Поздравления!


Ти се записа успешно в предварителния VIP Списък за онлайн обучението ДА НАМЕРИМ ЛЮБОВТА С ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА - КЛАС 2022 !


Това беше твоята първа малка крачка към това да излекуваш всички предишни наранявания в любовта и връзките, да намериш отново любовта към себе си, да изградиш здравословно самочувствие и себестойност и да намериш любовта на живота си.


Както вече знаеш, като част от този предварителен VIP списък, получаваш и общо пет специални бонуса:


БОНУС 1) Специален таен код със 75% намаление от цената на обучението 

Как да използваш този бонус? 

На 30 Септември ще се отворят вратите за участие в онлайн обучението и ти като част от този VIP списък ще получиш специален таен линк със 75% намаление от цената, когато вратите за записвания се отворят.


Освен това, тъй като в обучението ще бъдат допуснати ограничен брой хора, ти ще получиш специален таен линк за записване 1 час по-рано, преди официално да обявим отварянето на вратите публично за всички останали. Официално вратите ще се отворят на 30 Септември в 12 часа на обяд, но ти ще получиш тайния линк за записване в 11:00 часа. Така увеличаваш своя шанс да станеш част ограничената бройка, която ще допуснем.


БОНУС 2) 5 медитации - по една към всеки модул

БОНУС 3) Затворена Facebook група за всички VIP Участници


БОНУС №4) Лични насоки: Ще можеш да задаваш индивидуални въпроси, на които можеш да получиш отговор от експерт


БОНУС №5) Неограничен във времето достъп до обучението - ще можеш да се връщаш към уроците и практиките по всяко време, и да ги преживяваш отново, надграждайки и качвайки нови нива на разбиране, и израстванеКато част от този VIP списък не се колебай да ми задаваш своите допълнителни въпроси за обучението по имейл или на телефон: 0887-628-882


С любов,

Марти Иванова
Сертифициран ТЕС майстор и преподавател
http://www.svoizbor.com
info@svoizbor.com