За допълнителни въпроси и информация за записване: 0887-628-882 или  info@svoizbor.com

Ново 3-дневно Сертификационно професионално обучение за практици по ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (Ниво 1 и 2), с което ще можеш да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите 3 дни.
Водещ - ТЕС Майстор и преподавател - Марти Иванова.

"Ползвайте ТЕС за всичко, особено там, където всички други техники са се провалили.  - Гари Крейг, създателя на ТЕС 

Какво ще получиш:

 • Енергийна психология в дълбочина. Три дена постоянни практически упражнения и демонстрации с участниците: Така ще имаш възможност практически да овладееш всички научно доказани майсторски техники за емоционална свобода и душевен мир.
 • Разглеждане на реални задълбочени житейски казуси: така ще можеш практически да видиш трансформацията, която хората преживяват с ТЕС.
 • Личен напътстващ ментор по време на целия семинар.
 • Международен Сертификат и възможност за достъп до ексклузивни супервизии (мини надграждащи семинари с ментори) до българската и международната общност на практиците в енергийната психология.
 • Подробно учебно ръководство и пълен аудио запис от обучението.
 • Огромна доза забавление: това няма да бъде поредното скучно и сериозно обучение - ще получиш изненадващо разпускащо забавление, с музика, танци и пеене.

Побързай: вземи 19намаление на билета за София

Запиши се за 650лв. вместо за 800лв.

Спестяваш 150 лева от цената. 

00
Дни
00
Часа
00
Минути
00
Секунди

НАМАЛЕНИЕТО ИЗТИЧА СЛЕД ПОСОЧЕНОТО ВРЕМЕ

Дати и Място

Къде: София, Зала Есенс,  ул. 6-ти септември N.37
Дата: 15, 16  и 17 Ноември
Начало: 15 Ноември, 10:00ч.

Край: 17 Ноември, 17:30ч.

100% Гаранция за връщане на парите

Ако до края на обучението не се чувстваш щастлив и видиш, че ТЕС наистина не работи за теб, тогава на финала се обърни към нас и на момента ще получиш парите си обратно. Или ще получиш това, което искаш или ще получиш парите си обратно. Толкова сме сигурни в качеството на това обучение!

100% Удовлетворение

Това тридневно обучение по ТЕС ще ти покаже как практически да се справяш успешно с всяко житейско предизвикателство. Ще можеш с лекота да отървеш от стрес, напрежение, тревожност, неувереност, депресивност, страх и всякакви видове емоционално или душевни блокажи.

Пак се случи, нали...? Правиш опити да се отървеш от смразяващите страхове, тревожността, напрежението и емоционалните травми, но продължаваш да се сблъскваш с проблем след проблем....

Това не е тайна за никого. Опитите да се изчистиш от емоционалните блокажи, страховете и саботиращите вярвания могат да бъдат изключително трудни.

Докато се бориш да преодолееш тези проблеми ти често стигаш до тягостни емоции, главоболия и в крайна сметка до напълно затворени врати. Намирането на трайно решение започва да изглежда невъзможно. 


Ако това се случва с теб, тогава най-вероятно ти досега...

 • 1) За да се отървеш от смразяващите страхове, тревожността и емоционалните травми си опитвал Психотерапията, което е завършило с дълги години сеанси, без да се почувства какъвто и да било напредък и промяна. Безкрайно разказване и анализиране, без това да води до осезаеми промени.
 • 2) Най-вероятно си опитвал да се подложиш на Регресия, което е завършило с припомняне и отваряне на стара травма. Мъчително преживяване на травматичния момент, който остава като отворена рана, без да има терапевтичен ефект.
 • 3) ... Дори най-вероятно, за да се отървеш от страховете, тревожността и емоционалните травми ти си опитвал и Медитацията, което е завършило с временно или повърхностно облекчение, без дългосрочен и дълбок ефект.

Наистина не е никак учудващо, че повечето хора, които се опитват да се отърват от страховете, депресията, стреса, тревожността и емоционалните травми в даден момент се отказват.

А истината е, че...

Накрая твоята емоционална свобода, трайния спокоен живот и истински успех са по-близо до теб, отколкото си мислиш!

Скъпи читателю,

казвам се Марти Иванова - ТЕС майстор и преподавател, и да, аз също минах по този път, докато не реших, че е нужно да направя промяна.

