СИРИУС-Д: ОТЗИВИ

otzivi Sirius

Събрахме в тази страница част от отзивите, споделени и написани собственоръчно в коментари, от хората, ползвали Сириус-Д:

veselina on April 19, 2013 at 19:58
Синдром на Чандлър е наи-тежкото увреждане на тазобедрената става, болестта се развива за около 15 год. Ползвам храната сириус-д вече 3.5 месеца. Първия месец болките бяха много силни,в черния дроб, очите, ставите, гръбначния стълб, кръста, но аз знаех, че това е добре, щом има болки и кризи, значи,че сириус действа. Първото подобрение усетих в движението и отпускането на мускули и сухожилия, походката ми стана по уверена, правех по-дълги разходки,в ече по-малко куцам, отслабнах с 6 кг. Чувствам се все по-добре, но аз вярвам и знам че се иска време за излекуване на това тежко заболяване. Лекарите препоръчват само операция, а тя е нож с много остриета и гаранция няма. Веселина

joints

Таня on April 20, 2013 at 15:36
Заболяванията ми са- дископатия и коксартроза/синдром на Чандлър. Вече и аз усещам ползотворното влияние на Сириус Д. Почти не куцам, а съпругът ми изпраща познати, за да им давам името на добавката.

Олга Г. 15 март, 2013

Страдам от плоскостъпие, атртоза. Болките в ставите ми са ежедневие. Никъде не излизам без ортопедичните си стелки, защото всяка стъпка е мъчение. Лесно се уморявам, трудно ми е дори да се затичам след автобуса. Започнах да взимам Сириус д преди около два месеца. Не мога да кажа кога точно е настъпила птомяна, не я усетих. Но има един много силен момент, в който аз самата ахнах: Бяхме с приятелки на екскурзия до Витоша. Ходихме няколко часа, без да усетя умора. И когато седнах на една пейка за почивка и събух обувките си, с почуда установих, че ортопедичните ми стелки ги няма. Не ги бях сложила в обувките, и не изобщо не усетих липсата им! Това нещо наистина работи!

оmultiple-sclerosis-s4-illustration-of-nerve-fibers-and-myelin-attack-in-ms

Даниела on June 9, 2013 at 18:28 
Страдам от множествена склероза от много години. Върху мен се провеждаха какви ли не експериментални лечения. Губех памет, имах бели петна, окуцях с единия крак – почти не можех да стъпвам на него. Изследвания си правя редовно.
Приемах Сириус-Д пет месеца. Оказа се, че за тези месеци показателите ми са се подобрили толкова много, колкото не са се подобрили за цялото време, в което се лекувам с други средства. Лекарката ми буквално ми каза в никакъв случай да не спирам Сириус-Д, защото такова подобрение не е виждала досега! Паметта ми се подобри, и вече използвам крака си почти спокойно. Обнадеждена съм и смятам да продължавам, въпреки че медицината още смята, че това е нелечимо заболяване.

Д. Миланова on August 31, 2013 at 20:16
Здравейте,
пише Ви болна от “Множествена склероза”. От декември заедно с медикаментите започнах да приемам и храната “Сириус-Д” в доза указана ми от вас.
Сега, след няма и 10 месеца съм в Ремисия.Благодаря на създателят й професор Д.Димитров,Благодаря на Мартина,Благодаря и на екипът създал *www.svoizbor.com*. СИРИУС-Д наистина е Чудо и помага.

Надежда Карадимчева on June 24, 2013 at 14:21

Майка ми имаше сериозни проблеми с черния дроб, разширени вени, постоянно главоболие, болки в ставите – ходеше много трудно и болезнено. Аз пък имам един доста голям липом – колкото юмрук. Вече взимаме 4-ти месец Сириус Д от вас, всяка го пие за нещо. Моят липом още си го има, но е видимо намалял! Показателите на майка ми след последните изследвания са чудесни – черният дроб явно се възстановява, вените се събраха, а болките в ставите вече са незначителни в сравнение с предишното положение. Виждам как майка ми си ходи на пазар спокойно, не се замисля и спира преди на всеки 10 метра, не се оплаква. Много, много съм доволна. И главоболието изчезна, даже спи по-добре.
Не знам дали се дължи на комбинирания ефект на зеолита и Сириус, но при всички положения това нещо работи и ни избави от състояния, с които се борим от години! Благодаря ви! Продължаваме да взимаме храната.

