Пилинг ръкавица 100% естествена коприна

silk

ПИЛИНГ ръкавица – 100% естествена коприна

Пилинг ръкавица за баня на Biograzzia е иновативен продукт, от изцяло естествени суровини. Произведена от 100% естествена коприна!

Най-добрият помощник за здрава, млада, гладка и еластична кожа!

Можете да поръчате ТУК, като опишете вида и бройките на желаните продукти.buy4

Цена: 14,00 лв.  

Според последните изследвания, редовната употреба на ръкавица от естествена коприна изглажда релефа на кожата, възстановява нейната цялостност и здравина, заличава видимо следите от стрии, акне, петна; стимулира клетъчния метаболизъм и забавя процесите на стареене. Ефектът на заглаждане е не само повърхностно козметичен, но и оздравителен – в дълбочинните пластове на дермата.

silk gloveВече сте пробвали всякакви пилинг продукти и ръкавици, които обещават чудеса? Но резултатът не е това което очаквате… Опитайте истинската пилинг ръкавица от естествена сурова коприна!

Клетките на кожата са едни от най-бързо подменящите се. Мъртвите клетки които не се отстранят своевременно, се отлагат в повърхностните слоеве на кожата, като образуват удебеления, които с времето придават на кожата груб, нееластичен, уморен вид. Още нещо – те буквално блокират притока на кислород и преноса на ценни хранителни вещества. Това спомага за по-бързото стареене на кожата.

Влакното от естествена коприна е най-близко по състав до това на човешкия косъм, почти идентично. То се възприема с радост от кожата, с лекота; без натиск, грубо търкане и нараняване на повърхностния ѝ слой отстранява излишните мъртви клетки.

Естественото и елегантно ексфолиране на кожата чрез естествената коприна подобрява циркулацията на кръвния поток, притока на кислород, обмена на хранителни вещества, абсорбацията на кремове и емулсии, стимулира клетъчния метаболизъм и забавя нежеланите процеси на стареене. Кожата остава мека, гладка, нежна като коприна.

Препоръчва се и при:

  • груба кожа и разширени пори
  • за изглаждане на кожния релеф
  • за гладкост на кожата
  • за по-добро усвояване и бързо действие на антицелулитни и хидратиращи кремове
  • предпазване от появата на тъмни петна по кожата
  • благоприятно действие след епилация за правилния растеж на косъма

Подходяща за цялото тяло, за всички видове кожа, лесна за употреба и поддръжка, незаменим приятел на младата и здрава кожа.

Не се препоръчва при кожни раздразнения и рани. Да се ползва само от един човек съобразно добрата лична хигиена.

——————————————————————————————-

Всички продукти от можете да поръчвате на e-mail: shop@svoizbor.com, на телефон 0889695444, или чрез формата за контакт.

Ако използвате интернет комуникация, моля опишете вида и бройките на желаните продукти, точен адрес за доставка, име на получател, телефон за връзка, както и предпочитано време, в което можете да приемете доставката.

Доставка и цени за доставка

Продуктите могат да бъдат поръчвани по телефон, електронна поща, форма за заявка. Фирмата НЕ разполага с физически обект откъдето лично да закупите стоките. Доставката се извършва САМО чрез куриери Еконт и Спиди на територията на България до вратата на клиента, или до избран офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва на следващия работен ден след поръчката. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез имейл или по телефона.

Цените за доставка се определят от тарифите на куриерската фирма. Цената за доставка зависи от спецификата на поръчаните продукти (обем, тегло, разстояние до адреса за доставка, сума на наложен платеж). Обикновено цената на доставка за продукти на стойност до 80 лв. варира от 3 лв. (за офис на Еконт) до 4 лв. (до адрес със Спиди). При желание на клиента, Свой Избор може да го уведоми предварително за цената на доставката, след допитване до партньорската куриерска фирма.

Плащането на направена от клиента поръчка може да бъде извършено: с наложен платеж на куриера при доставка на стоката

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.