Национално излъчване на Лекцията-демонстрация с Марти Иванова

Kак да имаш повече лекота и радост в живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата (без да чакаш години за резултат)

Национално излъчване на Лекция-демонстрация с Марти Иванова до всички българи по света

(Демонстрация с приложими техники за всички, които искат

да постигнат емоционална свобода)

билет за излъчването: 20лв.

Това събитие ще се случи пред вашите компютърни екрани
и няма нужда да ходите никъде за ваше удобство и безопасност.
След като направите регистрация и заплатите сумата по банка
ще получите уникален линк за достъп до излъчването,
което ще се състои на 18.03.2020г. от 18:30ч. 

100% Учене, чрез практика

Само теория не помага, а с различните практики ще се потопим по-добре в темата и ще изследваме своите страхове, саботиращи вярвания и реакции, от които учим за себе си.

100% Удовлетворение

Тази лекция ще видиш демонстрации и техники за това как практически да се справяш успешно с всяко житейско предизвикателство. Ще научиш как с лекота да отървеш от стрес, напрежение, тревожност, неувереност, депресивност, страх и всякакви видове емоционални, душевни и физически блокажи.

100% Гаранция за връщане на парите

Ако до края на лекцията не се чувстваш щастлив и видиш, че ТЕС не работи за теб, тогава на финала се обърни към нас и на момента ще получиш парите си обратно. Или ще получиш това, което искаш, или ще получиш парите си обратно. Толкова е просто.

Продължава да се случва, нали...?

Опитваш се да се отървеш от смразяващите страхове, тревожността, напрежението, саботиращото поведение и емоционалните травми, но продължаваш да се сблъскваш с проблем след проблем.... Това не е нужно да продължава!

Независимо дали преди си опитвал методи като психотерапията, регресията или други методи, които най-вероятно са завършили с анализиране, безкрайно разказване, дълги сеанси и мимолетен ефект... на това национално излъчване на лекция-демонстрация ще получиш нужните умения, сила и солидни основи, за да постигнеш истинска емоционална свобода, без да чакаш години за резултат. 


По време на Националното излъчване с лекцията-демонстрация

 "Как да имаш повече лекота и радост с ТЕС и Пренареждане на Матрицата" 

ще научиш как да:

Преодолееш с лекота всяко житейско предизвикателство.

Премахнеш ежедневните стрес, напрежение, тревожност, неувереност, депресивност, страх.

 Да бъдеш свободен от влиянието на негативните емоции върху възприятията, решенията, действията, общуването ти.

Да освободиш всеки тягостен спомен, травмиращи случки от миналото и тяхното невидимо негативно въздействие върху живота ти.

Да  откриеш скритите досега причини за всеки неуспех, спънка, негативно поведение в живота си и как да ги изцелиш, и промениш.

Да подобриш здравето, съня си, външния си вид

Да преододееш успешно преодоляване на зависимости, пристрастяване към храна и вещества, вредни навици.

Да подобриш взаимоотношенията си.

Да намериш целите и призванието си.
Време е да пренаредим убежденията! Време е да дадеш тласък на всичко, за което копнееш и да изчистиш пространство в себе си, за да се роди новото! 


Ще надникнеш в удивителния свят на енергийната психология! Ще имаш възможност да преживееш трансформация, водена от майстор в енергийната психология. А с техниките на емоционална свобода ще намериш един нов свят на щастие, хармония и свобода!


Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те разкриват и елиминират подсъзнателни вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, които са пречка пред успеха и реализацията ни.


Интуитивни техники, ТЕС и Пренареждане на Матрицата лесно стигат до корена на проблема. Изключително ефективни за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото качество на Пренареждане на Матрицата с ТЕС от останалите техники от енергийната психология е, че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота.

