Нуждаеш се от помощ?

ПОРЪЧКА:

Първото онлайн обучение  в България по Техники за Емоционална Свобода (Ниво 1), с което ще можеш да се изчистиш от страховете и емоционалните блокажи, и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите няколко дена. С ТЕС Майстор и преподавател - Марти Иванова.

Обобщение на твоята поръчка:

  • 2 Дена Онлайн Обучение на Живо
  • Чеклистове и Материали
  • Разглеждане на реални задълбочени казуси на участниците
  • Затворена Facebook група и уебинари на живо
  • БОНУС 1: -60% Отстъпка
  • БОНУС 2: 2 Специални Излъчвания на Живо
  • БОНУС 3: Специален Таен Бонус

Общо: 210 лева  85 лева

*ВНИМАНИЕ* , плащането се извършва по банков път. След завършване на поръчката ще получите информация и инструкции за банковия превод. До един работен ден след като банковия превод се отрази при нас, ще получите данни за достъп до провеждане на обучението и тайната Facebook група.

Информация за поръчката

Полетата маркирани с * са задължителни

Имена*
Телефон*
Имейл*

Твоята поверителност е защитена.

100% гарантирано удовлетворение

Твоята информация е запазена в сигурни ръце и няма да се споделя никъде.

ОТЗИВИ ОТ УЧАТНИЦИ


Гергана Батева

Марти, както винаги онлайн обученията са повече от прекрасни, затова и винаги, когато имам възможност, се включвам. Разбира се, че имам очаквания, но и знам, че се случват неща, които няма как да предвидим к контролираме. Аз съм изключително доволна от възможността да участвам и този път. Макар да съм присъствала на ТЕС - ниво 1 и друг път, енергията на групата, която по съвършен план се събира, дава много и всичко се случва както трябва. Възхитена съм и благодарна на теб и на Бог, че бях част от тази група. Ти си знаеш 100% светлина и продължавай да светиш и да топлиш нашите сърца. Толкова близка те усещам и мога да кажа, че си спечелила доверието ми отдавна. Успехи ти желая, здраве и благоденствие! Благодаря за прекрасния уикенд! ❤️ С много любов! ❤️ 🍀 🌹 Практиките ни променят на всяко ниво - начин на мислене, дори веднага, макар да не съм работила със зависимости, имаше промяна и не изпитвах емоционален глад да се тъпча с храна, захар и др. Винаги съм препоръчвала обучението на семейството, проятелите и клиентите си, защото методите са 1000% работещи и защото целта ми ня мен и на хора като теб е да помагаме на нуждаещите се, включително и на себе си.


Милка. Михайлова

Макар и проблемите,които имам с телефона,присъствието ми в онлайн обучението ще бъде запомнящо. Марти ти си невероятен преподавател. В момента мога да кажа , че имам вече ефект от прилагането на ТЕС по време на обучението..Продължавам всеки ден Вярвам ,че труда си струва. Препоръчах метода и обучението с Марти на две мои приятелки.


Даниела Васкова Костадинива

ТЕС беше приключение за мен. Въпреки информационния стрес успях да стигна до дълбокото. Да получа отговор на дълго задаван въпрос. т.е програмата работи. Даде ми храна за размисъл, спокойствие от това, че получих отговор въпреки, че нямах такива очаквания. И най вече поле и метод за работа. Да. Препоръчвам го. Хора наистина ТЕС работи. Препоръчвам го и заради теб Марти, защото всички клипчета и литература не дават тези знания, които ти посаждаш в моя ум. Тук техниките ги усетих. Благодаря!


Кремена Павлова

Много интересно, полезно, уникално Показа ми начини как да работя с енергийните блокажи и проблеми, вдъхна ми вяра да, защото получих много нови знания и много ми хареса самия семинар и водещата


Атанаска Налбантова

Беше нещо непознато за мен и силно вълнуващо, но както се казва, когато ученикът е готов, намира учителя.. Даде началото да преодолея един внезапно появил се страх, който стопира живота ми. на 100%


Надежда Павлова-Стойчева

Преживях два дни, изпълнени с много вдъхновяващи и прекрасни емоции. Обучението ме направи още по-уверена в себе си и в чудотворното въздействие на ТЕС. Със сигурност бих препоръчала обучението, тъй като всеки би получил полза за свбе си.


Весела Веждарова

Oбучението ТЕС - Ниво 1 беше съвсем ново преживяване за мен. Усетих силата на груповата енергия и емоция. Подпомогна навлизането в по - дълбоките психологични пластове на отминали ситуации. Да, бих препоръчала обучението на всеки, ако е готов да приеме,че промяната идва, когато положиш сам усилия за това.


