БИО Сокове

100percenorganicСпециално за вас направихме най-добрата селекция на сокове от лечебни растения – плодове и билки, от проверени и доказани производители. Грижете се за здравето си превантивно – преди болестта да се е появила. Хранете се правилно, осъзнато и мъдро по отношение на изобилието което Земята предлага! Разнообразявайте храната си, яжте сезонни плодове и зеленчуци, възползвайте се от концентрираната сила и на соковете. Аптеката на Природата е необятна, щедра, изобилна – за всички!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aronia-bio-sok aroniaБио сок от Арония: Сокът е произведен по специална технология – чрез студено пресоване и пастьоризиране, с цел максимално запазване на богатия биохимичен състав на плода в крайния продукт. БЕЗ ЗАХАР! БЕЗ ДОБАВКИ! БЕЗ КОНСЕРВАНТИ! 

Аронията има много ползи, като някои от тях са: Вкусен източник на антиоксиданти, Мощни антисептични свойства и безценен помощник срешу настинки, грип и инфекциозни заболявания, регулира кръвното налягане, холестерола и кръвната захар, мощна превенция срещу сърдечно-съдови заболявания, тонизира, подпомага храносмилането, паметта и концентрацията. Виж ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ТУК.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Byz_Medicuracheren-bazБио сок от Бъз: (бъзак)-плод. Съдържа 100% бъз от биологично земеделие. Без добавени консерванти, оцветители, подобрители, захари

Бъзът е силен имуностимулатор, най-ценната българска билка, твърди лечителят Петър Димков. С доказани противоракови свойства бъзът е ценно растение , което е в състояние да донесе много ползи на човешкото здраве. Плодовете на черния бъз са цяла аптека за нашето здраве.  

Черният бъз е с мощно антиоксидантно действие. Особено богато е съдържанието на калий, желязо и Витамин С, пектин и целулоза. Неутрализира свободните радикали, изключително полезен при нарушен имунитет, при инфекции на горните дихателни пътища. Подобрява защитните сили на организма при грипни състояния и настинки – като профилактично и активно лечебно средство. Виж ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ТУК.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

noni_bottle noniБио сок от Нони: Съдържа 100% натурален  сок от нони. Продукт на сертифицирано органично земеделие.

Сокът от нони е едно от най-ценените лековити природни дарове за жителите на островите сред Тихия океан. Повече от 2000 години традиционните полинезийски лечители и шамани (кахуни) използват всички части на растението за лечение и церемонии. Приоритетно използвано от тях за жени, женски проблеми и лечение на женската полова система. 

Едно от най-мощните познати природни средства за засилване на имунитета, с мощно антиоксидантно и противовъзпалително действие, ценна съставка при детокс програми. Регулира метаболизма и хормоналната секреция, повишава енергетиката на тялото. Ценна лековита добавка при безплодие, менструални проблеми, кисти, мигрена, вирусни и бактериални инфекции, диабет. Виж ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ТУК.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~