Курс за самопомощ: ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА И Пренареждане на Матрицата

ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА
Да се справим с ограничаващите вярвания и повтарящите се негативни модели в живота ни!

Практически курс за самопомощ. Основите на Техники за Емоционална Свобода (ТЕС) и Пренареждане на Матрицата  – ЗАЯВИ СВОЕТО МЯСТОТУК: https://www.svoizbor.com/tes1-vip

За сертификационно обучение за ТЕС практик, 1 и 2 ниво, ЗАЯВИ УЧАСТИЕ ТУК: https://www.svoizbor.com/tes-application/

 

 

За обучението:

ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT®), са най-известният метод от иновативно направление в психологията, наречено енергийна психология. Те свързват и комбинират достиженията на когнитивните терапии от западната наука с древното източно знание за тялото и фината жизнена енергия, които протича в него.

Създателят на Техниките за Емоционална свобода, Гари Крейг, твърди: Причината за всички отрицателни емоции, е разстройството в енергийната система на тялото.

Методите от енергийната психология нежно и бързо освобождават системата тяло-емоции-ум от стресиращи събития и негативни възприятия, замразени с времето в нея. Именно тези събития са основата на която се гради отношението което като съзнателни, зрели индивиди имаме към себе си, към заобикалящата среда и хората с които взаимодействаме.

Нашите подсъзнателни вярвания са ядрото което предизвиква като доказателства поредица от случки и преживявания, а не обратното. И ако всичко негативно което изпитваме в зрелия си живот, се дължи на система от негативни подсъзнателни вярвания и енергийни блокажи – нима не си струва да надникнем в подсъзнанието и освободим енергийните блокажи?

За разлика от едностранчивото третиране на болестите от западната наука, ТЕС обхваща всичко онова, което се случва едновременно в ума, емоциите и тялото с цел освобождаването и трансформирането му.

Базирана на древната акупунктура, техниката представлява потупване с пръсти по 10-на акупунктурни точки по лицето и тялото, докато се изпитва негативната емоция, физическата болка, дискомфорт. Потупването освобождава кинетична енергия, която активира и прочиства от блокажи енергийните меридиани в тялото. Това помага за бързото освобождаване от неприятното чувство. При медицински изследвания е установено, че потупването изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията ни „борба или бягство”. Този сигнал прекъсва връзката между мисълта, чувството и физическото усещане на тялото, които съответстват на това негативно чувство или физическа болка. „Изтриването” на негативното чувство възстановява способността ни да мислим рационално,  прояснява ума, връща ни способността да виждаме обективно случващото се, без филтъра на травматични емоции и изкривено възприятие.

ТЕС и другите техники от енергийната психология често се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план. Те разкриват и елиминират подсъзнателни вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, които са пречка пред успеха и реализацията ни.

Ограничаващите вярвания, които всички имаме, са онзи неосъзнат блокаж, който се явява препъни-камък пред осъществяването на копнежите, плановете и мечтите ни. Дали това е неувереността ни да говорим пред хора, да привлечем правилния партньор, да създадем успешна връзка, или да се впуснем в ново начинание – корените са общи и се спускат дълбоко в подсъзнанието.
Повтарящите се модели са толкова ясни и отчетливи, че когато най-сетне им обърнем внимание, ни идва да се плеснем по челото и да си кажем “Ама как не го забелязвах досега, това нещо отчаяно се опитва да ми привлече вниманието!” Нещата които се случват по сходен начин в живота ни, често са сигнални лампички, които алармират и опитват да привлекат вниманието ни към подсъзнателните ни негативни вярвания. Реалният живот е само аудио-визуална проекция на вътрешния ни свят – осеян с вярвания, убеждения и нагласи. Събитията, хората, случките които изникват в нашата аудио-визуална холограма, идват само като необходимо доказателство за нашите собствени убеждения. Време е да пренаредим убежденията!

ДРУГИТЕ ЗА ТЕС

д-р Брус Липтън, клетъчен биолог: Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си, е чрез техниките на Енергийната психология

д-р Дийпак Чопра: ТЕС дава огромни възможности за изцеление.

Луиз Хей: Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.

Джак Канфийлд, автор на „Пилешка супа за душата“: ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години

Ще получите:
– печатно ръководство за самопомощ с ТЕС
– аудио-записи на семинара с лекциите и демонстрациите
– безценно познание трансформиращо живота ви
– ще разберете как да подобрите живота си преодолявайки ограничаващи мисли и подсъзнателни блокажи
– практика и опитност в тънкостите прилагайки ТЕС
– нова среда от променящи живота си хора

За кого е подходящо това обучение:
– за хора търсещи ефективна и качествена трансформация
– за хора готови да поставят ново начало
– за психолози, коучове и терапевти, търсещи нови и бързодействащи техники за промяна и изцеление
– за лидери, мениджъри, ръководители на екипи
– за всички практикуващи помагащи професии – в емоционален, или физиологичн план

Програма на обучението:
9:30 – 10:00 Регистрация
10:00 – 11:30 Въведение в обучението
11:30 – 11:45 Кафе пауза
11:45 – 13:00 Основна рецепта в ТЕС, психологическо преобръщане, аспекти. Лекция и практическо упражнение.
13:00 – 14:00 Обедна почивка
14:00 – 15:30 Ограничаващи вярвания. Повтарящи се негативни модели. Промяна на възприятието. Лекция и практически упражнения
15:30 – 15:45 Кафе пауза
15:45 – 18:00 Представяне на метода “Пренареждане на Матрицата” Упражнения от енергийната медицина
18:00 Край на обучението

 

ТЕС - Техники за Емоционална Свобода

ТЕС - Техники за Емоционална Свобода

ТЕС - Техники за Емоционална Свобода

ТЕС - Техники за Емоционална Свобода

ТЕС - Техники за Емоционална Свобода ТЕС - Техники за Емоционална Свобода

За водещия обучението:

ТЕС - Техники за Емоционална Свобода с Марти Иванова

Марти Иванова е дългогодишен треньор по личностно развитие, холистичен терапевт. Един от броящите се на пръсти advanced практици в България, дипломиран практик и сертифициран мастер преподавател по ТЕС и по Пренареждане на Матрицата с ТЕС към Българска асоциация по енергийна психологи и EFTMRAcademy (Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата) на ТЕС-мастър Карл Досън.
Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си.
Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com, позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц.

Марти Иванова прокарва мост между научно и духовно познание, дава практични и работещи методи за израстване и трансформация на живота. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации; води курсове и семинари за самопомощ из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, и разгърнат изцяло мисията и потенциала си.

Вижте още: Професионално тридневно сертификационно обучение в ТЕС – 1 и 2 ниво


Бъди проводник на промяната – СПОДЕЛИ информацията!