За допълнителни въпроси и информация за подаване на апликация-резервация: 0887-628-882 или  info@svoizbor.com

Омръзна ли ти да се бориш с твоите смразяващи страхове,
емоционални травми и саботиращи вярвания? Твоето ново решение е тук!

Стани част от VIP обучението за сертифицирани практици.

VIP 3-дневно Сертификационно професионално обучение за практици по TЕХНИКИ ЗА EМОЦИОНАЛНА сВОБОДА (Ниво 1 и 2)

Независимо дали си психолог, психотерапевт, психоаналитик, НЛП-консултант, човек, практикуващ помагаща професия или ентусиаст, търсещ ефективни методи за лична трансформация: Ако се опитваш да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие в рамките на дни или искаш да помагаш на хората как да правят това по-лесно, то тогава стани част от единственото за тази година СЕРТИФИКАЦИОННО професионално обучение за практици по Tехники за eмоционална свобода (Ниво 1 и 2).

С водещ Водещ - ТЕС Майстор и преподавател - Марти Иванова.

ВСИЧКИ БИЛЕТИ СА РАЗПРОДАДЕНИ.

ВРАТИТЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЩЕ СЕ ОТВОРЯТ ОТНОВО ПРЕЗ ОКТОМВРИ/НОЕМВРИ 2024 ГОДИНА

Сертификационното тридневно обучение започва на следващия ден след представянето и демонстрациите в твоя град. 

Точните дати са:
- Стара Загора: 17, 18, 19 ноември 2023 (ИЗЧЕРПАНО);
- Варна: 24, 25, 26 ноември 2023 (ИЗЧЕРПАНО);
- Бургас: 1, 2, 3 декември 2023 (ИЗЧЕРПАНО);
- Пловдив: 8, 9, 10 декември 2023 (ИЗЧЕРПАНО);
- София: 15, 16, 17 декември 2023 (ИЗЧЕРПАНО);

Ако тази страница в момента е отворена, тогава все още са останали няколко свободни места. След запълване на местата записванията ще бъдат затворени.  


Натисни бутона, за да подадеш своята апликация-резервация,
след което ще предстои разговор по телефона, преди да те одобрим за обучението.

Анелия Атанасова

Сертифициран коуч и бизнес треньор


Невероятно и разтърсващо. Чувствах се в друго измерение. Бях 3 дена на невероятен ритрийт. Научих много, проверих себе си, запознах се с интересни хора, изясних си въпроси, на които нямах досега отговори. Полезно за мен самата, полезно като знания, които са ми нужни, за да се развивам в професионален план. Марти е чудесна, с изключително позитивна енергия, всеотдайна, работи с висок професионализъм, с чувство за хумор, с умения да създава непосредствена, дружелюбна и спокойна атмосфера, обръща внимание на всички в групата.

Силвия Велева

Сертифициран ТЕС практик


Знаех, че ТЕС работи, но не знаех как да го приложа. Трябва си практика и помощ от професионалист като теб, Марти. Беше разтърсващо и събуждащо. Намерих много отговори на въпроси, които ме вълнуваха. Намерих много приятели и се почувствах по-уверена в себе си и своите възможности. Имаше практика, имаше повече познание и споделен опит извън обявеното в обучението, надграждане на знания, приемане. Прозрях някои истини за себе си. Разбрах къде греша в практиката си, научих допълнителни тънкости, добих практически опит за работа със себе си и с друг (клиент). Без колебание избрах обучението при Марти заради умението да преподаваш, професионализъм и опит, които излъчваш, увереност, тембър на гласа, внимание към детайла, не отказваш да отделиш време за проблемите на другите, с любов и грижа. Бих посъветвала всеки: заслужава си на всяка цена да се посети! Много ще спечелиш! Дори да нямаш амбиции да практикуваш, за себе си ще добиеш познание, което в бъдеще ще ти донесе много ползи!

Даниела Цонева

Сертифициран ТЕС практик


След всеки семинар на ТЕС се чувствам окрилена, заредена и преобразена. Не съм вярвала, че съществува толкова проста на пръв поглед техника, която да действа така бързо, точно и успокояващо. Много ми харесва поднасянето на материала, съчетано с практическата му част. Резултатите ми са значителни във всяко едно отношение! Случиха ми се много чудеса, за които нямах добра подготовка, но пък си дойдоха в точния момент. Преди това опитвах и други обучения, но те нямаха трайни резултати. Ако наистина искаш да промениш живота си и си готов да продължиш напред, ТЕС е най-доброто решение, което може да вземеш за себе си!

ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА - Сертификационно VIP професионално обучение за практици (Ниво 1 и 2)

 
Иновативен подход, с който ще можеш да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите три дена.

Ако дълоко в себе си искаш...

 • Да се превърнеш в ТЕС майстор и сертифициран практик;
 • Да се изчистиш от всякакви емоционални блокажи, депресии, фобии, пристрастявания, тревожни и компулсивни разстройства, посттравматично разстройство, безсъние или физически болки; 
 • Да се освободиш от самокритиката, вината, смразяващите травми в миналото и ограничаващи вярвания, които те спират да си успешен и да започнеш живота си наново;
 • Да започнеш с увереност да преследваш твоите цели, които смяташ, че са невъзможни;
 • Да имаш спокойни и мъдри взаимоотношения с партньора си;
 • С лекота да преодоляваш всякакви физически проблеми, като главоболие, температура, "неизлечими алергии" , треска, менструални болки и т.н.;
 • Ако искаш да се превърнеш в майстор при практикуването на Техники за Емоционална Свобода и да се изкачиш на следващото стъпало в своята професионална кариера...

Тогава това сертификационно обучение точно за теб!

ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT®), са най-известния метод от новаторско високо ефективно направление в науката, наречено енергийна психология. Те комбинират знанията за човешката психика, взаимоотношения и вътрешни процеси познати от аналитичните терапии в западната наука, с древното знание от Изтока за тялото и фините енергии, които протичат в него.


Методологията “Техники за емоционална свобода” е създадена от Гари Крейг - инженер и предприемач през 1995г. след дългогодишни проучвания, научни изследвания и практически опит. Тази дълбока научна работа води до систематизирането на високоефективна и лесно приложима терапевтична система.

 

Енергийната психология включва методи за психотерапия, НЛП, EMDR, коучинг и на други изцелителни подходи основани на традициите за лекуване на системата тяло-ум, датиращи от преди 5000 години. ТЕС работи ефективно върху толкова широк спектър от проблеми, защото, научно доказано е, че буквално пренаписва настройките в мозъка.


Какво ще получиш от

сертификационното обучение по ТЕС:

1) Енергийна психология в дълбочина. 3 ДЕНАПОСТОЯННИ ПРАКТИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ И ДЕМОНСТРАЦИИ С УЧАСТНИЦИТЕ

За три дена ще имаш възможност практически да овладееш научно доказани техники, още по време на обучението. По този начин ще получиш още по-задълбочени отговори и на най-трудните въпроси, ще получиш яснота за всички онези майсторски детайли, които убягват при опит за учене от книга или видео. Ще наблюдаваш кога, как и какво се прави. Някои участници успяват още по време на обучението да се освободят дългогодишни проблеми.

2) РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РЕАЛНИ ЗАДЪЛБОЧЕНИ ЖИТЕЙСКИ КАЗУСИ, С КОИТО ЩЕ МОЖЕш ПРАКТИЧЕСКИ ДА ВИДИш ТРАНСФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ХОРАТА ПРЕЖИВЯВАТ

Това е чудесно за теб, защото чрез примерите ще усвоиш още по-добре как възникват и как се изцеляват дори и най-травматичните ситуации в живота и техните негативни последствия.

3) ЛИЧЕН НАПЪТСТВАЩ МЕНТОР ПО ВРЕМЕ НА ЦЕЛИЯ СЕМИНАР

Освен груповата работа, ще получиш лични подсказки, побутвания и окуражаване лично от преподавателя, или от член на асистентския екип всеки път, когато ти стане трудно и не знаеш как да продължиш. Не само, че ще разбереш как точно да прилагаш ТЕС в твоите конкретни житейски ситуации, но и ще разбереш как да преодолееш и най-големите трудности, които са те спирали да постигнеш върховни резултати досега.

