СтемЕнханс-Активатор на стволови клетки

СтемЕнханс и СтемФло – едни от революционните открития на съвременната наука, даващи възможност за пълна регенерация на клетките, чрез естествено стимулиране на съществуващите стволови клетки в тялото! Продукти на “Стемтек България” ЕООД, част от Stemtech International Inc.

Вече имате възможност да постигнете чудеса с регенерирането на тъкани, възстановяването на цели органи и системи!

СтемЕнханс® може съсвем спокойно да се използва от мъже, жени и деца. Силно се препоръчва на тези, които търсят съвършено здраве и отлична форма и постижения.

Подробна информация за СтемЕнхас® можете да намерите на  http://www.stemtech.bg/Products.aspx/  или  http://www.youtube.com/stemtech  фейсбук: http://www.facebook.com/stemtech

Пълно описание на продукта можете да видите в ТОЗИ ДОКУМЕНТ.

СтемЕнхас® е първият в света натурален активатор на стволовите клетки в човешкото тяло. Това е единствената хранителна добавка с доказано действие на освобождаване на зрели стволови клетки от костния мозък.

Какво представляват стволовите клетки?
Стволовите клетки са  клетки “матрица” – в тях в заложена цялата информация за човешкото тяло. Те имат способността да се превръщат във всеки друг вид клетки на различните тъкани и органи.  Със сигурност сте чули поне веднъж колко важни и животоспасяващи са стволовите клетки. Стволовите клетки действат като система за възстановяване на тялото, заменяща специализираните клетки, но също така и поддържат нормалната реорганизация на регенерираните органи, като кръв, кожа или интестинални тъкани. 

Зрелите стволови клетки са налични от рождението ни и се намират в изобилие в костния мозък. За жалост те са в латентно състояние там. Работата на СтемЕнхас® е да ги стимулира да излязат от тези депа и да ги насочи към кръвния поток, откъдето те вече могат да работят за възстановяване на организма ни. Стволовите клетки циркулират и функционират така, че да заместят клетките с нарушена функция, подпомагайки по този начин естествения процес на обновяване и запазване на оптимално здраве. СтемЕнхас® спомага за освобождаването на зрелите стволови клетки от костния мозък и преминаването им в кръвообращението, а от там – преминаването чрез кръвния поток към всички тъкани, органи и системи.

Тялото ни е устроено така, че ежедневно, всеки миг, ние губим живи клетки от всички тъкани и органи. Клетките непрекъснато умират. Но това не е проблем, тъй като тялото ни е съвършена интелигентна система, която се самовъзстановява. Проблемът обаче настъпва, когат оскоростта с която губим живите си клетки нарастне спрямо скоростта, с която организмът ги възстановява. Факторите за този дисбаланс са много: ежедневния стрес, неправилното хранене, минералния дисбаланс, пушене, алкохол, липса на качествена почивка, генетични предразположения. В следствие на всичко това, количеството на активни стволови клетки в кръвния поток драматично намалява и това лишава организма от възможността да навакса и възстанови загиналите клетки.

Тук идват на помощ СтемЕнханс и СтемФло.

Какво представлява СтемЕнханс?

СтемЕнханс е революционно научно откритие, натурален природен екстракт, който стимулира, активира стволовите клетки по нежен, естествен и напълно безопасен начин.

СтемЕнханс® – знаковият продукт на Стемтек, е първият в света напълно натурален продукт, за който е доказано с документи, че подпомага отделянето на зрели стволови клетки от костния мозък. Това е първият в света натурален подобрител на функциите на стволовите клетки, единствената хранителна добавка с доказано действие на освобождаване на зрели стволови клетки от костния мозък.

Приема само на две капсули увеличава с 25% естественото отделяне на стволови клетки от костния мозък. Това е еквивалент на 3-4 милиона стволови клетки в кръвния поток!

СтемЕнхас® се състои от патентован концентрат 5:1 от ядивния воден ботанически вид, познат като Афанизоменон флос-акве (АФА), който съдържа два компонента, защитени с търговска марка Мобилин и Мигратоза.

Мобилинът стимулира стволовите клетки да се отделят т костния мозък и да се насочат към кръвния поток.

