Карл Доусън
(водещ на обучението)

Марти Иванова

(главен организатор)

Поздравления!


Твоята апликация-резервация за Сертификационно Обучение по Пренареждане на Матрицата с Карл Доусън в София е успешно подадена!


Това беше твоята първа стъпка.Предстои следващ етап при процеса за записване в обучението. По-долу е оставено напомняне за оставащите стъпки, които ти предстоят.


Предстои следващ етап при процеса за записване в обучението. По-долу е оставено напомняне за оставащите стъпки, които ти предстоят.


До 24 часа ще получиш писмо по имейл с обратна връзка за твоята апликация-резервация. Преглеждаме всички апликации, за да се уверим, че всеки човек отговаря на критериите за записване в обучението.


След като преминеш този процес, ще получиш писмо с обратна връзка, както и ще предстои телефонен разговор лично с Марти Иванова, където ще споделиш своя опит с ТЕС и повече върху какво точно искаш да работиш по време на обучението. Марти ще проучи в дълбочина какви са препятствията, с които се сблъскваш. По време на разговора ще разбереш в дълбочина дали обучението е подходящо за теб и ако е така, ще получиш специален линк за записване.

А ето отново стъпките, през които се очаква да преминеш:

01
Стъпка 1) Подаване на апликация-резервация (✔ ПРЕМИНАТА)

Това е първата стъпка и отнема 30 секунди. Попълват се данни и с две-три изречения ни споделяш защо искаш да станеш част от сертификационното обучение.

02
Стъпка 2) Провеждане на телефонен разговор (ПРЕДСТОИ...)

До 24 часа ще получиш писмо по имейл с обратна връзка за твоята апликация-резервация. След като преминеш този процес ще предстои телефонен разговор лично с Марти Иванова, където ще споделиш своя опит с ТЕС и повече върху какво точно искаш да работиш по време на обучението. Ще получиш отговор на всички свои въпроси за обучението. По време на разговора ще разбереш в дълбочина дали обучението е подходящо за теб и ако е така, ще получиш специален линк за записване и плащане.

03
Стъпка 3) Провеждане на обучението и получаване на сертификат (ПРЕДСТОИ...)

Последната стъпка е провеждане на самото обучение Пренареждане на Матрицата с Карл Доусън в София. Ще станеш сертифициран практик по Пренареждане на Матрицата както и ще бъдеш част от най-добрата общност от ТЕС практици в света.


Ако имаш каквито и да е било въпроси, не се колебай да се свържеш на:

Телефон: 0887628882 или 0889695444

Имейл: info@svoizbor.com


Ще се видим в София на обучението,


Карл Доусън (водещ на обучението)

и Марти Иванова (главен организатор).