ЗАПИСВАНИЯТА СЕ ЗАТВАРЯТ СЛЕД:

  0  0
Дена
:
 
  0  0
Часа
:
 
  0  0
Минути
:
 
  0  0
Секунди

You missed out!

 (VIP РАННИ ЗАПИСВАНИЯ) 

4-дневно Сертификационно Обучение по Пренареждане на Матрицата в София със създателя на метода - Карл Доусън

Това е втория и последен път, в който КАрл Доусън идва в България, за да води това обучение

Това е втория и последен път, в който

КАрл Доусън идва в България, за да води това обучение

ВАЖНО: За да участваш в обучението "Пренареждане на Матрицата", трябва да имаш завършено ниво 2 в ТЕС.

 Записванията са затворени.

00
Дни
00
Часа
00
Мин.
00
Сек.

Дата и място на провеждане: от 9 до 12 юни (включително), 2022 година в София, България 


ПРЕВОД: Осигурен е превод от английски на български език (от Марти Иванова)

за цялото време на обучението, всички модули и практики.

Анелия атанасова

сертифициран тес практик

Марти, приятели! Благодаря Ви за незабравимото приключение! Изпълнена съм със знания, обогатена съм с преживявания и вдъхновена от нашата заедност! Карл Доусън е класа - черпихме от извора с пълни шепи!

зара динева

СЕРТИФИЦИРАН ТЕС ПРАКТИК

Марти, благодаря ти, че организира това прекрасно събитие! Енергията беше толкова фина, от сърцата и душите, от любовта. Как бихме могли да забравим! Карл е невероятен, носи толкова много доброта, красота, разбиране, толкова е сензитивен при работата си с нас. Впечатлена съм. Изумителен професионалист. И хората, които се бяхме събрали - се движехме в духовното поле, сякаш сме едно. Благодаря на всичките ми партньори, с които работихме заедно. Беше истинско чудо! Истинска проява на любовта в нас!

гергана каменова

СЕРТИФИЦИРАН ТЕС ПРАКТИК

Благодаря ти, Прекрасна, благодаря и на Карл за големите ви сърца! ф разбрах значението на думите "Ако можеш да пиеш от извора, не пий от локвата!" Обичам те и огромно благодаря на всяка чудна душа, с която преживяхме тези четири дни, и вярвам, че хубавото тепърва предстои!

Здравей, Марти Иванова е тук и на първо място... Поздравления!


Добре дошъл в предварителната VIP Страница за обучението Пренареждане на Матрицата, за която знаят и имат достъп само малцина!


Ако се намираш на тази страница, значи си много специален човек, защо имаш изключителната възможност да участваш в нашето събитие Пренареждане на Матрицата, професионален сертификационен курс, и да си осигуриш място на най-добрите условия и цени, преди всички останали, и преди да сме пуснали официалния сайт за продажба на билетите към широката общественост.

Събитието ще бъде в София, България от 9 до 12 юни, 2022 година. И то ще се ръководи не от кой да е, а лично от създателя на Пренареждане на Матрицата с ТЕС - Карл Доусън по цял ден.Тази страница е пусната като VIP покана само до тесен кръг от хора, преди да пуснем официалния сайт за продажба на билетите към широката общественост Както вече споменах, това означава възможност първо, да запазиш своето място като VIP член, преди някой друг да го е взел и второ, да станеш част от това обучение на възможно най-добрите условия. Тъй като обучението е сертификационно, групата ще бъде между 30 и 40 човека, за да може Карл да обърне внимание и да работи индивидуално с всеки.


И ако още не си чувал за "Пренареждане на Матрицата" -  това е обучение, в което могат да участват само тези, които имат завършено ниво 2 в ТЕС. Този курс е най-високото ниво - бисерът в енергийната психология - терапевтичният инструмент на 21 век. Това е променящо живота преживяване, където всеки преживява лично изумителната трансформация във всички житейски сфери, която преди това е изглеждала невъзможна. 