В наши дни нещата вече са много по-добре.

Благодарение на ТЕС най-накрая успях да се изчистя от всякакви емоционални блокажи и да започна живота си наново; да се освободя от самокритиката, вината и смразяващи травми в миналото, които ме спираха да съм успешна. Сега вече съм способна да гледам с абсолютно спокойствие и вяра на финансовото си състояние. Успешно работя по мечтани проекти, които преди изглеждаха невъзможни. Вече стотици мои клиенти започнаха живота си наново емоционално и душевно свободни.

Освободих се от най-големия си страх, говоренето пред публика, стигайки до това да партнирам успешно на голяма сцена със световноизвестният автор, Нийл Доналд Уолш.

Благодарение на ТЕС придобих способността да овладея за минути всеки уплах, разстройване, недоволство и плач в малкото ми дете; да се чувствам емоционално свободна и да имам спокойни и мъдри взаимоотношения с партньора ми.

Няма да ми остане време, ако трябва да опиша всички физически проблеми, които преодолявам с лекота – от главоболие и менструални болки, до сериозна температура, алергии, треска при грип и т.н.

Но все пак никога няма да забравя това чувство на емоционален затвор и безизходица, преди да започна да виждам някакво подобрение...

Опитвайки всичко, се чувствах победена от живота и готова да се откажа от надеждите си за емоционална свобода...

Преградите бяха моето ежедневие.

 • Нямах достатъчно опит и увереност в себе си и своите възможности
 • Бях уплашена, че няма да се справя както със своите тежки и сложни случаи, така и с тези на останалите
 • Изгубих вяра, че съществува метод, който може да работи толкова надълбоко с човешките същества
 • Не знаех как да подбирам правилните въпроси, за да открия правилните отговори
 • Търсейки толкова години най-добрите методи за емоционална свобода, вече бях изгубила доверие във всички подходи

Разбира се, щом четеш това съм сигурна, че знаеш както точно имам предвид. Най-вероятно можеш да ме разбереш защо започнах да се отказвам да постигна трайна емоционална свобода, ако и ти си опитвал методи като:  

 • Психотерапията, което е завършило с дълги години сеанси, разказване и анализиране, без да се почувства какъвто и да било осезаем напредък и промяна.
 • Регресия, което е завършило с мъчително преживяване на травматичния момент, който остава като отворена рана, без да има терапевтичен ефект.

 • Медитацията, което е завършило с временно или повърхностно облекчение, без дългосрочен и дълбок ефект.


Знам, че беше лудост да опитвам едни и същи методи за постигане на емоционална свобода, надявайки се на различни резултати, но просто вече бях изчерпана от свежи идеи. Нищо не проработи. И преди окончателно да хвърля бялата кърпа...

Открих нещо, което надмина и най-смелите ми представи....

Бях само на една крачка да се предам, когато открих Техниките за емоционална свобода (ТЕС). Макар и да изпитвах недоверие към ТЕС и дори го бях отрекла като метод, терминът „енергийна психология“ (към която методът ТЕС принадлежи) ме привличаше силно.

Съдбата буквално ми поднесе на тепсия възможност да интервюирам създателя на Пренареждане на Матрицата с ТЕС – Карл Доусън. За тази цел трябваше да присъствам на обучението.

Преживяното направо ме зашемети и промени драматично живота ми.

Вярваш или не едвам можех да повярвам, че виждам някакъв успех, след като вече бях направила толкова много очевидни грешки. Не можех да повярвам, че съм се натъкнала на отговора. За един силен скептик (каквато бях по онова време) след като видях с очите си на какво е способна енергийната психология, без капка съмнение изкарах всички възможни нива за практици в ТЕС и Матрицата. Логичното следващо ниво беше преподавателското.

След няколко години практикуване с клиенти, в които видях и участвах в „невъзможни“ изцеления, след като се роди първото „невъзможно“ бебе, след десетки изцелени тежки депресии, разгърнали се таланти и освободени от вътрешните си окови хора, бях категорична, че това знание трябва да бъде дадено на колкото се може повече хора.

Знаех, че със сигурност не бях единствената, която има нужда от пълна емоционална свобода и трябваше да споделя ТЕС формулата за успех.

