До 10 минути безплатното мини обучение ще пристигне в твоята поща (а ако до 5 - 10 мин. не е там, то най-вероятно е в 'Spam' или 'Promotions' кутията ти). И докато чакаш имам една тайна изненада за теб...

Поздравления! С взимането на мини обучнението ти получи достъп до ТАЕН супер подарък, който ще ти помогне да се освободиш по-бързо от твоите най-дълбоки страхове и емоционални блокажи. Този подарък е отключен само за следващите 24 часа (продължи да четеш надолу, за да научиш какво представлява и как да го вземеш)...


Знам, че ще се влюбиш в мини обучението "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие"


Но какво ако ти кажа, че имам и още по-специално предложение за теб?


С мини курса ще знаеш кои са първите крачки към емоционално и душевно изпълнен живот... но какво ако ти кажа, че можеш да се изкачиш и на следващото по-високото ниво по-бързо, отколкото си мислиш? Какво ако ти кажа, че можеш да се справиш с твоите най-дълбоки страхове и емоционални блокажи и че можеш да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в рамките на дни (...дори и ако преди си опитвал методи като психотерапия или регресия)?


Точно затова съм ти приготвила този ТАЕН СУПЕР ПОДАРЪК!


Имам цяло онлайн обучение с всички майсторски техники и детайли, които ще ти помогнат да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в рамките на няколко дена.


Онлайн обучението се казва Рестартирай Живота си с ТЕС и защото имаше интерес към безплатния мини курс, ти подарявам 84% отстъпка от цената на обучението - от 110 лева само на 18 лева.

 

Тази отстъпка е ТАЙНА и не се вижда

никъде другаде в сайта. Валидна е само за 24 часа,

след което цената отново се вдига и тайната страница ще се скрие!

--- Таен Подарък ---

супер продажба

77% отстъпка на онлайн обучението

"рестартирай живота си с тес"

Натисни зеления бутон, за да влезеш в страницата с намалението и да науиш повече за обучението.

ПОБЪРЗАЙ! Това Намаление Свършва Само След:

01
дена
00
Часа
00
минути
00
секунди
С любов,

Марти Иванова
Сертифициран ТЕС майстор и преподавател
http://www.svoizbor.com
info@svoizbor.com