Нуждаеш се от помощ?

ПОДАВАНЕ НА АПЛИКАЦИЯ-РЕЗЕРВАЦИЯ

за 4-дневно Сертификационно Обучение по Пренареждане на Матрицата с Карл Доусън в София

Ето какво предстои да се случи, след подаване на апликация-резервация:

01
Стъпка 1) Подаване на апликация-резервация

Това е първата стъпка и отнема 30 секунди. По-долу в страницата е нужно да попълните Вашите имена и с две изречения да ни кажете защо искате да станете част от сертификационното обучение.

02
Стъпка 2) Провеждане на телефонен разговор 

След като разгледаме Вашата апликация до 24 часа ще Ви изпратим писмо по имейл с обратна връзка. Преглеждаме всички апликации, за да се уверим, че сте подходящи за обучението.


След като преминеш този процес ще предстои телефонен разговор лично с Марти Иванова, където ще споделиш своя опит с ТЕС и повече върху какво точно искаш да работиш по време на обучението. Ще получиш отговор на всички свои въпроси за обучението. По време на разговора ще разбереш в дълбочина дали обучението е подходящо за теб и ако е така, ще получиш данни за плащане.

03
Стъпка 3) Провеждане на обучението и получаване на сертификат

Последната стъпка е провеждане на самото обучение Пренареждане на Матрицата с Карл Доусън в София. Ще станеш сертифициран практик по Пренареждане на Матрицата както и ще бъдеш част от най-добрата общност от ТЕС практици в света.

Подаване на апликация-резервация:

Полетата маркирани с * са задължителни

Имена*
Имейл*
Телефон*
Въпрос 1: Моля, напишете кратко с 2-3 изречения дали сте преминали ТЕС 2 Ниво и защо искате да сте част от това обучение? (До обучението ще бъдат допуснати само участници преминали ТЕС 2 Ниво)
0 of 350
Въпрос 2: Моля, напишете върху кого искате да използвате материала от Пренареждане на Матрицата? Върху себе си, приятели и семейство или в професионален план?

Твоята поверителност е защитена.

100% гарантирано удовлетворение

Твоята информация е запазена в сигурни ръце и няма да се споделя никъде.