Чувстваш се в застой? Искаш да се справиш с твоите страхове и емоционални блокажи?
Твоето ново решение е тук!

(НОВО) Първото онлайн обучение по Техники за Емоционална Свобода (ТЕС), с което ще можеш да рестартираш живота си, да се изчистиш от страховете и емоционалните блокажи, и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите няколко дена.
С ТЕС Майстор и преподавател - Марти Иванова.

Научи се как да се освободиш от всички страхове и емоционални блокажи... дори и ако преди си опитвал методи като психотерапия или регресия!

Случвало ли ти се е да оставаш с усещането, че ти или животът ти е в застой, особено в моментите, в които не знаеш как точно да продължиш или какво точно искаш да промениш в живота си?

Ако изпитваш това в момента, тогава много добре знаеш какво е онова усещане сякаш нещо е заседнало в теб. За мен това усещане е в стомаха ми, сякаш той се е свил и има някаква яма, която ме поглъща и никога не изчезва. Това усещане винаги излизаше на повърхността, когато оставах сама със себе си.

Много неща могат да предизвикат това чувство на напрежение в стомаха...

Може би това е, че искаш да направиш промяна или да постигнеш определена цел, но пък някак си изглежда, сякаш никога не можеш да накараш себе си да предприемеш действия. Или може би се чувстваш в застой, защото без значение какво се опитваш да правиш, сякаш винаги се проваляш и в крайна сметка се отказваш.

Или може би дори не знаеш, че се чувстваш заседнал на едно място, но когато се огледаш просто знаеш, че нещо е НЕОБХОДИМО да се промени, но не знаеш какво точно или как да го направиш.

Във всички тези моменти може да се чувстваш така, сякаш се сблъскваш с някакви невидими бариери и най-вероятно се чудиш: „Защо е толкова трудно? Защо не мога да направя нещата по-различни?“

Най-разочароващата част от усещането за това, че ти или животът ти е в застой е Моделът на Паника, който може да дойде с това усещане...

Често срещано е хората да искат да направят промяна, но да не са сигурни как. Или когато се опитваш да промениш нещо, винаги изглежда сякаш не успяваш или сякаш просто се въртиш в един и същи кръг.

Съществува и един невидим модел, който се появява често и който освен, че ни държи в заседнало положение, повечето хора дори не подозират за него. Нарича се Моделът на паниката.

Често срещано е когато се чувстваме в задънено или заседнало положение да изпитваме паника към настоящата ни ситуация и с течение на времето да създаваме дори по-голям натиск за конкретната ситуация, чрез самокритиката.

Независимо дали критикуваме себе си, че не правим упражнения, за да бъдем по-здрави, или че не работим достатъчно, за да стартираме бизнес, или че не предприемаме действия, за да срещнем човека на нашите мечти... тази самокритика по един или друг начин често се случва.

И тъй като всичко това, което правим оказва натиск върху нас самите, ние най-накрая стигаме до връхната точка, където предприемаме временни действия за освобождаване на насъбралия се стрес. Може би прибягваме към диетата за отслабване или се опитваме да работим по-усилено, с цел да израснем в кариерата, или пък отиваме на някои срещи, за да се опитаме да срещнем някого.

Но в крайна сметка ние просто се изтощаваме и започваме да негодуваме от натиска или от стреса от промяната, която се опитваме да направим. В крайна сметка чрез подобен тип действия ние освобождаваме натиска и напрежението, връщайки се към старите модели на саботиране. Диетата отпада, спираме да работим върху кариерата си, преставаме да поемаме грижи за нашето вътрешно и външно удовлетворение.

И така не успяваме да направим промяната, която искахме. Връщаме се към чувството, че сякаш сме заседнали. Моделът на паника започва отново, тъй като натискът върху настоящата ни ситуация отново започва да се изгражда ...

Работила съм със стотици хора, които са ми разказали как са преживели този модел в собствения си живот. Постоянно се чувстват заседнали, неспособни да създадат живота, който искат, и винаги се самонаказват, заради собствените си неуспехи.

Но ще ти кажа една малка тайна... вината НЕ е твоя...