285x285_Maintaining_Healthy_Weight_Slide_1

Илиян Коцев on September 10, 2013 at 12:47
Майка ми ползва Сириус Д от месец и е много доволна, последните 2 години направи няколко операции, имаше стари болежки – по-малко на всяко място усеща подобрения.

Ралица Чернева on September 23, 2013 at 13:49
Благодаря ви!
Вече трети месец взимам СИриус-Д – имам автоимунно заболяване – Сьонгрен. Имах много сериозни проблеми с лигавицата на очите, болки и сковаване в ставите. Откакто го пия, вече усещам ефекта – няма ги тези болки и дискомфорт, чувствам се много по-добре. Много ви благодаря за съветите, за методите за работа и на фините нива. Медитациите ви са прекрасни – също ми помагат. Доволна съм много от Сириуса и ще продължавам да го пия, ще го препоръчам и на мои приятели.

DNA healthAngelina Stoeva, 56 g. on November 19, 2013 at 22:59
Мой далечен познат ми разказа за Сириус Д и как имал сериозни проблеми с коленните връзки, разтежение някакво и скъсване даже. И взел че се оправил само като пие само тази добавка вместо да иде на операция.
А аз го бях закъсала много – след йога и много напън да направя едни пози, взех че се контузих. И скъсах менискус! И беше много страшно положението, не знам дали помните. Говорих си с едно момче от вашите консултанти и му разказвах тогава, че ми предстои операция, че съм в тежко състояние. той ме окуражи и каза, че много операции са отменени до сега и да изчакам и да си дам време.
Честно ви казвам тогава малко се усъмних и бях скептична. Еми няма такова нещо дето да лекува скъсан менискус! Но все пак – нали надеждата умира последна – започнах да пия Сириус Д.
4 месеца и половина някъде го пих. И ето вече мога да потвърдя – всичко е наред при мене! Оправи се менискуса, крака ми е здрав, слава Богу. А лекарите си мислят, че се шегувам като им казвам, че съм имала скъсване и са ме готвили за операция.
Ето на, казвам го вече и тук, и го пиша, белким и други страдащи като мен го видят – този Сириус наистина работи! Наистина скъсания менискус се оправя!
Голям зор ми беше да напиша това, но хората заслужават да го видят. Благодаря ви, Бог да ви поживи!

7030D273D6057A34D863152867C65AA2

Бетина on December 1, 2013 at 14:07
Здравейте,
Искам и аз да помогна на всички болни а и скептично настроени да не губят надежда. Сириуса действа, но трябва да се взима не само три, а поне шест месеца. Нека споделя и моя опит. Работих в търговската сфера 15 години по десет часа, всички съботи и всички празници, без отпуски, пушех и по една кутия цигари. В резултат- тотална хронична умора, невъзможност да отпочинеш, да спиш. Болки в тялото навсякъде, във вените на краката, в главата, в гърба, влошено зрение, разстроени хормони и тежък ПМС. Имах и тежки увреждания на двата бели дроба вследствие на скрита дълго нелекувана племония. А нервната система-в колапс-изпадах във внезпна ярост или плач безпричинно. Реших да пия Сириус-Д,въпреки че ми е скъп, защото се ужасявам от лекарства и лекари въобще.Три месеца вземах по една лъж.два пъти дневно, другите три само веднъж по една. Първите десет дни усещах странен прилив на сили, зрението първо се подобри. После някак до третия месец- нищо, няма разлика с първите десет дни. Почнах да се съмнявам в ефекта, но и някак усещах че тялото се подготвя за нещо. В третия месец белия дроб ужасно взе да ме раздира, все едно нещо те разкъсва отвътре. Не се уплаших защото нямах другите симптоми на белодробна криза, нито задух, а и Мартина е написала, че преди да се оправи даден орган първо се влошава. След две седмици проумях че дроба не само не ме боли ами си дишам като преди плевмонията. И ПМСто го нямаше, нервите се успокоиха, спях, ходех си пеша, главата не ме болеше. НА четвъртия месец се чувствах като ремонтирана, като нов човек. Но го пих шест месеца от страх да не се върне старото ми състояние. Вече два мес. не го взимам и съм много добре, няма влошаване. Трябва да кажа, че едновременно с приема промених много хранителния режим-спрях колбаси и полуфабрикати,бял хляб и тестени, сладкиши. Месо-само пържолка на скара, а не готвено и то веднъж седмично,рибки,прием на омега3 и магнезий за мазане,чайчета. Според мен Мартина е права – Сириус-Д е много важно да се взема едновременно със здравословно балансирано хранене без консерванти и други химии. Съжалявам, стана много дълго. Имайте вяра-както казва Мартина не може да стават чудеса за един месец, след като сме се тровили с години. Бъдете здрави!

