- специално издание с намаление по случай 14 февруари  -

Как всеки човек може да се освободи от всички емоционални блокажи, страхове и да изгради увереност и спокойствие в рамките на дни, Използвайки Техниките за Емоционална Свобода

Независимо дали си психолог, психотерапевт, психоаналитик, НЛП-консултант, човек, практикуващ помагаща професия или ентусиаст, търсещ ефективни методи за лична трансформация: Ако се опитваш да се отървеш от смразяващите страхове, тревожността, напрежението и емоционалните травми или искаш да помагаш на хората как да правят това по-лесно, то тогава стани част от Първото Онлайн Обучение в България по Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1)

Запиши се в обучението Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1) още Днес.

***Ще бъдат допуснати само 50 човека. Има само още 31 места***

Вратите ще се затворят на 12 февруари, а обучението ще се проведе на 13 и 14 февруари.

ВНИМАНИЕ: ВРАТИТЕ СЕ ЗАТВАРЯТ НА 12 ФЕВРУАРИ, А ОБУЧЕНИЕТО

ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 13 И 14 ФЕВРУАРИ

22
Ден
02
Часа
58
Минути
19
Секунди

ВНИМАНИЕ:
Това Обучение НЕ Е курс, ТОВА Е СИСТЕМА – ПРЯК ПЪТ КЪМ ЕМОЦИОНАЛНАТА СВОБОДА

 • Ако търсиш 15-часов курс или книга от 321 страници, или уъркшоп, който е обвързан по-скоро с теория и по-малко работа... то тогава това не е за теб …

Системата от Техниките за Емоционална Свобода (Ниво 1) е твоят кратък път към постигането на емоционална и душевна свобода.


Ако не искаш всеки път отделяш цялото си свободно време и енергия за анализиране на своите страхове, тревоги, напрежение или това защо изпитваш определени емоции… просто използвай Системата от Техники за Емоционална Свобода, за да можеш да изградиш душевна и емоционална свобода за рекордно кратко време.

3 НЕПРИЯТНИ ИСТИНИ Защо Повечето Хора Не успяват да постигнат емоционална свобода

 • 1
  Те анализират, четат книги, научават цялата информация за постигане на емоционална и душевна свобода… но в повечето случаи те виждат изключително малки резултати, които не са достатъчно. Причината за това е, че се губят в многото информация и нямат ясна, доказана и ефективна система, която да следват стъпка по стъпка.
 • 2
  Те са опитвали методи като Психотерапията или Регресията, което или е завършило с дълги години сеанси и анализи, без да се почувства сериозен напредък или осезаема промяна. Понякога дори преживяването на регресия завършва с припомняне и отваряне на стара травма, без това да има терапевтичен ефект.
 • 3
  Те дори използват методи като Медитацията, отново, без да имат система и яснота как да я използват за емоционално изцеление, което е завършило с временно или повърхностно облекчение, без дългосрочен и дълбок ефект.

И така, какво е решението?

Не е нужно да хабиш 10 години в обучения и личностно развитие, за да научиш как да бъдеш емоционално свободен човек. Можеш да използваш Техниките за Емоционална Свобода и да започнеш да усешаш истинско спокойствие и увереност в себе си.


И (ако се интересуваш) можеш, разбира се, след това да опиташ и Психотерапията, Регресията или Медитацията, но те не са задължителни.

Удивително проста система в общо 3 стъпки за постигане на емоционална свобода, подходяща както за експерти, така и за напълно начинаещи

Знам, че вече може и да си професионален психолог, психотерапевт, психоаналитик, хомеопат, хипнотерапевт, диетолог, регресионист, НЛП-консултант, социален работник, лайф коуч, ментален терапевт, енергиен лечител или друго.


Защо трябва да научиш Техниките за Емоционална Свобода? Та това няма НИЩО общо с твоя бизнес, нали?


Отговорът е ДА и НЕ.


Да, не е нужно да си експерт в Техниките за Емоционална Свобода, за да продължиш да вършиш своята работа.


И не, защото ако ти искаш по-лесно да се освободиш от емоционалните блокажи, смразяващите страхове, изграждайки вътрешно спокойствие и увереност… и ако искаш да правиш това по-лесно с твоите клиенти, трябва да си по-добър в Техниките за Емоционална Свобода.


