Гостуващи автори

Свой Избор е платформа, носеща информация за новото време, новият начин на мислене и живот, за новите хора отдадени на добруване, радост, духовен растеж, здраве, любов и истинското празнуване на Живота. Освен създателят на сайта – Мартина Иванова, тук вече гостуват мнозина от новопробудените създатели на Новия Свят, споделящи с радост опитности и познания. На тази страница можете да намерите информация за гостуващите автори, на чиито материали се наслаждавате от страниците на сайта. Всеки от нас е напълно достъпен и отворен за работа и съдействие – чувствайте се свободни да питате, коментирате и търсите контакт, ако имате нужда и желание.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Милена Вълканова

Казвам се Милена Вълканова и имам вселенската благословия да се занимавам и да си изкарвам хляба с нещата, които страстно обичам – психологическа астрология и писане. Завършила съм психологическа астрология по метода на Хубер към Асоциацията по астрология и психология, Англия.

В момента се обучавам в Юнгианска психотерапия.

Възприемам се като изследовател на психическите и космическите дълбини, а в работата ми по време на астрологичните консултации – като водач, придружител и спътник на моите клиенти из тъмните (и светлите) кътчета на душата.

В групите по астро-арттерапия вдъхваме живот на символите в рождената карта и вместо да анализираме хороскопа, го живеем, достигайки до прозрения, катарзис и обновление.

Животът е приключение, а аз съм негов верен последовател.

Можете да се свържете с мен на: psychologicalastrology.wordpress.com, www.astroatelier.com, milena@astroatelier.com

♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~

Меги Колева (1958-2015г.)

Ofis_44_(3)Животът на Меги бе ярък и вълнуващ.. Остави и ярки следи след себе си, безброй пробудени хора, трансформирани към здраве, щастие и радост животи. Нейни текствове намериха място и тук и ще останат завинаги в сърцата ни. 

“Здравейте приятели,
 Когато на  мойте семинари започвам с групов идентитет, обикновено задавам въпроса:
„Кой съм аз?”. Оказва се, че това е най- трудния въпрос  на света!!!
 ( разбира се, след въпроса:” Какво искам”)
Никой не знае кой е!  И това е парадокс! Някоi казват- аз съм работата си,  други- аз съм семейството си,трети – аз съм  отговорностите си!
 Но никой всъщност не знае кой е или какво е!!!
 И това може би е смисълът  на човешкото съществуване – да разберем кои сме всъщност, и защо сме тук.
Спомнете си в Библията  какво е казал Иисус- „Спомни си Кой си!” – и нищо повече!
 Ще отговоря за себе си : Аз съм Аз.
 Безкраен и вечен Дух, направил съзнателния Избор да е Тук и Сега,  за да просветлява човешките души, за да ги изведе от мрака, за да стопли сърцата им!
 И това е всичко! Другото са спомени и опитности!”
 ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~

Маргарита Манева

Margarita ManevaКазвам се Маргарита Манева и се интересувам от поддържане на здравето през целия си съзнателен живот. Завършила съм Туризъм, но години наред практикувам професионално здравословния начин на живот във всичките му измерения – йога, фитнес тренировки, СПА, уелнес и козметични процедури, арометерапия, здравословно хранене. Завършила съм редица обучения в различни физически практики, целящи възстановяване на вътрешния баланс на тялото и продължавам да изучавам забравените принципи на здравето. Вярвам в това, че тялото е създадено по начин, позволяващ му да се самолекува и възстановява, и съм посветила една голяма част от времето и усилията си в това да помагам на други хора да възвърнат и поддържат естественото състояние „здраве” на физическото си тяло.
Познанията ми са свързани основно с функционално хранене, Ащанга Виняса и Хата йога, кондиционно трениране, алтернативни подходи към всички сфери на физическото здраве, превенция на заболявания и травми.
Можете да се свържете с мен на: xita2001x@gmail.com; strength3grace@gmail.com; http://strgrace.blogspot.com/

♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~

Диана Павлова

Радвам се да се запознаем.  Винаги съм знаела, че истинското знание е скрито дълбоко в нас и просто трябва да си го спомним.

Припомнянето отне дълги години на болка, страдание и страх, които накрая отвориха портал към нови и прекрасни светове и към моя нова версия на самата мен, непозната до този момент.

От дълги години се интересувам от връзката тяло-ум-дух. През 2009 г. този интерес ме отведе във Франкфурт на семинара на д-р Франк Кинслоу по Квантова синхронизация. Това е техника за мигновено изцеление чрез Чисто Осъзнаване. Видях много хора да се осъзнават и излекуват чрез този метод.

На всеки се е случвало да изпада в захлас пред прекрасен залез. Когато умът притихва и красотата попива във всяка клетка на тялото ни, кой е този който наблюдава това?

В този прекрасен миг можем да усетим вътрешния си Аз като неизменно и безгранично осъзнаване. Чувството на дълбока връзка с всичко съществуващо поражда усещане на сигурност, хармония и безусловна любов и възстановява по естествен начин перфектния ред в тялото и ума. Веднъж осъзната тази връзка, е като карането на колело – никога не се забравя и във всеки момент може да ни телепортира в окото на урагана.

Ще се радвам ако мога да помогна и на други хора, които се лутат между съжаленията за миналото и страховете за бъдещето да намерят себе си в покоя и радостта на вечното Сега и излекуват и хармонизират живота си.

♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.