Живот в Светлината – новите водени медитации!

“Живот в Светлината” – водени медитации от Мартина Иванова

diskove1_2

Новите дискове с медитации “Живот в Светлината” вече са факт! Благодаря сърдечно на всички вас – стотици сте, които се свързвахте с мен по всички възможни начини, за да разкажете и споделите уникалните преживявания и повдигане, трансформацията настъпила в живота ви чрез медитациите от първите дискове “Път към Светлината”. Благодаря ви, щастлива съм и по своему “горда”, че Духът е решил през мен да дари тези могъщи енергийни инструменти. Ето тук е достъпна за свободно слушане медитацията “Единно съзнание” от първият албум.  http://www.youtube.com/watch?v=edsd3cG_Sh4 а самият албум можете да си поръчате ето от ТУК.

Вървим по своя път, стъпка по стъпка, променяме се и надграждаме вече постигнатото. Едно голямо надграждане дойде и с настоящите, нови дискове с медитации. Те отново са два на брой, и отново се подредиха така, че предлагат една стройна система за работа, като всяка следваща дава ново разгръщане и надграждане.

Комплектът от два диска съдържа 6 водени от мен медитации,   като всяка една от тях е не просто средство за релакс и изчистване на ума от тревоги и мисли, ами конкретна енергийна практика, с конкретна насоченост. Релаксация и зареждане за всеки ден, изчистване на ума, на блокажи и стари програми, трансформиране на ДНК кодовете на ясната светлина, преживяване и работа със Светлина в Нулевата точка. И още – стройна система от еергийни практики насочена към отваряне и разгръщане на многоизмерните функции на епифизната жлеза – третото око. Три дара от най-могъщите атланти от високите измерения – Изида, Хор и Тот. Възнесението е тук и сега, не е абстракция.

Мартина

Цената на двойния диск е 25 лв. (Един албум. два диска. 6 медитации) buy4

Можете да го поръчате на e-mail: shop@svoizbor.com, на телефон 0889695444, чрез формата за контакт. или чрез онлайн магазина на Свой Избор, през бутончето “поръчай” –

Ако използвате интернет комуникация, моля опишете вида и бройките на желаните продукти, точен адрес за доставка, име на получател, телефон за връзка. Ако искате да се доставят до офис на куриерска компания – моля изрично укажете кой.

Доставка и цени за доставка

Доставките се извършват чрез куриерски фирми на територията на България до вратата на клиента, или до избран офис на куриерската фирма. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез емейл или по телефона. Цените за доставка се определят от тарифите на куриерската фирма. Цената за доставка зависи от спецификата на поръчаните продукти (обем, тегло, разстояние до адреса за доставка, сума на наложен платеж). Обикновено между 3 и 4.10 лв.

Плащане

Плащането на направена от клиента поръчка може да бъде извършено: с наложен платеж на куриера при доставка на стоката.

Съдържание на дисковете (Един албум, два диска, 6 медитации): 

1458994_745380942142153_1181000881_n 1414863_745380945475486_1392011365_n

 CD 1: Релаксация, пречистване и зареждане за всеки ден

1. Мощта на Новия Космически Човек
2. Трансформиране на негативни модели и блокажи. Активиране на новите ДНК кодове
3. Преживяване в Нулевата точка. Изцеление на клетъчно ниво

CD 2: Даровете на древните Атланти. Пробуждане на епифизната жлеза (третото око). Връзка с Дома.

1. Медитация с кристалното кълбо на Изида
2. Медитация с рога на изобилието на Хор
3. Медитация с огнения кинжал на Тот. Посвещение в храма на Слънцето

ВИЖТЕ И ПЪРВИЯ АЛБУМ С МЕДИТАЦИИ “ПЪТ КЪМ СВЕТЛИНАТА”

Ето и по-пълно описание на трите медитации в Диск 1:

1. Мощта на Новия Космически Човек. Това е медитация, която можете да правите всеки ден. Изчиства ума, изчиства блокажи, страхове и несигурности, тежест, вина, дори физически блокажи. В тази медитация се потапяме в едно друго пространство, където времето връща часовника назад, разделяме се с всички стари програми за самоунищожение, старост, болест, страхове. И активираме нови програми за самовъзстановяване, подмладяване. Изпълваме се с мощ, вдъхновена от природните стихии, от земните недра и космическата енергия. Встъпваме в силата си, изпълваме се с младост, жизненост, увереност. Едно вдъхновяващо и зареждащо начало на всеки ден.

2. Трансформиране на негативни модели и блокажи. Активиране на новите ДНК кодове. Това е практика, вдъхновена от практиките на Владимир Лермонтов – цялостна система за заличаване на негативните ДНК кодове и трансформирането им в новите кодове на ясната светлина, но допълнена и обогатена. Медитация, която сме правили не веднъж при личните ни срещи – своеобразна регресионна практика, съвсем лесна, безопасна, достъпна и много работеща. Може да се използва за трансформиране и изцеление на всеки негативен модел, който срещаме в живота си – страхове, фобии, неувереност, физически проблеми, ментални и психически, невъзможност да имаме успешна връзка, или дете, или повтаряща се конфликтна ситуация с близък човек. На практика – с всеки негативен модел в живота ни.

