ТЕХНИКИ ЗА ЩАСТИЕ и СВОБОДА : Отворена среща и демонстрация

ТЕХНИКИ ЗА ЩАСТИЕ и СВОБОДА
Да се справим с ограничаващите вярвания и повтарящите се негативни модели в живота ни!

ЗАЯВИ СВОЕТО МЯСТО НА e-mail: info@svoizbor.com


Отдавна чаканата среща с Марти Иванова!

Ограничаващите вярвания, които всички имаме, са онзи неосъзнат блокаж, който се явява препъни-камък пред осъществяването на копнежите, плановете и мечтите ни. Дали това е неувереността ни да говорим пред хора, да привлечем правилния партньор, да създадем успешна връзка, или да се впуснем в ново начинание – корените са общи и се спускат дълбоко в подсъзнанието.
Повтарящите се модели са толкова ясни и отчетливи, че когато най-сетне им обърнем внимание, ни идва да се плеснем по челото и да си кажем “Ама как не го забелязвах досега, това нещо отчаяно се опитвада ми привлече вниманието!” Нещата които се случват по сходен начин в живота ни, често са сигнални лампички, които алармират и опитват да привлекат вниманието ни към подсъзнателните ни негативни вярвания. Реалният живот е само аудио-визуална проекция на вътрешния ни свят – осеян с вярвания, убеждения и нагласи. Събитията, хората, случките които изникват в нашата аудио-визуална холограма, идват само като необходимо доказателство за нашите собствени убеждения. Време е да пренаредим убежденията!

Ще надникнете в удивителния свят на енергийната психология! Ще имате възможност за отворена дискусия над тази толкова ключова житейска тема. А с техниките на емоционална свобода ще намерите един нов свят на щастие, хармония и свобода!

Дата: 18.02.2017
Час: 18ч. Регистрацията е отворена от 17:30ч. Моля, бъдете точни, за да уважим пространството на всеки гост!
Място: София, Essence Center
Адрес: ул. “6-ти септември” 37, във вътрешния двор, зад кооперацията
Вход: дарение 10 лв. (на място)Как да се запиша: За да гарантирате място, моля изпратете потвърждение на e-mail info@svoizbor.com

 

ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT®), са най-известният метод от иновативно направление в психологията, наречено енергийна психология. Те свързват и комбинират достиженията на когнитивните (аналитичните) терапии от западната научна практика с древното източно знание за тялото и фината жизнена енергия, които протича в него.

Този удивителен метод събрал в едно древните традиции и познание със съвременните най-добри научни открития и практики е подкрепен от клиничен опит с милиони клиенти от цял свят и множество научни изследвания.

Създателят на Техниките за Емоционална свобода, Гари Крейг, твърди: Причината за всички отрицателни емоции, е разстройството в енергийната система на тялото.

Методите от енергийната психология нежно и бързо освобождават енергийната система тяло-ум-емоции от травматични събития и негативни възприятия, замразени с времето в нея. Именно тези събития са причина за негативния начин, по който човек вижда заобикалящия свят, и формират подсъзнателни програми на реакция, взаимодействие и възприятие на случващото се в момента.
Нашите подсъзнателни вярвания са ядрото което предизвиква като доказателства поредица от случки и преживявания, а не обратното. И ако всичко негативно което изпитваме в зрелия си живот, се дължи на система от негативни подсъзнателни вярвания и енергийни блокажи – нима не си струва да надникнем в подсъзнанието и освободим енергийните блокажи?

Докато съвременната западна медицина подценява влиянието на мислите и чувствата върху възникването на болестите, а вербалните психотерапии игнорират физиологичните реакции на тялото при изпитването на негативни емоции, ТЕС се фокусира на онова, което се случва едновременно в ума и тялото с цел освобождаването и трансформирането му.

Базирана на древната акупунктура, техниката представлява потупване с пръсти по 10-на акупунктурни точки по лицето и тялото, докато се изпитва негативната емоция. Потупването освобождава кинетична енергия, която активира и прочиства от блокажи енергийните меридиани в тялото. Това помага за бързото, в рамките на няколко минути, освобождаване от неприятното чувство. При медицински изследвания е установено, че потупването изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията ни „борба или бягство”. Този сигнал прекъсва връзката между мисълта, чувството и физическото усещане на тялото, които съответстват на това негативно чувство или физическа болка. „Изтриването” на негативното чувство възстановява капацитета за рационално мислене и способностите за намиране на решения.

Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те разкриват и елиминират подсъзнателни вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, които са пречка пред успеха и реализацията ни.За водещия:

Марти Иванова е дългогодишен консултант по личностно развитие, холистичен терапевт. Един от броящите се на пръсти ТЕС-мастъри в България, дипломиран мастер-практик в енергийната психология към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания) и Българска асоциация по енергийна психология.
Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си.
Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация www.svoizbor.com, позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц.

Марти Иванова прокарва мост между научно и духовно познание, дава практични и работещи методи за израстване и трансформация на живота. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации; води курсове и семинари за самопомощ из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, и разгърнат изцяло мисията и потенциала си.

Бъди проводник на Промяната – сподели информацията!