СЪБИТИЯ

2018 е годината на голямата материализация на всичко което посяхме дотук!

Срещите, семинарите и практикумите, които очаквахте с нетърпение, ще се разгърнат и променят хиляди нови животи тази година!  Време е да дадем материализиращ тласък на всичко което копняхме, визуализирахме, изчистваме пространство за да се роди новото. А сега ще са ни нужни умения, сила, устойчивост, солидни основи и трудолюбие, за да доведем до желаната реализация онова за което копнеем.

Ако отдавна копнееш за срещите с Марти Иванова – това е твоят шанс!

Подготвила съм изключително концентрирани, наситени с безценни знания динамични преживявания които носят възможността да насочат умело живота ти в неочаквана, добра посока и да ти помогнат да намериш и активираш нужните ти ресурси!

Отворени срещи, демонстрации, практикуми, специализирани обучения, преживявания, семинари и ритрийти – има за всекиго по нещо, а твоето нещо, което те докосне, със сигурност ще те тласне към нови, неподозирани висини!

Усети кои са твоите събития и давай смело напред! 

Така се вълнувам от предстоящите ни вълшебства! Очаквам те!

С любов,

Марти


 

ПРОБУЖДАНЕ: Творец на Живота си

Целодневен семинар

14 април 2018 – София

Семинарите “Пробуждане” с Марти Иванова трудно се описват. Те просто трябва да се преживеят.

Ако си в такъв преломен момент от живота си, в който се чудиш накъде да поемеш, защо изпитваш това дълбоко чувство на неудовлетворение, липса на цел, посока, мотивация, радост и пълнота – имаш нужда точно от това преживяване.

Ела на семинара ПРОБУЖДАНЕ: Творец на Живота си, ако:

 • копнееш най-сетне да намериш призванието си
 • искаш да си отговориш на отдавна терзаещите те въпроси за живота
 • се осмелиш да откриеш и трансформираш саботьорите по пътя ти към успеха
 • мечтаеш да откриеш и започнеш да живееш мисията си
 • отдавна работиш върху себе си, но сякаш нещо недостига
 • искаш да научиш работещи практични методи за трансформация
 • търсиш онази невидима духовна искрица, която осмисля, свързва и пробужда всичко останало
 • си готов за новия си живот

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ ТУК


ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА – Лекция и Демонстрация

24 април 2018 – София, 18:30 часа

Интуитивна техника от енергийната психология, Пренареждане на Матрицата лесно стига до корена на проблема. Изключително ефективна е за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, е че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота.

Мечтали ли сте някога да се върнете в миналото и да поправите някои неща? Сега вече е възможно!
Преживяното в Матрицата се отразява мигновено на всички нива и осезаемо подобрява качеството на живот.

ЗАПОВЯДАЙТЕ на поредната отворена среща с Марти Иванова, на която ще получите най-важните основи в разбирането и прилагането на метода “Пренареждане на Матрицата”. Ще получите практически инструменти за работа, и още – ще преживеете във водена от Марти сесия, вашето лично преживяване в Матрицата.

Виж пълната информация ТУК

Бъди носител на промяната – СПОДЕЛИ информацията! 


Основи на ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА и ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА (курс за самопомощ)

ТЕС (EFT), Matrix Reimprinting

Обучителен целодневен курс

19 май 2018 г – София

2 юни 2018 – Пловдив

ТЕС е най-популярното направление в новаторската енергийна психология – научен метод, обединяващ постиженията на аналитичните западни науки с древното източно познание за жизнената енергия в тялото на човек.

Методите от енергийната психология нежно и бързо освобождават енергийната система тяло-ум-емоции от травматични събития и негативни възприятия, замразени с времето в нея. ТЕС отработва едновременно случващото се в ума, емоциите и тялото с цел освобождаването и трансформирането му.

