕС, защото изключително силна техника, която препрограмира подсъзнанието с изграждане на нови убеждения, което дава нов подход и философия в живота на човека! За добро!