Дълбока клетъчна детоксикация

ДЪЛБОКА КЛЕТЪЧНА ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

Забързаното ежедневие, нездравословния начин на живот и дистанцираността ни от природата водят до все по-задълбочаващо се замърсяване на организма, натрупване на токсини и тежки метали, които възпрепятстват правилното функциониране на клетки, органи и системи в тялото ни. Различните степени на замърсяване се проявяват в различни болестни състояния – от кожни, през хормонални дисбаланси, наднормено тегло, метаболитни проблеми, та се стига до тежки състояния на сърдечно-съдовата система, инсулт и дори рак.

Нуждаем се от уникално съчетание от естествени вещества, които образуват стабилни комплекси с голям брой токсични тежки метали, така че да бъдат изхвърлени по естествен път от тялото. Тези вещества трябва да стимулират и подсилват естествените очистващи и самовъзстановителни механизми на тялото за да се справят с токсичните метали и химикали.

Уникалната 21-дневна програма за детоксикация е изградена на базата на изследванията на американския професор по имунология д-р Алън Грийнбърг, който пръв използва в практиката си съчетание от хлорела, бентонит, алфа-липоева киселина. В последствие той добавя към формулата магнезий, селен, цинк и витамин C, които в съчетание образуват мощно свързани детоксикиращи агенти, които извличат натрупаните токсини от дълбоко клетъчното пространство и ги изхвърлят от организма. Изброените елементи са част от пакета, който получавате като част от детокс програмата, в допълнение с прецизно подбран набор от ензими, пробиотици, натурални сокове и екстракти от лечебни растения и плодове. Всички продукти, в точна последователност и комбинация подтикват организма да изведе натрупаните токсини и шлаки в извънклетъчното пространство и да ги изхвърли бързо от тялото.

(Подробно за магнезия можете да прочетете ТУК)

Програмата включва пълен набор от 15 елемента – натурални съставки, които се съчетават по определен начин, за да активират процесът на отделяне на токсините от дълбоките клетъчни депа и изхвърлянето им от организма.

В практиката ни и работата с пациенти с различна степен на клетъчно замърсяване, доусъвършенствахме тази формула с допълнителни хранителни вещества, с мощен антиоксидантен ефект, които подпомагат изчистващия ефект, подсилват имунната система и възстановяват жизнената енергия.

Уникалната 21-дневна дълбока клетъчна детоксикация е:

 • Съобразена със здравния статус
 • Мощно очистващ метод, но и щадящ организма
 • Насочена към лечението на здравословни проблеми
 • Извлича токсините на клетъчно ниво
 • Включва целия набор необходими продукти, ензими, добавки, минерали за целия период
 • Включва подробни инструкции за приложение
 • Консултация
 • Проследяване на резултатите и неограничен брой консултации през целия период на детоксикацията
 • Съвети и насоки за допълващи терапии

Цена на програмата, включваща точни указания, консултация и всички необходими продукти за прилагането й: 220 лв.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ИЛИ ПОРЪЧАЙТЕ ТУК

26 Comments

 • BLAZE SARENKOVSKI
  Отговор

  kako da se pomogne na pacient koj ima primarno zariste na desnoto belodrobno krilo sto metastazira sprema mozokot i ima metastazi vo mozokot

 • Петя
  Отговор

  къде може да се намери органична сода?

 • Тони
  Отговор

  Здравейте,

  Поздравления за хубавия сайт! Радват ме интересните неща, които откривам.
  Интересува ме какво точно представлява програмата за детоксикация като план – спазва ли се въздържане от храна – частично или напълно, свързана ли е с предизвикване на разхлабване, малко по-подробно за включените за прием съставки – билки, минерали, витамини и т.н. – от естествен източник ли са или синтетични, какви по-точно продукти са включени в курса. Стандртен ли е или има вариациии за различни хора? Може ли да се изпълнява при обичаен ритъм на живот, или е свързан с дискомфорт, който изисква /поне в началото/ престой в домащни условия и повече спокойствие (Ако се налага, например, много често ходене до тоалетната, ако има болки, прилошаване, замайване – за колко време от общото се очаква да преминат, силно ли се изразяват симптомите на прочистване. Ясно ми е, че всеки организъм е различен и че зависи и от степента на замърсеност, но все пак ми се иска да добия по-ясна представа какво да очаквам и в какво се изразява програмата. Също какви допълнителни терапии биха подпомогнали процеса и как може да се докаже ефективността му – че наистина има резултат и как точно се повлиява организма.
  Благодаря и пожелавам успехи в начинанията, много обич и светлина!

 • Мина
  Отговор

  Имам същите питанки като в горния коментар на Тони от м.септември. Не виждам обаче да е отговорено. Може ли все пак някой да сподели отговорите на тези въпроси. Интересувам се живо. Също искам да добавя още един въпрос – има ли противопоказания за прилагането на пречистването при бременност и кърмене?

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Здравейте, дами.
  Извинете забавянето, но понякога се случва да пропуснем някой коментар. Не е умишлено. За да сте сигурни, че ще получите навременна информация, по-добре използвайте формата за контакти и изпратете конкретно запитване. По отношение на бременност и кърмене – всички специалисти препоръчват да се избягват всякакви детоксикиращи практики, защото има съвсем реална възможност токсините, които се раздвижат и започнат да излизат от тялото, да попаднат в кръвния поток, в кърмата, а оттам – в бебето. По-добре изчакайте да свърши периода на кърмене и тогава пристъпете към избраната от вас детокс програма.