3. Преживяване в Нулевата точка. Изцеление на клетъчно ниво. Посредством квантова синхронизация попадаме в енергията на Нулата. Пространството, където съществуват всички потенциали. Най-чистата и върхова точка на съзнанието. В окото на бурята, където всичко е спокойно, хармонично и където се раждат най-дълбоките благи чувства, генериращи мощна светлина. Светлина, нужна на клетките ни, за да бъдат преструктурирани и програмирани за здраве, дълголетие и младост. В това състояние на съзнанието идват най-дълбоките прозрения, отговорите на отдавна задавани въпроси, вдъхновение, творчески план, и изцеление на физическо ниво.

В диск 2 са събрани три последователни стъпки от система за работа с епифизната жлеза – третото око. Една от най-големите тайни на древните, и на тайните общества е Възнесението. А именно – издигането на кундалини през цялата чакрова система, за да стигне до третото око – епифизната жлеза, която отваряйки се за света на Боговете, дава постоянен достъп до фините светове, до съкровеното ни, същинско АЗ, до Вселенската библиотека, до многоизмерните светове. Епифизата е много чувствителен многоизмерен инструмент, който целенасочено и преднамерено е “заглушаван”, особено чрез масовото използване на флуор във водата, средства за устна хигиена, храна. Това вече не е тайна, достъпна за малцина избрани. Това е следващата логична и уместна стъпка от еволюцията на Новия човек. Именно чрез една работеща и отворена епифиза, ние акумулираме много повече фотони, светлина. А светлината е информация. Работещото трето око е директна връзка към пространството на Нулевата точка – там, където съзнателно, чисто ние сътворяваме нашата реалност, бидейки свързани с висшите светове, с Бог, с Вселенската библиотека. Това е новият етап от еволюцията на човешкото божествено същество.

През цялото лято на 2013, та до късна есен, буквално бях обучавана и посвещавана последователно и систематично в тази система за работа. Всяка от трите медитации използва дарове – енергийни инструменти, дадени ми от трима велики атланта – вечни същества от високите измерения – Изида, Хор и Тот Атланта. Всяка медитация в диска е последователна стъпка, която последователно разгръща многоизмерните функции на епифизата, за да завърши с тържественото посвещение в храма на Слънцето от Тот Атланта. Използвайте тези медитации последователно, със темп и честота, която вие сами усещате за възможни и уместни. Не ги правете наведнъж, за да дадете възможност цялото ви енергийно същество да се адаптира и да интегрира всяки нов енергиен тласък.

Надявам се и тези дискове да бъдат така полезни и силно трансформиращи. Ако още не разполагате с предишният комплект медитации – те са достъпни ТУК. Благодаря ви за доверието. За мен е радост и огромна чест да бъда ваш спътник в пътищата на Духа.

 Благодаря ви, че споделяте тази информация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

8 Comments

 • Диана Иванова
  Отговор

  Марти, очевидно нямаш нужда от реклама за новите дискове, но въпреки това искам да споделя какво ми се случи снощи след като направих трите медитации от Атлантида. От два дни се боря почти неуспешно с един вирус – традиционната хрема и кашлица, като вчера бях доста зле. Направих си медитациите вечерта и си легнах. На сутринта се събудих, а от хремата и неразположението нямаше и помен… Дори носа не ми беше зачервен… Днес се чувствам абсолютно здрава, без помен от вчерашните ми болежки. Марти, ти наистина си ВЪЛШЕБНИЦА!!!
  Наистина всички медитации са много силни, но след като направих трите една след друга, имах чувството, че съм в друго измерение. Още веднъж ти благодаря!Наистина постоянно твориш прекрасни неща, дори без да подозираш. Продължавай смело, а аз те прегръщам и ти БЛАГОДАРЯ за изцелението.

 • Ирина Войнова
  Отговор

  Радвам се, че новите дискове са готови. Очаквам с нетърпение да се сдобия с тях и особено с “Преживяване в нулевата точка”. На ноемврийския семинар в Бургас по време на тази медитация изживях тотално сливане с Цялото. Такова блаженство и умиротворение!..

 • diana
  Отговор

  Zdravej Marti,moga li da polucha diskovete v el.variant sled kato platja s kreditna karta,zashtoto ne sum v Bulgaria.
  Pozdravi i veseli praznizi!
  Diana

 • Galina Tsvetkova
  Отговор

  Здравей мила Мартина, Получих двата диска “Живот в светлината” и толкова много ми допаднаха. Благодаря ти Мартина за тези прекрасни медитации. Вълшебни са. Благодаря и на целия екип, участвал в създаването им. Благославям слънчевия ти глас който звънти. Прекрасно изживяване е този релакс. Благодаря ти мила Мартина!
  Галина

 • Asen Malinov
  Отговор

  Марти, уникално, неповторимо! Поклон!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Мили хора, благодаря ви за отзивите 🙂 Важни са ми, и ги ценя много!
  Поклон в ответ и от мен 🙂 С благодарност!

 • Ivelina Georgieva
  Отговор

  Zdraveite! Imam gelanie da si zakupq diskovete, no v men vaznikna vaprosa dali moga da zapochna meditaciite napravo ot tqh ili e dobre da si zakupq i parvite diskove “Pat kam svetlinata”?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.