4) международен Сертификат и ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТЪП ДО ЕКСКЛУЗИВНИ СУПЕРВИЗИИ (МИНИ НАДГРАЖДАЩИ СЕМИНАРИ С МЕНТОРИ) ДО БЪЛГАРСКАТА И МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ НА ПРАКТИЦИТЕ В ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ

Ще получиш  международен сертификат за ТЕС практик от Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (EFTMRA) - Великобритания, създадена от ТЕС мастър Карл Досън, която е най-голямата професионална сертифицираща ТЕС организация в света с над 7000 професионални практика и над 90 професионални обучителя в света. Това още повече гарантира твоето развитие в дългогодишен план. Ще станеш част от ексклузивна общност - най-големите международни среди с практици от цял свят, което ти гарантира нова среда, постоянно развитите и подкрепа от тези опитни специалисти. Ще имаш право да използваш логото на Международната академия за професионалните ти изяви и практика. Не само, че ще можеш да продължиш да получаваш помощ и съвети, докато израстваш и укрепваш в практиката си, но също така ще можеш да обменяш безценен опит от българските колеги и специалистите по света.


5) ОГРОМНА ДОЗА ЗАБАВЛЕНИЕ

Ние тук знаем, че живота трябва да се празнува. Това няма да бъде поредното скучно и сериозно обучение - ще получиш изненадващо разпускащо забавление, с музика, танци, и пеене. Това ще ти помогне подсъзнателно да възприемеш информацията по един лек, ненасилствен по-бърз начин.

Световните специалисти за ТЕС:

д-р Дийпак Чопра

“ТЕС дава огромни възможности за изцеление.”

Дийпак - световноизвестен лекар и писател, продал милиони копия на 70-те си книги

Джо Витале

"Резултатите с ТЕС са...меко казано феноменални"


Джо - Предприемач, автор на бестселъри за самопомощ, звезда от книгата "Тайната"

Др. Уейн Дайър

"Оставете настрана скептицизма, ТЕС наистина работи. Работих с истински майстор в потупването - Ник Ортнър, и имах смайващи резултати в собствения си живот" 

Уейн -  Световно признат бест-селъров автор и мотивационен лектор, често наричан "Бащата на мотивацията"

Луиз Хей

“Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно". Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.”


Луиз - световноизвестната позитивна вдъхновителка на милиони по света.

Д-р Норм Шийли

“Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.”


Норм - Президент на Институт за здравето „Холос“

Джак Канфийлд

“ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години.”


Джак - един от лидерите в мотивацията, автор на „Пилешка супа за душата“

Д-р Брус Липтън

“Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си, е чрез техниките на Енергийната психология.”

Брус - Kлетъчерн биолог

Д-р Джоузеф Меркола

"ТЕС е изключително дълбока и мощна техника. С нея буквално материализирах чудеса в живота си. Нужно е хората да разберат колко мощна и ефективна техника е това." 


Джоузеф - Лекар, остеопат, излекувал хиляди пациенти в последните 20 години

Коя е Марти Иванова?

Скъпи читателю,

казвам се Марти Иванова - основател на Национална Асоциация Енергийна Психология България, дългогодишен ТЕС Майстор и Преподавател. Занимавам се с ТЕС и Пренареждане на Матрицата вече над 10 години.

Наистина вярвам в едно нещо: Всички хора могат да постигнат емоционална свобода.

Много от тези хора са добри, мъдри, интелигентни, експерти в своята професия, но страдат по отношение на своята душевно и емоционално спокойствие и самоувереност.

И това е тъжно.


Ето защо съм предприела тази мисия от вече близо 20 години, работейки с едни от най-утвърдените хора в личностното развитие.

Мисията е да помогам на максимално много хора да постигнат Емоционална Свобода.

Ако ти си един от тези хора ...

... тогава съм тук, за да ти помогна.

Какво споделят минали курсисти за ТЕС?

Невероятно и разтърсващо. Чувствах се в друго измерение. Бях 3 дена на невероятен ритрийт. Научих много, проверих себе си, запознах се с интересни хора, изясних си въпроси, на които нямах досега отговори. Полезно за мен самата, полезно като знания, които са ми нужни, за да се развивам в професионален план. Марти е чудесна, с изключително позитивна енергия, всеотдайна, работи с висок професионализъм, с чувство за хумор, с умения да създава непосредствена, дружелюбна и спокойна атмосфера, обръща внимание на всички в групата.

Анелия Атанасова

Сертифициран коуч и бизнес треньор

Беше уникално по рода си, беше зашеметяващо, разтърсващо, пречистващо, изпълнено с много силна енергия и емоции преживяване. Случиха се толкова неща през тези 3 дни, че няма как да останеш равнодушен. Срещнах още нови прекрасни хора и е толкова хубаво цялото изживяване, че искам пак. Марти е най-прекрасният човек, който имам щастието да познавам, да бъде мой учител, ментор и дори бих казала приятел. Толкова е вдъхновяваща, като земен ангел е. Марти, обичам те!