Ако някога си искал да направиш промяна, с цел да почувстваш емоционална свобода, то пред себе си си имал голямо предизвикателство, за което дори не си бил наясно! Истината е, че... мозъците ни всъщност са създадени, за да ни задържат на едно и също място!

За съжаление мозъците ни не са изградени, за да паснат на нашето модерно ежедневие ...

В основата си те не са изградени, с основен фокус да се променят или да израстват, а са програмирани с основната цел да ни предпазят и да оцелеем на всяка цена. Целта на мозъка в основата си е да избягва болка и то с основателна причина.

Ако се замислим, само допреди няколкостотин години ежедневният живот е бил фокусиран върху оцеляването ...

Ако мозъкът ти не е бил нащрек в дивата природа, тогава много е вероятно в случай, че някоя мечка се нахвърли, ти да се превърнеш в неин обяд, или пък щеше лесно да бъдеш ухапван от отровни змии или изяждан от лъвове.

Така по естествен път мозъкът се е развил, за да бъде по-фокусиран върху това, което може да се случи грешно, отколкото това, което може да се случи правилно. Човекът, който преди щастливо е прескачал през гората, най-вероятно е бил изяден, докато този, който е ходил в страх, вероятно е оцелял.

И това е така, защото човекът, който реагира със страх е бил в по-засилено състояние на осъзнаване на това, което се случва наоколо.

Истината е, че когато изпитваме страх или друга негативна емоция, нашата амигдала - част от мозъка, отговорна за емоциите, инстинктите за оцеляване и паметта - се задейства, отделяйки химикали в тялото, които ни поставят в по-тревожно състояние, за да може то да предприеме съответните действия, за оцеляване.

По този начин човекът, който е в страх е по-способен да избягва или оцелее от мечката, лъва, змията или всяко друго преживяване, което среща.

Това е начинът, по който нашите мозъци са се развили, с цел да бъдат постоянно фокусиран върху избягването на болката, като безопасността и оцеляването е неговата №1 директива, а не фокусът върху удоволствието ...

Всеки път, когато искаме да направим промяна, нашите несъзнателни страхове, отрицателни емоции, минали преживявания и дълбоко вкоренени негативни вярвания ни саботират и ни държат в застой...

Нашият свят се е променил със светкавична скорост през последните няколко десетилетия, но мозъкът ни не е... Ние все още работим с мозък, който е задвижван с основната цел да ни държи в безопасност и да оцелеем!

Всеки път, когато имаме лошо преживяване, което предизвиква силна отрицателна емоция, нашите амигдали се задействат и ни казват, че това преживяване не е безопасно. Умът ни асоциира преживяването с опасност по същия начин, както би асоциирал с опасност лъв, който пълзи по високата трева....

Но тези неща еднакви ли са ? Разбира се, че не! Нашият съзнателен ум може да установи разликата, но за подсъзнанието, усещането за опасност активира едни и същи вътрешни процеси, които водят до едни и същи усещания, реакции и поведение ....

И така нашите опити да израстваме, да се усъвършенстваме и да бъдем по-добри, непрекъснато се възпрепятстват от нашия несъзнателен ум. И тъй като много от тези различни преживявания ги усещаме като опасни за нас, въпреки че съзнателно не знаем защо, се съмняваме в себе си и не се чувстваме уверени в способностите си.

По някакъв начин ние чувстваме, че не сме достатъчно добри, че трябва да има нещо нередно с нас самите. И всичко това просто заради това как мозъците ни реагират.

Затова всеки път, когато се самокритикуваш, че правиш нещо нередно, или се съмняваш в собствените си способности, или се страхуваш да говориш или да предприемаш действия, знай, че това не е по твоя вина. Ето как твоя мозък в момента е установен да реагира!

Но имам да ти споделя нещо... ето я и вълнуващата част ...

Техниките за Емоционална Свобода (ТЕС) са доказани, че препрограмират мозъка да елиминира несъзнателните блокажи, които ни задържат и заради които не можем да продължим напред в живота си ...

Последните изследвания доказват, че ТЕС може буквално да пренастрои мозъка и да измести нашите несъзнателни негативни убеждения и емоции в процеса на работа.

По този начин ние сме в състояние да рестартираме нервната си система и неосъзнатите реакции, които контролират нашите действия!