Вече буквално можем да пренапишем миналото и да променим бъдещето. Пренареждане на Матрицата е още по-дълбока и усъвършенствана методология, базирана на ТЕС, която дава възможност за дълбока лична трансформация, както и професионални инструменти за работа на терапевти в конвенционални и алтернативни направления.


Този курс е още по-задълбочена и усъвършенствана методология, базирана на ТЕС, която предоставя професионални инструменти за терапевти за работа в конвенционални и алтернативни направления.


Този курс се провежда в България само 1 път на всеки 4-5 години, а тази година ще е последния път, в който се провежда лично от Карл Доусън


Сега имаш рядката възможност да се учиш лично от  Карл и да вземеш всички малки детайли и техники, които не могат да бъдат намерени никъде другаде по света. 


И не само, че ще бъдеш част от това уникално по рода си събитие, но ще станеш част от най-добрата общност от ТЕС практици в света ... част от най-ексклузивните и квалифицирани практикуващи... защото лично Карл ще ти покаже всичко, което той прави, буквално ще свали завесата и ще покаже какво работи и какво можеш да направиш още по-добре. 


Ще се докоснеш до самия източник и тъкмо това ще промени не само живота ти, но и живота на твоите клиенти. Това са знанията и практиките, които Карл използва, за да работи с терапевти, актьори, политици, бизнесмени, корпорации, семейства от цял свят и благодарение на които успява да постигне страхотни резултати за тях година след година. Този курс ще бъде следващото ниво в кариерата и в живота ти


И точно това е причината да получиш тази VIP покана за най-ранно записване, преди всички останали и преди да сме пуснали официалния сайт за продажба на билетите към широката общественост. 


Щом четеш тези редове, тогава получаваш най-добрите новини... както можеш да видиш около този сайт ... той е по-кратък и незавършен ... уебсайтът за широката общественост все още се изгражда и дори не сме започнали да продаваме билетите ... което означава, че в момента сме в етап само на VIP ранни записвания ... и това е моментът, в който стигаме до хора като теб... така че, ако четеш това в момента, значи сме почти сигурни, че си някой, които наистина иска да се възползва от възможността да бъде част от това обучение. 


И така, преди да обявим това събитие за широката общественост, първо ти съобщавам на теб и на тези хора, които са най-добрите ни членове, най-страстните и най-мотивираните, за да получите достъп до професионалния курс "Пренареждане на матрицата", преди всеки друг на възможно най-добрите условия.


Когато регулярните билети за професионалния курс "Пренареждане на матрицата" стартират и започнат да се продават, тогава пропуските постепенно ще стигнат до 650 евро (или 1290 лева). Тъкмо Затова сега имаш възможност, преди да завършим официалния сайт, преди да обявим билетите за продажба, да се запишеш в курса на най-добрите условия и да си запазиш място, преди всички останали.


Даваме тази възможност на най-мотивираните, които вече са минали ТЕС обучението 1 и 2 ниво и след като таймерът долу удари нула, тази страница повече няма да я има, VIP ранното записване ще се затвори, местата ще започнат да се запълват, цените ще започнат бавно да се повишават  и следователно тази възможност вече няма да съществува.


Съвсем накратко - какво представлява това обучениеНа първо място обучението е водено лично от Карл и това означава много, защото, независимо дали ще го правиш за пръв път или вече си го правил с друг в България, да пиеш от източника, да черпиш знание и опит от най-добрия в световен мащаб, лично от създателя на метода - това е безценно! 


В ден №1 ще научиш какво Матрицата, как да влизаш в нея; какво е  ЕХО, и защо то е истинският клиент в една сесия. Ще отидем много по-далече от меридианите в енергийния свят -  ще се гмурнем във вселенското енергийно поле,в квантовите полета на съзнанието. Ще практикуваме изцеляване на минали случки в Матрицата, след демонстрации. Ще видиш как можем още по-бързо и елегантно да променим трудните неща в миналото, отколкото с ТЕС.