Мигратозата насочва стволовите клетки от кръвния поток към тъканите и органите.

Къде може да бъде закупен продукта СтемЕнхас?

СтемЕнхас® се разпространява чрез независими дистрибутори към  фирмата StemTech HealthScience, Inc.

Информация за продукта можете да получите на телефон 0889 695 444.  Можете да изберете да се регистрирате към СтемТех, и така не само да взимате продукта на по-ниска цена самостоятелно и директно от фирмата, но и да станете дистрибутор.

Пълно описание на продукта можете да видите в ТОЗИ ДОКУМЕНТ.

Какво представлява СтемФло?

СтемФло подкрепя и подобрява работата на СтемЕнханс. съдържа съвсем нова смес от антиоксиданти и специални ензими, които поддържат оптималното кръвообращение и е специално разработен да улеснява „потока“ на зрелите стволови клетки и хранителните вещества в организма, като спомага за удовлетворяването на хранителните нужди на стволовите клетки във вашето тяло. Тази хранителна добавка допринася и за намаляването на окислителния стрес в тялото и пречистването на кръвта от токсини.

Тройно действаща подкрепа за добро кръвообращение
СтемФло предоставя тройно защитно действие в подкрепа на способността на вашето тяло да се самообновява по естествен път. Съдържащ патентована, изцяло натурална смес от билки, хранителни вещества и растителни съставки, СтемФло помага в поддържането на кръвообращението като предлага следното:

 1. Намалява окислителния стрес: СтемФло съдържа мощни антиоксиданти, които спомагат за намаляването на стреса от окисляването. СтемФло контролира вредните последствия от окислителните процеси и образуването на фибрин.
 2. Разгражда излишния фибрин: СтемФло съдържа протеолитични ензими, които улесняват разграждането на излишния фибрин. Намаляването на натрупания излишен фибрин осигурява оптимално кръвообращение в по-малките кръвоносни съдове и капилярите.
 3. Пречистване: СтемФло съдържа съставки, чието доказано действие е да улесняват елиминирането на токсините в организма.

С подкрепа от Науката, подобрява вашето кръвообращение след 30 минути
При проведено в САЩ проучване е документирано, че СтемФло спомага за оптималния кръвен поток, като поддържа циркулацията на кръвта в капилярите чрез намаляване на стойностите на кръвните показатели, свързани с производството на фибрин и окислителния стрес. Фибринът е протеин, който може да се натрупа и по този начин да възпрепятства оптималния поток на кръвта.

Според Кристиан Драпо, Главен научен директор на Стемтек: „Уникалното във формулата на СтемФло е комбинацията от мощни антиоксиданти и ценни растителни съставки, разработена с цел да подкрепи оптималния поток на кръвта в капилярите. Резултатът е, че СтемФло оптимизира преноса на стволови клетки до всяка тъкан в тялото.“

Къде може да бъде закупен продукта СтемФло ?

СтемЕнхас® се разпространява чрез независими дистрибутори към  фирмата StemTech HealthScience, Inc.

Информация за продукта можете да получите на телефон 0887 62 88 82.  Можете да изберете да се регистрирате към СтемТех, и така не само да взимате продукта на по-ниска цена самостоятелно и директно от фирмата, но и да станете дистрибутор. Регистрацията можете да направите  тук: http://www.stemtech.bg/Products.aspx

Пълно описание на продукта можете да видите в ТОЗИ ДОКУМЕНТ.

* Тези продукти не се продават през интернет и не са предназначени да се използват за диагностицирането, лечението или предотвратяването на заболявания.

** Информацията за положителното въздействие на продуктите е въз основа на изследвания на фирмата производител StemTech,

*** Продуктите на StemTech са хранителни добавки, не са лекарствени средства!

23 Comments

 • Галя
  Отговор

  Всичко е много хубаво,но не прочетох колко време трябва де се пие,може ли да го ползват деца?Поздрави.

 • Галина
  Отговор

  Информацията относно продукта Стеменханс е наистина подробна,но все още не съм попаднала на отговор на запитване колко дълго през годината е препоръчително да се приема.Благодаря!