Но трябва да има по-добър начин от това тепърва да се захващаш с това да ги разучаваш, нали?

Представям ти доказана система в общо 3 стъпки по Техники за Емоционална Свобода, специално създадена за всички, които искат да изпитат душевно и емоционално спокойствие

1

Дефинирай своя проблем

2

Открий корена на проблема (чрез ТЕС)

3

Изчисти се от корена на проблема и почувствай дълбока емоционална свобода (чрез ТЕС)…

Дори и начинаещ в ТЕС (Техниките за емоционална свобода) може да постигне Емоционална свобода, следвайки тези 3 лесни за следване стъпки.

Ежедневните проблеми на хората, които имат нужда да постигнат емоционална свобода…

Нека бъдем реални за момент. Всъщност има 3 големи проблема, с които хората, нуждаещи се от емоционална свобода и спокойствие трябва да се сблъскват всеки ден.

 • Те изпитват сериозни затруднения да се справят със своите страхове, тревожности, напрежение или емоционални травми, въпреки че отстрани в обществото не изглежда така. Те знаят, че имат нужда да намерят дълбоко душевно и емоционално спокойствие, но не знаят защо не го постигат, а някои дори си мислят, че е невъзможно.
 • Заради собствените си страхове, че може никога да не се справят със своите емоционални болки, че могат да нарушат своя имидж, ако другите разберат за техните тревожности и страхове, те често не споделят това с други и не търсят активно решения. И не съм изненадана. В крайна сметка кой иска да бъде толкова уязвим пред всички, нали?
  • И така те прекарват дълго, имам предвид, МНОООГО дълго време, чувствайки се сами, неразбрани понякога четейки книги и изгубвайки се в палитрите от тонове информация.

  Но знаеш ли какво? Това се случва много често. И този тип хора трябва да се изправят срещу това всеки ден. Всеки. Един. Ден.

  И утре ще трябва да го направят отново ...

  Докато не разберат основната причина, поради която те не изпитват душевна и емоционална свобода.

  Междувременно решението е много просто: те се нуждаят от ТЕС (Техниките за Емоционална Свобода)

  Защото именно ТЕС може да реши всички тези проблеми. Просто трябва да знаеш как да използваш тези техники ефективно…

  ... или можеш да използваш доказаната система от 3 стъпки, за да получиш невероятни резултати, без да си експерт в това.

  - Второ издание -

  Ето КАКВО Ще Получиш В Програмата, За Да Достигнеш До Емоционалната Свобода За РЕКОРДНО Кратко Време

  • 1) Два дена обучение на живо ​
    - В ден №1 ще учим основите и фундамента на енергийната психология. Как точно се прилагат техниките за емоционална свобода за изцеляване на физическа болка, емоционално изтощение, стрес, тревога, страх и всички първични емоции, с които се сблъскваме всеки ден. 
   - В ден №2 ще практикуваме как да работим с минали случки, стари травми и дълбоките причини за негативните неща в живота си, както и ще ги изчистим.
  • 1) Затворена Facebook Група и сплотено общество; 
  • БОНУС 1) До 48 часа 60% намаление от цената;
  • БОНУС 2) Две безплатни специални включвания на живо на дълбоки теми, които обикновено засягаме само на лични консултации;
  • БОНУС 3) Таен Супер Бонус - Специална изненада, за което ще научиш по време на обучението;

  ПОМНИ: Това НЕ е курс, ТОВА Е КРАТЪК ПЪТ

  Ако търсиш 15-часов курс или книга от 321 страници, или уъркшоп, който е обвързан по-скоро с теория и по-малко работа... то тогава това не е за теб …

  Онлайн обучението Техники за Емоционална Свобода е твоят Кратък път към Емоционалното и Душевно спокойствие.

  Ако не искаш да отделиш цялото си свободно време в четене на книги или учене на различни методи и трикове, използва тези 3 стъпки от ТЕС, за да достигнеш до Емоционалната Свобода за рекордно време. 

  Да! Искам Да се Запиша за Обучението по Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1) Още Сега!

