Натурална козметика

image130Всички наши продукти имат история. Те са проверени във времето, тествани критично, внимателно подбирани, така че да удовлетворят нашия критичен вкус и критерии за високо качество и добро действие. След това с ръка на сърцето можем вече да ги предложим и на вас – нашите приятели, читатели, клиенти, хора които ни се доверяват.

Така направихме и с козметиката. Пазарът е така преситен от всякакви революционни чудеса на модерната козметика, едно от друго по-впечатляващи и гръмки. Ние ще бъдем скромни в хвалбите. Но стоим с опита, името и личните си впечатления зад всяка дума.

След като се погрижихме за здравето и красотата отвътре, сама ни намери козметиката за която сме мечтали. Изцяло натурална, без подобрители, консерванти, оцветители и всякакви магически химичеки добавки. Натурална грижа от природата, чиято история датира още от тайните на древния Изток. Ето продуктите които подбрахме да се грижат за външната ни красота и които препоръчваме от сърце:

——————————————————————————————–

Regen3Крем за лице Grazzia Bio-Regen

Grazzia Bio-Regen е изцяло натурален, 100% природен елексир за кожата.

Създаден по древна египетска рецепта, кремът Grazzia регенерира, изглажда, подхранва, подмладява кожата на лицето. Подходящ е за всички типове кожа.

Изглажда бръчки, белези, петна, хидратира и подхранва кожата в дълбочина. Благодарение на естествените масла, притежава натурален слънцезащитен фактор до 4UV. 

Съдържа САМО естествени съставки, без синтетични оцветители, консерванти, парабени, сулфати, нефтени деривати. 

Гладка и копринена емулсия за здрава, млада и гладка кожа. Предлага се в три варианта: Класик,  Алое, Веган. 

За пълно описание, информация и поръчка, отворете ТУК.

————————————————————————————————

beauty_gloveПилинг ръкавица от естествена коприна 

Пилинг ръкавицата за баня на  Biograzzia е иновативен продукт, от изцяло естествени суровини.  Произведена от 100% естествена коприна!

Най-добрият помощник за здрава, млада, гладка и еластична кожа!

Според последните изследвания, редовната употреба на ръкавица от естествена коприна изглажда релефа на кожата, възстановява нейната цялостност и здравина, заличава видимо следите от стрии, акне, петна; стимулира клетъчния метаболизъм и забавя процесите на стареене. Ефектът на заглаждане е не само повърхностно козметичен, но и оздравителен – в дълбочинните пластове на дермата.

Подходяща за всички видове кожа, лесна за употреба и поддръжка, незаменим приятел на младата и здрава кожа.

За пълно описание, информация и поръчка, отворете ТУК.

————————————————————————————————

Арганово масло /очаквайте скоро/

————————————————————————————————

Тоник за лице /очаквайте скоро/

————————————————————————————————

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.