Поздравления!


Твоята апликация-резервация за VIP 3-дневно СЕРТИФИКАЦИОННО професионално обучение за практици по Tехники за eмоционална свобода (Ниво 1 и 2) е успешно изпратена!


Това беше твоята първа стъпка постигането на емоционална свобода и спокойствие в живота си.

Предстои следващ етап при процеса за записване в обучението. По-долу е оставено напомняне за оставащите стъпки, които ти предстоят.  


До 24 часа ще получиш писмо по имейл с обратна връзка за твоята апликация-резервация. Преглеждаме всички апликации, за да се уверим, че всеки човек отговаря на нашите критерии, както и че има добра история с нас.


След като преминеш този процес, ще получиш писмо с обратна връзка, както и ще предстои телефонен разговор лично с Марти Иванова, където ще споделиш повече върху какво точно искаш да работиш по време на обучението. Ще получиш отговор на всички свои въпроси за обучението. В допълнение Марти ще проучи в дълбочина какви са препятствията, с които се сблъскваш. По време на разговора ще разбереш в дълбочина дали обучението е подходящо за теб и ако е така, ще получиш специален линк за записване.


А ето отново стъпките, през които се очаква да преминеш:

01
Стъпка 1) Подаване на апликация-резервация (✔ ПРЕМИНАТА)

Това е първата стъпка и отнема 30 секунди. Попълват се данни и с две-три изречения ни споделяш защо искаш да станеш част от сертификационното обучение.

02
Стъпка 2) Провеждане на телефонен разговор (ПРЕДСТОИ...)

След като разгледаме твоята апликация до 24 часа ще получиш писмо по имейл с обратна връзка. Преглеждаме всички апликации, за да се уверим, че всеки човек отговаря на нашите критерии, както и че има добра история с нас. След като преминеш този процес, ще получиш писмо с обратна връзка, както и ще предстои провеждане на телефонен разговор лично с Марти Иванова, където ще споделиш повече върху какво точно искаш да работиш по време на обучението. Ще получиш отговор на всички свои въпроси за обучението. В допълнение Марти ще проучи в дълбочина какви са препятствията, с които се сблъскваш и ще ти даде насоки. Този разговор ще ти даде повече яснота за теб самия. По време на разговора ще разбереш в дълбочина дали обучението е подходящо за теб и ако е така, ще получиш специален линк за записване и плащане.

03
Стъпка 3) Провеждане на обучението и получаване на сертификат (ПРЕДСТОИ...)

Последната стъпка е провеждане на самото обучение. Ще получиш необходимите техники, с които да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и ще можеш да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите 3 дни от обучението. Ще станеш сертифициран практик по Техники за емоционална свобода.


Екипът на:
http://www.svoizbor.com
info@svoizbor.com