ТЕС – Отзиви

Отзиви на участници преминали през 3-дневно СЕРТИФИКАЦИОННО професионално обучение за практици по Tехники за eмоционална свобода (Ниво 1 и 2)
С водещ Водещ - ТЕС Майстор и преподавател - Марти Иванова.

Повече за обучението можеш да научиш тук: https://www.svoizbor.com/tes-application/


Божидара Хараламбиевя Георгиева

Обучението ТЕС за мен беше едно изключително преживяване. Едновременно разтърсващо, трансформиращо и вдъхновяващо.Нещо, което не може да се опише със стандартните думи за получаване на определени знания, умения и практики.Обясненията на Марти, техниките, чисто човешкото разбиране за болката на другия… И практиките за преследването на емоционалната болка…Страстта на ловеца да стигне до онова скрито малко зрънце, което е пуснало корени и предизвиква страданието. И онова чисто и вдъхновяващо намерение да помогнеш…Да накараш другия да извади на светло всички негативни модели, които носят болка, страх, неувереност…Да му помогнеш да ги осъзнае, да ги приеме и да ги трансформира.Уникално преживяване, което те прави част от един общ енергиен поток на чиста психична енергия. Енергията на Разбирането, Приемането на Любовта, която лекува… Ако трябва да го опиша само с три думи - за мен те ще бъдат -ПРОСВЕТЛЕНИЕ, ОТКРОВЕНИЕ, ИНИЦИАЦИЯ! Сърдечни благодарности на Марти и всички, които бяха с мен в това уникално преживяване! Обичам Ви! Послепис: За вас винаги ще бъда Дари.

Това обучение ме направи по- осъзната за моделите ,чрез които ние изтласкваме емоционалната болка. Даде ми яснотата , от която имах нужда, за да започна да работя с техниките на ТЕС. След всичко ,което се случи на обучението ,човек не може да остане същия.Сега имам нова позиция и нова гледна точка за доста мои модели и истории.Едно истинско приемане,осъзнаване , пречистване и... свобода. Прекрасно е да прегърнеш своето ново АЗ - мъдро, щастливо, лекокрило.

С удоволствие бих го препоръчала. Освен знанията и възможността за прилагане на практиките това беше едно истински вдъхновяващо преживяване.


Иванка Кортанова

Научих се на нови дейности, запознах се с много и различни хора, които ме отвориха светогледа. Преживях чудесни емоции, преодолях страхове и се научих как да използвам техники за емоционална свобода. Обучението ми отвори врати към нови възможности, разшири хоризонта ми, станах по-разбираща за света около себе си, помогна ми да работя в екип, да полагам грижа за благосъстоянието на друг човек, да развия комуникацията си с други, което ми подобри социалните умения. Бих препоръчала обучението на приятел, защото то е много полезно и обогатяващо. То предоставя възможност за управление на стреса, взаимодействие с другите и да насърчи емпатията. Тези умения са ценни, както в професионалния, така и в личния живот.


Христинка Божикова

Благодарна съм на себе си, че участвах в това обучение. Запознах се с Марти и с други изключителни и много добри хора. Много се радвам, че беше на живо и научих много нови неща. ТЕС като цяло още преди месеци ме накара да вярвам, че мога да променя живота си. А сега знам, че всички ние имаме нужда от помощ и разбиране и дори и само да излекуваме себе си и да разбираме другите е повече от достатъчно. Препоръчвам с две ръце! Защото е направено от сърце!


Елица Стефанова

Обучението беше за мен сбъдване на мечта

Откривам една нова вселена. Винаги съм знаела, че съществува нещо отвъд зримото и винаги съм го търсила. След обучението имам посоката и умението да направя първата крачка към свободата.

Горещо препоръчвам обучението, защото то ни дава ключ към намирането на истинската ни идентичност. Това обучение ни носи знания и умения да трансформираме своите вредни убеждения, негативни преживявания, травми и зависимости.


Боряна Янкова Георгиева

Убедена бях, че ТЕС са много силна практика с която може да се достигне много дълбоко в причината за нашите блокажи / след изкаран онлайн курс ТЕС/ но резултатите при живото участие в курса надминаха очакванията ми. Получих много ценни насоки, които пропусках преди това, а и да се докоснеш до живата Марти, да попиеш от нейния опит в реална ситуация, да усетиш стабилността и увереността с която работи - ето това ми беше невероятно ценно! Безкрайни благодарности, Марти! Благодарна съм и за приятелствата, които се създадоха, толкова светли и прекрасни хора, благодаря! Благодарна съм и за личните сесии, които Марти проведе в процеса на обучението, това неминуемо доведе до освобождаване на доста потенциал у мен! Благодаря, благодаря, благодаря!

Даде ми увереност, научи ме как да усещам проблема, без да го преживявам чрез своите сетива, защото това би изчерпало енергията ми, научих се да изследвам проблема наблюдавайки го отстрани, благодаря! По-скоро затвърди откриващите се нови хоризонти пред мен и с нетърпение очаквам курса Пренареждане на матрицата и Божествената матрица,

Горещо го препоръчвам на всички , не само бих ,ами си го препоръчвам и на себе си!!!! Имам доста хора да уведомявам при един следващ курс :)))) А на въпроса защо - ами защото ТЕС работи, защото ТЕС работи невероятно бързо!


Руми Котова

Изцеляващо, невероятно и дълбоко Преди вярвах, че този метод работи, но сега съм повече от убедена. С всеки изминал ден, изкачат спомени, заради които вече не изпитвам тежест. Разбира се, няма как да го запазя за себе си. Нямам търпение да помогна първо на себе си, моите близки и в бъдеще на хората, с които работя. А който иска да разнесе доброто, човека си ти. Благодаря искрено, Марти!


Ралица Енгел

Като част от ТЕС групата в Бургас преживяването ми беше, вълнуващо и дълбоко емоционално. Като човек лаик, който обича да се рови в пластовете на психето, аз отново бях изненадана от факта, колко е важно всеки човек да притежава инструмент за самопомощ, чрез който може да се справи със собствените си емоции, а по късно фиксирани убеждения, трудно променящи се навици и вярвания и най-накрая тежки диагнози, ако съвсем е закъснял. Все някога се налага човек да работи със себе си без да дава изцяло отговорността затова другиму - ТЕС-практици, психотерапевти, психиатри, лекари. Те са тук, за да ни съпровождат, но не и да вършат работата вместо нас. Нека работим старателно с ТЕС.

Открих вярванео, че може би след известно време болниците ще са по-празни, когато приемем себи си, такива каквито сме, без всякакви но и обаче и се обичаме поне 😁толкова, колкото и Бог ни обича. И този път минава през ТЕС 🕊!

Непременно го препоръчвам, защото си заслужава да се работи с Марти. На която много благодаря за всичко, което създаде, за да се докоснем до ТЕС. Поклон!!! ♥️♥️♥️


Милена Недялкова Драганова

Със малко неувереност и страх мина началото на първият ден, след което преминах в това неописуемо изживяване ТЕС, с усещане за Новото начало с магията на енергията! БЛАГОДАРЯ, Марти за отворената врата към самата мен! По-уверена и много по-спокойна съм след тези три дни! Разбира се, че препоръчвам! Променя, позитира, учи те да живееш пълноценно!


Моника Раева

От обучението получих това, от което се нуждаех най-много в този етап от живота си, а именно доказателство, че има как нещата да се оправят. За мен беше преломен момента, в който се уверих, че ТЕС работи. След обучението сякаш съм олекнала с поне тон. Благодарна съм на Бог, че ме придвижи към това трансформиращо преживяване . Даде ми надежда, вдъхна ми вяра, че мога да се променя. Чувствам се вдъхновена да работя по промяната, получих ценни насоки как да започна да го правя. Сдобих се с отправни точки, от които да тръгна. Любопитна съм да разбера, докъде ще ме отведе този нов път. Да, с две ръце препоръчвам. Дори и за най-големия скептик , защото чувството, когато разбереш от опит , че ТЕС работи е трансформиращо и вдъхновяващо.