  • 1) Два дена обучение на живо (Стойност 300 лева)
    - В ден №1 ще учим основите и фундамента на енергийната психология. Как точно се прилагат техниките за емоционална свобода за изцеляване на физическа болка, емоционално изтощение, стрес, тревога, страх и всички първични емоции, с които се сблъскваме всеки ден. 
   - В ден №2 ще практикуваме системата - как да работим с минали случки, стари травми и дълбоките причини за негативните неща в живота си, както и ще ги изчистим.
  • 1) Затворена Facebook Група и сплотено общество (Стойност: Безценно)
  • БОНУС 1) До 48 часа 60% намаление от цената (Стойност: Спестяваш 114 лева)
  • БОНУС 2) Две безплатни специални включвания на живо на дълбоки теми, които обикновено засягаме само на лични консултации (Стойност 160 лева)
  • БОНУС 3) Таен Супер Бонус - Специална изненада, за което ще научиш по време на обучението. (Стойност 300 лева)

  Обща стойност: 874 лева.

  ТОЧНО СЕГА, САМО ЗА 190 лева 76 лева!

  Запиши се в Онлайн Обучението „Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1) Днес.

  ( -60% Намаление по случай 14 февруари - спестяваш 114 лева)

  СТОП...

  Техниките за Емоционална Свобода НЕ са за Хора …

  • Които търсят вълшебно хапче, което може да реши всичките им проблеми.
  • Които мислят, че ще Постигнат Емоционална Свобода лежейки в леглото си взирайки се в телевизора.
  • Които не искат да предприемат действия и отговорност за резултатите си.

  Ако ти си един от тях, имам лоши новини за теб. Нещата не работят така. Не си губи времето да четеш тази страница. Нямам никакво вълшебно хапче за теб.

  Техниките за Емоционална Свобода са ИДЕАЛНИ за хора…

  • Които предпочитат да работят върху своето лично израстване, отколкото да обвиняват другите за своя провал.
  • Които знят, че трябва да предприемат масивни действия за получаване на масивни резултати.
  • Които са готови да използват преките пътища, за да получат по-бързи резултати (но все пак знаят, че трябва да предприемат действия!)

  Искаш да постигнеш Дълбока и Трайна Емоционална Свобод... Тук Съм, за да ти Помогна!

  Здравей, Аз съм Марти Иванова – основател на Национална Асоциация Енергийна Психология България, дългогодишен ТЕС Майстор и Преподавател. Занимавам се с ТЕС и Пренареждане на Матрицата вече близо 20 години.

  Наистина вярвам в едно нещо: Всички хора могат да постигнат емоционална свобода.

  Много от тези хора са добри, мъдри, интелигентни, експерти в своята професия, но страдат по отношение на своята душевно и емоционално спокойствие и самоувереност.

  И това е тъжно.

  Ето защо съм предприела тази мисия от вече близо 20 години.

  Мисията е да помогам на максимално много хора да постигнат Емоционална Свобода.

  Ако ти си един от тези хора ...

  ... тогава съм тук, за да ти помогна.

  Да, Марти! Искам Да Се Запиша За Онлайн Обучението По Техники За Емоционална Свобода (Ниво 1) Още Сега!

  Имам Нужда От ТЕС Системата, Защото Разбирам Колко Е Важно Човек Да Бъде Емоционално Свободен.


  Сигурен Съм Че Емоционалната Свобода Ще Ми Помогне Да Имам По-Добри Взаимоотношения, Повече Ефективност В Работата Ми И По-Голяма Самоувереност.


  Ето отново какво получаваш:

  • 1) Два дена обучение на живо (Стойност 300 лева)
    - В ден №1 ще учим основите и фундамента на енергийната психология. Как точно се прилагат техниките за емоционална свобода за изцеляване на физическа болка, емоционално изтощение, стрес, тревога, страх и всички първични емоции, с които се сблъскваме всеки ден. 
   - В ден №2 ще практикуваме системата - как да работим с минали случки, стари травми и дълбоките причини за негативните неща в живота си, както и ще ги изчистим.
  • 1) Затворена Facebook Група и сплотено общество (Стойност: Безценно)
  • БОНУС 1) До 48 часа 60% намаление от цената (Стойност: Спестяваш 114 лева)
  • БОНУС 2) Две безплатни специални включвания на живо на дълбоки теми, които обикновено засягаме само на лични консултации (Стойност 160 лева)
  • БОНУС 3) Таен Супер Бонус - Специална изненада, за което ще научиш по време на обучението. (Стойност 300 лева)

  Обща стойност: 874 лева.

