Лунно затъмнение на 16 май – умираме, за да се родим като нов човек

Намираме се във вече осезаемото влияние на предстоящото Лунно затъмнение в 25°17′ на Скорпион, което ще е точно на 16 май. Помнете, че тези интензивни и трансформиращи небесни събития са процес, а не стационарна точка. Интензивните процеси започнаха още преди изминалото Слънчево затъмнение, преминаваме през коридора на затъмненията, за да стигнем до предстоящото Лунно. И тази енергия ще продължи да се усеща и да оказва влияние върху живота ни поне в следващите 6 месеца.

Затъмненията никога не са обикновени, а тези са още по-значими и животопроменящи. Това е затъмнение по Южния възел, което означава, че Луната е в съвпад с края на „колективното минало“ на възловата ос, подчертавайки усещането за завършеност, затваряне и освобождаване на всички стари навици, модели, поведения – дори обстоятелства и взаимоотношения, в живота ни, които вече не ни служат. Това е голям период на прочистване и oсвобождаване, включително много истини, които излизат наяве по това време, особено за неща, които са били подземни, тайни, тъмни, дори престъпни (Скорпион).

Интригуващо също е, че Слънцето е в съвпад с неподвижната звезда Алгол на 26°10′ Телец, чиято символика е за „загуба на главата“, обезглавяване. Може да очакваме, че в големия мащаб, някои страни могат да загубят главите си (лидери). Това, подсещам отново, е процес, а нещо което се случва за ден.

В личен и в обществен план – енергията може да се чувства изключително интензивна, затормозяваща, дори потискаща и притискаща ни болезнено, докато не започнем да почистваме и опростяваме (Телец) живота си. В съчетание с ретроградния Меркурий, и ретроградния Плутон, които изискват от нас да ревизираме основни теми в живота си, наистина ни чака сериозно и навярно болезнено изпитание.
Скорпионът е свързан с дълбоки, интензивни преживявания, които разкриват нашите най-дълбоки и стаени проблемни теми,травми, копнежи, тайни и страсти, което ни води към метаморфоза и трансформация.

Ще бъдат възпламенявани, извиквани наново към живот, теми, които сме си мислили, че са приключили. Но ще трябва да ги погледнем от нова гледна точка и от висотата на израстването ни като личности! И да осъвременим принципите ни на живеене! Да почистим и променим миналото си, за да положим основите на по-добро и чисто бъдеще.

Други теми и истини за които досега сме били сляпи и глухи, ще изникват като разтърсващи прозрения. Тези, които неуморно и отдадено работят по себе си, ще имат множество а-ха моменти и огромни възможности за промяна! Да, вероятно ще бъдат болезнени. Но това, което трябва да държим като припомняне в себе си, е изконната истина, че тази болка е временна, необходима, и тя в крайна сметка изцелява!

Изцелява собствените ни животи, детските ни травми и деструктивни програми. Изцелява родовото и кармичното ни минало. Пренарежда, пресуква нишки на съдбата, на поколения – предците в историята и тези, които идват в бъдещето. Можем да освободим и трансформираме тежки родови енергии, тежки товари от миналото. За да можем да продължим напред – адекватни на енергията на новото време. Да се помирим със себе си, със сенките, които сме скрили в себе си, с изборите, които сме правили и причините за тях. Да прекодираме кодовете си на съществуване. Да се доближим до чистотата на душата си и да започнем да живеем в съзвучие с нея.

Но всичко това можем да постигнем само ако се захванем активно и работим по емоциите, поведенията и моделите в живота си. Ако стоим пасивно и бездействаме, ще изпитваме предимно болка, натиск и неудобства. И колкото по-голяма съпротивата ни и бягството от отговорността да погледнем в себе си, за да се променим – толкова по-големи ще бъдат неудобствата и натискът.
Позволете на болката да стигне до най-дълбокото ви ниво и там да помете всичко онова, което ви дърпа назад. Транформация! Будност. Осъзнатост. Готовност да видиш неудобните истини за себе си. Да си простиш, да приемеш, да прегърнеш, да се качиш на ново ниво. Да избереш нова версия на Себе си.

Възможно е мнозина да преживеят катарзисни моменти. Цитирам една от любимите ми астроложки: “Ако сте от тези щастливци, радвайте се докато ”кървите”, защото е имало смисъл.”

Използвайте това Лунно затъмнение добре!
За всички мои ученици – не бягайте от недобните ситуации и чувства. Използвайте ги! Използвайте всичко, което сте научили от методите и принципите на енергийната психология – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Божествената Матрица, за да се качите на гребена на тази мощна енергийна вълна и да претворите себе си, вместо да се оставите вълната да ви потопи.

Каква чудесна синхроничност е, че точно на 14 и 15 май провеждам единственото за годината издание на Божествената Матрица! Обещава да бъде животопроменящо.

Освободете се от ненужните тежести, за да поемете дъх за раждането си нато нов човек!

*За статията са използвани астро-прогнозите на Pam Gregory

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.