Матрицата позволява буквално да навлезеш в спомените, но не емоционално преживявайки наново травмата, а само наблюдавайки случилото се – за да видиш и разбереш. Помага да завършиш спомена по нов, позитивен начин. Не караме клиента просто да мисли по различен начин за този спомен, а му позволяваме да промени спомена в собственото си подсъзнание. Трансформираме неприятния спомен и негативното убеждение, в позитивен спомен и позитивни убеждения.Готов ли си да отидеш още по-напред в личното си развитие? ВРЕМЕ Е да пренаредим Матрицата.

Това събитие ще се случи пред вашите компютърни екрании няма нужда да ходите никъде за ваше удобство и безопасност. След като направите регистрация и заплатите сумата по банкаще получите уникален линк за достъп до излъчването, което ще се състои на 18.03.2020г. от 18:30ч. 

За Лектора - Марти Иванова

Скъпи читателю,

казвам се Марти Иванова и като холистичен терапевт работя на ниво тяло, дух, душа, емоции, психика. Обучен и сертифициран майстор-терапевт в енергийната психология – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Пренареждане на Матрицата на Раждането, НЛП Практик.  Също така съм и основател на сайта  svoizbor.com.  

Благодарение на ТЕС всяка година имам удоволствието да помагам на хората, включително и актьори, бизнесмени, певци, журналисти, спортисти и т.н. да се изчистят от всякакви емоционални блокажи и да започнат живота си наново; да се освободят от самокритиката, вината и смразяващи травми в миналото, които ги спират да са успешна. 

На това събитие ще имаш възможността да се докоснеш до ТЕС и да научиш как да гледаш с абсолютно спокойствие и вяра на миналото, настоящето и бъдещето си. Всяка година виждам как стотици практици започват живота си наново емоционално и душевно свободни.


Ще научиш как да се освободиш от най-големите си страхове и как да овладееш за минути всеки уплах, разстройване, недоволство и плач в малкото ти дете; да се чувстваш емоционално свободен и да имаш спокойни и мъдри взаимоотношения с партньора отсреща.

Ще те очаквам да се видим в София.


Повече за мен можеш да видиш ТУК.


За кого точно е подходящо това Национално излъчване на Лекция-демонстрация?

  • Психолози, изучаващи психология, психотерапевти, психоаналитици, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и други специалисти, практикуващи помагащи професии. ТЕС се комбинира успешно с всички терапии и постига върхови постижения в работата с клиенти;
  • Професионалисти практикуващи медоти за здраве и благополучие: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, алтернативна медицина, Мета медицина, психобиология, рейки лечители, енергийни лечители, масажист, физиотерапевти, мануални терапевти, йога-инструктори;
  • За ТЕС ентусиасти, които имат нужда да обогатят опита си и да се качат на наистина високо ниво в практиката си;
  • За хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;
  • За всеки, който търси алтернативни и нелекарствени начини за подобрение на здравето си;
  • За всеки, който търси добри взаимоотношения, личен път на реализация, спокойствие и живот в хармония;


angle-down

Световните специалисти за ТЕС:

д-р Дийпак Чопра

“ТЕС дава огромни възможности за изцеление.”

Дийпак 
световноизвестен лекар и писател, продал милиони копия на 70-те си книги

Джо Витале

"Резултатите с ТЕС са...меко казано феноменални"


Джо 
Предприемач, автор на бестселъри за самопомощ, звезда от книгата "Тайната"

Др. Уейн Дайър

"Оставете настрана скептицизма, ТЕС наистина работи. Работих с истински майстор в потупването - Ник Ортнър, и имах смайващи резултати в собствения си живот" 

Уейн 
 Световно признат бест-селъров автор и мотивационен лектор, често наричан "Бащата на мотивацията"

Луиз Хей

“Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно". Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.”


Луиз 
световноизвестната позитивна вдъхновителка на милиони по света.

Д-р Норм Шийли

“Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.”

Норм 
Президент на Институт за здравето „Холос“

Джак Канфийлд

“ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години.”