В края на краищата не съм по-специална с нищо от останалите. Не съм заслужила този успех повече от някой друг. Просто имах малка доза късмет, който се появи навреме в живота ми.

И точно затова се вълнувам, че четеш това. Нямам търпение да ти представя…

ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА - Сертификационно професионално обучение за практици (Ниво 1 и 2)

 
Иновативен подход, с който ще можеш да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите три дена.

Ако дълоко в себе си искаш...

 • Да се превърнеш в ТЕС майстор и сертифициран практик;
 • Да се изчистиш от всякакви емоционални блокажи, депресии, фобии, пристрастявания, тревожни и компулсивни разстройства, посттравматично разстройство, безсъние или физически болки; 
 • Да се освободиш от самокритиката, вината, смразяващите травми в миналото и ограничаващи вярвания, които те спират да си успешен и да започнеш живота си наново;
 • Да започнеш с увереност да преследваш твоите цели, които смяташ, че са невъзможни;
 • Да имаш спокойни и мъдри взаимоотношения с партньора си;
 • С лекота да преодоляваш всякакви физически проблеми, като главоболие, температура, "неизлечими алергии" , треска, менструални болки и т.н.;
 • Ако искаш да се превърнеш в майстор при практикуването на Техники за Емоционална Свобода и да се изкачиш на следващото стъпало в своята професионална кариера...

Тогава това сертификационно обучение точно за теб!

ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT®), са най-известния метод от новаторско високо ефективно направление в науката, наречено енергийна психология. Те комбинират знанията за човешката психика, взаимоотношения и вътрешни процеси познати от аналитичните терапии в западната наука, с древното знание от Изтока за тялото и фините енергии, които протичат в него.


Методологията “Техники за емоционална свобода” е създадена от Гари Крейг - инженер и предприемач през 1995г. след дългогодишни проучвания, научни изследвания и практически опит. Тази дълбока научна работа води до систематизирането на високоефективна и лесно приложима терапевтична система.

 

Енергийната психология включва методи за психотерапия, НЛП, EMDR, коучинг и на други изцелителни подходи основани на традициите за лекуване на системата тяло-ум, датиращи от преди 5000 години. ТЕС работи ефективно върху толкова широк спектър от проблеми, защото, научно доказано е, че буквално пренаписва настройките в мозъка.


angle-down

Ето какво ще получиш от сертификационното обучение по ТЕС:

1) Енергийна психология в дълбочина. 3 ДЕНАПОСТОЯННИ ПРАКТИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ И ДЕМОНСТРАЦИИ С УЧАСТНИЦИТЕ

За три дена ще имаш възможност практически да овладееш научно доказани техники, още по време на обучението. По този начин ще получиш още по-задълбочени отговори и на най-трудните въпроси, ще получиш яснота за всички онези майсторски детайли, които убягват при опит за учене от книга или видео. Ще наблюдаваш кога, как и какво се прави. Някои участници успяват още по време на обучението да се освободят дългогодишни проблеми.

2) РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РЕАЛНИ ЗАДЪЛБОЧЕНИ ЖИТЕЙСКИ КАЗУСИ, С КОИТО ЩЕ МОЖЕш ПРАКТИЧЕСКИ ДА ВИДИш ТРАНСФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ХОРАТА ПРЕЖИВЯВАТ

Това е чудесно за теб, защото чрез примерите ще усвоиш още по-добре как възникват и как се изцеляват дори и най-травматичните ситуации в живота и техните негативни последствия.

3) ЛИЧЕН НАПЪТСТВАЩ МЕНТОР ПО ВРЕМЕ НА ЦЕЛИЯ СЕМИНАР

Освен груповата работа, ще получиш лични подсказки, побутвания и окуражаване всеки път, когато ти стане трудно и не знаеш как да продължиш. Не само, че ще разбереш как точно да прилагаш ТЕС в твоите конкретни житейски ситуации, но и ще разбереш как да преодолееш и най-големите трудности, които са те спирали да постигнеш върховни резултати досега.