В ден №2 ще стигнем още по-дълбоко и назад в миналото - дори в несъзнавана възраст. Ще научиш как лесно се изцеляват фобии и алергии, как да подменим негативен навик и дълбоко вкоренено негативно вярване с положително. Ще се помирим и с непростимото, ще разбереш как и защо е програмирано подсъзнанието, и ще се научиш да променяш програмите с положителни.


В ден №3 ще практикуваме с още по-специфични проблеми. Ще навлезем в майсторските детайли - какво и как се прави в най-специфичните ситуации. Ще изследваме малките и големите травми и ще научим как да подхождаме към изцелението на всяка. Ще учим и практикуваме как се работи в Матрицата с болести, силен дистрес и всички последици от това. 


В ден №4 ще научиш как да работиш с безпокойство, тревожност, депресия - стъпка по стъпка. Ще намериш отговорите и изцелението на различни житейски проблеми. Ще научиш как да правиш Пренареждане на Матрицата за бъдещето, да повишиш вибрациите си, да работиш вместо друг човек в Матрицата. Наистина майсторските детайли в енергийния свят на Матрицата.


Всички дни ще изобилстват от демонстрации и практически упражнения. Разбира се - както винаги - ще се забавляваме, ще учим, преживяване, практикуваме, и ще създадем онова наше невероятно поле на синергия, сближаване и топлота.Какво прави това обучение уникално?В края на краищата това, което прави това събитие толкова различно и толкова уникално, е , че това ще бъде 100% автентично съдържание директно от създателя на Пренареждане на Матрицата с ТЕС - Карл Доусън.


Няма да бъде перифразиране на прочетени книги, няма да се продава нищо допълнително, няма да има лектори, които ще говорят по 30-40 минути 1 след още един, след още един и след още един, за да говорят само за техните си неща, а ще бъдем само ние, Карл ще води цялото обучение и буквално ще черпиш информацията и ще преживяваш всичко директно от източника. Буквално Карл ще покаже „Ето как се случват нещата; ето кои са майсторските детайли; ето какво наистина работи; ето как точно да се направи”.


И ако искаш всичко това, ако искаш да черпиш директно от източника, тогава със сигурност искаш да бъдеш част от Пренареждане на Матрицата 2020 година.

Отново, в момента пускаме предварително тази страница само за най-мотивираните, VIP най-ранна фаза. Ако изчакаш твърде много и се върнеш обратно на тази страница, тогава нея вече няма да я има,  тя ще бъде затворена и на нейно място ще пуснем официалната страница, която в момента правим.


Така, че не отлагай – буквално в рамките на дни вече ще пуснем публичната страница за записване, а тази ще бъде затворена.
Дали това обучение е наистина за теб?Най-вероятно този въпрос ти минава през главата… Помня как и аз се чудех дали ще мога да овладея толкова дълбоко знание, а сега виждам огромната трансформация в моя живот, в живота на хората, с които работя и на които преподавам - промяната е огромна!


Пренареждане на Матрицата е чудесно преживяване за хората, които са истински решени да се качат на ново стъпало в живота си и в професионалната си реализация. 


Така, че ако искаш да се освободиш от миналото и да създадеш успешно и щастливо бъдеще,  ако искаш да се изкачиш на ново стъпало и да овладееш професионални терапевтични инструменти с несравнима ефективност и лекота, с които да помагаш на другите... тогава определено Пренареждане на Матрицата 2020 година с Карл е твоето събитие.


Отново - Информацията за дати и къде ще се проведе можеш да намери по-долу, така, че скролни на тази страница, натисни бутона и нямам търпение да те видя в Пренареждане на Матрицата 2020 година в София от 27 февруари до 1 март.

Местата вече са изцяло заети, записванията са затворени.

ВАЖНО: За да участваш в курса "Пренареждане на Матрицата", трябва да имаш завършено ниво 2 в ТЕС.

Дата и място на провеждане: от 9 до 12 юни (включително),

2022 година в София, България


VIP Записванията се затварят след:

00
Дни
00
Часа
00
Мин.
00
Сек.