 • petinka
  Отговор

  priema se po 1-2kapsuli na den,stemenhans2 e 6chasov aktivator na stvolnite kletki,pomaga za vsqkakvi bolesti

 • Йорданка Йорданова
  Отговор

  Моля да поясните за какви заболявания се препоръчва и в какви дозировки?

 • Dimi
  Отговор

  Каква е цената на продукта за стволови клетки има ли известни противопоказания

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Компанията Стемтек по някаква причина не одобрява интернет продажбите и не позволява дистрибуторите да излагат такава информация онлайн и да се извършват онлайн продажби. Клиентските цени на продуктите на Стеменханс са 105 лв. на опаковка. Има възможност разбира се да се запишете като дистрибутор – със закупуването на съответния стартов пакет, който да ви да възможност да пазарувате на по-ниски цени. Няма данни за противопоказания. Единствено възможни дискомфорти (от нашия опит) са лечебни кризи в началото, когато организмът започва да се бори със заболяването. можем да ви поканим на презентация на фирмата където да получитв подробна информация и то от медицински лица.

 • qnita dimitrova
  Отговор

  Zdraveite, izvinqvam se, che pisha na latinia, no klaviaturata mi nqma kirilica!Ta vaprosat mi e moje li produkta da pomogne pri shum v ushite9tinitus) ili glavata?

  • valja
   Отговор

   Sdraveite,
   Vliasoh v informaziata sa Stemhaus i procetoh Vashia problem sas shuma v ushite. Iskam savsem dobronamereno da Vi pisha kakvo da napravite savsem lesno sa da si pomognete i sam sigurna ce ste se namali shuma v ushite . Ako mojete vseki den da otivate v park ili v gora kadeto ima tishina i 1 cas da slushate samo shuma ot ptizi i darveta , tova lekuva i v gorata se sarejdate energiino . ASko iskate mi pishete na e-mail adresa moga da otgovoria po dobre v sabota i nedelia.
   Sardecni podsravi
   Valia

 • Иван Ангелов
  Отговор

  Най-доброто доказателство дали един продукт дали наистина лекува и прави това, което е написано с думи са само и единствено показанията на хора, които имат съответните диагнози потвърдени от поне 2 болнични заведения и след това да са се излекували от съответната болест след приема на горепосочените билкови препарати. За пример-ако човек има нарушена обмяна на веществата и въпреки всичките диети и нормализирано тегло кръвната му захар е леко завишена това значи, че панкреаса му вече е тръгнал да се изтощава. Ако се започне с този билков продукт и след година да речем кръвната захар се върне отново окончателно и за дълъг период към нормалните нива от около 4.7 на гладно,чак тогава ще може да се каже че стволовите клетки са “подновили” панкреаса. Или пък подобен пример може да се даде и за човек с болни бъбреци, който да захвърли хемодиализата, или пък за увреден черен дроб от лекарства, алкохоли тежки метали. Каква е идеята клиентите да стават дистрибутори и да са заинтересовани да продадат повече с цел печалба ако продукта, който е рекламиран наистина върши чудеса едва ли ще има нужда много хора да го рекламират. Дайте малко повече информация коя е компанията производител, колко служители има,каква е цената на продукта?! Защото, когато един човек е болен и се хваща за всяка надежда, но не всички пътища са правилни. Повечето са шарлатани.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте, г-н Ангелов. Абсолютно сте прав и разбирам всичко, което споделяте. Стеменханс е американска компания, която работи на принципа на Мулти левъл маркетинг. Ние сме просто поредния дистрибутор. На сайта на СТеменханс България ( http://www.stemtech.bg/Home.aspx )можете да прочетете пълната информация, която предоставят, а и регулярно провеждат срещи във всички градове, където човек може да се срещне и с други хора и да чуе техните лични истории. Аз лично не мога да разкажа за спиращи дъха случаи на изцеление, защото продукта не се ползва толкова много при нас и нямаме истинска база за сравнение.
   Докато за продкта Сириус-Д например, има цял куп споделени истории и ние можем да разкажем много от лично преживяние ни опит. https://www.svoizbor.com/products/healing-foods/
   Информирайте се добре и вижте кое ще бъде най-доброто решение за вас.

