- НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ НА МАРТИ ИВАНОВА - 2023 -

ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА "ИЗЦЕЛИ ЖИВОТА СИ С ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА" И ПРАКТИЧЕСКА ДЕМОНСТРАЦИЯ КАК ДА СЕ РАЗВЕДЕМ СЪС СТРЕСА, ИЗПОЛЗВАЙКИ ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА ОТ КНИГАТА

С АВТОРА, ПСИХОЛОГ И ТЕС МАЙСТОР - МАРТИ ИВАНОВА

"92% от хората не се чувстват емоционално свободни... Но какво ако причината е, защото работим върху грешните неща?"

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СЪБИТИЕ, ОТ КОЕТО ИМАШ НУЖДА, АКО ИСКАШ ДА НАУЧИШ....

"Древната рецепта", Която Позволява на Обикновени Хора, Без Опит в психологията, да се отърват от емоционалните блокажи и страхове, без да чакат години за резултат

Турнето ще се проведе в следните градове:

- (ИЗЧЕРПАНО) Стара Загора, 16 ноември, х-л Елеганс, 18:30ч.
- (изчерпано) Варна, 23 ноември, Радио Варна, 18:30ч.
- (ИЗЧЕРПАНО) Бургас, 29 ноември, х-л Аква, 18:30ч.
 - (ПОСЛЕДНИ МЕСТА) Пловдив, 7 декември, Дом на културата Борис Христов, 18:30ч. 
- (остава само 1 vip-билет)  София, 14 декември, Клуб на Архитектите, 18:30ч.


Натисни Бутона "вЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ и посочи своя град, ЗА ДА ЗАПАЗИШ СВОЕТО МЯСТО


Местата са към края си!

Цените се вдигат след:

  1  3
Дена
:
 
  1  4
Часа
:
 
  0  8
Минути
:
 
  5  8
Секунди

You missed out!

Ето какво получаваш:

 • Пропуск на Представянето на Книгата "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата"
 •  БОНУС 1:  Практическа част 1: Демонстрация на ключови техники - индивидуална и групова работа
 •  БОНУС 2:  Практическа част 2: разглеждане на конкретни житейски казуси и подходящи техники за тях
 •  БОНУС 3:  Практическа част 3: Групова практика за освобождаване от стреса и постигане на желани цели
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:  1) Тридневно сертификационно практическо обучение, което започва на следващия ден след представянето и демонстрациите.
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:  2) Разглеждане на реални задълбочени житейски казуси, с които ще можеш практически да видиш трансформацията, която хората преживяват
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:  3) Личен напътстващ ментор по време на целия сертификационен семинар
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:  4) Международен сертификат и възможност за достъп до ексклузивни супервизии (мини надграждащи семинари с ментори) до българската и международната общност на практиците в енергийната психология
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:  5) VIP обяд с марти иванова и всички участници с vIP билет

Турнето ще се проведе в следните градове:

- (ИЗЧЕРПАНО) Стара Загора, 16 ноември, х-л Елеганс, 18:30ч.

- (изчерпано) Варна, 23 ноември, Радио Варна, 18:30ч.

- (ИЗЧЕРПАНО) Бургас, 29 ноември, х-л Аква, 18:30ч.

- (ПОСЛЕДНИ МЕСТА) Пловдив, 7 декември, Дом на културата Борис Христов, 18:30ч.

- (остава само 1 vip билет)  София, 14 декември, Клуб на Архитектите, 18:30ч.

Натисни Бутона "вЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ и посочи своя град, ЗА ДА ЗАПАЗИШ СВОЕТО МЯСТО

Авторът Марти Иванова в медиите:

100% Учене, чрез практика

Само теория не помага, а с различните практики в събитието ще се потопим навътре в себе си и ще изследваме своите страхове, саботиращи вярвания и реакции, от които учим за себе си.

100% Удовлетворение

На това представяне на книгата + демонстрации ще видиш техники за това как практически да се справяш успешно с всяко житейско предизвикателство. Ще научиш как с лекота да отървеш от стрес, напрежение, тревожност, неувереност, депресивност, страх и всякакви видове емоционални, душевни и физически блокажи.

100% Гаранция за връщане на парите

Ако до края на представянето на книгата и практическите демонстрации не се чувстваш щастлив и видиш, че ТЕС не работи за теб, тогава на финала се обърни към нас и на момента ще получиш парите си обратно. Или ще получиш това, което искаш, или ще получиш парите си обратно. Толкова е просто.

 ВНИМАНИЕ: 

Скъпи читателю, преди да продължиш към следващите редове, е важно да знаеш, че това събитие НЕ Е типичното представяне на книга, където ще има само лекция и теории... ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ЖИВО НА ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА ОТ КНИГАТА - КОИТО СА ПРЯК ПЪТ КЪМ ЕМОЦИОНАЛНА И ДУШЕВНА СВОБОДА

 • Ако търсиш просто обикновенно представяне на книга, където авторът ще изнесе лекции на различни теми и ще мотивира присъстващите да живеят по-добре, колкото просто да се създаде краткотрайна еуфория от това, че си бил с много хроа... то това представяне на книга не е за теб...

На тази среща ще има практически демонстрации на Техниките за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицта по сериозни тематики като страхове, тревожности, безпокойство, детски травми и др. Тези демонстрации са  твоят кратък път към постигането на емоционална и душевна свобода.

Ако не искаш всеки път отделяш цялото си свободно време и енергия за анализиране на своите страхове, тревоги, напрежение или това защо изпитваш определени емоции… можеш да научиш на това представяне как точно да използваш Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата, за да изградиш душевна и емоционална свобода за рекордно кратко време.


но преди да продължим напред нека видим кои са
трите неприятни истини
заради които повечето Хора Не Успяват Да Постигнат Емоционална Свобода, колкото и да опитват

 • Те анализират, само четат и научават цялата информация за постигане на емоционална и душевна свобода… но в повечето случаи те виждат изключително малки резултати, които не са достатъчно. Причината за това е, че се губят в многото информация и нямат ясна, доказана и ефективна практическа система, която да следват стъпка по стъпка.
 • Те са опитвали методи като вербална, аналитична, коригираща поведението Психотерапия, което е завършвало с дълги години анализи и сеанси , без да се почувства сериозен напредък, или осезаема промяна. Може да да опитвали и Регресия, която ако не е проведена професионално, понякога завършва с припомняне и отваряне на стара травма, без това да има терапевтичен ефект.
 • Те дори използват методи като Медитацията, отново, без да имат ясна система как да я използват за емоционално изцеление, което е завършило с временно или повърхностно облекчение, без дългосрочен и дълбок ефект.

И така, какво е решението?

На това събитие ще разбереш и най-вече в практическата част ще видиш, че не е нужно да хабиш 10 години в обучения и личностно развитие, за да научиш как да бъдеш емоционално свободен човек. Можеш да използваш Техниките за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата, за да започнеш да усещаш истинско спокойствие и увереност в себе си.


И (ако се интересуваш) можеш, разбира се, след това да опиташ и Психотерапията, Регресията или Медитацията, но те не са задължителни.

Но Какви са Всекидневните Проблеми На Хората, Които Имат Нужда Да Постигнат Емоционална Свобода…

Нека бъдем реални за момент. Всъщност има 3 големи проблема, с които хората, нуждаещи се от емоционална свобода и спокойствие трябва да се сблъскват всеки ден.

 • Те изпитват сериозни затруднения да се справят със своите страхове, тревожности, напрежение или емоционални травми, въпреки че отстрани в обществото не изглежда така. Те знаят, че имат нужда да намерят дълбоко душевно и емоционално спокойствие, но не знаят защо не го постигат, а някои дори си мислят, че е невъзможно.
 • Заради собствените си страхове, че може никога да не се справят със своите емоционални болки, че могат да нарушат своя имидж, ако другите разберат за техните тревожности и страхове, те често не споделят това с други и не търсят активно решения. И не съм изненадана. В крайна сметка кой иска да бъде толкова уязвим пред всички, нали?
 • И така те прекарват дълго, имам предвид, МНОООГО дълго време, чувствайки се сами, неразбрани понякога четейки книги и изгубвайки се в палитрите от тонове информация.

Но знаеш ли какво? Това се случва много често. И този тип хора трябва да се изправят срещу това всеки ден. Всеки. Един. Ден.

И утре ще трябва да го направят отново ...

Докато не разберат основната причина, поради която те не изпитват душевна и емоционална свобода.

Междувременно Решението Е Много Просто: Те Се Нуждаят От ТЕС (Техниките За Емоционална Свобода) и Пренареждане на Матрицата


Защото именно ТЕС и Пренареждане на Матрицата могат да решат всички тези проблеми. Просто трябва да знаеш как да използваш тези техники ефективно…

... а сега можеш да ги научиш лесно и достъпно, за да получиш невероятни резултати, без да си експерт в това.

Най-накрая една от най-продаваните практически книги идва в твоя град с практики и демонстрации на живо! 

Това събитие няма да е просто обикновенно представяне на книга. Ще видиш практически демонстрации

 Как да имаш повече лекота и радост с ТЕС и Пренареждане на Матрицата 

По време на практическата част ще наблегнем на това как да:

Преодолееш с лекота всяко житейско предизвикателство.

Премахнеш ежедневните стрес, напрежение, тревожност, неувереност, депресивност, страх.

 Да бъдеш свободен от влиянието на негативните емоции върху възприятията, решенията, действията, общуването ти.

Да освободиш всеки тягостен спомен, травмиращи случки от миналото и тяхното невидимо негативно въздействие върху живота ти.

Да  откриеш скритите досега причини за всеки неуспех, спънка, негативно поведение в живота си и как да ги изцелиш, и промениш.

Да подобриш здравето, съня си, външния си вид

Да преододееш успешно преодоляване на зависимости, пристрастяване към храна и вещества, вредни навици.

Да подобриш взаимоотношенията си.

Да намериш целите и призванието си.
Време е да пренаредим убежденията! Време е да дадеш тласък на всичко, за което копнееш и да изчистиш пространство в себе си, за да се роди новото! 


НА това представяне на кигата и демонстрацията на живо ще надникнеш от първа ръка в удивителния свят на енергийната психология! Ще имаш възможност да преживееш трансформация, водена от майстор в енергийната психология. А с техниките на емоционална свобода ще намериш един нов свят на щастие, хармония и свобода!


Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те разкриват и елиминират подсъзнателни вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, които са пречка пред успеха и реализацията ни.


Интуитивни техники, ТЕС и Пренареждане на Матрицата лесно стигат до корена на проблема. Изключително ефективни за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото качество на Пренареждане на Матрицата с ТЕС от останалите техники от енергийната психология е, че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота.

Матрицата позволява буквално да навлезеш в спомените, но не емоционално преживявайки наново травмата, а само наблюдавайки случилото се – за да видиш и разбереш. Помага да завършиш спомена по нов, позитивен начин. Не караме клиента просто да мисли по различен начин за този спомен, а му позволяваме да промени спомена в собственото си подсъзнание. Трансформираме неприятния спомен и негативното убеждение, в позитивен спомен и позитивни убеждения.

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СЪБИТИЕ, ОТ КОЕТО ИМАШ НУЖДА, АКО ИСКАШ ДА НАУЧИШ....

"Древната рецепта", Която Позволява на Обикновени Хора, Без Опит в психологията, да се отърват от емоционалните блокажи и страхове, без да чакат години за резултат

 ВСЕКИ БИЛЕТ ЗА СЪБИТИЕТО ВКЛЮЧВА: 


 • Пропуск на Представянето на Книгата "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата"
 • Пропуск на Представянето на Книгата "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата"
 •  БОНУС 1:   Практическа част 1: Демонстрация на ключови техники - индивидуална и групова работа
 • Ще приложим на практика едни от най-важните и ключови техники от книгата. Ще усетиш техния благотворен ефект под вещото ръководство на експерт. Така ще разбереш как най-добре да ги прилагаш в различни случаи, как да избягваш често допусканите грешки и как да постигаш най-удовлетворяващ резултат. 
 •  БОНУС 2:   Практическа част 2: разглеждане на конкретни житейски казуси и подходящи техники за тях
 • Ще разгледаме конкретни житейски казуси и ще участваш в демонстрация на истинска терапевтична сесия. Така ще знаеш точния алгоритъм и най-подходящите похвати които да използваш и за твоите конкретни житейски ситуации.
 •  БОНУС 3:   Практическа част 3: Групова практика за освобождаване от стреса и постигане на желани цели
 • Тази практика ще е черешката на тортата на преживяването. В преживяване ще усетиш как с лекота можеш да променяш състоянието си; да се отърсваш от стресиращото влияние на външния свят и да се устремиш към мечтите и желаните цели. 
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:   1) Тридневно сертификационно обучение, което започва на следващия ден след представянето и демонстрациите. Обучението включва изследване на ЕНЕРГИЙНАта ПСИХОЛОГИЯ В ДЪЛБОЧИНА. 3 ДЕНА ПОСТОЯННИ ПРАКТИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ, работа върху лични казуси и практика С УЧАСТНИЦИте
 • В следващите 3 дена след представянето на книгата, авторът, Марти Иванова ще остане в твоя град и ще проведе за избрани хора 3-дневно сертификационно обучение по ТЕС (Ниво 1 и 2).  Обученията ще се провеждат по цял ден и ще имаш възможност практически да овладееш научно доказани техники, които ще пожеш да практикуваш върху себе си, свои близки, семейство или при работа с клиенти. По този начин ще получиш още по-задълбочени отговори и на най-трудните въпроси, ще получиш яснота за всички онези майсторски детайли, които убягват при опит за учене от книга или видео. Ще наблюдаваш кога, как и какво се прави. Някои участници успяват още по време на обучението да се освободят дългогодишни проблеми.
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:   2) РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РЕАЛНИ ЗАДЪЛБОЧЕНИ ЖИТЕЙСКИ КАЗУСИ, С КОИТО ЩЕ МОЖЕШ ПРАКТИЧЕСКИ ДА ВИДИШ ТРАНСФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ХОРАТА ПРЕЖИВЯВАТ
 • Това е чудесно за теб, защото чрез примерите ще усвоиш още по-добре как възникват и как се изцеляват дори и най-травматичните ситуации в живота и техните негативни последствия.
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:  3) ЛИЧЕН НАПЪТСТВАЩ МЕНТОР ПО ВРЕМЕ НА ЦЕЛИЯ СЕРТИФИКАЦИОНЕН СЕМИНАР
 • Освен груповата работа, ще получиш лични подсказки, побутвания и окуражаване лично от преподавателя, или от член на асистентския екип всеки път, когато ти стане трудно и не знаеш как да продължиш. Не само, че ще разбереш как точно да прилагаш ТЕС в твоите конкретни житейски ситуации, но и ще разбереш как да преодолееш и най-големите трудности, които са те спирали да постигнеш върховни резултати досега.
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:  4) МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТЪП ДО ЕКСКЛУЗИВНИ СУПЕРВИЗИИ (МИНИ НАДГРАЖДАЩИ СЕМИНАРИ С МЕНТОРИ) ДО БЪЛГАРСКАТА И МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ НА ПРАКТИЦИТЕ В ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ
 • Ще получиш  международен сертификат за ТЕС практик от Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (EFTMRA) - Великобритания, създадена от ТЕС мастър Карл Досън, която е най-голямата професионална сертифицираща ТЕС организация в света с над 7000 професионални практика и над 90 професионални обучителя в света. Това още повече гарантира твоето развитие в дългогодишен план. Ще станеш част от ексклузивна общност - най-големите международни среди с практици от цял свят, което ти гарантира нова среда, постоянно развитите и подкрепа от тези опитни специалисти. Ще имаш право да използваш логото на Международната академия за професионалните ти изяви и практика. Не само, че ще можеш да продължиш да получаваш помощ и съвети, докато израстваш и укрепваш в практиката си, но също така ще можеш да обменяш безценен опит от българските колеги и специалистите по света.
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:  5) ОГРОМНА ДОЗА ЗАБАВЛЕНИЕ
 • Ние тук знаем, че живота трябва да се празнува. Това няма да бъде поредното скучно и сериозно обучение - по време на сертификационното обучение ще получиш изненадващо разпускащо забавление, с музика, танци, и пеене. Това ще ти помогне подсъзнателно да възприемеш информацията по един лек, ненасилствен по-бърз начин.
 •  САМО С VIP БИЛЕТ:   6) VIP ОБЯД С МАРТИ ИВАНОВА И ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ С VIP БИЛЕТ
 • 1 час VIP обяд и нетуъркинг с Марти Иванова и останалите участници с VIP билети.

Турнето ще се проведе в следните градове

- (ИЗЧЕРПАНО) Стара Загора, 16 ноември, х-л Елеганс, 18:30ч.
- (ИЗЧЕРПАНО) Варна, 23 ноември, Радио Варна, 18:30ч.
- (ИЗЧЕРПАНО) Бургас, 29 ноември, х-л Аква, 18:30ч.
- (ПОСЛЕДНИ МЕСТА) Пловдив, 7 декември, Дом на културата Борис Христов, 18:30ч.
- (ОСТАВА САМО 1 VIP БИЛЕТ ) София, 14 декември, Клуб на Архитектите, 18:30ч.

 Избери от по-долу своя билет и след това ще можеш да посочиш и своя град. 

БИЛЕТ ЗА ЕДИН

30 лв.

 
◆ vip билет ◆

750 лв.

VIP билета включва всичко от стандартния билет плюс:

 • 1) Тридневно професионално  сертификационно обучение, което започва на следващия ден след представянето и демонстрациите. Обучението включва изследване на енергийната психология в дълбочина. 3 дена постоянни практически упражнения, работа върху лични казуси и практика с участниците
 • 2) Разглеждане на задълбочени реални житейски казуси, с които ще можеш практически да видиш трансформацията, която хората преживяват
 • 3) Личен напътстващ ментор по време на целия сертификационен семинар
 • 4) Международен сертификат и възможност за достъп до ексклузивни супервизии (мини надграждащи семинари с ментори) до българската и международната общност на практиците в енергийната психология
 • 5) VIP ОБЯД С МАРТИ ИВАНОВА И ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ С VIP БИЛЕТ
 • Внимание: Тъй като местата за VIP билета са ограничени, преди да го получите, е нужно да кандидатствате от бутона по-долу. Отнема само 3 минути.

Цените се вдигат след:

  1  3
Дена
:
 
  1  4
Часа
:
 
  0  8
Минути
:
 
  5  8
Секунди

You missed out!

За кого точно е подходящо това събитие?

 • Психолози, изучаващи психология, психотерапевти, психоаналитици, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и други специалисти, практикуващи помагащи професии. ТЕС се комбинира успешно с всички терапии и постига върхови постижения в работата с клиенти;
 • Професионалисти практикуващи медоти за здраве и благополучие: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, алтернативна медицина, Мета медицина, психобиология, рейки лечители, енергийни лечители, масажист, физиотерапевти, мануални терапевти, йога-инструктори;
 • За ТЕС ентусиасти, които имат нужда да обогатят опита си и да се качат на наистина високо ниво в практиката си;
 • За хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;
 • За всеки, който търси алтернативни и нелекарствени начини за подобрение на здравето си;
 • За всеки, който търси добри взаимоотношения, личен път на реализация, спокойствие и живот в хармония;


За Авторът - Марти Иванова

Скъпи читателю,

казвам се Марти Иванова и като холистичен терапевт работя на ниво тяло, дух, душа, емоции, психика. Обучен и сертифициран майстор-терапевт в енергийната психология – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Пренареждане на Матрицата на Раждането, НЛП Практик.  Също така съм и основател на сайта  svoizbor.com.  

Благодарение на ТЕС всяка година имам удоволствието да помагам на хората, включително и актьори, бизнесмени, певци, журналисти, спортисти и т.н. да се изчистят от всякакви емоционални блокажи и да започнат живота си наново; да се освободят от самокритиката, вината и смразяващи травми в миналото, които ги спират да са успешна. 

На това събитие ще имаш възможността да се докоснеш до ТЕС и да научиш как да гледаш с абсолютно спокойствие и вяра на миналото, настоящето и бъдещето си. Всяка година виждам как стотици практици започват живота си наново емоционално и душевно свободни.


Ще научиш как да се освободиш от най-големите си страхове и как да овладееш за минути всеки уплах, разстройване, недоволство и плач в малкото ти дете; да се чувстваш емоционално свободен и да имаш спокойни и мъдри взаимоотношения с партньора отсреща.

Ще те очаквам да се видим в София.


Повече за мен можеш да видиш ТУК.


Световните специалисти за ТЕС:

д-р Дийпак Чопра

“ТЕС дава огромни възможности за изцеление.”

Дийпак 
световноизвестен лекар и писател, продал милиони копия на 70-те си книги

Джо Витале

"Резултатите с ТЕС са...меко казано феноменални"


Джо 
Предприемач, автор на бестселъри за самопомощ, звезда от книгата "Тайната"

Др. Уейн Дайър

"Оставете настрана скептицизма, ТЕС наистина работи. Работих с истински майстор в потупването - Ник Ортнър, и имах смайващи резултати в собствения си живот" 

Уейн 
 Световно признат бест-селъров автор и мотивационен лектор, често наричан "Бащата на мотивацията"

Луиз Хей

“Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно". Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.”


Луиз 
световноизвестната позитивна вдъхновителка на милиони по света.

Д-р Норм Шийли

“Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.”

Норм 
Президент на Институт за здравето „Холос“

Джак Канфийлд

“ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години.”


Джак - 

един от лидерите в мотивацията, автор на „Пилешка супа за душата“

Д-р Брус Липтън

“Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си, е чрез техниките на Енергийната психология.”

Брус - Kлетъчерн биолог

Д-р Джоузеф Меркола

"ТЕС е изключително дълбока и мощна техника. С нея буквално материализирах чудеса в живота си. Нужно е хората да разберат колко мощна и ефективна техника е това." 


Джоузеф - 

Лекар, остеопат, излекувал хиляди пациенти в последните 20 години

Какво споделят ТЕС практици?

Невероятно и разтърсващо. Чувствах се в друго измерение. Бях 3 дена на невероятен ритрийт. Научих много, проверих себе си, запознах се с интересни хора, изясних си въпроси, на които нямах досега отговори. Полезно за мен самата, полезно като знания, които са ми нужни, за да се развивам в професионален план. Марти е чудесна, с изключително позитивна енергия, всеотдайна, работи с висок професионализъм, с чувство за хумор, с умения да създава непосредствена, дружелюбна и спокойна атмосфера, обръща внимание на всички в групата.