Sirius-otziw3

eyes

Светослав on January 24, 2014 at 13:20
Аз пия Сириус от около месец – вече 4-то бурканче. Знам, че е още рано за големите съществени резултати, но това, което до момента усещам е:
– имах петна и мушици пред очите, които изчезнаха
– имах болки в кръста и гърба, както и контузия на рамото, което отдавна ме болеше. Ходя от време на време на кинезитерапия, но бързо след това болките пак се връщаха. Сега не усещам болки. Дори не разбрах кога изчезнаха – може би около две седмици

Звезда И.Г., 30 януари 2014

От години имах помътнено зрение, петна пред очите. За около месец пих Сириус, и всичко това изчезна.

Vic on February 8, 2014 at 10:59
Показателите на баща ми от контролните изследвания на простата са отлични! Лекарят се учудил как е възможно да се подобрят с две единици стойностите от преди 3 месеца.
Мисля, че си имаме нов фен на Добавката :)))

ДОНКА on February 10, 2014 at 16:54
Ето и моето мнение за продукта ”Сириус Д.Използвам го от две седмици и определено мога да кажа че зрението ми се подобри, общото ми състояние на организма – също. Много се надявам да получа по-голямо подобрение и ефектът да е траен .Определено заслужава внимание този продукт защото помага.Съветът ми е – ако имате възможност да си го позволите НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ. Продуктът помага С уважение Донка. Благодаря ти Марти

stomach

Златка on February 19, 2014 at 20:49
Здравейте, искам само да споделя своя опит със Сириус Д, за да си бъдем взаимно по-полезни. От три месеца ползваме Сириус Д. Съпругът ми си го купи, за да повлияе на рефлукса си, който го мъчи от години. Първото, което забеляза още в началото беше много добро повлияване при дископатията му. Сутрешната скованост изчезна бързо. При рефлукса също има напредък – вече не пие лекарства, но още не се чувства излекуван напълно. Това съм сигурна че ще се случи, но с малко по-дълъг прием, тъй като той вече усеща подобрението осезаемо.

Sirius-otziw

kidney-Health

vania trankarova on April 14, 2014 at 18:01
Здравейте,
Искам да представя резултатите от приемането на Сириус Д от мой близък човек с бъбречна недостатъчност.(За резултата след 3,5 мес.- 12 опаковки съм писала по-горе, но ще ги повторя, за да се види цялостната картина). За яснота посочвам и датите на изследванията – преди и след приема. При установяване на болестта професор от Варненска болница заяви, че нищо не е в състояние да подобри функцията на бъбреците – т.е. те са тотално увредени и само трябва да се внимава да не се стига до хемодиализа!!!

Първи изследвания – преди приема на Сириус Д:
на ниско белтъчен режим на хранене
Креатинин – 195 (норм. нива – 74-134)
кръвна урея – 9.8 (норм.- 8.3)

След 3,5 месеца – резултати:

Креатинин – 157 (норм.74-134)
кръвна урея – 10,3

Продължение на ползване – поддържаща доза – по 1 суп.л./дневно – 3,5 месеца, резултати:

Креатинин – 102 (норм.74-134)
кръвна урея – 9,2 (норм.8,3)
Продължаваме с поддържаща доза – до пълно възстановяване на функцията на бъбреците!
Моите резултати – след прием на Сириус Д от 20.12.2011 – 05.04.2012 (3,5 мес.)- високото кръвно (от 150/90 до 185/125 с прием на лекарства за сваляне от 6-8 месеца)се нормализира – стана около 100/60 и до днес е същото!!!