Диана Георгиева Брънекова

Незабравимо преживяване ! Марти е изключителен Човек и Професионалист ! Много позитивизъм, много вдъхновяващи и мотивиращи практики, които обединяват всички присъстващи ! С удоволствие при първа възможност бих посещавала следващи семинари !

Промени живота ми из основи, даде ми енергийна основа и практики за решаване на проблеми в семейството и опазване на здравето !

Горещо препоръчвам обучението ТЕС , защото искам всеки един да се докосне до жизненоважните практики !


Виргиния Иванова

Свързах се със себе си,излязох от "мъглата",имах осъзнавания,стигнах до нови идеи.С две думи,беше ми много полезно. Приближи ме до дългопреследвана цел. Бих го препоръчала по причини,свързани с изброените по-горе ползи.


Milena Iordanova

Прекрасно се чувствах и с открити сетива за всичко ново, което научих Нещо много специфично промени: преди курса анализирах и проследявах ситуациите и историята на даден проблем, а сега вниквам и наблягам, и дълбая в чувството и емоцията , която ситуацията е провокирала Абсолютно бих препоръчала, защото , колкото повече хората повишим своята емоционална интелигентност, разпознаваме своите чувства от къде произлизат, толкова повече и емоционалния коефицент на човека би се повишил, а това респективно значи по здраво общество като цяло, по добро общуване,по щастливи и реализирани хора и един по добър свят. Благодаря Марти !💗


Павлина Богоева

Вълшебно и много полезно! Разбрах нови неща за себе си. Отработих тежки травми и отпечатаци които носих от минал живот. Получих ценни насоки и знания. Отворих нови врати към себе си, теми за размисъл, за самонаблюдение... Отвори големи хоризонти! Виждам, как много повече мога да бъда полезна на хората, като прилагам ТЕС и го интегрирам в практиките и обученията които правя. Освободи ме също от емоционални блокажи 🙂 Още не мога да храносмеля промяната, но знам, че това иска време. Обезателно ще го препоръчвам! Защото това обучение води до трансформация 🙂 И освен дълбоките преживяванията които дава, то носи и много знания за човешката психика, които разширяват съзнанието ни и ни мотивират към доброволна промяна. Също заради исключителната Марти, която по толкова естествен и красив начин с голяма любов поднася всичките знания.


София Динева

Прекрасна Марти, това беше вълнуващо, окриляващо и възвишено преживяване. Благодаря ти за знанията, които ми предаде; за топлото и мило отношение, за споделените емоции! Това обучение ми даде възможност да се вгледам още по-надълбоко в себе си; да отработя окончателно травмиращи спомени, по които преди това бях работила многократно, но явно повърхностно и без резултат. Промених много от своите възприятия - за себе си, за хората около мен, за заобикалящия ме свят. Бих препоръчала това обучение на всеки, който върви по пътя на своите: осъзнаване, развитие и усъвършенстване. Бих го препоръчала и на всеки, който иска винаги да има под ръка мощен инструмент, с който лесно да елиминира дисбаланси в живота си - физическа болка, отрицателни чувства и емоции, травматични спомени, негативни навици и много, много други... Сърдечно БлагоДаря!!!


снежана алексиева

вълнуващо,изненадващо от простотата и същевременно от дълбочината до която се достига пренареди и оживи някакви части от менда да ,виждам в него директен път за изцеление, в който човек сам може да избере скоростта с която да се придвижва и може би докъде/


Гергана Стоянова Батева

Много емоционално преживяване. С думи е трудно да се опише. Освен новите знания, за мен много ценно беше любящото отношение на Марти, както и връзката между всички участници. Много съм щастлива, че бях част от тази група. Помогна да подобря общуването ми с хората - да споделям с повече лекота мнението си. Винаги препоръчвам обученията на Марти и се радвам, че вече мога да препоръчам и това, за да достигнат до все повече хора ТЕС, за да повярва всеки в себе си, да може да изцели всяка дисхарминия в себе си. Ще споделя за курса, защото желая от сърце хората да са щастливи. А когато един човек е щастлив, осветява пътя на друг. Мисля, че народната мъдрост "Сама птичка пролет не прави" трябва да остане в миналото, защото промяната започва от нас, просто трябва да "излъжем" ума си, че всичко е възможно и да действаме.


Дафинка Чафудова

БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ! Щастлива съм, че имах възможността да бъда участник в един невероятен семинар. Да се срещна лице в лице с Марти Иванова от "Свой избор" и три дни ( олетяли неусетно, весело , забавно и ревливо) да бъда в непозната за мен среда - уникална комбинация от домашен уют и спокойствие, релаксиращ и спиращ дъха изглед към Стария град на Пловдив и прекрасни хора, които срещам за първи път, а сърцето ми знае , че познавам отдавна. Благодаря на Марти и нейния екип! На Марти за това,че ми повери ключа за вратата към огромното знание ТЕС, което работи и за вярващи в него и за скептици. Освен ключа ми даде и вярата , че мога да бъда полезна не само на себе си, близки и познати , а и на хора които ще срещна по пътя си и ще имат нужда от помощ. Благодаря на Светослав, че с майсторски усет ни осигури уютна среда, в която да преживеем емоциите на случването на ТЕС. Благодаря на всички, които бяха на точно място , в точното време! Мили хора пазете ключа и го ползвайте с много любов и вяра в доброто! Предстои ни много, много труд , но и удовлетворение от него. Ние сме просто част от канала на СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА!

Даде ми нов поглед на случващото се в и с нас и около нас. Увереност, че излекувайки старите травми и освобождавайки се от вкоренените грешни модели мога да бъда своята най- добра версия. Аз се обичам и се харесам такава каквато съм!

Препоръчвам на всеки, който с душата , сърцето и умът си е готов да бъде част от ТЕС! Комбинирайки го с всичко, което знаем и умеем ние ще бъдем на правилния път! Да бъде!


Ивайла Стойчева

Незаменимо преживяване.Помогна ми за минути,колкото и да звучи невероятно,да стигна до състояние,до което се опитвах с години! Помогна ми да видя под различен ъгъл моменти от живота ми,които съм смятала за незначителни,а всъщност,а всъщност са оказали огромно влияние върху мен Да, препоръчвам курса!Заради всичко изброено по-горе.


Искра Ганева

Вълнуващо и много полезно. Възприятието ми за хората като цяло. Разбрах, че всеки реагира според собствената си травма, собствените си убеждения и неговата реакция няма нищо общо с човека насреща. Да, определено бих препоръчала обучението на приятел, който е отворен към енергийните практики и различните методи за терапия на тялото и духа. Защото искам все повече хора да разберат за този метод. И все повече хора да бъдат здрави и щастливи.


Снежана Гумнерова

Благодаря за споделените знания, опитност, мъдрост! Благодаря за цялата преживяна емоция през тези три дни! Благодаря за възможността да получа толкова вдъхновяваща подкрепа по пътя си! За нежните напъствия, стимулиращите побутвания, мъдрите насоки - на Марти и нейните ангели - помощници. Харесах ТЕС, защото дава незабавни резултати. Бих искала всеки да се докосне до него, така че - да, бих препоръчала ТЕС и лично Мартина на всеки търсач на свобода. Още веднъж БЛАГОДАРЯ, Марти! Намасте!


Кристина Николова

Невероятно,вълнуващо.... Сбъдната мечта.

Намерих ново начало в професионален план.Щастие да градиш животът си такъв какъвто го искаш.

Препоръчвам го, защото всеки има право да живее свободно и щастливо :).