4) международен Сертификат и ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТЪП ДО ЕКСКЛУЗИВНИ СУПЕРВИЗИИ (МИНИ НАДГРАЖДАЩИ СЕМИНАРИ С МЕНТОРИ) ДО БЪЛГАРСКАТА И МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ НА ПРАКТИЦИТЕ В ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ

Ще получиш електронен сертификат за ТЕС практик, който ще е регистриран в електронния регистър на сертифицираните практици по енергийна психология на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология), и в регистъра на EFTMR Academy – Великобритания. Това още повече гарантира твоето развитие в дългогодишен план. Ще станеш част от ексклузивна общност - най-големите международни среди с практици от цял свят, което ти гарантира нова среда, постоянно развитите и подкрепа от тези опитни специалисти. Ще имаш право да използваш логото на БАРЕП за професионалните ти изяви и практика. Както и ще получиш възможност да анонсираш своите демонстрации, практикуми и обучения на сайта на БАРЕП. Не само, че ще можеш да продължиш да получаваш помощ и съвети, докато израстваш и укрепваш в практиката си, но също така ще можеш да обменяш безценен опит от българските колеги и специалистите по света.

5) ОГРОМНА ДОЗА ЗАБАВЛЕНИЕ

Ние тук знаем, че живота трябва да се празнува. Това няма да бъде поредното скучно и сериозно обучение - ще получиш изненадващо разпускащо забавление, с музика, танци, и пеене. Това ще ти помогне подсъзнателно да възприемеш информацията по един лек, ненасилствен по-бърз начин.

Побързай: вземи 19% намаление на билета за София

Запиши се за 650лв. вместо за 800лв.

Спестяваш 150 лева от цената.

00
Дни
00
Часа
00
Минути
00
Секунди

НАМАЛЕНИЕТО ИЗТИЧА СЛЕД ПОСОЧЕНОТО ВРЕМЕ

Но само защото ТЕС работи за едни, от къде съм сигурна, че ще работи и за теб? 

Справедлив въпрос. И  го очаквах.


ТЕС е вече признат навсякъде в цивилизования свят. Повече от 30 години водещи специалисти, терапевти, медици прилагат ТЕС в индивидуални и групови практики. ТЕС стават все по-достъпни, разбираемо и лесно приложими не само от световните величия в спорт, политика, бизнес и шоубизнес. ТЕС са нежни, разбираеми и лесни за прилагане от всеки!


Стотици специалисти – медици, психолози, терапевти в световен мащаб, практикуващи ТЕС и нейната по-дълбока разновидност – Пренареждане на Матрицата, твърдят: “сред вербалните терапии, които ползваме от години, няма толкова бързоефективен и мощно трансформиращ метод, който да постига такива ярки трансформации”.


Методите на енергийната психология са доказани със световни изследвания, че съчетават брилянтно всички познати терапевтични методики и дават изумителен, неочаквано бърз резултат. С няколко научни изследвания е доказано, че ТЕС може да „изтрие“ всяко негативно чувство изключително бързо и да възстанови капацитета за рационално мислене, и способностите за намиране на решения.

Световните специалисти за ТЕС:

д-р Дийпак Чопра

“ТЕС дава огромни възможности за изцеление.”

Дийпак 
световноизвестен лекар и писател, продал милиони копия на 70-те си книги

Джо Витале

"Резултатите с ТЕС са...меко казано феноменални"


Джо 
Предприемач, автор на бестселъри за самопомощ, звезда от книгата "Тайната"

Др. Уейн Дайър

"Оставете настрана скептицизма, ТЕС наистина работи. Работих с истински майстор в потупването - Ник Ортнър, и имах смайващи резултати в собствения си живот" 

Уейн 
 Световно признат бест-селъров автор и мотивационен лектор, често наричан "Бащата на мотивацията"

Луиз Хей

“Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно". Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.”


Луиз 
световноизвестната позитивна вдъхновителка на милиони по света.

Д-р Норм Шийли

“Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.”

Норм 
Президент на Институт за здравето „Холос“

Джак Канфийлд

“ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години.”


Джак - 

един от лидерите в мотивацията, автор на „Пилешка супа за душата“

Д-р Брус Липтън

“Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си, е чрез техниките на Енергийната психология.”

Брус - Kлетъчерн биолог

Д-р Джоузеф Меркола

"ТЕС е изключително дълбока и мощна техника. С нея буквално материализирах чудеса в живота си. Нужно е хората да разберат колко мощна и ефективна техника е това." 


Джоузеф - 

Лекар, остеопат, излекувал хиляди пациенти в последните 20 години

Какво споделят минали курсисти за ТЕС?