Human-Heart1

Кирил Балтаджиев

Баща ми прекара масивен инфаркт. Общо взето, никой не даваше кой знае какви надежди за живота му, камо ли за здравето. Пие Сириус вече втора година. И единственото което мога да кажа е – тази добавка добави години живот. Благодаря.

coment-FB-Sirius

Иванка Трънкарова
Здравейте, крайно време е и аз да изложа моите резултати от приемането на Сириус-Д.Забавих се, заради изследвания на зрението, които все не успявам да направя.Пих продукта в продължение на 3,5 месеца.Отслабнах с 5 кг.Почувствах се по-спокойна, по-бодра, в по-добра кондиция, определено! Преди това,от няколко месеца имах високо кръвно -130/85 до 180/120.След ползването на Сириус-Д кръвното ми налягане се нормализира – под 120/80 е, дори достига до 90/55 – т.е. такова, каквото съм имала обикновено, преди вдигането. Всичко това продължава вече два месеца – т.е. на лице е трайно установяване на нормално кръвно налягане. Искам да обърна внимание на хората с бъбречна недостатъчност и на всички останали върху следните резултати:
Мой близък с бъбречна недостатъчност – креатинин 195 (направени изследвания) преди приемането на Сириус Д и след 3,5 мес. прием резултата – креатинин – 157 – доказано с изследвания (горната граница на норм.стойности е 150). Ще продължим с приемане на профилактично кол. Сириус Д.
С две думи значително възстановяване функциите на бъбреците, което е изключително ценно и е невъзможно по никакъв друг начин да се постигне! Прав беше проф-Димитров, това е единственият начин за възстановяване функциите на бъбреците!!! И не само на бъбреците!
ПОКЛОН! Благодаря Ви проф.Димитров!!! Благодаря Марти!!!

Athena Santoriniou on April 16, 2014 at 10:48
I have been using the Sirius powder for 4 months now because of a chronic health issue! I can say that together with other methods I have been using the results are excellent! I have a feeling of general wellbeing and health and energy is flowing through my entire body! I will certainly continue taking it also because of its wonderful taste

balance

Пепи Кирякова on July 2, 2014 at 23:25
Здравейте! Казвам се Пепа Кирякова, от Велико Търново. На 43 години съм. Искам да разкажа за моята история. От повече от 10 години имам доказано МС. В началото като диагностицираха болестта почти нищо различно не се случваше, само някоя дума завалях като се притесня. Почти не се усещаше, че нещо не е наред. Но в последните 3-4 години всичко се усили. И думите ми бягат, губя постоянно концентрация, завива ми се свят и губя ориентация. Много е страшно. Като започнат да отказват и ръцете, и краката, и всичко това комбинирано особено когато съм сред хора е най-малкото смущаващо. И бях доста изплашена и отчаяна. Така обаче, един ден моя приятелка ми разказа за Сириус-Д. Потърсих в интернет, разгледах всичките възможности, четох много, рових и избирах. И накрая се доверих на вас. Говорих по телефона с много любезна и интелигентна госпожа, която беше много запозната с проблема ми и с действието на Сириус. И започнах да взимам от него, много бях обнадеждена. Първият месец не усетих почти никакъв ефект. Даже смущенията в говора зачестиха и губенето на ориентация сякаш се влоши. Обаче окуражена от добрите отзиви и отново професионалната информация от вашия екип – продължих да го пия. Някак неусетно, не успях да проследя кога точно започнаха да се разреждат пристъпите. Сега вече е 4-ти месец откакто започнах да пия Сириус и мога да кажа, че онези проблеми изчезнаха. Пак се върнах в състоянието, в което бях преди години – по нищо не можеш да кажеш. че имам МС. Продължавам да го взимам, мисля да мина към профилактична доза, надявам се това да не развали добрия резултат.

Татяна on July 24, 2014 at 09:29
Здравейте. Искам да споделя моя опит със Сириус-Д. Болна съм от МС от 2006 г.Пия Сириуса вече година и почти 3 месеца.Вчера ми правеха ЯМР,който показа ,че нямам нови лезии за този периода през който пия Сириус Д и старите ми лезии са се по-организирали,намалили са си размерите. в сравнение с предходното ЯМР което си бях правела през април 2013 сегашните ми резултати по мнение на рентгенолога са по-добри.Обнадеждена съм и продалжавам да пия Сириус-Д.
Благодаря на неговия създател и на всички,които ме подтикнаха да го пия.
Хора не пазете личните си истории в тайна!

comment_FB_Sirius3

Sirius-komentarFB

Димитринка on May 20, 2015 at 12:08
Здравейте, болна съм от МС, от три месеца взимам СИРИУС-Д усещам подобрение, с помоща на СИРИУС-Д се възтанових след много тежка криза слава богу отново съм на крака и мога да се движа нормално е имам по някога и дни в който се чувствам доста слаба но през останалото време се чувствам много по силна и с възможност да направя много неща който преди не можех да правя .