Мариана Петкова Вълчева

Мощно въздействащо преживяване и доста обогатяващо като източник на знания и в личен план. Марти Иванова е невероятен лектор и практик и даде всичко от себе си. Аз самата достигнах до много осъзнавания и преработка на мои блокажи и проблеми. Чувствам се по-свободна, по-уверена в себе си и се опитвам да въвеждам ТЕС ежедневно в живота си, защото дава резултати много бързо. Осъзнах вярвания, които досега са ми пречели да постигам определени цели и продължавам много по-спокойна и уверена в себе си. С две ръце го препоръчвам на всеки, защото ако се прилага това знание, то е животопроменящо!


Светла Станева Иванова

Какво преживях - Любопитство, свързаност, принадлежност, ... утвърждение. Отчитам, че успях да променя едно свое вярване и то е беше следното: "За да видиш резултат от усилията си, трябва да мине мнооого време" ... Осъзнах и преживях, че това не винаги е вярно. Обучението ми вдъхна смелост да правя това, за което ме бива, да използвам ресурса си, а страховете и вярванията, които ме спъват "да ги отупвам" и да продължавам с вдигната глава. Категорично "ДА, ПРЕПОРЪЧВАМ" : 1. Обожавам преподаватели, които дават от сърце, а Марти е точно такава; 2. ТЕС работи!!!; 3. Да практикуваш ТЕС е удоволствие, без значение дали е само за лични или и за професионални цели.


Анжелина Жорж Ангелова

Беше едно вълшебно,изключително емоционално,вълнуващо,дълбоко трансформиращо и невероятно преживяване.

Била съм на няколко обучения на Марти (всички от разстояние) и имах известна представа колко е вдъхновяващо,разтърсващо и в същото време, прекрасно. Но това обучение надмина всичките ми очаквания. Преди 7 години ходих в продължение на близо 2 на психолог,след тежки психологически травми. Мислех си,че съм " минала на следващата страница", след като не се сещам за случилото се,и ако стане на въпрос,го коментирам с хумор. Да,ама не. Марти ме поведе толкова навътре и надълбоко,че си дадох сметка,че само сме били " приспали" проблема. След което го отработихме,за което съм безкрайно благодарна. Това обучение ме промени изцяло,начина ми на мислене за проблемите,емоциите, преживяванията. Въпреки че "открих" Марти преди около 3 години,прочела съм почти всичко в блога ѝ,гледала съм почти всичките ѝ видеа,живото присъствие и знанията, които предаде са безценни. Една сбъдната мечта!!!

Задължително ще препоръчам това обучение. Защото обичам близките и приятелите си и искам да живеят щастливо.


ivon ivanova

Преживяването беше уникално, неповторимо и много ценно. Ценно, защото чувството на любов към себе си, което изпитах преобърна вижданията ми ,усещанията ми, възприятията ми за самата себе си. Промени нагласата ми за самата мен ,че аз съм същество от любов. Същество ,което може, знае и има какво да даде на света Чувството на безграничната,безусловната любов ,която ме разтърси ,която ме взриви никога няма да я забравя С цялата си душа и сърце бих препоръчала обучението на приятел ,затощо таза техника променя животи ,защото таза техника е лесна и "проста" ,но в същото време безценна, изключителна и много ефикасна И не на последно място бих я препоръчала заради начина на провеждане на обучението Информацията беше поднесена ясно ,разбираемо Атмосферата беше изпълнена с чувство на любов ,разбиране и съпричастност към курсистите


Наталия Петкова Николаева

Обучението ме накара да осъзная някои важни неща и да интегрирам други, които досега ми се появяваха смътно. Горда съм, че успях да помогна на човек, който е силно различен от мен, да преодолее своя травма, разбира се, не без помощта на прекрасната Мартина. Благодаря!

Бих казала, че обучението ме направи по-смела и ми показа, че понякога, за да дойдат истинските отговори при нас, е необходимо време, затова е важно да сме търпеливи.

С голямо удоволствие бих препоръчала обучението както заради самата техника, която е прекрасна и е истинска находка, така и заради Мартина, която е безкрайно отдадена. Впечатлена съм от нейната емпатия и мекота, с която решава всеки случай.


Диана Страка

Много и важна информация, много отдаденост, много енергия ..... Изобщо изживяването беше УАУ...... 🙂 Това в сферата на шегата, но наистина на моменти беше разтърсващо и много емоционално наситено. Аз толкова сълзи пролях за тези 72 часа, колкото не съм ляла в последните 40 години взети общо, а може и от преди. Даже не винаги знаех защо са тези сълзи, но просто беше много пречистващо и окриляващо. И открих път навътре, което е най-важното за всеки човек, за да остане цял. Много възприятия за мен самата. Вътрешното усещане за комфорт. Върнах много спомени, които вече са просто картинки от стар филм, които не ми носят емоциите, които ме сковават, без даже да го разбера. Вече не съм виновна за всичко, което става не както трябва, не ми изтръпват краката, когато само си помисля за високо - още не съм имала повод да пробвам как е на практика, но и това, че не ме парализира само картинката е вече стъпка напред. Което е най-важното - отивайки на бизнес - среща сутринта на 4 октомври, имах много силно сърцебиене , което даже не знаех от какво е. Не ме притесняваше случая, но не се чувствах физически комфортно. И се "отупах" докато чаках на спирката, уж с не много динамични движения , но без да се притеснявам как изглеждам отстрани. Ама никак. И което е най-важното - сърцебиенето изчезна още в началото, преди да стигна до пръстите и просто повече не се и появи. Значи, независимо от огромното количество информация, която още не съм смляла и въпреки изтощението, защото наистина вечерта бях изтощена, нещо е влязло в главата ми и на по-дълбоко ниво и се справих съвсем практично с проблема. Много съм окрилена от постижението. И горда със себе си:) Но нямам самочувствието, че с този курс мога да бъда полезна на други хора. Може би за някакви дребни нещица, но истинска помощ бих могла да окажа само след дълго и задълбочено вникване в тези практики. Изглежда много просто, но всъщност е цяла вселена. Също като човешката душа, а то на това обучение, където бяхме само 8 човека, какво ли не видяхме и не усетихме! Когато един човек е счупен, много умения и усет трябва за да му помогнеш да събере парчетата. Не става с едно посещение на такова обучение. Но определено ме заплени и мисля да продължавам в тази посока. То даже аз си станах интересна и направо си е изследователска дейност навътре в себе си 🙂 Да. На всеки бих го препоръчала. Ако има уши да ме чуе. На всички ще го разкажа, а решението ще е тяхно. Но и ще разказвам и за собствения ми опит, а и те ще видят. Защото това, ще е нещото, което ще накара да повярват - след като аз мога да се справя така бързо с моите проблеми, защо и те да не могат и да не се чувстват комфортно, нали? Не говоря за сериозни проблеми - там вече ще трябва помощ, но Марти е насреща 🙂 В края на краищата собствения ти вътрешен и външен комфорт се оказва , че в голяма степен е на върха на твоите пръсти. Но решението си е твое.


Анита Джоунс

Много позитивно, въпреки сълзите, както и изключително дълбоко. Уж в учебна среда и с малки, бързи сесии, но аз научих много за себе си и проблемите си и мисля, че обработих важни неща. Обстановката, Марти и всички помощници бяха много подкрепящи и приятни. Приключих това дълго чакано от мен обучение приятно уморена, с усещането за добре свършена работа и благодарност, че то се реализира и успях да се включа. Не знам дали това ще е дълготрайна промяна, но от вчера се усещам супер спокойна вътрешно в общуването си със семейството и колегите. Сякаш ги гледам с нови очи. Осъзнавам, че е в мои ръце да променям нещата, които ми тежат и не искам да нося повече и това е изключително вдъхновяващо. На сутрешната ми екипна среща на работа получих изненадващ ефект - нещо се е променило явно, защото вече не съм невидима и чак се стъписах, когато първо мен ме попитаха за мнение.