  Иначе за питането ви:

  Тази програма за детоксикация е изключително щадяща и не е сложна, но в същото време е много мощно изчистваща целия организъм.По време на режима, ще можете да ходите на работа, и изобщо да водите обичайния си ежедневен режим.

  -Ще приемате 21 дена един специален детокс коктейл, който приготвяте сама по рецепта, която получавате от нас. Изсмуква от дълбоките клетъчни депа натрупаните токсини и тежки метали, изчиства дебелото черво, черен дроб,цялата повърхност на ограните, както и клетките в дълбочина. Продължителността е такава, защото 21 дена е времето, за което организмът се разделя със стари вредни програми и замапетява нови. След като се активират самовъзстановителните и очистващи сили на организма, те продължават да действат и след като престанете да пиете детокса.
  – Не е необходим специален хранителен режим. Е, винаги може да помогне по-леката растителна храна и редуциране на тежките меса и млечни продукти, консервирани храни и транс-мазнини.

  Резултатите се чувстват веднага съвсем обективно. А проследяемост може да се направи с всеки от модерните квантови уреди за измерване на състоянието на организма – Оберон, квантов анализатор. Ако страдате от конкретно заболяване, специфичните медицински изследвания, които проследяват физиологичните показатели също ще отчетат резултат.

  Поздрави.

 • Стефка Парашкевова Стоева
  Отговор

  Живея в гр. Перущица-близо до гр.Пловдив.
  От къде да
  си го купя?
  гр Перущица-пк 4225 ул Княз Церетелев6

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте. Това не е готов продукт, който можете да закупите от магазинна мрежа. Няма значение къде живеете. Това е програма, която се изготвя от нас и се закупува само от нас. Получава се чрез куриерска доставка до адреса ви. Поръчка можете да направите чрез формата за контакти, както е указано горе.
   Поздрави.

 • Галина
  Отговор

  Здравей Мартина, исках да попитам след като се закупи програмата, на каква цена приблизително излизат продуктите необходими за детокс коктейла за тези 21 дни. Благодаря предварително!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Всичко е включено в тази сума, няма други разходи. Освен за няколко кила ябълки, моркови, диня, или нещо друго, от което да се прави фреш.

 • Д.Петкова
  Отговор

  Individualno za vseki li se izgotvq programata za detoks?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Базовите съставки остават непроменени. Но има индивидуални особености, които се съобразяват със състоянието и нуждите на всеки. Понякога включва и информация за препоръчителен хранителен режим- като бонус.

 • Десислава Анигностова
  Отговор

  Здравей Мартина,

  Как стои въпросът при недобра усвояемост на хранителни вещества, предполага се в т.ч. и хранителни добавки? Ще има ли ефективност тази програма при хора с подобен проблем? Взимала съм разни добавки, но не мога да кажа, че съм усетила нещо конкретно. Единствено откакто взимам ММС (ЦДС), най-сетне забелязах някаква промяна – доказателство, че въобще нещо се случва, след като приемам нещо.

  Благодаря предварително! Всичко добро! 🙂

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Голяма част от причините човек да не успява да усвоява добре хранителните вещества се дължат на това, че стените на вътрешните органи, на храносмилателна система и свързани органи с покрити с нежелани наслагвания, които пречат на клетките да работят пълноценно.
   В случая целта на детоксикацията е именно да изхвърли от организма тези нежелани шлаки. Едва след това можем да очакваме пълноценно усвояване на добавки.
   В случая минералите са необходими, защото влизат в чисто химическа реакция и така активират процесът на освобождаване и изхвърляне на токсините.

 • Златка
  Отговор

  Здравейте, искам да кажа че този месец успях да направя програмата за пречистване -от 1 март до 21 март. В началото усетих съвсем леко главоболие, други неразположения почти не е имало. Може би защото я започнах след като бях правила житния режим през февруари. В момента се чувствам много добре с подобрена перисталтика и жизненост. Имах лек здравословен проблем в дебелото черво – дискомфорт и болка, днес няма никакъв помен от него. Мисля че програмата е прекрасна и наистина пречистваща.
  Благодаря ти Мартина, продължавай да се развиваш и да помагаш на повече хора.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Златка, много се радвам! Благодаря от сърце, че отдели време да споделиш в коментар опита си. Чистотата на тялото и съзнанието е предпоставка за хармоничен и спокоен ум, емоции и дори успехи в начинанията ни. Благодаря!

 • Таня
  Отговор

  Искам да попитам дали имате наблюдения тази детоксикираща програма би помогнала при ревматоиден артрит?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Нямаме конкретни отзиви от хората за артиритни състояния, но предивид на това, че ревматоидните болки до голяма степен са свързани с натрупване на токсини по ставите, както и възпаления, то би трябвало да има чувствително облекчение и при артрит. Още повече, че минералите допълващи програмата (като магнезий) със сигурност имат лечебно действие при ставни проблеми.

 • Стела
  Отговор

  Каква е цената на тази програма?

 • Антоанета Ненчева
  Отговор

  каква е цената на детокс програмата?
  Бих искала да поръчам, но не виждам цена?

 • елена кунчева
  Отговор

  Здравейте! Бих искала да ми кажете каква е цената на тази програма и дали мога да очаквам някакъв ефект при оплаквания от прегъната жлъчка – горчив вкус в устата, лош дъх (особено голям проблем) и т.н. Благодаря.

 • Калина
  Отговор

  Бихте ли все пак посочили цената на детокс програмата,за да може да си я поръчаме! Вече няколко читатели питат за това!

 • Dora Morrill
  Отговор

  Ето това е цената – публикувана е в началото на страницата .Цена на програмата, включваща точни указания, консултация и всички необходими продукти за прилагането й: 220 лв.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.