 

Happy and smiling senior couple at the beach

Катерина Михова, 15 Март 2016:

Здравейте. Взехме Сириус-Д с надежда да подкрепим майка ми и баща ми – възрастни хора, наближаващи 80те. Имат си от всички болести по малко. И ставни болки, и сърдечни проблеми, кръвно, перде на очите, хронична умора. Вече една година пият Сириус и не смятам да спираме изобщо. Личният им лекар отчита подобрено сърдечно здраве, болките им в ставите значително са намалели, придвижват се много по-лесно, като цяло споделят за усещане на по-голяма жизненост и енергичност. Очното налягане е спаднало, а пердето се отдръпва, окото е по-чисто вече, а зрението – добро. Продължваме. Сириус просто им придава още живот….

ivanova romaniola on February 29, 2016 at 22:33
Преди няколко години проф.Гугучкова изгори лявото око на майка ми в опит да премахне перде. Миналата година тръгна перде и на дясното. Записахме я в ТОКУДА за операция с присаждане на плът от донор и евентуално възстановяване на 25-30% от зрението на сляпото око. След половин година напразно чакане майка ми най-после се нави да започне да приема СИРИУС Д. Чудото се случи още на третия ден. С напълно сляпото си ляво око видя цвета на чантата си /зелен/ Искрено се надявам подобрението на зрението й да продължи.

Molecule_background

Светослав Иванов, 4 април 2016.

Миналата година по това врееме претърпях инцидент, в резултат на който си счупих 4 ребра. Болките бяха непоносими, трудно извършвах най-елементарни действия от първа необходимост, трудно се обслужвах даже. Всяко движение отнемаше вечност, болезнена вечност. Дишането причиняваше болка даже, да не говорим за смях, въздишка, закашляне, или кихане. Лекарите ми казаха, че болката може да отмине след около месец, а след 4 месеца, да очаквам някакви подобрения и зарастване. Заинатих се и започнах да приеам ударни дози Сириус-Д. В първите дни съм взимал даже по 5 лъжици на прием. На петия ден след катастрофата, вече можех да шофирам кола. В края на първия месец престанах да приемам Сириус. Върнах се към обичайния си ритъм на живот, без следа от счупванията. Винаги съм вярвал в силата на Сириус-Д, защото съм чул не една и две истории за възстановяване. Но вече го знам с абсолютна сигурност, от личен опит.

otziw-Sirius

яна цветанова on April 11, 2016 at 21:08

здравейте—синът ми вече четвърта година го пие и няма никакви проявления на мс…надяваме се,че ще е така добре…ползвайте храната! Помага…

Иван Бъзовски on April 12, 2016 at 14:55

Споделям,защото ме помолиха.Майка ми имаше две изкуствени тазобедрени стави,като едната се разхлаби и се наложи да я махнат.След операцията лекарите не поемаха отговорност дали ще я преживее,заради сърцето,бъбреците,нервите и т.н. пълно изхабяване на организма.Променихме ХРАНЕНЕТО и постепенно спирахме купчините лекарства.Очистителните кризи са смъртоносни,ако са преактивирани.Когато включих Сириус-Д,една трета от теглото изчезна,липоми се стопиха,очите се подобриха и се появи желание за живот.От две години включих масаж по методите на Сайонджи,прополисова ракия,сода бикарбонат,билкови отвари, хранителни добавки,много търпение и любов.Конфликти има заради ХРАНЕНЕТО.В момента живее в гр.Борово,обслужва себе си и 90 годишния ми баща ,и ако е рекъл Господ на 22 юни ще навърши 84г.След равноденствието, заедно с градинската продукция ще включим и Сириус-Д ,за втора пречистваща практика.И снегът е полезен,но убива когато е лавина или предизвиква наводнение.Така е и с натрупаните преспи в тялото ни.Дал Бог добро!

Sirius-otziv-jena

Петя Борисова, 18 април 2016:

“От месец и половина пия подсиления нов Sirius-D Intense, и от двойният рефлукс от който страдам от години, няма и следа!
Страдах сериозно от това състояние, бях чест посетител на болницата. Храната беше истинско предизвикателство. А вчера ядох пържено свинско! Не помня кога съм си позволявала такава храна. А сега всичко е наред със стомаха ми!”

 

НАПИШЕТЕ НИ И ВАШАТА ИСТОРИЯ: SIRIUS@SVOIZBOR.COM, тел. 0889 695 444

BACKbuttonbuy4