Да, препоръчвам обучението, защото първо е изключително забавно и минава неусетно. Дава страшно много практична информация. Докато учиш, отработваш свои неща и може да наблюдаваш и черпиш от великолепни практици. Обстановката е толкова приемаща и мека. Много ме впечатли как Марти даде първия ден на Тони да проведе сесията с Евдокия (получи се толкова хубаво!). Мисля, че за първи път виждам учител, който толкова безкористно и истински да остави учениците си да водят и да се радва на успехите им. Въобще бих препоръчала обучението на всеки, който иска да поеме отговорност за живота си и да разполага с лесен инструмент за това.


Силвия Савова Георгиева

Много вълнуващо и полезно. Изчистих някои неща, научих много, осъзнах много неща.... Да. Харесва ми методът и смятам, че е много полезен.


Мария Димитрова

Взех участие в Пренареждане на Матрицата и Матрица на Раждането, 22-26.02. За мен преживяването беше дълбоко трансформиращо. Колко много научавам, преживявам и съ-преживявам усещах във всеки миг от дните на обучението. А колко много съм се променила вътрешно осъзнах едва след обучението. Това, което ме докосна, отвори и промени толкова дълбоко е не само дълбокото знание, техниката и темите, които разгледахме. Осъзнавам, че без огромната духовна и човешка енергия, любов, нежност, отдаденост и духовно присъствие на Марти, асистентите и хората от групата - този процес нямаше да има толкова могъща сила за промяна. - разтвори и разшири гледната ми точка и я превърна в хоризонт - помогна ми да свържа и интегрирам в себе си много от любимите ми теории и вътрешни преживявания - даде ми опора и ясни насоки за справяне с моите вътрешни трудности и казуси - даде ми дълбоки и много интензивни преживявания, чрез които най-сетне успях да разреша трудни за мен казуси, които ме мъчеха физически и емоционално от десетилетия - конкретна промяна отчитам в нарастване на вътрешната стабилност, изчезна болката в гръбнака, нощем спя спокойно и забравих за паник атаките, отчитам подобрение на зрението (чета без очила), много бързо преработвам ежедневни стрес ситуации, живея с много повече енергия и вътрешна стабилност, смея се много 🙂 Да, бих препоръчала това обучение на всеки, които има потенциал да оцени неговата стойност... и вече го направих, и продължавам да разказвам и да препоръчвам. Защото - ефектът от него се увеличава с времето... сега, дори 3 седмици след обучението, продължавам да се чувствам все така леко, енергизирано, щастливо и фокусирано и не, ефектът не намалява, а напротив - с времето и практиката тази вътрешна сила, радост и усещане за свобода всъщност нарастват. Това е най-дълбоко трансформиращото обучение, на което някога съм присъствала и ще продължавам да го препоръчвам от все сърце и душа. БЛАГОДАРЯ на Марти и целия екип за цялата тази всеотдайност, любов и професионализъм, с който споделяте това знание!


Larisa Savova

В ТЕС аз най-накрая открих точно това, което съм търсила толкова дълго - специфични техники за освобождаване от негативни емоции и ограничаващи вярвания. Нещо, за което досега не бях сигурна, че е възможно.

Промени цялостното ми възприятие за съзнанието и живота. Помогна ми да си спомня.

Казвам на приятелите си, че ако моето мнение означава нещо за тях, то те задължително трябва да преминат през обучението.


Йоана Тодорова

Много дълбоко и истинско! Отношението към себе си, близките, отношението ми към живота и смисъла му! На 1000% го препоръчвам, всеки човек, който има желание и намерение да работи върху себе си, да се радва на пълноценен и изпълнен със смисъл живот, трябва да премине през обучението. Огромна благодарност на Марти за енергията, която влага!


Дешка Атанасова

Моето преживяване на обучението беше много бурно и много емоционално. Благодаря на всички. Вземах си знанието как да си помагам, докоснах се до професионалисти, разбрах с още по - голяма сила как ТЕС работи. Да бих го препоръчала, защото знам, че работи.


Ива Ангелова

Трансформиращо, освобождаващо, извън времето и пространството ! Промени отношението ми към мен самата и разбирането към другите хора ! Вече го направих 🙂 Ако всеки човек успее да мине през ТЕС , животът ни би бил различен !


Росица Манолова-Атакан

Разтърсващо За мен настъпи началото на здравословни отношения между ум и емоции. Поех първите стъпки към разчупване на стереотипните разбирания за "Обичай себе си" и "Приемам се какъвто съм". Начина по който техниките за емоционална свобода освобождават човека от собствените му блокажи са удивителни. Бих препоръчала това обучение на абсолютно всеки който познавам. Затова защото, всеки носи предубеждения и блокиращи емоционални отпечатъци, които крием зад различни маски. Всеки има право да се върне към своето автентично Аз и да живее по осъзнато.


Десислава Славчева Савчева

Положително и поучително Представи, впечатления надежди, намерения Да, разбира се, препоръчвам това обучение! Защото бих искала, да съм част от развитието и иновативните методи в бъдещите издания на предстоящите ТЕС- сертификационни обучения.


Мариела Петрова

Невероятно! Марти е прекрасна, а ТЕС е моят метод и техника, който ще бъде неизмен спътник в моята работа!

Даде ми енергия и заряд!

Препоръчвам го, защото усещам че всеки с помощта на тази техника ще бъде полезен на другия.


Ангелина Панайотова Станчева

Чудо! Вълшебство! Опознаване!

Живея след ТЕС.

Всеки трябва да се докосне до ТЕС и Марти. Всеки има право да живее щастливо и осъзнато.


Sabina Tabakova

Неописуемо е чувство, че съм търсила точно това и че вече съм там и го правя. Марти почувствах просто много близка по душа и дори когато пиша това, вече няколко седмици след курса, се просълзявам. От радост. Дай Боже на всеки да среща с лекота своите хора! Своите подкрепа, учител, вдъхновение. Своята общност. Защото Бог ни е създал да сме в такава. Да сме заедно и да споделяме-за един по-добър живот, а не съществуваме. Живот с цел и мисия. Лично докоснах Травма, която бележи целия ми живот дотук. Знаех, че трябва да ида там. Прекрасно е че момента дойде и то с ТЕС. Досега не съм го постигала с други практики, което ми носеше вътрешно противоречие. Противоречие защо ако знам че се е случило аз нямам ясна реакция( обяснима, осезаема, разбираема) за това. А ние сме емоционални същества-хора. Много д важно да умеем да разпознаваме истинските си емоции за да ги изразим. Ако не, то нещо в системата ни е нарушено и ние страдаме. Това се промени у мен. Но това е една малка стъпка. Променям се аз, променя се всеки един от нас🙏🔥❤️! Дали ще го препочъчам? - Оооо да! На всеки. Обичам да споделям нещата които правя и по някакъв начин работят за мен. Какво по-прекрасно заедно да практикуваме и да си потупваме. Само чакам някой да каже и почвам. Искам света да знае, че не всичко е така както си го мисли нашият ум. А с ТЕС падат представи и ограничаващи вярвания. Пада контролът на ума. Истината докосва душата. А така оставаме по-свързани със себе си, а и един с друг. Много ми допадна на сърце начина по който Марти води курса, хората до нея и всичко, което прави.

Вярвам тя е посланик на тази чудотворна практика за България! Имаме нужда да намерим своята истина. Дълбоко понякога скрита вътре в нас. На всеки, който смята, че да се страхува от нещо е “нормално”, за всеки, който не разбира поведението си отново и отново в дадени ситуации, за всеки който няма вътрешен покой към хора, случки и събития, болести, поведения, мнения, дори отношение към смъртта. За всеки неможещ да поиска и даде прошка( не наушким и гласно или дори писмено) а автентично с цялата си душа… За хора които са разбрали че има вътрешен Мир и висша сила( или са в търсене на него/нея). За да живеем един живот плодороден и смислен в любов и разбирателство. За това препоръчвам на всеки и самата аз вече се занимавам с това. За себе си и за другите.


