АЮРВЕДИЧНА грижа за зъби и венци

Какво е Аюрведа и как може да ни помогне? Ришите, древните мъдреци на Индия, получавали информация и инструкции по духовен път. Отдавайки се на съзерцание и медитация, виждали истината и извличали информация от Космоса.
Аюрведа е част от най-ценните писания, които човечеството притежава – известни като Веди (1500 год. преди Христа).

Аюрведа е не само древно учение за здравна профилактика и лечение, но и жизнена философия.
СЗО (световната здравна организация) я е признала за един от най-ефективните алтернативни методи за възстановяване на здравето. Тя следи за хармонията между ума, духа и тялото, които са еднакво важни за нея.

Аюрведа е стремеж към равновесие и баланс – да водим уравновесен живот в който няма крайности, а фрагментарността, разпокъсаността е много малка. Аюрведа на санскрит означака знание за живота или всекидневно живеене.

Древното знание на Аюрведа е запазено и днес. Подбрали сме за вас изключително ценни, оригинални и уникални Аюрведични продукти, внесени директно от Индия, от медицинските центрове по Аюрведа, които имат статута на официални лечебници.

Аюрведична натурална паста за зъби K.P.Namboodiri’s

img-inner-logoK.P.Namboodiri’s Dantadhavanachoornam е най-популярната и уважавана марка за аюрведична козметика в Индия. Уважавана и предпочитана от ценителите в цял свят. Безценен дар от Аюрведа, почитан от поколения следващи традицията на древните ценности и абсолютната чистота. Легендарно име и марка, която вече 80 години работи за здрави, чисти и бели усмивки в цял свят.

Аюрведична натурална паста за зъби K.P.Namboodiri’s e 100% вегетарианска, билкова, без флуор. buy4

toothpaste K.P

Съдържа изцяло натурални природни продукти. Подходяща е за всички възрасти, за деца, бременни и кърмачки.

Натуралната паста за зъби K.P.Namboodiri’s е създадена на билкова основа и с натурални средства се бори ефективно срещу бактерии и всички известни проблеми и заболявания на зъбите и устата. Има силно противовъзпалителни, анти-септични и анти-бактериални свойства, за да предпазва от зъбни заболявания. Освен облекчаване на възпаления и зъбобол, предпазва от язви в устата и лош дъх. Заздравява зъбите и венците, като защитава от общите проблеми със зъбите.

Пастата НЕ съдържа: продукти с животински произход, синтетични и минерални масла, изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. Не съдържа флуорид. ВИЖТЕ пълното описание ТУК.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

‘DASANAKANTI CHURNAM’. Аюрведична защита за вашите зъби. buy4

prah za zabi2DASANAKANTI CHURNAM е уникално средство за ежедневна устна и зъбна хигиена с медицинска стойност, което е ИЗЦЯЛО на билкова, природна основа. Формулата му е толкова силна и прецизна, че не изисква каквито и да било съвременни консерванти, стабилизатори и химикали. Традиционната формула на тази фина, мека медицинска прах за зъбна и устна хигиена съчетава комбинация от 15 различни билки. Формулата е завещана от Guru Vagbhatta преди около 750 години в неговия текст Ashatang Sanghra – една от книгите пионери за аюрведична медицина, използвана и днес в практиката.

Всяка от 15-те билки притежава безценна сила и лечебни свойства. Комбинацията обаче на всичките 15 е разработена в съответствие с всички елементи в устната кухина. Здравето на зъбите е зависимо и от други фактори в устната кухина като венците, устната лигавица, жлезите, а също и сливиците. Съвършеното съчетание на 15-те билки в уникалната прах за зъби DASANAKANTI CHURNAM действа на всички елементи. 100% вегетарианска, билкова, без флуор, без консерванти, без химия. Съдържа изцяло натурални природни продукти. Подходяща е за всички възрасти, за деца, бременни и кърмачки. Изключително икономична, стига за около 200 измивания на зъбите. ВИЖТЕ пълното описание ТУК.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.