Досега проучванията на съвременната наука за това защо ТЕС работи са изумителни.

Резултатите разкриват, че ТЕС е перфектният мост между най-съвременната западна медицина и древните лечебни практики от Изток.

Извършени са стотици проучвания, които показват ефектите от използването на ТЕС по различни въпроси, било то от намаляване на стреса в тялото, намаляване на физическата болка, намаляване на симптомите на алергични реакции, загуба на тегло и много други... чрез елиминиране на основните проблеми, които водят до това да бъдем в застой и да задържаме нещо в себе си, заради което да не можем да продължим напред.

Проучвания след проучвания показват, че когато се справим с основните емоционални проблеми, тялото се връща в баланс, което води до емоционално благополучие, повишени нива на щастие, загуба на тегло, повишен фокус и продуктивност, подобрена функция на имунната система и много още!


Ако за пръв път чуваш за Техниките за Емоционална свобода, то най-вероятно се питаш...
"Какво е ТЕС?"

Техниките за Емоционална Свобода или известно също като ТЕС, е комбинация от древна китайска акупресура и съвременна психология.

Първоначално ТЕС е разработена от проф. д-р Роджър Калахан като "Терапия на мисловното поле" през 80-те и модифицирана, разширена, и усъвършенствана от Гари Крейг, консултант по високи постижения, инженер от Станфорд Универитет.

Оттогава хиляди психолози, психиатри, лекари, коучове, или индивидуални практици са възприели тази мощна техника за употреба върху себе си, своите клиенти, членове на семейството и други.

Тази проста техника буквално ваключва в себе си „потупване“ по точките на меридиана на нашето тяло, докато казваме определени твърдения.

Известно е, че ТЕС от години се използва с голям успех от психолози, терапевти, треньори и индивидуални практици. През последните години беше направен голям тласък за още повече изследвания, основани на доказателства и резултатите бяха изумителни!

Клиничните изследвания с ТЕС доказват впечатляващи резултати в различни области като облекчаване от хронична болка, емоционални проблеми, зависимости, фобии, посттравматично стресово разстройство, атлетични показатели и наред с други неща ... да ... включително и невероятни резултати при отслабване!

Виж това кратко видео, за да видиш какво казват експертите за ефективността на ТЕС... 

Искам да те поканя на специално пътешествие към твоята трансформация, към това да рестартираш живота си, за да си позволиш най-накрая да се освободиш емоционално и душевно, и да продължиш напред с живота, който винаги си искал...

Скъпи читателю,

казвам се Марти Иванова - ТЕС майстор и преподавател, и да, аз също минах по този път, докато не реших, че е нужно да направя промяна.

В наши дни нещата вече са много по-добре.

Благодарение на ТЕС най-накрая успях да се изчистя от всякакви емоционални блокажи и да започна живота си наново; да се освободя от самокритиката, вината и смразяващи травми в миналото, които ме спираха да съм успешна. Сега вече съм способна да гледам с абсолютно спокойствие и вяра на финансовото си състояние. Успешно работя по мечтани проекти, които преди изглеждаха невъзможни. Превърнах се в ТЕС майстор и специалист и години наред вече стотици мои клиенти започнаха живота си наново емоционално и душевно свободни.

С годините напред започнах да партнирам успешно със световноизвестни автори и лектори като Нийл Доналд Уолш, Инелия Бенц, Геше Майкъл Роуч, Джон Кехоу, Карл Доусън, Шарън Кинг и още много известни Български и чуждестранни имена.

Не след дълго съобщения от всички кътчета на земята започнаха да идват в пощата ми за това дали мога да направя онлайн обучение, което да е достъпно за всеки и да е на цена достъпна за широката общественост. И ето, на рождения ми ден, на 22 декември, 2019 година, това обучение е вече факт!

Правя го основно, защото ми се иска и ти да можеш да направиш същото, което и аз, независимо къде се намираш. Да намериш блокажите, които те задържат назад и да успееш да ги премахнеш, за да можеш най-накрая да създадеш живота, който искаш.

Ето защо искам да те поканя да се присъединиш с мен в това специално пътуване, наречено ...

Първото онлайн обучение по въведение в Техники за Емоционална Свобода (ТЕС), с което ще можеш да рестартираш живота си, да се изчистиш от страховете и емоционалните блокажи и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите няколко дена.

Рестартирай живота си с ТЕС е въведение в Техниките за Емоционлна свобода.  Обучението е мощен трансформационен процес, който ще те насочи към намирането на основните проблеми, които те задържат да се развиваш... негативните емоции, минали отрицателни преживявания, ограничаващи убеждения, страхове и други - с тази програма ще можеш да ги откриеш, да ги елиминираш, да се 'откачиш' от тях и най-накрая продължиш напред в живота си.


И реалността е, че няма нищо по-мощно и ефективно в препрограмирането на подсъзнателния ум и премахването на тези блокажи чрез ТЕС. Техниките за емоционална свобода, които ще прилагаш в тази програма, ще ти позволят най-накрая да създадеш вътрешната свобода, увереност и спокойствие, които търсиш, а заедно с това и живота, който знаеш, че заслужаваш!

Знам колко самотно може да бъде усещането, когато чувстваш, че си застоял на едно място и ти се иска да можеше да създадеш положителна промяна в живота си (особено когато имаш усещането, че си предназначен за нещо повече в живота, че искаш нещо различно, но просто не знаеш как да го стигнеш).

Ето защо създадох тази програма - за да можеш най-накрая да получиш необходимата подкрепа, експертни насоки, прозрения и насърчение, без значение в коя точка на земята се намираш.

Изборът е твой. Можеш или да продължиш да се чувстваш в застой, като постоянно се разочароваш от борбата за създаване на трайна промяна в живота си, или можеш да поемеш контрола, като използваш Техниките за емоционална свобода да те напътстват да постигнеш увереността, спокойствието и целите, които искаш.

Време е да рестартираш живота си с ТЕС!


Какво ще получиш, след като се запишеш:

1) 3 Практически Модула, с които ще навлезеш в енергийната психология в дълбочина

Ще имаш възможност практически да видиш и да овладееш научно доказани техники за емоционална свобода, още по време на обучението. По този начин ще получиш още по-задълбочени отговори и на най-трудните въпроси, ще получиш яснота за основните майсторски детайли, които убягват при опит за учене от книга. Ще наблюдаваш кога, как и какво се прави. Някои участници успяват още по време на практиката от видеата да се освободят дългогодишни проблеми.

2) Чеклистове към всеки модул, за да запомниш информацията по-лесно

Ще имаш чеклистове, с които ще запомниш информацията по-лесно. Благодарение на тях няма да забравиш нищо, което видиш или правиш от видеата. Така си гарантираш дългосрочен успех.

3) РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РЕАЛНИ ЗАДЪЛБОЧЕНИ ЖИТЕЙСКИ КАЗУСИ НА

Това е чудесно за теб, защото ще можеш да видиш примери и стратегии с реални участници от обучението за справяне с всякакви видове страхове, емоционални блокажи, депресии, фобии, пристрастявания, тревожни и компулсивни разстройства, посттравматично разстройство, безсъние или физически болки. Благодарение на различните примери и казуси ще можеш да видиш как лично аз работя с участници от това обучение и как да прилагаш още по-ефективно методите от програмата.

4) Затворена Facebook група и уебинари на живо

Ще се запознаеш със свои съмишленици, с които ще можете да си помагате взаимно. Ще имаш възможност да зададеш своите индивидуални въпроси и да получиш отговор от експерт в областта на ТЕС и Енергийната психология. Твоето учене няма да продължи само в рамките на това обучение - благодарение на тази група то ще продължи много напред във времето. Няма да оставим нито един неповдигнат камък.

Световните специалисти за ТЕС:

Дийпак Чопра

Лекар, Писател

ТЕС дава огромни възможности за изцеление.

Джо Витале

Автор, Предприемач

Резултатите с ТЕС са...меко казано феноменални

Др. Уейн Дайър

Автор, Лектор

Оставете настрана скептицизма, ТЕС наистина работи. Работих с истински майстор в потупването - Ник Ортнър, и имах смайващи резултати в собствения си живот

Луиз Хей

Автор

Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно". Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.

