Поздравления!


Ти се записа успешно в предварителния VIP Списък на първото онлайн обучение в България по Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1)


Това беше твоята първа стъпка постигането на емоционална свобода и спокойствие в живота си.

Както вече знаеш, като част от този предварителен VIP списък, получаваш и някои специални бонуси:

БОНУС 1): 60% Намаление от цената за участие в онлайн обучението.

Как да използваш този бонус? 

На 21 ноември ще се отворят вратите за участие в онлайн обучението и ти като част от този VIP списък ще получиш специален линк с 60% намаление от цената, когато вратите за записвания се отворят на 21 ноември.


Освен това, тъй като в обучението ще бъдат допуснати само 50 човека, ти ще получиш специален таен линк за записване 1 час по-рано, преди да обявим отварянето на вратите публично за всички останали. Тоест, официално вратите ще се отворят на 21 ноември в 12 часа, но ти ще получиш тайния линк за записване в 11 часа. Така увеличаваш своя шанс да станеш част от първите 50 човека, които ще допуснем.


Самото обучение ще се проведе на 26 и 27 Ноември онлайн (събота и неделя). Ще осигурим запис за всички от ВИП-списъка.


БОНУС 2): Две безплатни специални включвания на живо на дълбоки теми, които обикновено засягаме само на лични консултации.

БОНУС 3): Таен Супер Бонус - Специална изненада, която ще направя по време на самото обучение и която ще получат само тези, които се намират в този предварителен VIP списък.


БОНУС 4): Затворена Facebook група за всички VIP Участници

Като част от този VIP списък не се колебай да ми задаваш своите допълнителни въпроси за обучението по имейл или на телефон: 0887-628-882


С любов,

Марти Иванова
Мастър Преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата
http://www.svoizbor.com
info@svoizbor.com