Невероятно и разтърсващо. Чувствах се в друго измерение. Бях 3 дена на невероятен ритрийт. Научих много, проверих себе си, запознах се с интересни хора, изясних си въпроси, на които нямах досега отговори. Полезно за мен самата, полезно като знания, които са ми нужни, за да се развивам в професионален план. Марти е чудесна, с изключително позитивна енергия, всеотдайна, работи с висок професионализъм, с чувство за хумор, с умения да създава непосредствена, дружелюбна и спокойна атмосфера, обръща внимание на всички в групата.

Анелия Атанасова

Сертифициран коуч и бизнес треньор

Беше уникално по рода си, беше зашеметяващо, разтърсващо, пречистващо, изпълнено с много силна енергия и емоции преживяване. Случиха се толкова неща през тези 3 дни, че няма как да останеш равнодушен. Срещнах още нови прекрасни хора и е толкова хубаво цялото изживяване, че искам пак. Марти е най-прекрасният човек, който имам щастието да познавам, да бъде мой учител, ментор и дори бих казала приятел. Толкова е вдъхновяваща, като земен ангел е. Марти, обичам те!

Милена Дросева

Собственик на бизнес

Знаех, че ТЕС работи, но не знаех как да го приложа. Трябва си практика и помощ от професионалист като теб, Марти. Беше разтърсващо и събуждащо. Намерих много отговори на въпроси, които ме вълнуваха. Намерих много приятели и се почувствах по-уверена в себе си и своите възможности. Имаше практика, имаше повече познание и споделен опит извън обявеното в обучението, надграждане на знания, приемане. Прозрях някои истини за себе си. Разбрах къде греша в практиката си, научих допълнителни тънкости, добих практически опит за работа със себе си и с друг (клиент). Без колебание избрах обучението при Марти заради умението да преподаваш, професионализъм и опит, които излъчваш, увереност, тембър на гласа, внимание към детайла, не отказваш да отделиш време за проблемите на другите, с любов и грижа. Бих посъветвала всеки: заслужава си на всяка цена да се посети! Много ще спечелиш! Дори да нямаш амбиции да практикуваш, за себе си ще добиеш познание, което в бъдеще ще ти донесе много ползи!

Даниела Цонева

След всеки семинар на ТЕС се чувствам окрилена, заредена и преобразена. Не съм вярвала, че съществува толкова проста на пръв поглед техника, която да действа така бързо, точно и успокояващо. Много ми харесва поднасянето на материала, съчетано с практическата му част. Резултатите ми са значителни във всяко едно отношение! Случиха ми се много чудеса, за които нямах добра подготовка, но пък си дойдоха в точния момент. Преди това опитвах и други обучения, но те нямаха трайни резултати. Ако наистина искаш да промениш живота си и си готов да продължиш напред, ТЕС е най-доброто решение, което може да вземеш за себе си!

Силвия Велева

Побързай: вземи 19% намаление на билета за София

Запиши се за 650лв. вместо за 800лв.

Спестяваш 150 лева от цената.

00
Дни
00
Часа
00
Минути
00
Секунди

НАМАЛЕНИЕТО ИЗТИЧА СЛЕД ПОСОЧЕНОТО ВРЕМЕ

За кого точно е подходящо ТЕС обучението?

 • Психолози, изучаващи психология, психотерапевти, психоаналитици, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и други специалисти, практикуващи помагащи професии. ТЕС се комбинира успешно с всички терапии и постига върхови постижения в работата с клиенти;
 • Професионалисти практикуващи медоти за здраве и благополучие: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, алтернативна медицина, Мета медицина, психобиология, рейки лечители, енергийни лечители, масажист, физиотерапевти, мануални терапевти, йога-инструктори;
 • За ТЕС ентусиасти, които имат нужда да обогатят опита си и да се качат на наистина високо ниво в практиката си;
 • За хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;
 • За всеки, който търси алтернативни и нелекарствени начини за подобрение на здравето си;
 • За всеки, който търси добри взаимоотношения, личен път на реализация, спокойствие и живот в хармония;

За какво още помага:

 • ТЕС показва висока ефективност при депресии, фобии, ирационални страхове, алергии, тревожни и компулсивни разстройства, постравматично разстройство, безсъние,  пристрастявания към храни, алкохол, цигари и др., свръхтегло, болки и физически заболявания.
 • Изследвания показват, че ТЕС е надеждно средство за справяне с фобии в рамките дори на една сесия и ползите се запазват във времето. Клинични изследвания показват, че след шест сесии 86% от ветераните с клинични нива на симптомите на ПТСР преминават в извънклинични норми и задържат тези нива.
 • Ефикасността на ТЕС при автоимунни заболявания и болка също е проследена и доказана в десетки изследвания.  Ползите при терапевтиране на стресови събития и спомени, при големи травми, загуби, преживяно насилие и силеш шок, са доказани от научните изследвания и практиката.
 • Освен силно тревожни симптоми, заболявания и особено големи травми, с ТЕС могат да се повлияят успешно редица негативни поведенчески проблеми, нежелано и саботиращо поведение, конфликтни взаимоотношения, вътрешни кофликти, ниска самооценка и представяне. С тази техника е по-достъпно от всякога да влезем в блестяща физическа форма и да подобрим самочувствието си.
 • Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те елиминират вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, невидими за съзнателния ум.
 • Качеството на живота се повишава неимоверно.

Как мога да се запиша в ТЕС обучението още сега?

Можеш да се запишеш за професионално обучение за практици по ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (Ниво 1 и 2), като натиснеш бутона долу за записване.

Побързай, докато местата не са изчерпани. Това е наистина невероятна възможност, която за теб да стигнеш до трайна емоционална свобода.

Ето кратко описание на всичко, което ще получиш, когато се запишеш в ТЕС обучението:

 • 1) ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ В ДЪЛБОЧИНА. 3 ДЕНА ПОСТОЯННИ ПРАКТИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ И ДЕМОНСТРАЦИИ С УЧАСТНИЦИТЕ: Така ще имаш възможност практически да овладееш всички научно доказани майсторски техники за емоционална свобода и душевен мир.
 • 2) Разглеждане на реални задълбочени житейски казуси: Така ще можеш практически да видиш трансформацията, която хората преживяват с ТЕС.
 • 3) ЛИЧЕН НАПЪТСТВАЩ МЕНТОР ПО ВРЕМЕ НА ЦЕЛИЯ СЕМИНАР:
  Това е чудесна възможност, защото освен груповата работа, ще получиш лични подсказки, побутвания и окуражаване всеки път, когато ти стане трудно и не знаеш как да продължиш.
 • 4) МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТЪП ДО ЕКСКЛУЗИВНИ СУПЕРВИЗИИ (МИНИ НАДГРАЖДАЩИ СЕМИНАРИ С МЕНТОРИ) ДО БЪЛГАРСКАТА И МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ НА ПРАКТИЦИТЕ В ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ: Това още повече гарантира твоето развитие в дългогодишен план. Ще станеш част от ексклузивна общност - най-големите международни среди с практици от цял свят, което ти гарантира нова среда, постоянно развитите и подкрепа от тези опитни специалисти.
 • 5) ОГРОМНА ДОЗА ЗАБАВЛЕНИЕ: Ние тук знаем, че живота трябва да се празнува. Това няма да бъде поредното скучно и сериозно обучение - ще получиш изненадващо разпускащо забавление, с музика, танци, и пеене. Това ще ти помогне подсъзнателно да възприемеш информацията по един лек, ненасилствен по-бърз начин.

   Натисни върху бутона долу и запази своето място в това трансформиращо обучение още ДНЕС.

Побързай: вземи 19% намаление на билета за София

Запиши се за 650лв. вместо за 800лв.

Спестяваш 150 лева от цената.

00
Дни
00
Часа
00
Минути
00
Секунди

НАМАЛЕНИЕТО ИЗТИЧА СЛЕД ПОСОЧЕНОТО ВРЕМЕ

Опитай ТЕС обучението, без никакъв финансов риск!


Ако до края на обучението не се чувстваш щастлив и видиш, че ТЕС наистина не работи за теб, тогава на финала се обърни към нас и на момента ще получиш парите си обратно. Или ще получиш това, което искаш или ще получиш парите си обратно. Толкова сме сигурни в качеството на това обучение!


© 2024  http://www.svoizbor.com - Всички Права Запазени
Oбщи Условия | Политика за поверителност | Защита на Личните Данни