Божествената Матрица. Двудневен интензивен курс

Изцеление в Божествената Матрица е авторски курс за самопомощ на Мартина Иванова, интегрирал най-добрите практики от “Светлинната Матрица” на Шарън Кинг – преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, ангелска терапия, Тета лечение, Акашови записи, квантова синхронизация и други енергийни практики. Божествената Матрица е метод, чрез който имаме достъп до най-фините и висши енергийни нива. Често изцелението на емоционални травми чрез преминаване през отделни случки, може да бъде тягостно и времеемко.С Божествената Матрица можем само в рамките на една сесия, да изцелим поредица от травматични събития, без да навлизаме в разстройващи детайли.

Please fill all required field

Информация за поръчката

Полетата маркирани с * са задължителни

Твоят билет

Обобщение на поръчката

Продукт
Общо
Общо 0.00 лв.
Общо 0.00 лв.

Информация за плащане

*ВНИМАНИЕ* За да запазиш своето място е достатъчно само да изпратиш капаро от 50лв. по банков път, а останалата част ще я платиш като дойдеш на събитието. След регистрацията ще получиш информаця банковия превод. 

Ние уважаваме твоята поверителност и информация и никога няма да я споделяме с трети лица.

100% Гаранция за връщане на парите

Ако до края на обучението не получиш това, което сме ти обещали и видиш, че то наистина не работи за теб, тогава на финала се обърни към нас и получиш парите си обратно. Или ще получиш това, което работи за теб или ще получиш парите си обратно. Толкова сме сигурни в качеството на това обучение!

100% Практичност

Божествената Матрица е метод, чрез който имаме достъп до най-фините и висши енергийни нива. Често изцелението на емоционални травми чрез преминаване през отделни случки, може да бъде тягостно и времеемко. С Божествената Матрица можем само в рамките на една сесия, да изцелим поредица от травматични събития, без да навлизаме в разстройващи детайли

Имаш допълнителни въпроси?

Свържи се сега и задай всеки твой въпрос.
Марти Иванова
Сертифициран ТЕС майстор и преподавател
  • Имейл и телефон за връзка

    info@svoizbor.com
    0887-628-882

  • Твоята поверителност е защитена.

  • 100% гарантирано удовлетворение

  • Твоята информация е запазена в сигурни ръце и няма да се споделя никъде.