Кремена Любомирова Павлова

Много силно, мотивиращо, с много нови знания и с много нови приятели Станах по уверена, по уверено отстоявам своята позиция, премахнах страха от шофирането Да, защото това обучение променя животи и се възхищавам и мотивирам от Марти Иванова - можеща, знаеща и умела, мотивираща водеща!


Mariyana Kostadinova

Изумително Отношението към ситуациите отбивота ми.Да Да, ще препоръчвам обучението, защото отваря нова страница ивъзможности за справяне с проблеми от живота ми.


Зорка Коева

Преживяванията ми в обучението бяха осмислящи, вълнуващи, мисля че бяха преобразяващи. Промени начина по който гледам на ситуации в живота, минали събития, на хора. Бих го препоръчала с цяло сърце, заради знанието за техниките, заради начина по който го организира и обучава Марти, заради изцеляващите преживявания, заради всичко което довежда човека до подобрение на живота и намиране на съкровенния му смисъл. Защото тези неща се случват на това обучение.


Мая Никифорова-Несторова

Уникално!

Промених отношението към мен самата.

Бих препоръчала обучението, защото дава много повече стойност от очакваното.


Гергана Велева

Чаках търпеливо цяла година, знаех, че ще науча това, към което се стремя. Но това усещане за голямо майсторство и лекота, което Марти излъчва и демострира, ме остави безмълвна. Прегръщам те, Марти!

Промени се вярването ми, че човек се нуждае от дълго време за възстановяване от душевни и физически болки. Показа ми, че имам още много да уча, но началото беше поставено и то с изключително приятното прекарано време с пловдивската група.

Който има интерес, трябва да знае, че това е правилният учител. Благодаря ти, Марти!


Йорданка Димитрова

Обогатяващо преживяване. Само една от многото ползи - излекува физическа болка. Бих го препоръчала на всеки, защото може да промени живота му


Десеслава Митева

Обучението беше невероятно пробуждащо и осъзнаващо. Открих някои спомени, които бях забравила и дадоха отговор на моите сегашни страхове. Обучението ме направи още по-осъзната, даде ми възможност да погледна много по-дълбоко навътре в себе си. Да разбера, че моята интерпретация на случките, на хората е моя проекция и моя травма. Видях болките на хората, и се свързах дълбоко с тях, също че всички ние сме едно цяло и във всяка история можем да открием частичка за себе си. Да, разбира се, че препоръчвам обучението. Марти е невероятна, както и нейния Екип от Асистенти, които бяха на събитието. Невероятни хора с големи сърца.


Албена

Невероятно Промених себе си. Да, препоръчвам защото обучението надхвърли мойте очаквания и съм повече от доволна!


VILMA GEORGIEVA INDZHIYAN

Магично.

Падна обвивка от мен под която се показа коренът на един основен въпрос - защо, кога и как вътрешното ми дете се е скрило много дълбоко, изградило е огромна барикада код която живее абсолютно самотно, изпитва неимоверен страх от всичко което е отвън и знае, че там има голяма опасност, няма нищо живо, сякаш всичко наоколо е разрушено и то е успяло да оцелее от огромната опасност чрез барикадата, която е успяло да си построи само.

Отдавна имах среща с това дете, тогава то не само, че не ме допусна но и всячески се защитаваше от мен като ме замеряше с всичко което му е под ръка, страхуваше се от мен и с гняв и цялата си сила ме пропъждаше. Сега с ТЕС аз работих за една "малка, незначителна" според мен случка от детството ми в първи клас и първата среща с Дядо Коледа, по време на сесията достигнах до детето, което тогава е изживяло нещо много голямо, като е останало последно очакващо своя подарък, като съучениците си, но не го е получило, стояло е напразно с надежда, но напразна, останало последно дядо Коледа го попитал "а ти как се казваш и какво чакаш", то казало, той погледнал в чувала, но той бил празен и дядото му казал, че съжалява но за него наистина няма подарък - тогава светът рухнал за детето, то изживяло разочарование, обида , срам, отхвърленост, ненужност, по-ниско от всички останали и разсичащата присъда "да за теб наистина няма" . Не му останало нищо друго освен да приеме истината и да побегне навън и да се скрие от всички и всичко. Вече нямало никакво значение, че по пътя в някакъв момент се появила закъснялата му майка със закъснелият подарък.

С ТЕС разбрах/усетих, че това е момента, в който моето дете се е скрило и барикадирало за първи път. Благодаря ти ТЕС, благодаря ти Марти. И сега напират сълзите ми... Поклон и БлагоДаря! Не свърши до тук, малко след това преживяване дойде продължаваща информация: когато моята дъщеря беше на 6-7год. за първи и единствен път аз не бях с нея на Коледа, бях на екскурзия в Европа, и в Париж в прекрасният магазин Лафайет блестящ в коледната си украса, както си мислех че няма да мога да си позволя финансово да си купя някакво подаръче от там, пред мен се показа една прекрасна приказна малка музикална кукла с най-прекрасната за мен мелодия и стурваше не много, така че да мога да си я купя. Тази кукла напълно ме плени, купих я като си казах че това ще бъде Коледният подарък за дъщеря ми. Да аз съм й я дала, но напълно съм изтрила от мисълта си че съм й я дала, през цялото време това си беше моята кукла и аз си я носех с най-голямо внимание при всяка смяна на къщата ни и внимавах тя да е с мен. Миналият месец дъщеря ми ми напомни, че всъщност на нея съм я била подарила, но аз помислих доста и се зачудих как е решила, че това е подарък за нея, това си е моята кукла.

С ТЕС си припомних всичко, спомних си че наистина за нея я купих, усетих че на мен наистина ми е трудно да й я дам, разбарах какво съм направила - лишила съм и собственото си дете от подаръка му защото това е бил моят мечтан подарък. Вчера разказах всичко това на моята дъщеря, тя се разплака и двете бяхме много благодарни, че съм успяла да достигна до тези "прозрения" и сега ще мога да поправя и да излекувам раните на моето дете и на моята дъщеря. ТЕС оздрави и друг аспект в мен - в отношенията ми с хората, започнах оздравяване на климата във фирмата. И за трети - постави ясно темата за предателството, която от болезнена леко премина във формата на белег от зараснала рана. Обучението ме промени към по-добро.

Възможностите на ТЕС са неизчерпаеми, щастлива съм че се докоснах до метода, благодарна съм за всичко, което той ми даде, препоръчвам го на всеки и пожелавам много успехи напред. Няма нищо по-прекрасно от усещането за Свобода. ТЕС е достижим път към свободата.


Наталия Николаева

За втори път съм на обучение при Марти и се чувствам много добре. Енергията в групата беше безценна, както и всички нови неща, които научихме, но най-вече практиките, които преживяхме. Имахме достатъчно време да се сблъскъме с различните аспекти от Пренареждане на матрицата, както и да преживеем различни опитности, включително и собственото си раждане. Беше много силно и прекрасно. Досега в живота си имах едно леко доловимо усещане за скука, което винаги съм си мислила, че идва от ранното детство, но се оказа, че идва още от утробата. Благодарение на хората, с които работих, успях да пренапиша спомена и сега се чувствам много по-добре в това отношение. Със сигурност. Обучението е интересно, динамично, полезно и през преживяванията, което остава трайна следа и промяна в живота на един човек.


Росица Иванова Кънчева

Скъпа Марти! Огромно благодаряря, че ми показа и научи да се свързвам със своето Сърце, да преодолявам парещите негативи и минали преживявания, да отключа Вярата в Доброто, да стопявам Ледника, в който скривам свойте чувства и ме вдъхнови да продължа напред, да изследвам и търся това, което ми е необходимо, за да бъда полезна за себе си и за другите. Благодаря за тази Енергия, за твоя глас, за твоето присъствие и съпричастност и за твоята Мисия, да покажеш Светлина! Моето преживяване беше бяла,чиста, излъчваща Светлина, до която се докоснах!! Вярата, че има Енергия, която трансформира , помага, издига съзнанието, дава решение и защита, дава надежда и може би опора. Само, ако е готов в сърцето си , ако усетя ,че е отчаян и Търси отговорите и решенията, за преодоляване на наносите в подсъзнанието и носи Вярата в изцелението на Енергийно ниво.