Милена Дросева

Собственик на бизнес

Знаех, че ТЕС работи, но не знаех как да го приложа. Трябва си практика и помощ от професионалист като теб, Марти. Беше разтърсващо и събуждащо. Намерих много отговори на въпроси, които ме вълнуваха. Намерих много приятели и се почувствах по-уверена в себе си и своите възможности. Имаше практика, имаше повече познание и споделен опит извън обявеното в обучението, надграждане на знания, приемане. Прозрях някои истини за себе си. Разбрах къде греша в практиката си, научих допълнителни тънкости, добих практически опит за работа със себе си и с друг (клиент). Без колебание избрах обучението при Марти заради умението да преподаваш, професионализъм и опит, които излъчваш, увереност, тембър на гласа, внимание към детайла, не отказваш да отделиш време за проблемите на другите, с любов и грижа. Бих посъветвала всеки: заслужава си на всяка цена да се посети! Много ще спечелиш! Дори да нямаш амбиции да практикуваш, за себе си ще добиеш познание, което в бъдеще ще ти донесе много ползи!

Даниела Цонева

След всеки семинар на ТЕС се чувствам окрилена, заредена и преобразена. Не съм вярвала, че съществува толкова проста на пръв поглед техника, която да действа така бързо, точно и успокояващо. Много ми харесва поднасянето на материала, съчетано с практическата му част. Резултатите ми са значителни във всяко едно отношение! Случиха ми се много чудеса, за които нямах добра подготовка, но пък си дойдоха в точния момент. Преди това опитвах и други обучения, но те нямаха трайни резултати. Ако наистина искаш да промениш живота си и си готов да продължиш напред, ТЕС е най-доброто решение, което може да вземеш за себе си!

Силвия Велева

За кого точно е подходящо ТЕС обучението?

 • Психолози, изучаващи психология, психотерапевти, психоаналитици, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и други специалисти, практикуващи помагащи професии. ТЕС се комбинира успешно с всички терапии и постига върхови постижения в работата с клиенти;
 • Професионалисти практикуващи медоти за здраве и благополучие: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, алтернативна медицина, Мета медицина, психобиология, рейки лечители, енергийни лечители, масажист, физиотерапевти, мануални терапевти, йога-инструктори;
 • За ТЕС ентусиасти, които имат нужда да обогатят опита си и да се качат на наистина високо ниво в практиката си;
 • За хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;
 • За всеки, който търси алтернативни и нелекарствени начини за подобрение на здравето си;
 • За всеки, който търси добри взаимоотношения, личен път на реализация, спокойствие и живот в хармония;

За какво още помага:

 • ТЕС показва висока ефективност при депресии, фобии, ирационални страхове, алергии, тревожни и компулсивни разстройства, постравматично разстройство, безсъние,  пристрастявания към храни, алкохол, цигари и др., свръхтегло, болки и физически заболявания.
 • Изследвания показват, че ТЕС е надеждно средство за справяне с фобии в рамките дори на една сесия и ползите се запазват във времето. Клинични изследвания показват, че след шест сесии 86% от ветераните с клинични нива на симптомите на ПТСР преминават в извънклинични норми и задържат тези нива.
 • Ефикасността на ТЕС при автоимунни заболявания и болка също е проследена и доказана в десетки изследвания.  Ползите при терапевтиране на стресови събития и спомени, при големи травми, загуби, преживяно насилие и силеш шок, са доказани от научните изследвания и практиката.
 • Освен силно тревожни симптоми, заболявания и особено големи травми, с ТЕС могат да се повлияят успешно редица негативни поведенчески проблеми, нежелано и саботиращо поведение, конфликтни взаимоотношения, вътрешни кофликти, ниска самооценка и представяне. С тази техника е по-достъпно от всякога да влезем в блестяща физическа форма и да подобрим самочувствието си.
 • Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те елиминират вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, невидими за съзнателния ум.
 • Качеството на живота се повишава неимоверно.

   Натисни върху бутона долу, за да подадеш своята апликация-резервация в това трансформиращо обучение още ДНЕС.

След подаването на апликация-резервация предстои разговор по телефона, преди да те одобрим за обучението.


© 2024  http://www.svoizbor.com - Всички Права Запазени
Oбщи Условия | Политика за поверителност | Защита на Личните Данни