Свободен от негативните вярвания, човек видимо повишава качеството си на живот, здравето, комуникацията, връзките си, и се реализира успешно във всяка една сфера.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ ТУК


СЕРТИФИКАЦИОНЕН КУРС ПО ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА

НИВО 1 И 2

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

8, 9, 10 юни 2018 г.

ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT®), са най-известния метод от ново направление в психологията – енергийна психология. Методите от енергийната психология нежно и бързо освобождават енергийната система тяло-ум-емоции от травматични събития и негативни възприятия, замразени с времето в нея. ТЕС отработва едновременно случващото се в ума, емоциите и тялото с цел освобождаването и трансформирането му. 

ТЕС показва висока ефективност при депресии, фобии, тревожни и компулсивни разстройства, ПТСР, безсъние, алергии, пристрастявания към алкохол, цигари и др., свръхтегло, болки и физически заболявания. С тази техника е по-достъпно от всякога да влезем в блестяща физическа форма и да подобрим самочувствието си. Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те елиминират вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, невидими за съзнателния ум.

ТЕС представлява първо ниво в обучението по Пренареждане на Матрицата.

Към кого са насочени семинарите:

 • психолози (в т.ч. и студенти), психотерапевти, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и всякакви професионалисти, които помагат в преодоляване на негативни състояния и могат да прилагат ТЕС в работата си с клиенти;
 • професионалисти от алтернативните методи за здравето и благополучието: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, СКЕНАР-терапевти, енергийни лечители, масажисти и юмейхоисти, йога-инструктори;
 • хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК

 


МИНАЛИ СЪБИТИЯ

РИТРИЙТ  ПРОБУЖДАНЕ: Творец на Живота си

Три дена с най-доброто от Марти Иванова в магията на Балкана!

Ако си готов да се откъснеш от брътвежа и динамиката на града, ако копнееш за почивка, презареждане на батериите и си готов да се върнеш като нов човек – това приключение е за теб.

Очакват те три пълни дена в нова, свежа среда, с хора устремени също като теб към промяна, пробуждане на най-доброто в себе си и майсторско ново начало!

Ще се научиш как да се грижиш за тялото си, как да го активираш, да направляваш осъзнато мислите, емоциите, тялото, енергията си. Ще работим динамично, ще раздвижим тялото, ще се смеем донасита, ще общуваме качествено с природата, ще извайваме тела, ум, емоции, ще работим с енергия.

И ще се върнем нови, променени и заредени! ГОТОВ ЛИ СИ?

ОЧАКВАЙ СКОРО ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ!


ТЕС ПРАКТИКУМИ + ЛЕКЦИИ

ТЕС е най-популярното направление в новаторската Енергийна психология – научен метод, обединяващ постиженията на аналитичните западни науки с древното източно познание за жизнената енергия в тялото на човек. 

С помощта на ТЕС и другите методи на Енергийната психология, с лекота стигаме до сърцевината на проблема, изцеляваме травмата, пренаписваме подсъзнателните убеждения и повлияваме качествено на всички аспекти на живота ни. 

Когато се практикува в група, обменът на енергия често способства да се изцели голяма травма, да се преобърнат ключови убеждения, да се подпомогне трансформирането на някой “костелив орех”.

Всеки от ТЕС практикумите е с различна тема и насока на работа. Работата се направлява, модерира и подпомага във всеки един от момент от водещия.

ТЕС практикумите са подходящи както за опитни практици, така и за начинаещи любознателни практикуващи. 

Пренареждане на Матрицата – вечерна практика и представяне

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ТЕХНИКИ ЗА ЩАСТИЕ и СВОБОДА  

Отворена среща – Демонстрация

18.02.2017 – София

Да се справим с ограничаващите вярвания и повтарящите се негативни модели в живота ни!

Ще разбереш защо се случват повтарящите модели в живота ти и как да прекъснеш този порочен цикъл.

Ще преживееш практически срещата и препрограмирането на най-дълбоките ти негативни убеждения, които пречат на щастието, здравето и успеха ти!

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ ТУК

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––