Християна Чанева

Вълнуващо! Разбрах доста неща за себе си, които не знаех в такива подробности. Реагирам по-спокойно и без излишни емоции на определени ситуации. Да - на пръв поглед се сещам за поне още 3 човека, които биха имали ползи от обучението, но не всеки се захваща ей така с подобни дейности.


Anka Rumenova

Izjivyah visoka vibraciq i mnogo milo izjivqvane i profesionalizum ot strana na Marti Ivanova.

Otkrih osuznatost nai veche za minali prejivqvaniq zashto sa mi se slychvali.

Bih preporuchala ,zashtoto vseki trqbva da osuznae kakvo e TES.


Ваня Карастоянова

Преживяването беше разтърсващо. Намерих отговори на много въпроси. Преди животът минаваше покрай мен. Сега го усещам и живея. Категорично бих препоръчала обучението. Вътрешните конфликти намират решения. Аз се преоткрих.


Златина Димитрова

Колко е добре да знаеш, че има начин да се върнеш назад в преживявания, да се сблъскаш с емоциите и да преобърнеш възприятие и вярване! Толкова в дълбочина беше, че на третия ден отидох със страх… а днес накъде ще ме заведе ТЕС Всяка емоция и чувство е съкровище! Като, че ли се наблюдавам повече и потупвам 🙂 Дааа, бих го препоръчала! Всеки има нужда! Различно е, когато си в група, енергията се мултиплицира. Дори и да нямаш амбиции да терапевт, личната полза е огромна! Прекрасен инструмент!


Албена Начева

Не беше само едно, бяха множество вълнуващи преживявания и осъзнаваниq. Обучението ми даде ми задълбочаване в Техниките и се "преродих"... Да, абсолютно бих го препоръчала, защото е невероятен подход за решаване на проблеми в дълбочина


Кремена Павлова

Беше много интересно, затрогващо и вдъхновяващо Моето не съм важна и не е важно мнението ми започна да се преобръща и променя към обратното позитивно; започнах да разбирам своята неуветеност и да работя върху нея, проумях откъде е страхът ми да шофирам и не на последно място вдъхнових моите колеги и приятели да опитат ТЕС и да го изучават. Да, защото е много променящо и вдъхновяващо, също и защото намираш много нови приятели и съмишленици


Стефани Яворова Булмез

Изключително приятно - позитивни хора, уютна атмосфера и спомен за цял живот! Накара ме да открия изненадващи причини на неотработен проблем и насочи вниманието ми за работа на още по-дълбоко ниво. Да, препоръчвам обучението, защото това е уникална и достъпна техника за всеки за сваляне на нивото на емоционалния дистрес и премахване на травми.


Виктор Койчев

Преживяването за мен беше освобождаващо и овластяващо. Позволи ми да разбера колко чудеса се намират на върха на пръстите ми. Донесе ми спокойствие, повече увереност в себе си и ми даде един толкова елементарен, същевременно толкова великолепен инструмент с който поема контрол над живота си. Разбира се! В интерес на истината, вече го направих. За мен ТЕС е едно знание, инструмент, умение...дар, който ако достигне до повече хора, вярвам, че света би бил едно по-добро място. БлагоДАРя ти Марти!


Анелия Трампова

Благодаря от сърце, че бях част от това мое ново НАЧАЛО. Щастие беше да се запозная с теб Марти и всчики от групата. Щастие, е че имах възможност да се запиша на това обучение. Щастие, е че имам желание да се развивам и то точно в тази посока. Щастие, е че се чувствам на пътя си. Щастие ,е че ще помагам на себе си и семейството си. Щастие , е че ще помагам и много други хора. Защото Господ ми е дал финансовата свобода и едни прекрасни и здрави деца, добър съпруг, а аз искам да предам нататък и да помогна с натрупаните знания през годините и живота си. ТЕС е само първата крачка към тази моя сбъдната мечта. БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ

Обучението просто откри едни нови възможности пред мен. И само заради един въпрос, който често си задавах си стурваше всичко.

Категорично препоръчвам. Защото не се знае каква травма ще открият и ще оправят.


Илияна Георгиева Борисова

Беше истинско удоволствие за мен да присъствам и да науча как да прилагам този метод! На първо място ми даде спокойствие и увереност ,че мога да променя свойте програми ,който осъзнавам ,че ми пречат и ме спират да изживея мечтания живот! Вече съм го препоръчала на много хора, защото смятам ,че това е безценно и ни прави свободни, окрилява ни и ни вдъхновява да постигнем всички цели ,които сме си избрали!


Дарина Янчева Божикова

Невероятно, не усетих как мина времето, бях изненадана от компетентността и задълбочените знания на Марти в енергийната психология, в ТЕС, изобщо в психологията, тя ни отдаде сърцето и душата си. Преведе ни през дълбините на нашите травми, разкри ни начините да се справим със себе си и своите болки. Изумена съм от човешкото й отношение и огромното желание да помага и служи на хората. У мен се оформи решението, че ще продължа, мислех, че не мога вече да плача, но плаках, Марти, скъпа с теб съм за в бъдеще, желая ти заслужен успех! Блатодаря!

Дълбоко ме разтърси и разбрах, че мога да постигна подобрение на здравето си и благополучие. Благодаря ти, Марти!

Препоръчвам ТЕС, защото изключително силна техника, която препрограмира подсъзнанието с изграждане на нови убеждения, което дава нов подход и философия в живота на човека! За добро!


Lilia Sophia Popgantcheva

Интензивно образователно По-скоро разви умения, не мисля, че ме е променило. Да - ясно, практично е, но е необходима мн практика, за да стане работещ инструмент.


Елица Исакова

Обучението беше прекрасно, изключително полезно и вдъхновяващо. Марти, беше прекрасна, раздаваща се и обгрижваща цялата група. След обучението определено бях с доста поразтоварен емоционален блокаж, чувствах се супер заредена с енергия и нетърпелива да прилагам наученото от курса. С две ръце бих препоръчала обучението. Тес работи и то невероятно , би било прекрасно повече хора да могат да ползват този инструмент за справяне със стреса, страхове и дисбаланси от всякакъв вид в живота си.


Мирослава Цветанова Велимирова Дзанкова

Вълнуващо. Повярвах в себе си и разбрах, че съм по силна отколкото си мислех. Да, препоръчвам обучението, защото когато разберем себе си и причините за собствените ни спирачки в колелото на живота се научаваме, как да премахнем коловете забити в спиците на колелото и започваме да живеем.


Милена Даракчиева

Моето преживяване беше свързано със започването на новото, неизвестното, невидимото, но осъзнатото, че е добро вплетено в стремежа да го следваш и да го имаш . А то беше съпроводено със събличането на стари , овехтяли дрехи, които вече не ти служат, но ги носиш, за да не си гол и раним, но решението да ги пуснеш и влезнеш в новите светещи дрехи, те изпълва с чувство на възторг и победа . Това обучение ме промени, като си смених, представата за света, вярванията, убежденията за парите, за това какво съм и какво мога. Промених болезненото чувство на отговорност, че съм длъжна да правя всичко на всяка цена, за да покрия очакването на другите, за да успея. Да, бих препоръчала обучението на приятел , защото е възможно с много по-лесен и по -радостен начин да постигнеш целите и мечтите си.Колокото по -рано предприемеш това, толкова по -малко ще имаш от онези ситуации и случки в живота, които искаш да избегнеш. Но животът си знае работата и напомня за себе си с онези болезнени спомени, за да ги излекуваш и да разбереш най-сетне, че светът е безопасен и прекрасен.


