НОВА РЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА РАЗВОД СЪС СТРЕСА

"От време на време се появяват книги, които завинаги променят начина по който мислим за човека и неговото битие. Книгата "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата" има привилегията да бъде част от този ранг книги. Тя не е само за психолози, психотерапевти или психоаналитци... информацията е толкова просто поднесена, че сега всеки, който иска да се отърве от страховете, тревожността и емоционалните травми, може да го направи с този инструмент в ръцете си". - Дарина Петрова: Психолог и Психотерапевт

MАРТИ ИВАНОВА: ИЗЦЕЛИ ЖИВОТА СИ С ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА

"92% от хората не се чувстват емоционално свободни... Но какво ако причината е, защото работим върху грешните неща?"
Първият в България практически наръчник по Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата: Доказан метод как стъпка по стъпка да се разделиш с травматичното минало и да чувстваш радостта от живота

Общо страници: 310

Тиражът на книгата е към края си!

лимитираното намаление и бонусите изтичат след: 

  1  3
Дена
:
 
  1  4
Часа
:
 
  0  8
Минути
:
 
  5  8
Секунди

You missed out!

Общо страници: 310

Тиражът на книгата е към края си!

лимитираното намаление и бонусите изтичат след: 

  1  3
Дена
:
 
  1  4
Часа
:
 
  0  8
Минути
:
 
  5  7
Секунди

You missed out!

Ето какво получаваш:

 • Книгата "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата"
 •  БОНУС 1:  Затворена фейсбук група за подкрепа, дискусии и продължаващо развитие.
 •  БОНУС 2:   Трансформираща едногодишна програма - практично видео обучение към книгата за ускоряване на трансформацията.
 •  БОНУС 3:   Наръчник за спешна помощ с ТЕС при стрес: "7 бързи и лесни техники за сваляне на напрежението с ТЕС за минути във всяка ситуация"
 •  БОНУС 4:   Специални съпътстващи медитации, които ще ускорят твоето развитие 2 пъти по-бързо.
 •  БОНУС 5:   Ексклузивна работна книга с всички техники за емоционална свобода от книгата събрани на едно удобно място.
 •  БОНУС 6:   100лв. Ваучер за практическото сертификационно обучение на живо по ТЕС (ниво 1 и 2), валиден за една година

Авторът Марти Иванова в медиите:

Маргарита Гецова

Психолог

“За първи път в България се появява книга, която променя толкова много животи по толкова мощен начин. Тази книга изцяло завърта посоката и начинът, по който разбираме Психологията и Човешката Психика. Задължително четиво за всеки, който иска да открие своите най-дълбоки корени. Благодаря ти, Марти, че можем да се докоснем до този безценен труд!”

Филипа Григорова

Психотерапевт

“Тази книга е един подарък към нас самите - изчерпателна пътна карта за всеки, който търси трансформация - от намаляване на безпокойството до освобождаване на травматичните спомени и справяне с най-дълбоките емоционални блокажи".

"Една от най-бързо продаващите се книги в България през 2023 година"

внимание:

Скъпи читателю, преди да продължиш към следващите редове, е важно да знаеш, че тази книга НЕ Е информативна, ТОВА Е СИСТЕМАТИЗИРАН ПРАКТИЧЕСКИ НАРЪЧНИК - ПРЯК ПЪТ КЪМ ЕМОЦИОНАЛНА И ДУШЕВНА СВОБОДА

 • Ако търсиш книга от 321 страници, която е обвързана по-скоро с теория и по-малко работа... то тогава тази книга не е за теб…

Системата от Техниките за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицта е твоят кратък път към постигането на емоционална и душевна свобода.

Ако не искаш всеки път отделяш цялото си свободно време и енергия за анализиране на своите страхове, тревоги, напрежение или това защо изпитваш определени емоции… просто използвай Системата от Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата, за да можеш да изградиш душевна и емоционална свобода за рекордно кратко време.


но преди да пристъпим напред нека видим кои са
трите неприятни истини
заради които повечето Хора Не Успяват Да Постигнат Емоционална Свобода

 • Те анализират, четат книги, научават цялата информация за постигане на емоционална и душевна свобода… но в повечето случаи те виждат изключително малки резултати, които не са достатъчно. Причината за това е, че се губят в многото информация и нямат ясна, доказана и ефективна система, която да следват стъпка по стъпка.
 • Те са опитвали методи като вербална, аналитична, коригираща поведението Психотерапия, което е завършвало с дълги години анализи и сеанси , без да се почувства сериозен напредък, или осезаема промяна. Може да да опитвали и Регресия, която ако не е проведена професионално, понякога завършва с припомняне и отваряне на стара травма, без това да има терапевтичен ефект.
 • Те дори използват методи като Медитацията, отново, без да имат ясна система как да я използват за емоционално изцеление, което е завършило с временно или повърхностно облекчение, без дългосрочен и дълбок ефект.

И така, какво е решението?

Не е нужно да хабиш 10 години в обучения и личностно развитие, за да научиш как да бъдеш емоционално свободен човек. Можеш да използваш Техниките за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата, за да започнеш да усешаш истинско спокойствие и увереност в себе си.


И (ако се интересуваш) можеш, разбира се, след това да опиташ и Психотерапията, Регресията или Медитацията, но те не са задължителни.

Ежедневните Проблеми На Хората, Които Имат Нужда Да Постигнат Емоционална Свобода…

Нека бъдем реални за момент. Всъщност има 3 големи проблема, с които хората, нуждаещи се от емоционална свобода и спокойствие трябва да се сблъскват всеки ден.

 • Те изпитват сериозни затруднения да се справят със своите страхове, тревожности, напрежение или емоционални травми, въпреки че отстрани в обществото не изглежда така. Те знаят, че имат нужда да намерят дълбоко душевно и емоционално спокойствие, но не знаят защо не го постигат, а някои дори си мислят, че е невъзможно.
 • Заради собствените си страхове, че може никога да не се справят със своите емоционални болки, че могат да нарушат своя имидж, ако другите разберат за техните тревожности и страхове, те често не споделят това с други и не търсят активно решения. И не съм изненадана. В крайна сметка кой иска да бъде толкова уязвим пред всички, нали?
 • И така те прекарват дълго, имам предвид, МНОООГО дълго време, чувствайки се сами, неразбрани понякога четейки книги и изгубвайки се в палитрите от тонове информация.

Но знаеш ли какво? Това се случва много често. И този тип хора трябва да се изправят срещу това всеки ден. Всеки. Един. Ден.

И утре ще трябва да го направят отново ...

Докато не разберат основната причина, поради която те не изпитват душевна и емоционална свобода.

Междувременно Решението Е Много Просто: Те Се Нуждаят От ТЕС (Техниките За Емоционална Свобода) и Пренареждане на Матрицата


Защото именно ТЕС и Пренареждане на Матрицата могат да решат всички тези проблеми. Просто трябва да знаеш как да използваш тези техники ефективно…

... а сега можеш да ги научиш лесно и достъпно, за да получиш невероятни резултати, без да си експерт в това.

Доказана Система В Общо Стъпки По Техники За Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата, Специално Създадена За Всички, Които Искат Да Изпитат Душевно И Емоционално Спокойствие

1

Стъпка 1 - Разбиране

Научи как да разбираш по-добре емоциите и емоционалните си състояния. Управлявай ги и ги използвай мъдро и осъзнато, вместо те да управляват теб и живота ти.

2

Стъпка 2 - Освобождаване и изцеление

Научи как да използваш ТЕС и Пренареждане на Матрицата, за да се освободиш от всяка физическа болка, телесно или душевно страдание, бързо и ефективно, често в рамките на минути. Изцели се от травматичния товар на миналото.

3

Стъпка 3 - Развитие

Научи как да използваш ТЕС и Пренареждане на Матрицата, за да излизаш от негативното си състояние всеки път, когато те обземе страх, напрежение, тревога, умора, гняв, раздразнение и чувство, че си на ръба. Изгради силен център на личността и здрава самооценка, и най-вече здравословна и любяща връзка със себе си. 

Първият в България практически наръчник по Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата е вече тук!

Доказан метод как стъпка по стъпка да се разделиш с травматичното минало и да чувстваш радостта от живота.

Ето КАКВО Ще Получиш Заедно с Книгата, За Да Можеш да се Разделиш с Травматичното Минало и да Чувстваш Радостта от Живота За РЕКОРДНО Кратко Време


 • Книгата "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата" 
 •  БОНУС 1:  Затворена фейсбук група за подкрепа, дискусии и продължаващо развитие.
 •  БОНУС 2:  Трансформираща едногодишна програма - практично видео обучение към книгата за ускоряване на трансформацията.
 •  БОНУС 3:  Наръчник за спешна помощ с ТЕС при стрес: "7 бързи и лесни техники за сваляне на напрежението с ТЕС за минути във всяка ситуация"
 •  БОНУС 4:  Специални съпътстващи медитации, които ще ускорят твоето развитие 2 пъти по-бързо.
 •  БОНУС 5:  Ексклузивна работна книга с всички техники за емоционална свобода от книгата събрани на едно удобно място.
 •  бОНУС 6:  100лв. Ваучер за практическото сертификационно обучение на живо по ТЕС (ниво 1 и 2), валиден за една година

ПОМНИ: Тази книга НЕ Е информативна, ТОВА Е ПРЯК ПЪТ КЪМ ЕМОЦИОНАЛНА И ДУШЕВНА СВОБОДА

Ако търсиш книга от 321 страници, която е обвързана по-скоро с теория и по-малко работа... то тогава тази книга не е за теб…


Системата от Техниките за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицта е твоят кратък път към постигането на емоционална и душевна свобода.

Ако не искаш всеки път отделяш цялото си свободно време и енергия за анализиране на своите страхове, тревоги, напрежение или това защо изпитваш определени емоции… просто използвай Системата от Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата, за да можеш да изградиш душевна и емоционална свобода за рекордно кратко време.


Ето какво е съдържанието, което ще откриеш вътре

Независимо дали си психолог, психотерапевт, психоаналитик, НЛП-консултант, човек, практикуващ помагаща професия или ентусиаст, търсещ ефективни методи за лична трансформация: Ако се опитваш да се отървеш от смразяващите страхове, тревожността, напрежението и емоционалните травми или искаш да помагаш на хората как да правят това по-лесно, то тогава то тогава този практически наръчник е за теб!

Този практически наръчник ще ти помогне да преработваш за минути всяка негативна емоция, която събитията от живота провокират в теб, да овладееш стреса, паниката и тревожността още във вихъра на ситуацията. Ще можеш да използваш практиките, за да успокояваш болката, сковаността и физическите дискомфорти след 10-15 минути приложение на ТЕС. Болката спада с 57% след ТЕС. А ако се случи да имаш физически заболявания, тогава ще можеш да си помагаш и възстановяваш по-бързо.

Може да ти звучи невъзможно, но 20 минути ТЕС спряха бъбречна криза, а две последователни сесии от час отстраниха завинаги хронична 20-годишна болка в крака на мой клиент.   Кръвното спада с 10% при прилагане на ТЕС, а опасният хормон на стреса кортизол, намалява с 37% .


Но това не е всичко! Какво ако фобията, която те сковава от ужас в последните 20 години, може да си отиде за 50 минути? Какво ако можеш да овладееш емоционалния глад и желанието за вредни храни, да отслабнеш и да оформите тялото си без стрес. ТЕС намалява със 74% желанието за вредни храни. А ТЕС практици, които използват знанията от тази книга преодоляват пристрастяванията си към определени храни, цигари и др. за 2-6 сесии от по 40 мин.


В този наръчник ще научиш практически доказани техники, които ще ти бъдат от полза за цял живот. Но това не е всичко! Благодарение на този наръчник, ще можеш да променяш гъвкаво начина, по който се чувстваш и реагираш при взаимодействие с хора и ситуации. Ще спреш да търсиш външно одобрение и ще преодолееш своята плахота или липса на самочувствие..

Време е да разпознаеш и преодолееш блокажите, които неосъзнато поставяш пред своя успех, щастието, любовта и парите.  Време е да намериш и освободиш травматичния товар от събития, които влияят негативно на живота ти, и се коренят далече в миналото( дори в несъзнаваното ранно детство и преди това). Време е да Изцелиш Живота си и да постигнеш своята лична емоционална и душевна свобода с Техниките за емоционална свобода и Пренареждане на Матрицата!

Получаваш революционна, научно обоснована терапевтична система, обяснена и поднесена на разбираем за всекиго, достъпен език. Въведение от А и Б, до най-изумителните дълбини, стъпка по стъпка.

Няма за пореден път да се луташ в сложен и претенциозен научен език, или сложни системи, които са достъпни само за специалисти. Лесно и разбираемо, ще се научиш как да прилагаш тази система за различни ситуации, като неусетно трупаш знания и опитност.

Практически упражнения, с които да работиш върху себе си

Няма само да трупаш суха теория, която носи субективно чувство, че си научил нещо, без това да доведе до реална промяна. Ще можеш да приложиш на практика поредица от упражнения, в които да видиш промяната. Събирането на енциклопедични знания не води до трансформация. Единствено преживяването го прави и точно затова книгата ви води през последователните стъпки на личната трансформация през преживяване. 

Ясна структура на последователните стъпки за всяко упражнение, за всеки описан проблем.

Получаваш конкретни насоки какво точно и как да направиш, за да разрешиш конкретен проблем и житейска ситуация. За пръв път има толкова подробно практическо ръководство какви са въпросите, думите, действията, които да приложиш на всяка следваща стъпка от работата си върху определен проблем. Практичността, която дава яснота и знание “как точно да подходя към моя проблем, как точно да променя това, което изглежда невъзможно” или дори “Как да дефинирам моя проблем, не знам какво, но нещо не е наред в живота ми”, е основна ценност в тази книга.

Много примери от практиката. Истински житейски истории от терапевтични сесии, подробно описани от самото начало на проблема, през поетапните фази на промяната, до изумителното разрешение и облекчение в края на сесията.

Възможно е да разпознаеш себе си в части от историите тук и това е чудесно. Защото ние хората се учим не само от собствения си опит, а и от опита на другите. И така, виждайки своята история в историята на другия човек, ще можеш да получиш истински дълбоко разбиране “Защо така се стекоха обстоятелствата в моя живот”, както и ще усвоиш практичните, работещи, доказани във времето инструменти “Как да променя всичко това”. 

Запознаване със солидната наука зад ТЕС на един човешки, достъпен език.

Ще знаеш защо и как ТЕС наистина ти помага и води до реални промени, а не си въобразяваш. 

Ето Отново КАКВО Ще Получиш Заедно с Книгата, За Да Можеш да се Разделиш с Травматичното Минало и да Чувстваш Радостта от Живота За РЕКОРДНО Кратко Време


 • Книгата "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата" (Стойност 49 лева)
 •  БОНУС 1:  Затворена фейсбук група за подкрепа, дискусии и продължаващо развитие. (Безценно)
 •  БОНУС 2:  Трансформираща едногодишна програма - практично видео обучение към книгата за ускоряване на трансформацията. (Стойност 380 лева)
 •  БОНУС 3:  Наръчник за спешна помощ с ТЕС при стрес: "7 бързи и лесни техники за сваляне на напрежението с ТЕС за минути във всяка ситуация" (Стойност 70 лева)
 •  БОНУС 4:  Специални съпътстващи медитации, които ще ускорят твоето развитие 2 пъти по-бързо. (Стойност 98лева)
 •  БОНУС 5:  Ексклузивна работна книга с всички техники за емоционална свобода от книгата събрани на едно удобно място. (Стойност 180 лева)
 •  бОНУС 6:  100лв. Ваучер за практическото сертификационно обучение на живо по ТЕС (ниво 1 и 2), валиден за една година (Стойност 100 лева)

Обща Стойност: 975 Лева.

ТОЧНО СЕГА, САМО ЗА 49 Лева 35 Лева!

Вземи своето копие на книгата "ИЗЦЕЛИ ЖИВОТА СИ С ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА" Днес.

ТИРАЖЪТ НА КНИГАТА Е КЪМ КРАЯ СИ! 

За Автора: Марти Иванова

Марти Иванова е Психолог, Сертифициран майстор-практик към английската асоциация по енергийна психология EFTMRA, в методите енергийната психология – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Пренареждане на Матрицата на Раждането; Сертифициран мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към EFTMRA. Също: сертифициран НЛП мастер Практик. Обучена в методите: Хипноза, Психобиология, Лечебния код, лечение с прана, регресия, медитация, квантова синхронизация. Създател на Метода: Божествената Матрица. С педагогическо образование (учител), Управление на човешки ресурси, и Психология – дипломиран магистър психолог.


Чрез лична терапия е помогнала на хиляди хора в страната и чужбина да се излекуват от своите травми и да постигнат Емоционална Свобода. Създател на един от най-посещаваните сайтове за личностно развитие - Свой Избор (www.svoizbor.com). Като една от най-канените личности по медиите за тематики, свързани с личностното развитие, продължава да вдъхновява хиляди да поемат по пътя на личното израстване и емоционален и душевен мир. 

Купи сега книгата "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата" на специална цена!

Специална лимитирана оферта! 

Вземи книгата заедно с всичките бонуси, докато все още е налична. След като направиш поръчката ще получиш имейл с бонусите, а книгата ще ти бъде изпратена до 2-3 дена с наложен платеж  безплатна доставка.

Побързай! Тиражът на книгата е към края си!

© 2024 © Всички права запазени за svoizbor.com.