Анелия Атанасова

Сертифициран коуч и бизнес треньор

Беше уникално по рода си, беше зашеметяващо, разтърсващо, пречистващо, изпълнено с много силна енергия и емоции преживяване. Случиха се толкова неща през тези 3 дни, че няма как да останеш равнодушен. Срещнах още нови прекрасни хора и е толкова хубаво цялото изживяване, че искам пак. Марти е най-прекрасният човек, който имам щастието да познавам, да бъде мой учител, ментор и дори бих казала приятел. Толкова е вдъхновяваща, като земен ангел е. Марти, обичам те!

Милена Дросева

Собственик на бизнес

Знаех, че ТЕС работи, но не знаех как да го приложа. Трябва си практика и помощ от професионалист като теб, Марти. Беше разтърсващо и събуждащо. Намерих много отговори на въпроси, които ме вълнуваха. Намерих много приятели и се почувствах по-уверена в себе си и своите възможности. Имаше практика, имаше повече познание и споделен опит извън обявеното в обучението, надграждане на знания, приемане. Прозрях някои истини за себе си. Разбрах къде греша в практиката си, научих допълнителни тънкости, добих практически опит за работа със себе си и с друг (клиент). Без колебание избрах обучението при Марти заради умението да преподаваш, професионализъм и опит, които излъчваш, увереност, тембър на гласа, внимание към детайла, не отказваш да отделиш време за проблемите на другите, с любов и грижа. Бих посъветвала всеки: заслужава си на всяка цена да се посети! Много ще спечелиш! Дори да нямаш амбиции да практикуваш, за себе си ще добиеш познание, което в бъдеще ще ти донесе много ползи!

Даниела Цонева

След всеки семинар на ТЕС се чувствам окрилена, заредена и преобразена. Не съм вярвала, че съществува толкова проста на пръв поглед техника, която да действа така бързо, точно и успокояващо. Много ми харесва поднасянето на материала, съчетано с практическата му част. Резултатите ми са значителни във всяко едно отношение! Случиха ми се много чудеса, за които нямах добра подготовка, но пък си дойдоха в точния момент. Преди това опитвах и други обучения, но те нямаха трайни резултати. Ако наистина искаш да промениш живота си и си готов да продължиш напред, ТЕС е най-доброто решение, което може да вземеш за себе си!

Силвия Велева

   Натисни върху бутона долу и избери билет за своя град

Турнето ще се проведе в следните градове

- (ИЗЧЕРПАНО) Стара Загора, 16 ноември, х-л Елеганс, 18:30ч.
- (ИЗЧЕРПАНО) Варна, 23 ноември, Радио Варна, 18:30ч.
- Бургас, 29 ноември, х-л Аква, 18:30ч.
- Пловдив, 7 декември, Дом на културата Борис Христов, 18:30ч.
- София, 14 декември, Клуб на Архитектите, 18:30ч.

Натисни Бутона "Запиши се сега" и посочи своя Град, За Да Вземеш Билет  


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Кога започва събитието?

За всеки град събитието започва различно . За да видите кога събитието започва е нужно да натиснете бутона "Вземи своя билет"  и да посочите своя град, за да видите датата.

Как ще получа билета си?

Билетите са дигитални. С други думи няма да получиш физически, хартиен билет. Единственото, което трябва да направиш когато дойдеш на конференцията, е да кажеш имейла и имената си, с които си направил/а поръчка и колегите на входа ще ти издадат пропуск.

Взехме "Двоен билет", как ще влезе втория човек на конференцията? Лесно. Нужно е само да каже имейла и имената на човека, който е направил поръчката. Ние ще видим, че поръчката е за "Двоен билет" и само един от двамата участници се е регистрирал до момента. Съответно ще му издадем пропуск.

Издавате ли фактури?
Да, издаваме. Необходимо е само да ни изпратиш фирмените си данни на имейл info@svoizbor.com или просто като отговор на някои от нашите имейли.

Какво включва "Двоен билет"?

Всеки компонент и бонус от "Единичен билет" умножен по две. Тоест всеки от двамата участници ще получи абсолютно еднакви неща.

© 2023 © Всички права запазени за svoizbor.com.