Оля Илиева

Вълнуващо, полезно, интересно Сдобих се с още един инструмент за работа в дълбочина . Да, препоръчвам, защото методът има огромен потенциал и е изключително ефективен, а самото обучение е на високо ниво, но същевременно е поднесено достъпно.


Гинка

Разтърсващо Гледната точка се променя Да,нека всеки пробва за себе си


Янчо Тодоров

Пренареждане на Матрицата и Матрицата на раждането за мен е пореден връх, който изкачвам. Ново ниво но развитие и то от най-висока класа. Благодаря на Марти за отдаденоста и за любовта и да предаде знанията си с всички нас! Проминих си мисленето, промених някои навици и най-вече разбрах как работи. Да, правя го постояннол


Стефан Атанасов

Научих нови неща покрай това, което вече знаех.

Коригирах бъдещия си начин на работа.

Хората все още се отнасят скептично към всичко, което излиза извън методите на официалната медицина. Никой от моите приятели не отговаря на изискванията да бъде убеждаван за такива неща. Всичко, което съм научил досега, го прилагам единствено за себе си.


Нели Петкова

Чаках го толкова дълго това обучение, чувствам се въодушевена, преобразена, с висока вибрация и енергия. Преди години една книга "Нектар за душата", преобърна представите ми за мен самата. научих, че душата сама си избира пътя на Земята и това мме направи по-умиротворена. Сега разбрах, че има начин да си помогнем и да преминем по-леко през този път, като пак си учим уроците, които сме избрали да научим. Да, препоръчах го и книга дори и купих. Смятам, че това е знание, което всеки трябва да усвои. И така няма да си носи травмите с години, а може би ще бъде по-щастлив


Гергинка Йорданова

Изживяването беше невероятно! Благодаря сърдечно прекрасна Марти! Вие сте невероятен Човек и Практик! Благодаря! Обучението промени гледнатами точка за живота. Разбрах от къде идва проблема за всичко случващото се около мен. Сега знам, че съм взела правилното решение и знам как да продължа напред! Благодаря! Да бих предпоръчала обучението. Защото научаваш много нови неща, придобиваш опит, намираш нови приятели. Знаеш как да продължиш напред и какво да направиш, за да осмислиш и подреди живота си! Огромно Благодаря Марти за подкрепата, всеотдайността, любовта и знанията, които споделихте с нас! Бъдете благословенна и обичана!


Елена Кунтова

За мен беше уникално преживяване да се гмурнем в дълбочина на ТЕС практиките . Почувствах се по-уверена и в баланс. Разбира се. Вече го препоръчах на приятелите ми, защото ТЕС практиките са приложими във всяка област в живота.


Румяна Андреева

Моето преживяване в обучението беше дълбоко, изцеляващо, тотално моето :). Научи ме по един лесен и достъпен начин да въздействам върху всяко събитие в ежедневието/живота си; осъзнато да въздействам на възприятията и емоциите си, с цел по-щастлив и успешен живот! Да, вече го направих :). Препоръчвам обучението, защото дава отговори, намира решения, дава инструменти, с които можем да подобрим абсолютно всяка сфера от живота си. Благодарна съм за моето обучение!


Гюлбеяз Кичукова

За мен това обучение беше просто невероятно и животопроменящо. Много съм благодарна на Марти за това тридневно приключение. Беше много полезно и прекрасно преживяване. Преди да срещна това обучение търсех промяната, но тази дълбока, силно трансформираща промяна.И точно,когато се запитах дали съм готова вече за тази промяна срещнах това обучение.И да,точно така стана.По време на обучението, работейки върху стари мои травми,като се върнах вкъщи видях промяната в децата си.Преодоляли са някои страхове и неща,които се оказа, че са свързани с моите страхове и аз съм им ги предала без да искам.Настъпиха доста промени в личния ми живот, както и осъзнах много нови неща за себе си и вече мога да си помогна, нещата да се случват по-леко и по-бързо. ДА, ДА и ДА! На всеки препоръчвам това обучение. Според мен всеки човек трябва да се запознае с този метод и да го практикува всеки ден. Защо ли ? Защото можеш да промениш живота си , да се освободиш от отрицателните емоции, чувства и всичко, което пречи на един човек да живее пълноценен и успешен живот. И това става по един уникален и лесен начин. И не е нужно да вярваш, защото когато един път го преживееш и мине през тялото и сетивата ти, просто няма как да не усетиш промяната.


Аксиния Димитрова-Герчева

Невероятно преживяване! Напълно оправда очакванията ми! Благодаря, прекрасна Марти! Накара ме да добия увереност в знанията си и да не се страхувам да приложа на практика всичко, което научих, а то е БЕЗЦЕННО. Да, препоръчвам на много мои приятели, защото смятам , че ТЕС променя живота на много хора, стига да са отворени и повярват в него.


Детелина Пехливанова

Вдъхновяващо себеусещането Да, мисля че трябва да се преподава ТЕС и в училище


Калоян Петров Вълков

Тези три дни открих много аспекти от своята личност. Усетих живота на другите. Разбрах, че хората крият скрити сили и възможности и обречеността може да бъде отхвърлена далеч. Исках да съм много по концентриран, но отчитам като своя грешка , че не се подготвях за курса седмица преди това. И затова всеки ден си припомням моментите на обучението и чета. Чуствам се много по добре и дори малко по смел.

По време на обучението лично при мен се активираха ядра от училище , взех да се държа като ученик отличник, сънищата ми се върнаха назад. Започна да ме боли главата отстрани. Правя техниката всеки ден. Резултати: 1. Веднага се нормализира кръвното налягане и честота. 2.Трептенето на лявото около и мускулни спазми от нервност изчезват веднага. 3. Когато съм сред природа и правя техниката усещам слънцето по силно през затворените очи и карата ми са по силни после.

Това трябва всеки да го владее за да се издига над страховете и стреса. Благодаря ви! Поздрави на всички! Калоян


Николай Няголов

Вълнуващо,невероятно изпълнено с положителна енергия обучение,много практика и забава

Цялата ми представа за влиянието на енергийната психология,изпитах,разбрах по себе си на практика вълшебната сила на ТЕС

Постоянно се хваля и съветвам познати и приятели да изкарат обучение за ТЕС,защото ТЕС променя живота и мирогледа,


Светослава Русанова

Преживяването за мен беше изключително емоционално и вдъхновяващо. Бяха дни изпълнени с дълбоко осъзнаване, приемане и смирение! Опознах се на едно по-дълбоко ниво, приемайки всички свои чувства и излекувах травми, които ми пречеха да разгърна пълния си потенциал. Бих го препоръчала


Христо Андреев

Преживяването беше доста разтърсващо Осъзнах голяма част от нещата , които са в основата на дискомфорта, който стои в мен и се проявява по различни начини. Препоръчвам непрестанно обучението. Дори единият човек участва на обучение вече. Е как защо го препоръчвам? Защото е уникално и даващо изключително широко поле за изява и помощ на себе си , близките си и още!


Виктория Бохданова

Марти, ти си вдъхновяваща и позитивно зареждаща! Благодаря ти, че с толкова ентусиазъм направи обучението ми и сподели своя опит.Радвам се, че те познавам! Благодаря ти!

Промени виждането ми за травмата и житейските преживявания. Благодарна съм, че преминах обучението в ТЕС.

Препоръчвам го с две ръце!


Пенка Тошева

Докосването ми до метода ТЕС бе с обучителна цел, но това което се случваше по време на практиката бе толкова дълбоко, че тази цел надмина представите ми за полезността на това знание. Получих осмисляне и разбиране, колко дълбоко заровените случки и травми от живота ни могат да влияят в настоящия момент. Стимулира ме, накара ме да се замисля дълбоко и провокира положително желание за промяна и разтеж. Вече го направих, тъй като от личен опит смчтайки, след като съм заглушила травмиращите моменти от живота си, те не ми влияят, но това дълеч не било истина. Начина по който сега реагираме и изпитваме чувства винаги ще са свързани с миналото и ТЕС е метод, който те връща там и ти осъзнато трансформираш негативното с положително, чрез приемане...Метода е всееохватен и може да помага в множество насоки и определено опиташ ли, си даваш възможност за едно бъдеще отвъд ограничаващи вярвания, изпълнено със спокойствие, приемане и любов.