  ТОЧНО СЕГА, САМО ЗА 190 лева 76 лева!

  Запиши се в Онлайн Обучението „Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1) Днес.

  ( -60% Намаление по случай 14 февруари - спестяваш 114 лева)

  Недей да правиш СЪЩАТА ГРЕШKА!

  Еволюция. Прогрес. Движение напред. Наречи го както пожелаеш.

  Има само едно нещо, което е сигурно.

  НЕ МОЖЕШ да го спреш!

  Оцеляват само тези, които се адаптират. Динозаврите биха могли сега да говорят за това.
  Те бяха най-силните, най-великите и кралете на света. Но те направиха ЕДНА грешка.

  Една фатална грешка!

  Те не се адаптираха.

  И така те си отидоха от тази земя.

  Завинаги.

  Винаги имам това на ум, когато стане въпрос за моето развитие и си го повтарям всеки ден. Ако не се адаптирам към това, което работи СЕГА, ще бъде много трудно да постигна емоционална свобода ПО-КЪСНО. И в края на краищата може и аз да си отида от тази земя (без преди това да съм постигнала тази цел).

  Ето защо винаги съм била много стриктна в това да използвам нещата, които работят най-добре в момента. Адаптирам се към тях.

  Да, ново е. Трябва да се научи. Но ако не го направя, тогава не бих могла да постигна емоционално и душевно развитие. В миналото ми се е случвало да правя толкова много пропуски, че винаги тъжно въздишам по това.

  И тъкмо затова преди 20 години реших, че ще правя нещата по различен начин. Това е причината да се превърна в ТЕС Майстор и Преподавател, помагайки на толкова хора по света да намират своя вътрешен мир. Това е основната причина, поради която прекарвам толкова години в усъвършенстване на Техниките за Емоционална Свобода.

  Защото Именно ТЕС е най-важния инструмент за постигане на дълбок емоционален и душевен мир в живота

  И ако ти също искаш да постигнеш този душевен и емоционален мир, вътрешен покой и свобода, и не искате да прекарваш години в учения, методи и практики, които изразходват твоето време и пари, тогава използвай системата от Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1).

  Защото ако не го направиш най-вероятно ще изгубиш още дълги години в душевно лутане и търсене, тревожност, страх, стрес и емоционален дисонанс. И ти знаеш какви биха могли да бъдат последствията от това.

  Да, Марти, Искам Да се Запиша за Обучението по Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1) Още Сега!

  • 1) Два дена обучение на живо (Стойност 300 лева)
    - В ден №1 ще учим основите и фундамента на енергийната психология. Как точно се прилагат техниките за емоционална свобода за изцеляване на физическа болка, емоционално изтощение, стрес, тревога, страх и всички първични емоции, с които се сблъскваме всеки ден. 
   - В ден №2 ще практикуваме системата - как да работим с минали случки, стари травми и дълбоките причини за негативните неща в живота си, както и ще ги изчистим.
  • 1) Затворена Facebook Група и сплотено общество (Стойност: Безценно)
  • БОНУС 1) До 48 часа 60% намаление от цената (Стойност: Спестяваш 114 лева)
  • БОНУС 2) Две безплатни специални включвания на живо на дълбоки теми, които обикновено засягаме само на лични консултации (Стойност 160 лева)
  • БОНУС 3) Таен Супер Бонус - Специална изненада, за което ще научиш по време на обучението. (Стойност 300 лева)

  Обща стойност: 874 лева.

  ТОЧНО СЕГА, САМО ЗА 190 лева 76 лева!

  Запиши се в Онлайн Обучението „Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1) Днес.

  ( -60% Намаление по случай 14 февруари - спестяваш 114 лева)

  Натисни Бутона, за да се регистрираш.

  © 2020  http://www.svoizbor.com - Всички Права Запазени
  Oбщи Условия | Политика за поверителност | Защита на Личните Данни