Джак - 

един от лидерите в мотивацията, автор на „Пилешка супа за душата“

Д-р Брус Липтън

“Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си, е чрез техниките на Енергийната психология.”

Брус - Kлетъчерн биолог

Д-р Джоузеф Меркола

"ТЕС е изключително дълбока и мощна техника. С нея буквално материализирах чудеса в живота си. Нужно е хората да разберат колко мощна и ефективна техника е това." 


Джоузеф - 

Лекар, остеопат, излекувал хиляди пациенти в последните 20 години

Какво споделят ТЕС практици?

Невероятно и разтърсващо. Чувствах се в друго измерение. Бях 3 дена на невероятен ритрийт. Научих много, проверих себе си, запознах се с интересни хора, изясних си въпроси, на които нямах досега отговори. Полезно за мен самата, полезно като знания, които са ми нужни, за да се развивам в професионален план. Марти е чудесна, с изключително позитивна енергия, всеотдайна, работи с висок професионализъм, с чувство за хумор, с умения да създава непосредствена, дружелюбна и спокойна атмосфера, обръща внимание на всички в групата.

Анелия Атанасова

Сертифициран коуч и бизнес треньор

Беше уникално по рода си, беше зашеметяващо, разтърсващо, пречистващо, изпълнено с много силна енергия и емоции преживяване. Случиха се толкова неща през тези 3 дни, че няма как да останеш равнодушен. Срещнах още нови прекрасни хора и е толкова хубаво цялото изживяване, че искам пак. Марти е най-прекрасният човек, който имам щастието да познавам, да бъде мой учител, ментор и дори бих казала приятел. Толкова е вдъхновяваща, като земен ангел е. Марти, обичам те!

Милена Дросева

Собственик на бизнес

Знаех, че ТЕС работи, но не знаех как да го приложа. Трябва си практика и помощ от професионалист като теб, Марти. Беше разтърсващо и събуждащо. Намерих много отговори на въпроси, които ме вълнуваха. Намерих много приятели и се почувствах по-уверена в себе си и своите възможности. Имаше практика, имаше повече познание и споделен опит извън обявеното в обучението, надграждане на знания, приемане. Прозрях някои истини за себе си. Разбрах къде греша в практиката си, научих допълнителни тънкости, добих практически опит за работа със себе си и с друг (клиент). Без колебание избрах обучението при Марти заради умението да преподаваш, професионализъм и опит, които излъчваш, увереност, тембър на гласа, внимание към детайла, не отказваш да отделиш време за проблемите на другите, с любов и грижа. Бих посъветвала всеки: заслужава си на всяка цена да се посети! Много ще спечелиш! Дори да нямаш амбиции да практикуваш, за себе си ще добиеш познание, което в бъдеще ще ти донесе много ползи!

Даниела Цонева

След всеки семинар на ТЕС се чувствам окрилена, заредена и преобразена. Не съм вярвала, че съществува толкова проста на пръв поглед техника, която да действа така бързо, точно и успокояващо. Много ми харесва поднасянето на материала, съчетано с практическата му част. Резултатите ми са значителни във всяко едно отношение! Случиха ми се много чудеса, за които нямах добра подготовка, но пък си дойдоха в точния момент. Преди това опитвах и други обучения, но те нямаха трайни резултати. Ако наистина искаш да промениш живота си и си готов да продължиш напред, ТЕС е най-доброто решение, което може да вземеш за себе си!

Силвия Велева

   Натисни върху бутона долу и запази
своето място 

БИЛЕТ: 20 ЛВ.

Това събитие ще се случи пред вашите компютърни екрании няма нужда да ходите никъде за ваше удобство и безопасност. След като направите регистрация и заплатите сумата по банкаще получите уникален линк за достъп до излъчването, което ще се състои на 18.03.2020г. от 18:30ч. 


© 2024  http://www.svoizbor.com - Всички Права Запазени
Oбщи Условия | Политика за поверителност | Защита на Личните Данни