Илияна Александрова

Отговорих си на въпроси, които отдавна си задавам. Усетих енергията на хората около мен и стремежът им да се пречистят емоционално и да заживеят един по-осъзнат и пълноценен живот. Промени нагласата ми към спомените и травмите. Осъзнах, че от тях могат да бъдат свалени всички онези усещания и чувства, които ги правят неприятни и влошават качеството ми на живот. Вече съм го препоръчала. Всеки човек, който се отнася отговорно към тялото си, емоциите си и иска да дава само чиста и здрава енергия на другите хора трябва да се докосне до ТЕС.


Росица Димитрова Петрова

Интензивно. Опитах се да определя "Как работи това нещо?" Сравнявах с други психологически направления. Търсех

Видях колко надълбоко в ситуацията/проблема/душата на човек влиза енергийната психология. Колкото ме въодушеви, толкова ме и уплаши.

Да, бих препоръчала обучението както на професионално занимаващи се с хора, така и на приятели. Всеки би открил за себе си отговори на въпроси, които със сигурност седят "някъде там".


Стела Наскова Узунова

Винаги изпразвам кошницата си от предварителни очаквания преди обучение. Тук единствено знаех, че аз го избрах/ то ме избра не случайно - исках пътя към ТЕС да започне с Марти Иванова. Изключително съм удовлетворена - 1) от практическата му насоченост и квинтесенцията на толкова години изследвания, теория, практика в света, предадена по един много ясен и забавен начин от Марти 2) възможността вече практици, обучени от Марти да споделят, да ни наблюдават и практикуват с групата; 3) групата, която Марти е съзфдала, в която оттук натам да продължим да черпим знания, да практикуваме заедно и да споделяме опитност; 4) възможността да срещна хора извън моя професионален кръг и да обменя различни гледни точки Още веднъж потвърди вярата ми, че човек е "вседостатъчен" откъм ресурси и възможности сам да си помогне и измъкне от проблеми, органичаващи убеждения, т.н. ТЕС е един широк път към това - благодаря от сърце, че тръгнах по него с помощта на Марти и екип:)! Категорично препоръчвам обучението :)! Както споменах по-горе, както за тях самите, така и за coaching или друга подкрепа в работа с хора.


Елисевета Димитрова Панайотова

За мен преживяването беше изключително приятно, зареждащо, обогатяващо и освобождаващо в същия момент. Това, че мога сама да бъда полезна на себе си да се справя със стреса, а не просто да го избутам на заден план мислейки, че съм се справила. Да , с огромно удоволствие го препоръчвам, защото ТЕС работи.


Нели Лечева

Неописуемо за мен преживяване! Марти е великолепен човек и преподавател. Обучението беше перфектен микс от теория и практически упражнения, които никога няма да забравя.

Имам още да работя над себе си, но след това първо ниво гледам по-позитивно на живота, защото знам, че ако "закъсам", ТЕС е насреща.

Непременно го препоръчвам! С ТЕС можем да постигнем здраве, щастие, свобода - бързо и ефективно! Какво повече му трябва на човек?! БЛАГОДАРЯ ти, Марти! Ти си невероятна!


Йорданка Михайлова Юрукова

Преживях разклащане и получаване на насоки за работа. Осъзнах стара- нова генерална и генерализираща тема за "Аз-а", върху която да работя. Какво повече да иска човек?! За промяна все още е рано. Да, бих препоръчала обучението. Материята е синтезирана и поднесена по много приятен и достъпен начин, показващ щедрост, искреност и съпричастност. Благодаря, Марти, Тони, Ваня, Бори и Мария! 🙂


ЛАЛКА РАЧЕВА

Разтърстващо, първоначално с големи усилия останах до края на втория ден, но си тръгнах като преродена. С локота и с по малък страх да общувам с хора. Вярата ми, че мога да си помогна, да се обичам такава, каквата съм и с надежда, че ще приемам живота и ще се правям с проблемите, появили се с отношенията ми със семейство, приятели и колеги. Да Видях на живо че ТЕС работи, и го испитах. Благодаря на Тони, че работи с мен и ми помогна да премина през дългогодишен страх. Страх от общуване с хората.


Катерина Димитрова

Заобиколена от прекрасни и сензитивни хора - заедно и поотделно по пътя към Светлината, знанието и разбирането, че промяната започва отвътре. Промених усещането за безпътие и самотност, неразбраност. Виждам, че майсторството да владееш себе си е достъпно за всеки, който осъзнато го желае. Разбира се, че ще препоръчвам курса на приятел! Дори в корпоративен формат, за подобряване екипността на колективи. Защото във всяко лично може да има нещо общо, и обратно. Иначе бих искала повече хора да преминат от светлата страна. ❤🍀🌹


Борис Гайдев

Срещата с нови хора ,които са и единомишленици винаги е приятна и ползотворна !..Целта ми беше да надградя знанията си ,и останах доволен ! Промени нагласата ми към живота , даде ми надежда и увереност ,че можем да променим живота си ,и че се намирам на правилния път ! Да , и ще го препоръчам ,защото видях ,че този метод съвместява няколко други метода , аз останах впечатлен !.. Благодаря за знанията които получих !


Тодорка Маркова Жоковска

Изключително силно емоционално, обогатяващо полезно и запомнящо се. Все още живея с преживените моменти и с нетърпение ще очаквам такива срещи в Пренареждане на матрицата и Божествената матрица. Промяната, която усещам е във възприемането на всико, което се случва около мен. Сякаш и отношението ми към проблемите и хората е различно. Аз споделям това, но все още не съм срещнала човек, който да прояви интерес. Само един, който ми се струваше,че е най-големия скептик, чух да казва, че "това е бъдещето". А защо бих препоръчала - за да бъде най- малко полезен на себе си. Време е всички хора да си променят начина по който възпримат света, реалния живот и всичко, което преживяваме. Всичко зависи от това, какъв е собствения ни избор.


Емилия Иванова Тонева

Вълнуващо, преобразяващо, любопитно и много забавно преживяване. ТЕС е невероятна техника, освобождаваща те от тежките окови, които носиш и ти показва своите необятни възможности, а когато ти е представено от Марти, един изключителен професионалист, пътуването в това знание става приятно приключение.

Отвори вратата към решението на вътрешни проблеми и блокажи, остава да поема по пътя.

Определено препоръчвам обучението, дори и знанието да остане само за лична употреба.


Петя Христова Ковачева

Прекрачих прага с леко подозрение, но не усетих как изминаха тези 3 дни. Срещнах се със страхотни хора, а Марти е толкова вдъхновяваща. Промених гледната си точка спрямо проблемите. Преживяното промени нагласата у мен, че всичко трябва да е сложно. Бих го препоръчала на хора, които като мен се колебаеха дали си струва. Бих ги уверила, че си струва всяка минута и всеки един лев.


Елена Димитрова

Имах известна предварителна информация и очакване за желан резултат благодарение на онлайн курса, но преживяното на живо беше разтърсващо и далече надмина очакванията ми. Заниманията имаха непосредствен ефект за преодоляване на стари травми, но и бяха възможност да се срещна с прекрасни хора и да се почувствам част от съпричастна общност, която е базирана върху желание и капацитет за взаимопомощ. Мисля, че придобих значително по-висока психологическа устойчивост при интензивна работа с хора и неочаквани ситуации с повишен стрес. Както и увереност, че сама съм в състояние да си помогна в такива ситуации, а да помогна и на други хора. Да, вече го препоръчах многократно, защото вече съумявам да открия наоколо си много ситуации, в които навременната самопомощ чрез ТЕС би била незаменима. Благодаря ти, Марти - и на целия екип!