Цветелина Иванова

Ако трябва да опиша с две думи,преживяването си бих казала,спокойствие и сигурност. Това вдъхваш у мен Марти, и безкрайно съм благодарна за тези емоц ии. Промени нагласата ми,въпреки ,че нямам желаните резултати от потупванията,вярвам ,че с постоянство и желание,резултати рано или късно ще има. Препоръчала съм го,защото начин да помогнем на себе си и близките си.


Николинка Миткова

Беше зареждащо,успях да разбера ,че съм по силен човек от колкото мисля Думите са малко ,за да успея да опиша силата на емоциите. Стигнах до места в себе си където ако бях сама нямаше да успея,поне така мисля. Да!С две ръце.Да бих препоръчала точно това обучение точно с този човек,защото много е важно кой те води по пътя .


Марияна Немска

Едно пътешествие в дълбините на душата ми. Разбрах, че трябва постоянно да се прави техниката, за да има дългосрочен успех и последователно да се работи върху емоциите и ситуациите. Да, горещо преоръчвам обучнието.


Павлина Колева

Преживяването ми по време на обучението беше наситено с емоции радост и лекота. Срещнах се със сродни души ☺️ Интересни са преживяванията и след обучението искаш още и още ТЕС. Промени отношението ми към мен. Започнах да се харесвам, още е в малки дози, но търпение ☺️ Разбрах, че тялото е инструмент на подсъзнанието и много други хувави неща, който водят до положителна промяна. Разбира се, че ще го препоръчам, защото много бързо виждаш промяната в емоциите и болката.


Камелия Иванова

Абсолютно ползотворно! Изключително информативно и достъпно обяснено. Постави основите за бъдеща работа в сферата на личностното израстване. 100% покритие на очакванията ми и дори повече. Бих препоръчала със сигурност! Уникален метод за самопомощ за постигане на душевен баланс и емоционална свобода.


Анета Стоянова

Беше изключително полезно и вълнуващо преживяване за мен лично. Посочи ми отправни точки, които да ме накарат да се замисля дълбоко за причините на ситуацията в която се намирам. Да да да - препоръчвам! С Марти всичко се случва толкова лесно и поглъщащо. Благодаря Ти, Марти!


Диляна Валентинова Давидова

За мен това беше едно наистина вълнуващо и специално преживяване. Успях да се потопя дълбоко навътре в себе си, и да открия скрити и наранени мои минали Аз, които преживяват своята болка отново и отново, претворявайки се, чрез нови ситуации в настоящето, но носещи стария емоционален заряд от най-първия момент, в който са възникнали. Успях в голяма степен да отработя и свободя травматичен спомен, който се оказа с реални проявления в моето ДНЕС. Болезнени проявления. Вътрешната ми работа продължава, но Пътят е положен. Няма да е лесно, но пък не е и невъзможно.

ТЕС техниката работи и го доказва. И това е прекрасно. Това обучение промени Вярата ми. Вярата в моето същество, в Божествените закони, в закономерностите и смисъла на Всичко което Е. Пътят криволичи, не защото е несъвършен и ние имаме за задача " да го изправим", а за да се научим да го следваме такъв, какъвто е, да станем по-гъвкави, по-адаптивни, по-приемащи, по-любящи... и в крайна сметка да се преродим трансформирани и освободени от всички онези излишни и фалшиви свои пластове; освободени от болка и обида, от гняв и от страх...

Мисля, че на този етап, в мен ТЕС промени достатъчно, за да мога да продължа напред по един доста различен начин, като мироглед, усещане,и въобще разбиране на нещата.

Разбира се, че ще препоръчвам обучението. Но само, ако човекът е готов. 🙂 Ако интуицията ми го подсказва,ще го направя. Напоследък опитвам "да удържам себе си" в устрема си, когато виждам,че нещо е добро и работи, на всяка цена да разкажа на всеки, дори и той да не иска да чуе в този един момент. Непоисканото добро, определено не е добро. А и всички знаем максимата, че когато ученикът е готов, се появава и учителя. Нека бъде според тази дума.


Силвия Бабрикова

Преживяването беше изморително на енергийно ниво, но същевременно много отпускащи, вдъхвайки в мен положителни усещания и положителна нагласа като цяло. Промени стари мои нагласи излекувайки, не напълно разбира се, мои преживявания, скорошни и детски. Най - голямата промяна, която ще внесе тепърва е начинът, по който да използвам малка част от това огромно знание, наречено ТЕС. Да, защото е богатство!


Кремена Костова

Много ми хареса обучението, беше практическо и с голяма отдаденост и професионализъм към всеки, пожелал да се включи, било то да коментира или да участва в практика. Научих се да не подценявам своето емоционално преживяване за нещо, дори и за ума ми да е незначително. Да слушам тялото си , да признавам емоциите си и да ги освобождавам своевременно. А по-нататък да ползвам ТЕС и за решаване на по-дълбоки проблеми. Да, с удоволствие и с чиста съвест, защото виждам, че работи, поне за по-повърхностни неща засега. Тепърва ще задълбавам и ще подобрявам :) .