  • Иван
   Отговор

   Здравейте !
   Синът ми е с апластична анемия.
   Двата кръвни реда/хемоглобин и левкоцити/ влязоха в ред вече 6год. ,но тромбоцитите си вървят ниски до 20 – този продукт дали би бил добър стимулатор на костният мозък .

 • Eлена
  Отговор

  Здравейте! Ползвам продукта Стаменханс за майка ми която е със след операционен инсулт. Колко време по колко хапчета да давам и могат ли да се разтарят във вода? Благодаря!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте. По две капсули два пъти дневно е подходящо количество за това състояние. Можете да разтворите капсулките и да изсипете съдържанието във вода или сок – ако вкусът ви понася.
   За състоянието за което споделяте, горещо ви препоръчвам да съчетаете със Стеменханс и лечебната храната Сириус-Д. С нея имаме пълно възстановяване на инсултни и инфарктни състояния. Ето тук можете да прочетете всичко за нея: https://www.svoizbor.com/products/healing-foods/

 • todor chonchev
  Отговор

  тая опаковка за 105 лв. какво включва и какво е стартов пакет. колко време се приема, по колко капсули. Абе хора, дайте повече информация, това се пие, не е за украшение.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ако имате желание да се запознаете подробно с продукта, можем да ви поканим на някоя от регулярните срещи на СтемТек България, където да чуете презентация и да получите подробна информация. Информацията в този сайт има само информативен характер, не се извършват продажби.

 • КрасимираК
  Отговор

  Здравейте! Интересува ме дали тези продукти биха помогнали на майка ми на която установиха заболяване на костния мозък- първична миелофиброза? В момента тя има рни, коитоне заздравяват въпреки многото оперативни намеси. Докторите казват, че това е в следствие натовазаболяване.

 • Jdks Kruf.fld
  Отговор

  Здравейте! Аз съм оперирана от рак на гърдата с последвали химиотерапия, лъчетерапия и хормонотерапия, но след една година ремисия за съжаление получих метастази на белия дроб. Отново бях на химиотерапия и показателите малко се подобриха, но след като спрях след 6 месечна терапия, отново състоянието ми се влошиха. И сега отново ми препоръчват химиотерапия. Прочетох за вашите продукти и си ги купих – St-5, se2, Стемфло. Въпросът ми е дали е добре по време на химиотерапията да взимам тези продукти или да се откажа от химиотерапията и да се доверя само на тези продукти. Предварително много ви благодаря за отговора. Таня

 • FutureHealth
  Отговор

  И аз бих се радвала на повече инфо без да се налага да идвам на семинар..

 • Маргарита Йорданова
  Отговор

  Здравейте! Моя съпруг е с Миелодиспластичен синдром на костния мозък,костния мозък не може да възпроизвежда червени кръвни телца,живее всеки месец с кръвопреливане,тази хранителна добавка може ли да го излекува!

 • Виолета
  Отговор

  Здравейте,намирам се в болница пред изписване.Постъпих с тежка пневмония и ковид 19. Пет дни нямах никакво подобрение,преливаха ми серум,антибиотици,урбазон и тн.Приятели почнаха да ми звънят и да ме съветват какво да приемам.Така стигнах до Стеменханс ,Аквасорс и Корал клуб.Веднага с ЕКОНТ ми изпратиха добавките и започнах да пия както следва:Стеменханс -3х2,Коластра_3х5 на Аквасорс и Phytoviron на Корал клуб.Веднага почувствах подобрение в състоянието си,имунната ми система се взриви буквално и лекарите останаха измени от моето възстановяване.Кислордът в кръвта ми скочи,дишането се оправи,хриповете изчезнаха,к ръв и урина -чудесни…….и последва въпросът от докторите какво още приемамКазах им и те ме посъветваха да продължавам.Жив пример съм,купих лекарствата като клиент,но ще се регистрирам,защото ще ми излезе много по-евтино.

 • sevda yaneva
  Отговор

  Здравейте, скоро научих за продукта Стеменханс и живо се интересувам, за сега не искам да оттегчавам със здравословни проблеми. Убедена съм, е необходим за семейството ми и желая да се регистрирам при Вас като дистрибутор – със закупуването на съответния стартов пакет. Надявам се да ми помогнете и чакам отговор. Благодаря предварително!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *