Новолуние в Рак на 29 юни – Кармично изчистване, изцеление на рода, майчина грижа и любов

Добра Нова Луна в чувствителния знак на Рак!
Още с изгрева сме в тази наситена енергия, а по-чувствителните вече са усетили от предните дни, че се активират теми свързани с дом, семейство, партньорство, любов, деца, майчинство, домашен уют. Както положителните, грижовни аспекти, така и всичко, което не е наред – дразнения, пререкания, дълго стаявани и неразрешени проблеми в тези теми.
Противоречива и сложна е тази енергия на Новолунието, пишат астролозите днес. Луната осветява стаените ни чувства и емоции, за да ги видим, разберем, изчистим и освободим. В идните времена ще става все по-важно и насъщно хората да имат компетентност и осъзнатост в разбирането, регулирането и управлението на своята емоционалност.
Tъй като на Новолунието, бялата Луна е в съвпад с черната луна – Лилит, в този аспект се виждат както драматични обрати, негативизъм и разрушителна сила (особено в разрез държавна политика, дипломация и неадекватни и нечисти политически решения, които ще вредят дългосрочно на България). 
В личен план това може да носи (не само около Новолунието, но и в целия предстоящ месец) напрежение, изпитания, провокации, заблуди и незрели емоционални решения. Още по-голям интензитет, първичност и сила внася Лилит в така или иначе супер емоционално интензивното новолуние в Рак. Затова – не вземайте кардинални решения за бъдещето на живота си сега! Не в драматични раздели, разводи, кардинални промени.
 
Промени обаче можете да направите в изчистване на отрицателната карма, която се е носила и напластявала – не само в този живот, а и от предишните. Не само във вас самите, но и в родовата линия, в семейните отношения, родовите програми, родовите закостенели и вкоренени модели на поведение. “В нашия род ТАКА СЕ ПРАВИ” е време да бъде подложено на ревизия и промяна на нефункционалните модели.  Старите рецепти, традиции, културно наследство, познание от рода, също ще започнат да изскачат и напомнят за себе си, за родовата сила и памет, за корените ни. 
Време за бурна трансформация, която за ноякои може да бъде много гореща. Но както винаги – осъзнатостта за силата на момента, ползването на тази назряла енергия по адекватен начин, ще донесе позитиви на тези, които са подготвени и работят по себе си неуморно.
Днес можете да направите поне една практика насочена към някоя от активните теми на Новолунието: Дом, род, родина, родова памет, родови травми, семейна карма, карма на България; Любов, партньорство, семейство, деца, женска енергия – обгрижваща, любяща, хранеща, закрепяща род и семейство. Обучените в Божествената Матрица могат да приложат някоя от любимите си практики в метода. Можете да направите медитация, молитва, енергийно пречистване и свързване с рода, родителите, предците, Божественото. Хубаво е да изчистите и подредите дома си, да изхвърлите ненужните вещи, да направите своя лична практика за пречистване и обновяване на личната енергия, духа и тялото. Дайте си време за вглъбяване в себе си, съзерцание и сливане с природата и нейните живителни сили. Ако сте край море или река – можете да се отпуснете във водата и да я оставите да пречисти ума, тялото, енергията ви.  Създайте също така своите планове за израстване, промяна и реализация по темите на Новолунието.
Откъм негативната страна: бъдете наблюдателни и внимателни за манипулация, емоционално изнудване, заблуди, мрънкане и “клинчене”, които може да са част от вашия характер и поведение, или този на някой ваш близък. Бъдете внимателни около вода, токсични вещества, полагайте извънредни грижи и чистота за храненето, здравето си.
Каквито и изкушения, или предизвикателства да избълбукат над разбунените води на това Новолуние, подготовката, внимателното отношение и реакции, погледът навътре, ще могат да ви поведат към изключителна трансформация. Към духовно израстване, получаване на прозрения, напътствия свише, докосване до Божественото.
Можем да изберем – дали да изразим тази силна Нептунова енергия в объркване, емоционално изтощение, да се свием  хленчещи и манипулативни в ролята на жертва. Или пък да насочим тази енергия към себе си, да се посветим на разчистването на кармичното минало и да изкачването ни по един по-висш път на любов, интегритет, цялостност, започвайки от себе си и сетне – към семейство, деца, род, народност, родина.
Отдайте си нужното време в грижа и работа за себе си, защото това време ще ви се отплати изобилно.
Благословии за всички осъзнати творци на реалността. 🙏
Марти
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.