Д-р Норм Шийли

Президент на Институт за здравето „Холос“

“Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.”

Джак Канфийлд

Автор

ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години.

Ето през какво ще преминеш по време на тази трансформационна програма ...

Програмата се състои от 3 основни модула, като всеки модул се състои от няколко части, които се отключват на 2-3 дена, за да може информацията и практиките да се възприемат по-добре.

0

Модул 0: Интродукция и спектър на цялата програма.

Този модул е начален и допълнение към останалите. В него разглеждаме как да се подготвиш най-добре за практиките и разглеждаме от птичи поглед какво можеш да очакваш от цялата програма.

1

Модул 1: Осъзнай какво искаш и от какво наистина имаш нужда.

Тук въвеждаме в ТЕС - какво е, как работи, за какво помага, демонстрация на точките по които потупване и обяснение на принципа на работа на ТЕС (основната рецепта). Обръщаме внимание на вътрешния критик, блокажите и саботиращи вярвания, които ти пречат да разгърнеш пълния си потенциал и да видиш какво наистина искаш, и от какво имаш нужда. Започваме да се докосваме до мъдростта на нашия вътрешен глас

2

Модул 2: План за действие, с цел да се задвижиш към това, което искаш.

Разгледаме как да се изчистим стъпка по стъпка от пречките отвътре и навън и как да създадем среда, която стимулира творчеството и промените. Как да получим това, което наистина искаме. Как да се справим с отлагането и да се изчистим от драмата в живота ни.

3

Модул 3: Практики за създаване и задържане на положителната настройка.

Това няма да бъде поредното обучение, което ще има краткотраен ефект. Тук разглеждаме коя е формулата, с която да продължим с увереност към новата промяна. Как да култивираш своите естествени сили в ежедневието и как да направиш промяната дългосрочна и да преживееш истински растеж.

бонуси

Това не е всичко! Ако се запишеш сега, ще получиш 3 специални бонуса към програмата:

Бонус 1
Лични препоръки

Ще имаш възможност да зададеш своите индивидуални въпроси до личен ментор, който ще ти обърни лично внимание.

бонус 2
Уебинари на живо

Ще разглеждаме теми, от които се интересува цялата група и ще имаме възможност да правим онлайн семинари на живо с практики и различни житейски казуси, които вълнуват групата.

БОНУС 3
Водени медитации

С тези медитации не просто ще релаксираме и изчистим умората, а ще надградим познанията и практиките си, като ще разгърнем и трансформираме негативните модели и блокажи.

Ето само малка част от това какво казват хората за инструктора на курса:

Милена Дросева

Марти е най-прекрасният човек, който имам щастието да познавам, да бъде мой ТЕС учител, ментор и дори бих казала приятел. Толкова е вдъхновяваща, работи с висок професионализъм, с чувство за хумор, с умения да създава непосредствена, дружелюбна и спокойна атмосфера, като земен ангел е. Марти, обичам те!

Даниела Цонева

Знаех, че ТЕС работи, но не знаех как да го приложа. Трябва си практика и помощ от професионалист като теб, Марти. Беше разтърсващо и събуждащо. Намерих много отговори на въпроси, които ме вълнуваха. Прозрях някои истини за себе си. Разбрах къде греша в практиката си, научих допълнителни тънкости, добих практически опит за работа със себе си и с друг (клиент). Бих посъветвала всеки: заслужава си на всяка цена да се докоснеш до Марти! Много ще спечелиш! Дори да нямаш амбиции да практикуваш, за себе си ще добиеш познание, което в бъдеще ще ти донесе много ползи!

Силвия Велева

След всяка ТЕС практика на Марти се чувствам окрилена, заредена и преобразена. Не съм вярвала, че съществува толкова проста на пръв поглед техника, която да действа така бързо, точно и успокояващо. Много ми харесва поднасянето на материала, съчетано с практическата му част. Резултатите ми са значителни във всяко едно отношение! Случиха ми се много чудеса, за които нямах добра подготовка, но пък си дойдоха в точния момент. Преди това опитвах и други обучения, но те нямаха трайни резултати. Ако наистина искаш да промениш живота си и си готов да продължиш напред, ТЕС е най-доброто решение, което може да вземеш за себе си!

Досега вероятно вече виждаш колко мощна ще бъде тази програма за теб и колко важни са тези теми ...

Може би сега си мислиш. че тази програма, която вниква в такава дълбочина и която може да направи толкова много за теб, би струвала доста левове. И честно казано ... наистина трябва да е така ...


В крайна сметка ТЕС е по-ефективно и работи по-бързо от всяка друга налична техника! Защото техниките за емоционална свобода работят за справяне с основните проблеми, които могат да те задържат назад с години, дори десетилетия!

Ето защо програмата, която се провежда на живо струва близо 800 лева, а онлайн курсът за начинаещи се оценява на 210 лева.

Ако сега бях искала сумата от 210 лева, мисля, че повечето хора биха казали, че е напълно справедливо ...


Всъщност аз съм плащала много повече от това за курсове, които не предлагат дори минималното от това, което този курс ще направи за теб. И дори искам да направя нещо ще по-добро за теб и ще ви кажа защо ...


Както споделих с теб на тази страница, разбирам какво е да се чувстваш напълно в застой, с усещането, че просто не мога да намеря пътя си и да създам промяната, която искам. Разбирам чувството на неудовлетвореност и отчаяние, което идва с усещането, че: „Може би не съм достатъчно добър“ или „Не ми е писано да имам лесен живот“ или „Просто нямам увереността да правя промените."


Затова днес искам да мога да ти помогна да постигнеш своята емоционална свобода и житейските си цели и точно затова искам да предложа още по-добра цена от 210 лева...


Пълната онлайн програма "Рестартирай живота си с ТЕС", заедно с уебинарите, медитационни аудиозаписи, записани групови разговори и чеклистове можеш да я получиш за 110 лева...


За мен е наиситна много важно да чувстваш пълна сигурност в решението си. И затова без съмнение мога да кажа, че това ще е интелигентно решение, което ще работи за теб.

Наред с тази огромна отстъпка, също искам да се възползваш от моята гаранция...

Присъедини се в онлайн обучението и ако пробваш методите и видиш, че в рамките на 30 дена те не работят за теб, ще получиш парите си обратно, без да ти задаваме въпроси.

Рестартирай живота си с тес

Курс по въведение в Техниките за Емоционална Свобода, с който ще можеш да рестартираш живота си, да се изчистиш от страховете и емоционалните блокажи и и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите няколко дена.

110 лева

  • Доживотен достъп до трите модула 
  • Чеклистове към всеки модул, за да запомниш информацията по-лесно
  • Разглеждане на реални задълбочени казуси на участниците
  • Затворена Facebook група и уебинари на живо
  • БОНУС 1: Личен ментор
  • БОНУС 2: Уебинари на живо
  • БОНУС 3: Водени медицатии 

Какво ще се случи, след като поръчаш?

1 ➜

Натисни върху бутона за записване и ще видиш страница попълване на данните за регистрация.

2 ➜

След като поръчаш, ще бъдеш насочен към страница с данни за плащане по банкова сметка.

3 ➜

След като извършиш плащането по банков път, до един работен ден, след като плащането се визуализира при нас ще получиш и имейл с твоите уникални данни за вход до обучението, както и достъп до затворената Facebook група.

4

Веднъж щом получиш своите данни за достъп ще можеш да започнеш обучението. Модулите ще се отключват постепенно, за да имаш време да консумираш информацията и да опиташ практиките.

100% Гаранция за връщане на парите ти

Присъедини се в онлайн обучението и ако пробваш методите и видиш, че в рамките на 30 дена те не работят за теб, ще получиш парите си обратно, без да ти задаваме въпроси.

Често задавани въпроси:

За пръв път чувам за ТЕС. Тази програма ще работи ли за мен?

Колко време ще ми отнеме за да мина през модулите, уебинарите, медитациите и чеклистовете?

Ще получавам ли помощ от Марти?

Аз вече имам опит с ТЕС. Ще ми бъде ли програмата полезна и на мен?

© 2019  http://www.svoizbor.com - Всички Права Запазени
Oбщи Условия | Политика за поверителност | Защита на Личните Данни