ПРОБУЖДАНЕ-Семинарът!

March 15, 2017
By

ПРОБУЖДАНЕ: Творец на Живота си

Целодневен семинар

Дата: 14.4.2018 – София           ИМА места

ЗАЯВИ СВОЕТО МЯСТО НА E-MAIL: INFO@SVOIZBOR.COM, през КОНТАКТНАТА ФОРМА, ИЛИ НА ТЕЛЕФОН 0889 695 444

Семинарите “Пробуждане” с Марти Иванова трудно се описват. Те просто трябва да се преживеят. 

Щом си в такъв преломен момент от живота си, в който се чудиш накъде да поемеш, искаш да намериш ново и удовлетворяващо чувство за пълнота, цел, посока, мотивация, радост –   това преживяване е точно за теб!

Ела на семинара ПРОБУЖДАНЕ: Творец на Живота си, защото:

  • копнееш най-сетне да намериш себе си, скритите си дарби и таланти
  • мечтаеш да откриеш и започнеш да живееш мисията и призванието си
  • искаш да преодолееш саботьорите по пътя ти към успеха
  • отдавна работиш върху себе си, но сякаш нещо недостига
  • търсиш видими резултати и подобрения във взаимоотношенията, реализацията, финансите си
  • искаш да научиш работещи практични методи за трансформация и израстване
  • търсиш онази толкова важна духовна искрица и разбиране, липсващи в други обучения
  • си готов за новия си живот


Цени на билетите: 

 

Промо Цени до 31.03.2018:

Единичен билет: 55 лв.      Билет за двама: 80 лв. 

Цени в деня на събитието, на място:

Единичен билет: 70 лв.      Билет за двама: 120 лв. 

РАННО записване до 24.01.2018:

Единичен билет: 39 лв.      Билет за двама: 60 лв. 

Закупуването на билет се извършва чрез банков превод, или PayPal.

КОГА ще вземеш живота си в ръце – когато обстоятелствата те подтикнат, или искаш да ги изпревариш?

ЗАЯВИ СВОЕТО МЯСТО чрез контактната форма,  НА E-MAIL: INFO@SVOIZBOR.COM, ИЛИ НА ТЕЛЕФОН 0889 695 444   При изпратена заявка за участие, ще получите данни за заплащане. 

Дата:14.4.2018

Продължителност: 10:00 – 18:00 ч.

Място на провеждане: София, ул. Кракра 11, дом на Архитекта

За водещия:

Марти Иванова е дългогодишен консултант по личностно развитие, холистичен терапевт. Един от броящите се на пръсти advanced практици в България, дипломиран майстор-практик в енергийната психология към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (AAMET – Великобритания), Българска асоциация по енергийна психология (БАРЕП) и EFTMRAcademy на ТЕС-мастър Карл Доусън. Експерт в различни медитативни, духовни, НЛП терапевтични практики.
Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си.
Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com, позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц.

Марти Иванова прокарва мост между научно и духовно познание, дава практични и работещи методи за израстване и трансформация на живота. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации; води курсове и семинари за самопомощ из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, и разгърнат изцяло мисията и потенциала си.

ОТЗИВИ за семинара ПРОБУЖДАНЕ: Бъди Творец на Живота си!

“Тепърва започвам да откривам и осъзнавам промените, които са се случили с мен. Абсолютно разтърсващо като преживяване. Постоянно се връщам в мислите си към преживяното и детайлите. Марти? – Изключително магична личност. Бих могла да я слушам безкрайно.”

“Беше нещо ново, което ми се случва. Отрази  ми се много добре, разбрах доста нови неща за мен. Чувствах се, като при стари познати което е странно за мен, тъй като съм доста затворен човек. С прекрасен водач, много добре обяснява и представя нещата- достъпно с примери, може да те накара да и се довериш напълно.”

Чувствах се топло, в безопасност, свободна и щастлива от срещата ми с Вас.Получих отговори, за няколко неща, които търсех в медитациите, които направихте.Разбрах, че човек трябва да работи върху себе си, преди да изисква от другите, че за да получим е необходимо да дадем.Трябва да сме благодарни за всичко, което имаме, защото тук и сега, за този момент, това е най-правилното.Научих, че трябва да мечтаем, мащабно и свободно 🙂 Вие, просто не сте от тази земя!За мен лично, Вие бяхте земен ангел. Още когато влязох в залата и Ви видях с малката принцеса, се почувствах изключително щастлива, че присъствам на Ваш семинар. От всичко, най-много ми харесва това, че сте изключително разширена .Не следвате само една идея и тя да е за Вас, най-правилна и нищо друго да няма значение. Заслужаваше си, целият път от Варна до София и обратно.Вие, ми дадохте криле.БлагоДАРЯ Ви, прекрасно беше.”

“Преживяването е доста ползотворно, зареждащо и вдъхновяващо. Благодаря Ви от сърце! Много позитивна и широко скроена. Мартина, много ти благодаря! “

Вълнуващо преживяване. Разбрах, че мисията ми тук е да давам и да получавам с любов, да бъда полезна на другите. Осъзнах, че истинска радост, щастие и удовлетворение ми носят само истински ценните неща. Чувствах се в хармония със себе си и Вселената. 
Е, все още не ми стиска да оставя мениджърската позиция, нищо, че кариерата не е сред приоритетите ми в момента 🙂 Мартина е вдъхновяваща, духовна, многолика, търсеща и провокираща промени… Твоите статии винаги ме докосват и, естествено, винаги попадам на някоя от тях точно в подходящия момент. Харесва ми цялостният подход, интуитивното и лично отношение.”
ПРОГРАМА:
9:30 – 10:00 Регистрация
10:00 – 11:30 Модул 1: Формулиране на целите. Каква е причината да не постигаме уж важните за нас цели.
Определяне на истинските цели. Синхронизация на целите с мотивационната карта.
11:30 – 11:45 Кафе пауза
11:45 – 13:00 Модул 2: Какво иска душата ми? Разграничаване от социално натрапените цели. Духовна синхронизация с материалните цели. Настройване на съзнанието към желаната реалност.
13:00 – 14:00 Обедна почивка
14:00 – 15:30 Модул 3: Ограничаващи вярвания, спънки и саботьори по пътя към успеха. Промяна на възприятието. Разкриване на подтиснатите таланти и възможности. Лекция и практически упражнения.
15:30 – 15:45 Кафе пауза
15:45 – 18:00 Модул 4: Финално оформяне, активиране на житейската мисия. Релаксираща техника за настройване на съзнанието и активиране на неочаквани вътрешни ресурси, необходими по пътя.
18:00 Край на семинара

Бъди проводник на промяната – СПОДЕЛИ информацията!

Comments are closed.

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo